Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
„Kibolom imponowało, że Krzysztof M. siedzi na trybunach, w gronie bogatych, szanowanych i znanych kibiców Górnika. Początkowo kibole z Torcidy podchodzili jednak „Mary” nieufnie, bo trenował sztuki walki razem z podoficerem policji.”
-
Czy to Tobie M. Imponował bo siedział na miękkich fotelach na stadionie? Czy może tez trenowałes z nim u tego psa?
-
Nie mam konta na fb. Nie bronię go. I wcale mi nie imponuje.
-
Wy jestecie zejeby.
Mara napewno sie nierozjebal I powinisci zato byc pojebani.
Spytajcie maslaka o mare niech wam powie .
Czy ktos wogole go ruszyli na Monte czy raciborzu co znowu mu k**** afere krecicie pizdy
Mara napewno sie nierozjebal I powinisci zato byc pojebani.
Spytajcie maslaka o mare niech wam powie .
Czy ktos wogole go ruszyli na Monte czy raciborzu co znowu mu k**** afere krecicie pizdy
-
Jeden ze sposobów na otwarcie stadionów ...zamiast wywieszania prześcieradeł.

-
Widzisz pało kolega trenuje MMA i nikt go nie pobił. Szmato jebana.2DZ pisze: ↑16.02.2021, 06:50gliwicka-torcida pisze: ↑14.02.2021, 02:19Wy jesteście 'zjeby'. "Mara" na pewno się nie 'rozjebał' i powinniście za to być 'pojechani'. Spytajcie "maślaka" o "marę", niech wam powie. Czy ktoś w ogóle go ruszył na Montelupich czy Raciborzu, czy znowu mu, 'kurvva', aferę kręcicie, 'pizdy'.
Dlaczego żaden z "górników" nie przejdzie się 18 bm. na rozprawę, aby sprawdzić "samopoczucie" mARY? Boicie się, że ktoś z (bliskich) 'p-f' was rozpozna i ... wyzna winy o innych pobiciach? Dziś wiele wskazuje na to, że już w najbliższy czwartek dobra przyjaciółka tOKARKI będzie mogła odnieść się do mikro-wycinku zarzutów, do których poprzyznawały się pSYCHOfAJE. Jeżeli jest tak, jak piszą tu 'rucHOOLe' tzn. mAR(USI)A poszła na współpracę z organami ścigania ws. ksGks, to logika podpowiada, że będzie zeznawała w wątku "dojazdu" na niej w Jaworznie. Jednak gdyby pojutrze w sądzie ma.czuk "zaniemówił", to najpóźniej przed postawieniem nowych aktów oskarżenia 'torcida' będzie miała możliwość zapoznać się z dokumentami sprawy, a wtedy definitywnie ustalą sobie, która z nich "usiadła" na 'chuuuj', a co milicja ma z (nielegalnych?) podsłuchów (to będzie ukryte pod pojęciem "wiedzy operacyjnej" w kopercie/tach z podpisem "akta tajne / niejawne").
Oczywiście moje instrukcje nie jest dla ciebie, bo tu już udowodniłaś, kim jesteś, nie przychodząc na "randkę" ze mną w W-wie.
-
Górnik się dziś zbiera pod stadionem czy nadal tak duża ekipa będzie siedzieć na d**** "bo obostrzenia" ?
-
Do Sądu Okręgowego w Katowicach policja przywiozła w czwartek znanego zawodnika MMA Krzysztofa M. ps. Mara. Na salę rozpraw został wprowadzony w asyście policjantów, miał skute ręce i nogi. Zza pancernej szyby ubranego w granatową bluzę i błękitne dżinsy „Marę” obserwowało kilkudziesięciu pseudokibiców Ruchu Chorzów oskarżonych o udział w gangu Psycho Fans.
Zdaniem prokuratura to oni w czerwcu 2016 r. na stacji benzynowej przy autostradzie A4 w Jaworznie pobili „Marę” i jego kierowcę Dawida C. Policja ma nagranie z monitoringu, na którym widać niezamaskowanych napastników oraz katowane ofiary.
„Mara”: nie byłem karany za składanie fałszywych zeznań
- Mam 38 lat, z zawodu jestem elektrykiem, trenuję sztuki walki i nie byłem karany za składanie fałszywych zeznań - stwierdził Krzysztof M. Według Prokuratury Krajowej „Mara” jest liderem bandyckiej bojówki kiboli Górnika Zabrze, w zeszłym roku został zatrzymany przez CBŚP. Śledczy tak charakteryzują kierowaną przez niego grupę: „Członkowie grupy trenowali sztuki walki i brali udział w walkach organizowanych zwłaszcza w kategorii MMA. Liderzy grupy w krótkim czasie na telefoniczne wezwanie potrafili zgromadzić kilkudziesięciu członków bojówki gotowych do udziału w bójkach, pobiciach, zastraszeniach”.
