A od kiedy mądralo trzeba popierać pis żeby być adwersarzem tych głupich lewackich pizd pod przywództwem lemparcicy ? Trzeba być ślepcem,żeby nie widzieć do czego naprawdę zmierzają te ich marsze urządzane zresztą w towarzystswie tęczowych.Takij chcesz Polski i naszego Ślonska ? Uświadomię Cie jest trzecia droga można srać na politykę wszystkie pisy,srisy koalicje i inne gówna ale wypada mieć swój rozum ,i chociażdaleko mi do R w 100 procentach popieram twojego kolege po szalu sturmgwehr
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
dał im +500 i tym kupił głosy, plus jakieś z****** 13-14 emerytury i to wystarczy żeby sterować debilami i nakręcać ich że wszystko antypis to lewactwo, niejeden obrońca pisu tutaj pewnie ciągnie socjal i myśli że mu się należy bo za platformy nic nie było ;) jebane pół mózgi które nie wiedzą co to podatki, PKB itp, dają im do ryja hajs na patusialksie życie i jest zajebiście bo przecież Tusk kradł
-
Następny mega mózg... Jestem załamany poziomem umysłowym niektórych z was i tak szczerze to trochę mi was żal, bo to nie do końca wasza winaUrzadSkarbowy pisze: ↑05.02.2021, 10:28dał im +500 i tym kupił głosy, plus jakieś z****** 13-14 emerytury i to wystarczy żeby sterować debilami i nakręcać ich że wszystko antypis to lewactwo, niejeden obrońca pisu tutaj pewnie ciągnie socjal i myśli że mu się należy bo za platformy nic nie było ;) jebane pół mózgi które nie wiedzą co to podatki, PKB itp, dają im do ryja hajs na patusialksie życie i jest zajebiście bo przecież Tusk kradł
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT
DEUS VULT
-
no widocznie tobie żyje się dobrze jedząc węgiel i licząc na darmowy hajs od kaczadafiego :)SturmgewehR 44 pisze: ↑05.02.2021, 11:05Następny mega mózg... Jestem załamany poziomem umysłowym niektórych z was i tak szczerze to trochę mi was żal, bo to nie do końca wasza winaUrzadSkarbowy pisze: ↑05.02.2021, 10:28dał im +500 i tym kupił głosy, plus jakieś z****** 13-14 emerytury i to wystarczy żeby sterować debilami i nakręcać ich że wszystko antypis to lewactwo, niejeden obrońca pisu tutaj pewnie ciągnie socjal i myśli że mu się należy bo za platformy nic nie było ;) jebane pół mózgi które nie wiedzą co to podatki, PKB itp, dają im do ryja hajs na patusialksie życie i jest zajebiście bo przecież Tusk kradł
-
W********** anonimie do działu polityka.
Bandycki Batory
-
Siemce, mi pis dał cały c***, jestem w takim wieku, że tylko płacę na kolejne fanaberie rządzących i na bandę darmozjadów. Teraz pytanie do Ciebie, a co zamiast Pisu? (mimo moich najszczerszych chęci Konfederacja nie ma obecnie szans).siemce-R pisze: ↑04.02.2021, 13:12Jakim zagrożeniem?? Zagrożeniem jest pis i pan rydzyk które w dobie pandemi , dostał 70 milionów od rządu. Tak restrykcyjnej ustawy nie ma nawet w iranie wyjątek sudan . Chcesz żyć w państwie wyznaniowym co dziewczyna jak założy mini dostaje mandat, o takie państwo ci chodzi. Chcesz żeby dziewczyny rodziły rośliny bez płuc bez móżgu bo fachowcy jak Kaczyński czy Pawłowicz którzy nie mają dzieci wnuków tak chcą. Gratuluje i to jeszcze kobieta tak pisze
Jakoś w sondażach ponad 70% polaków jest za strajkiem kobiet to nie jest strajk Lempart.
TERAZ PYTANIE ZA 1000 PUNKTÓW CO CI DAŁ PIS 500PPLUS?
Ten cały strajk miał może jakiś sens na początku, gdy nie przejęła go lewica. Zobacz sobie filmy i zdjęcia, zobacz jacy ludzie tam występują, jakie fany powiewają. Mówią, że kibice to bydło, ale przy tych protestach to jesteśmy świętoszkami, bieda umysłowa i w********** i c***, ot cały strajk.
Ludzie którzy chodzą po tych spędach, często wprost mówią za kogo mają kibiców i co by z nami zrobili. Jak trwoga to do Boga, ale mam dla nich tylko jedno ich ulubione słowo-w**********.
-
problem jest taki. za platformy byla chujnia i niby dobrze ze odeszli od wladzy. ale pis nic z ich ustaw nie cofnal wiec pod tym wzgledem kibicowskim sa moim zdaniem tak samo hujowi. pis udaje patriotow i duzo osob to lyknelo bo na marszach niepodleglosci byl spokoj i tez czesc osob to lyknela.
jesli chodzi o obecne protesty. duzo osob pisze ze to tylko antifa, ze skrajna lewica, ze same k**** w tym uczestnicza. ja ich tez nie popieram do końca ale takie porownania moim zdaniem sa takie same jak porownania w wykonaniu gazety wyborczej Marszu Niepodleglosci ze tam ida sami nazisci i faszysci. bo zarowno tu i tu idzie cale mnostwo "przecietnych ludzi". bo tu nie ida same prawaki i tam same lewaki, tylko rozni ludzie. czolowka, typu lemparty i inne takie sa zwyklymi scierwami. ale idzie tam MNÓSTWO wartosciowych kobiet(posrod tych zjebanych). wiec nie wrzucajcie wszystkich kobiet walczacych o swoje prawa do grupy lempart tak samo jak nie chcecie by ktos was wrzucal w objecia np hitlera
jesli chodzi o obecne protesty. duzo osob pisze ze to tylko antifa, ze skrajna lewica, ze same k**** w tym uczestnicza. ja ich tez nie popieram do końca ale takie porownania moim zdaniem sa takie same jak porownania w wykonaniu gazety wyborczej Marszu Niepodleglosci ze tam ida sami nazisci i faszysci. bo zarowno tu i tu idzie cale mnostwo "przecietnych ludzi". bo tu nie ida same prawaki i tam same lewaki, tylko rozni ludzie. czolowka, typu lemparty i inne takie sa zwyklymi scierwami. ale idzie tam MNÓSTWO wartosciowych kobiet(posrod tych zjebanych). wiec nie wrzucajcie wszystkich kobiet walczacych o swoje prawa do grupy lempart tak samo jak nie chcecie by ktos was wrzucal w objecia np hitlera
-
To niech te MNÓSTWO wartościowych kobiet i ,,przeciętnych ludzi " zorganizuje swoje protesty i marsze zamiast łazić z Lempartami.Dopóki protestują z antifą i innymi ścierwami to są dla mnie takimi samymi ścierwamiGlivitzky1945 pisze: ↑05.02.2021, 23:42problem jest taki. za platformy byla chujnia i niby dobrze ze odeszli od wladzy. ale pis nic z ich ustaw nie cofnal wiec pod tym wzgledem kibicowskim sa moim zdaniem tak samo hujowi. pis udaje patriotow i duzo osob to lyknelo bo na marszach niepodleglosci byl spokoj i tez czesc osob to lyknela.
-
Dobra.Wypłakałeś się już a teraz W**********siemce-R pisze: ↑06.02.2021, 09:02Jeśli dla Ciebie wszystkie kobiety to lewackie szmaty to idż pedale do kllubu gejowskiego zapoznasz Irka, Darka, Mietka. Przeżywasz orgazm patrioto idioto, że mogłeś iść na masz niepodległości , ale ku*** wyczyn godny orgazmu.
Urząd skarbowy pisze że pis wam dał darmowy węgiel i 500 plus co to jest za kwota 500zł, zamiast się rozwijać mentalnie, człowiek, który się nie rozwija, nie zdobywa nowych umiejętności i nie jest atrakcyjny na rynku pracy. Warto więc zapisywać się na kursy i szkolenia, by zdobywać dodatkowe umiejętności i kompetencje. pokończyć szkoły rozejrzeć się za jakąś pracą to siedzicie na tym forum wiellbicieli kaczafiego i ziobry który chce wprowadzić cenzurę internetu , na szczęście ziobro i gowin są na wylocie , lewactwo widzicie nawet w lodówce , gorzej niż za komuny.
Pis jest partią socjalistyczną jedynie światopoglądowo prawicową, to taka prawica dająca socjal i przy okazji włazi w d*** klerowi, rydzyk dostał 70 milionów za co?? za poparcie starych bab fanatyczek tak jak wy ale Rydzykowi się należy.
Na celi siedział ksiądz pedofil to był osłaniany przez 6 czy 7 klawiszy zgwałcił 11 letnią dziewczynkę i 12 letniego chłopca to waszym zdaniem jest prawilniakiem. twn kłamie TWPis tam jest sama prawda.