Proces członków gangu Psycho Fans przed Sądem Okręgowym w Katowicach.
Czytaj także:
Oglądałem nagranie, jak mordują mojego syna. Żałuję, że je zobaczyłem
„Mara” na stadion Górnika Zabrze wchodził z akredytacją lub biletem VIP. Omijał kontrole, zasiadał w miękkich fotelach sektora V1 i korzystał z cateringu. Początkowo kibole z Torcidy podchodzili jednak do M. nieufnie, bo trenował sztuki walki razem z podoficerem policji. Zyskał w ich oczach dopiero wtedy, gdy zakończył tę znajomość.
„Mara”: nie przypominam sobie pobicia, nic też o nim nie słyszałem
W czwartek „Mara” miał opowiedzieć sądowi o pobiciu przez członków Psycho Fans. - Nie ma nic do powiedzenia. Nie byłem świadkiem żadnego pobicia, nie słyszałem o takim zdarzeniu, nie zostałem też pobity i nie zgłaszałem tego policji - zeznał Krzysztof M. Dodał, że jest zawodnikiem MMA i w związku z urazami głowy często miewa problemy z pamięcią. - Nie przypominam nic sobie o jakimkolwiek pobiciu - podkreślił.
W aktach sprawy znajduje się jednak zdobyta przez CBŚP dokumentacja medyczna, z której wynika, że osiem dni po incydencie w Jaworznie „Marze” zdjęto szwy z twarzy. - Być może to zdjęcie szwów miało związek z tym, że wcześniej na treningu złamałem szczękę - twierdził M.
Adam W. ps. Siwy siedzi w czarnej koszuli. Tuz obok niego, w błękitnej koszuli, Maciej M. ps. 'Maślak', przywódca Psycho Fans
Czytaj także:
Znany zawodnik MMA: "Nie byłem w Psycho Fans, pomawiają mnie bandyci"
Zawodnik MMA odmówił odpowiedzi na pytania. Powód? Uznał, że odpowiedzi mogą narazić go na odpowiedzialność karną. Sędzia Piotr Horzela poinformował strony, że w prowadzonym przez Prokuraturę Krajową śledztwie przeciwko kibolom Górnika Zabrze „Marze” przedstawiono zarzuty działania w zorganizowanej grupie przestępczej oraz składania fałszywych zeznań. Miały dotyczyć pobicia przy autostradzie A4.
Świadkowie: Napastnicy kopali pasażerów czarnego bmw
W czwartek katowicki sąd przesłuchał kilku świadków, którzy widzieli atak Psycho Fans na stacji benzynowej przy A4. - Widziałam, jak jacyś mężczyźni podbiegli do stojącego czarnego bmw i przez otwarte okna zaczęli kopać po głowach siedzących w środku mężczyzn - zeznała jedna z kobiet. Dodała, że chwilę potem jeden z poszkodowanych został wyciągnięty z wozu. - Leżał na ziemi, a napastnicy go kopali. Nie jestem jednak w stanie ich rozpoznać - podkreśliła.
Kolejny świadek dodał, że w jego ocenie atak nie był przypadkowy. - Ofiary musiały być znane napastnikom. Jedni i drudzy byli niezamaskowani - dodał.
Prokuratura Krajowa ustaliła, że za atakiem na „Marę” mieli stać Psycho Fans dzięki zeznaniom Łukasza B. ps. „Baluś”, szefa wywiadu kibolskiego gangu. Mężczyzna poszedł na współpracę z Centralnym Biurem Śledczym Policji i ujawnił przestępstwa popełnione przez siebie i kolegów. W nagrodę ma status małego świadka koronnego.
Zdaniem prokuratura to oni w czerwcu 2016 r. na stacji benzynowej przy autostradzie A4 w Jaworznie pobili „Marę” i jego kierowcę Dawida C. Policja ma nagranie z monitoringu, na którym widać niezamaskowanych napastników oraz katowane ofiary.
„Mara”: nie byłem karany za składanie fałszywych zeznań
- Mam 38 lat, z zawodu jestem elektrykiem, trenuję sztuki walki i nie byłem karany za składanie fałszywych zeznań - stwierdził Krzysztof M. Według Prokuratury Krajowej „Mara” jest liderem bandyckiej bojówki kiboli Górnika Zabrze, w zeszłym roku został zatrzymany przez CBŚP. Śledczy tak charakteryzują kierowaną przez niego grupę: „Członkowie grupy trenowali sztuki walki i brali udział w walkach organizowanych zwłaszcza w kategorii MMA. Liderzy grupy w krótkim czasie na telefoniczne wezwanie potrafili zgromadzić kilkudziesięciu członków bojówki gotowych do udziału w bójkach, pobiciach, zastraszeniach”.