To cytat o papieżu.Piusie
20 października 1939 r. Pius XII wyraża poparcie dla hitlerowskiej napaści na Polskę. W bulli papieskiej "Summi Pontificatus" ogłasza: "Jeśli zło pochodzi z walki o SPRAWIEDLIWSZY PODZIAłŁ.
Czytająć książki na celi. czytałem o KK .
Przeczytałem, nie zdziwiłem się, w sumie normalka. Kościół przez całe jego dzieje był bardziej zdemoralizowany niż nawet niektórzy monarchowie, I zbrodniarze.władcy państw.
Te Bulle Papieskie, co to kuźwa miało do religii, księża/biskupi sobie po prostu nadawali władzę Boga, bo nie kierowali się dogmatami a stworzyli sobie je poddanymi i uznali się za panów Kościoła, nie służąc Kościołowi a robiąc sobie z tego miejsce do władzy i majątku.
NaRka Pislamiści uwaga bo gender i lewactwo zalewa kraj.
-
Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
-
Typowy pisowski tępy c*** który nie zastanawia się nad tym, skąd te wszystkie plusy. Jak te staruchy na grupach pisowskich. Tylko totalny pasożyt, kłamca i hipokryta może stworzyć takie wysrywy. Widzisz ty baranie ile płacisz teraz za koszyk zakupów, a ile płaciłeś 2 lata temu?enterorokej pisze: ↑06.02.2021, 09:59Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
-
i debilu myślisz że skąd oni kasę biorą na lewacki social? Z drukarni?enterorokej pisze: ↑06.02.2021, 09:59Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
Takim jak ty powinni prawa wyborcze zabrać, jakim hujem debil ma decydować o przyszłości kraju?
-
Dajcie już spokój.
-
Wszyscy,którzy w jakikolwiek sposób wypowiadają się przynajmniej neutralnie o Platformie,czaskowskim czy innej budce,powinni być z miejsca banowani na forum kibicowskim.J... Tuska i platformę!
Good Night Left Side
-
tak samo pis, kaczynskiego, morawieckiego!
-
Niektórzy zapomnieli, jak za rządów POmyleńców, na wniosek tej kuurwy tuSSka, urządzano kibolom pobudki o szóstej rano. Tylko dlatego, ze ta ruda kuurwa urządziła sobie Euro 2012 i chciała mieć spokój. Ja po jednej tekiej "pobudce" o 6.00, zobaczyłem żonę i dzieci dopiero po dwóch latach, TYLKO dlatego że byłem kibolem.
Jeebać was wszystkie lewackie kuurwy-"berłem"!!!
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Ogólnie mam wyjebane w politykę i polityków.Nie wierzę nikomu.rkon pisze: ↑06.02.2021, 10:18Typowy pisowski tępy c*** który nie zastanawia się nad tym, skąd te wszystkie plusy. Jak te staruchy na grupach pisowskich. Tylko totalny pasożyt, kłamca i hipokryta może stworzyć takie wysrywy. Widzisz ty baranie ile płacisz teraz za koszyk zakupów, a ile płaciłeś 2 lata temu?enterorokej pisze: ↑06.02.2021, 09:59Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
Proszę przypomnij mi rok w którym nie było podwyżek cen?
Za podstawowe produkty do koszyka o którym wspomniałaś.Byl taki rok? Dajmy na to od 2000.
Nie przeżywają tak tego PiSu,bo nas wszystkie partie dymają od lat heh.c**** możemy zrobić
ŁKS Łódź Polska
-
Otóż nie wspomnę Ci o takowym roku, ponieważ takowego nie było. Głównym kłopotem jest to, że obecnie inflacja nie galopuje. To jest jakiś pierdolony cwał. Cwał ku uciesze bandy zdebilałych emerytów i beneficjentów programów socjalnych. Zero ku*** wyobraźni. Nie wspominając już o Sasinach, Szumowskich, TVP, Rydzyku i całej pandzie pedałów pod przykrywką pseudo prawicy.Abr1908 pisze: ↑06.02.2021, 13:23Ogólnie mam wyjebane w politykę i polityków.Nie wierzę nikomu.rkon pisze: ↑06.02.2021, 10:18Typowy pisowski tępy c*** który nie zastanawia się nad tym, skąd te wszystkie plusy. Jak te staruchy na grupach pisowskich. Tylko totalny pasożyt, kłamca i hipokryta może stworzyć takie wysrywy. Widzisz ty baranie ile płacisz teraz za koszyk zakupów, a ile płaciłeś 2 lata temu?enterorokej pisze: ↑06.02.2021, 09:59Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
Proszę przypomnij mi rok w którym nie było podwyżek cen?
Za podstawowe produkty do koszyka o którym wspomniałaś.Byl taki rok? Dajmy na to od 2000.
Nie przeżywają tak tego PiSu,bo nas wszystkie partie dymają od lat heh.c**** możemy zrobić
Głosowanie na PiS świadczy o uposledzeniu umysłowym.
-
to jest temat kibicowski, a nie polityka.
"polityka nie pokona Fanatyka".
"polityka nie pokona Fanatyka".
-
Z budżetu. Spójrz na ulicę, ludziom żyje się lepiej. Przy PO nikt nic nie miał. 20 % społeczeństwa bardzo dobrze się żyło, a reszta dziadowała. 500+ zawdzięczamy 0,5 pkt rocznego, tego nawet PiSiory się nie spodziewały. Nie jest to idealny Rząd, ale ku*** nie porównujmy PiS z PO....UrzadSkarbowy pisze: ↑06.02.2021, 11:06i debilu myślisz że skąd oni kasę biorą na lewacki social? Z drukarni?enterorokej pisze: ↑06.02.2021, 09:59Rządy zjednoczonej prawicy załatwiły dla zwykłych Polaków 500 plus, obniżenie wieku emerytalnego z 67 do 65 lat, 13 emerytura, podwyższenie płacy minimalnej, zerowy podatek dla młodych do 26lat, obniżenie podatku z 18 do 17%, zakaz handlu w większości niedziel, i pewnie coś jeszcze. A za rządów platformy obywatelskiej/lewaków zwykli Polacy co dostali??? J**** policję, lewaków, LGBT ( prócz L), zielonych, czerwonych, lemingów, Jude, ekoterrorystow, UE, komuchów, lekarzy z POZ :)
Takim jak ty powinni prawa wyborcze zabrać, jakim hujem debil ma decydować o przyszłości kraju?
-
-
Mara znowu igraszki ze współwięźniami?
-
Tu leci temat zastępczy ,j**** 60 z ksg
-
Jesteście zajebiści stadiony wam zamykają gorzej jak po ale spoko DALI 500 + i więcej historii i religii w szkole. jprdle co za kolesie
-
"Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko"
czy może coś przeoczyłem?
-
Kolejne podatki to pewnie nieistotne , wazne ze 500plus dali ... Stado jebanych kretynow
-
Charakteru byś się uczył od tych Zagłębiakow a nie w krzaki i pierdolić kto się śmieje!2DZ pisze: ↑07.02.2021, 12:55ratujmy ćmy pisze: ↑07.02.2021, 03:09"Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk - Kibicowsko"
I wszystko się zgadza, konfidenci z pSYCHOfAJ są tu za partiami reprezentującymi chazarów europejskich, a ci drudzy kapusie, tURBOcIPY z ksG(ks?) lobbują wraz z 'pis-iorami' za chazarami z usRaELA, do czego przyłączyło się "tmk", tego właśnie chciał szECHTER.
Tylko Zagłębiacy się z ww. śmieją.
Ciekawe czy byś się śmiał jak by wypalił jeden układ na naszym podwórku było całkiem blisko
-
Wpychanie jakichs katechetow i innych debili w spolki sp to tez pewnie malo istotne
-
Gdyby wypalił ten układ pewnie nie było by innego a sprawy zapewne potoczyły by się inaczej.2DZ pisze: ↑07.02.2021, 16:50Na pewno teraz nie byłoby do śmiechu ZSH, gdyby (przez bie7sko) z nimi przybijali z waszej strony ten układ sIURMA, bA7BINA itp.nazista pisze: ↑07.02.2021, 15:40Charakteru byś uczył tych Zagłębiakow, a nie ja w krzyk i 'pierdolić', kto się śmieje!2DZ pisze: ↑07.02.2021, 12:55
I wszystko się zgadza, konfidenci z pSYCHOfAJ są tu za partiami reprezentującymi chazarów europejskich, a ci drudzy kapusie, tURBOcIPY z ksG(ks?) lobbują wraz z 'pis-iorami' za chazarami z usRaELA, do czego przyłączyło się "tmk", tego właśnie chciał szECHTER.
Tylko Zagłębiacy się z ww. śmieją.
Ciekawe, czy byś się śmiał, jakby wypalił jeden układ na naszym podwórku, było całkiem blisko.
-
No, chlopaki z Zagelbia byli by w wiezieniu przez rozjebusów z Ruchu ;)
-
Ty to napewno stary dziadu dostałbyś zawału ,a co by było dalej... ?Kto wie.2DZ pisze: ↑07.02.2021, 17:50A mICHA7INA itp. prawdopodobnie 'rozjebałyby' się ... na "chwm". :(PołowaPolski pisze: ↑07.02.2021, 17:30No, chłopaki z Zagłębia byliby w wiezieniu przez 'rozjebusów' z Ruchu. ;)
-
I jeszcze Lechia i jeszcze Lech...ku*** ale by byłoprzypalowiec z forum pisze: ↑07.02.2021, 19:18ku*wa co by nie mówic to jakby Ruch z Zagłębiem i Bielskiem był w jednym szeregu do tego dochodzi Widzew, to by było... :)
-
Tylko wśród żaboli trafili się konfidenci czy Gieksa też sypie?
-
siemce-R spierdalaj ze swoimi rozkminami i ligami hools kasztanie nie rób przypału Ruchowi
-
Dalej tu jesteś niedojebie? Obiecałeś wszystkim, że napisałes kilka dni temu ostatni post, a napisałej juz 5, i dalej tu śmierdzisz.
Ale czego mozna sie spodziewać po wyznawcy PO, z inteligencją na poziomie rosliny doniczkowej.
A z twoich banalnych wywodow o ekipach na Śląsku, to nawet śmieją sie niezorientowani w światku kibicowskim.
To kiedy ten twój ostatni post, kazirodzie j*****?
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
zostaw wariata, zrobił ligę hools!
-
To się nie dzieje na prawdę ....siemce-R pisze: ↑08.02.2021, 20:47W Stanach mówiłem p****** się sam, ale ty robisz codziennie pisowski socjopato. ŚMIEJĄ SIĘ ALE Z CIEBIE JAK WIELBISZ PIS.lobik pisze: ↑08.02.2021, 19:56Dalej tu jesteś niedojebie? Obiecałeś wszystkim, że napisałes kilka dni temu ostatni post, a napisałej juz 5, i dalej tu śmierdzisz.
Ale czego mozna sie spodziewać po wyznawcy PO, z inteligencją na poziomie rosliny doniczkowej.
A z twoich banalnych wywodow o ekipach na Śląsku, to nawet śmieją sie niezorientowani w światku kibicowskim.
To kiedy ten twój ostatni post, kazirodzie j*****?
Socjopata charakteryzuje się trwałym wzorcem lekceważenia i łamania norm społecznych oraz praw innych ludzi. Patologiczne zachowanie przejawia się także często w impulsywności, braku odpowiedzialności, niskiej empatii, skłonności do kłamstwa i nietrwałymi relacjami z ludżmi o innych poglądach. Nie twoja wina że leczysz się psychiatrycznie tobie pomogłyby mocne neuroleptyki, niestety niestosowana już lobotomia, oraz elektrowstrząsy. Terapia ta polega na wywoływaniu, za pomocą prądu elektrycznego (o napięciu do 450 V i natężeniu do 0,9 A) przepuszczanego przez mózg pacjenta, napadu drgawkowego.
pobudzenia zaburzonej osi podwzgórze-przysadka, jak przy odbloku sterydowym szczegółnie na długich cyklach jak leci tren, deka, zapytaj zresztą jędrasa on jest tam modem na sfd w dziale doping.
Jeszcze ten napinka Ciebie GKS ma już na ligocie na widelcu, rozglądaj się jak wyjdziesz z domu , mógłbym ci pomóc ale już drugi raz kozaczysz to nie ma Ciebie już, dojadą cię.
Nie pisz nigdy mendo niedojebie twoja zakłamana rzeczywistość pisowski trolu nierobie żyjący na socjalu to ja na ciebie płacę podatki za twoje uwielbienie kacziego ziobry, rydzyka czy pawłowicz piszesz takie teksty.
Dobra słuchaj wirusie lamusie
myślisz ze co że jesteś taki kozak to niedługo otworzysz oczy patrioto;idioto,
-
No i cisza nawet o polityce odechciało się pierdolić!
-
Dla mnie sprawa jest prosta Każdy kto głosuje na po i ludzi związanych z nimi to zwykły c*** i frajer i przede wszystkim pomylił fora Zapraszam na jakieś lewackie gówna
-
Skończcie juz temat polityki. Nie ważne na kogo zagłosujecie, czy to będzie pis, po, lewica czy konfederacja. Oni wszyscy graja do jednej bramki tylko sa ubrani w inne szaty. Reka, rękę myje. Ciezko to zrozumieć, że po to to wszystko jest by skłócać narody przeciwko sobie.