Proces członków gangu Psycho Fans przed Sądem Okręgowym w Katowicach.
Czytaj także:
Oglądałem nagranie, jak mordują mojego syna. Żałuję, że je zobaczyłem
„Mara” na stadion Górnika Zabrze wchodził z akredytacją lub biletem VIP. Omijał kontrole, zasiadał w miękkich fotelach sektora V1 i korzystał z cateringu. Początkowo kibole z Torcidy podchodzili jednak do M. nieufnie, bo trenował sztuki walki razem z podoficerem policji. Zyskał w ich oczach dopiero wtedy, gdy zakończył tę znajomość.
„Mara”: nie przypominam sobie pobicia, nic też o nim nie słyszałem
W czwartek „Mara” miał opowiedzieć sądowi o pobiciu przez członków Psycho Fans. - Nie ma nic do powiedzenia. Nie byłem świadkiem żadnego pobicia, nie słyszałem o takim zdarzeniu, nie zostałem też pobity i nie zgłaszałem tego policji - zeznał Krzysztof M. Dodał, że jest zawodnikiem MMA i w związku z urazami głowy często miewa problemy z pamięcią. - Nie przypominam nic sobie o jakimkolwiek pobiciu - podkreślił.
W aktach sprawy znajduje się jednak zdobyta przez CBŚP dokumentacja medyczna, z której wynika, że osiem dni po incydencie w Jaworznie „Marze” zdjęto szwy z twarzy. - Być może to zdjęcie szwów miało związek z tym, że wcześniej na treningu złamałem szczękę - twierdził M.
Adam W. ps. Siwy siedzi w czarnej koszuli. Tuz obok niego, w błękitnej koszuli, Maciej M. ps. 'Maślak', przywódca Psycho Fans
Czytaj także:
Znany zawodnik MMA: "Nie byłem w Psycho Fans, pomawiają mnie bandyci"
Zawodnik MMA odmówił odpowiedzi na pytania. Powód? Uznał, że odpowiedzi mogą narazić go na odpowiedzialność karną. Sędzia Piotr Horzela poinformował strony, że w prowadzonym przez Prokuraturę Krajową śledztwie przeciwko kibolom Górnika Zabrze „Marze” przedstawiono zarzuty działania w zorganizowanej grupie przestępczej oraz składania fałszywych zeznań. Miały dotyczyć pobicia przy autostradzie A4.
Świadkowie: Napastnicy kopali pasażerów czarnego bmw
W czwartek katowicki sąd przesłuchał kilku świadków, którzy widzieli atak Psycho Fans na stacji benzynowej przy A4. - Widziałam, jak jacyś mężczyźni podbiegli do stojącego czarnego bmw i przez otwarte okna zaczęli kopać po głowach siedzących w środku mężczyzn - zeznała jedna z kobiet. Dodała, że chwilę potem jeden z poszkodowanych został wyciągnięty z wozu. - Leżał na ziemi, a napastnicy go kopali. Nie jestem jednak w stanie ich rozpoznać - podkreśliła.
Kolejny świadek dodał, że w jego ocenie atak nie był przypadkowy. - Ofiary musiały być znane napastnikom. Jedni i drudzy byli niezamaskowani - dodał.
Prokuratura Krajowa ustaliła, że za atakiem na „Marę” mieli stać Psycho Fans dzięki zeznaniom Łukasza B. ps. „Baluś”, szefa wywiadu kibolskiego gangu. Mężczyzna poszedł na współpracę z Centralnym Biurem Śledczym Policji i ujawnił przestępstwa popełnione przez siebie i kolegów. W nagrodę ma status małego świadka koronnego.
-
GieKSa dziś w około 500 osób pod stadionem z piroshow z okazji 57. Urodzin naszego klubu
-
https://www.youtube.com/watch?v=C0VwDSLa0voOberschlesien14 pisze: ↑27.02.2021, 21:52GieKSa dziś w około 500 osób pod stadionem z piroshow z okazji 57. Urodzin naszego klubu
-
Wystarczyłoby choćby w 500 jak GieKSa wczoraj.Jessica B. pisze: ↑27.02.2021, 21:06ja pierbole, jakie pytania..Polish Power pisze: ↑27.02.2021, 16:19Górnik się dziś zbiera pod stadionem czy nadal tak duża ekipa będzie siedzieć na d**** "bo obostrzenia" ?
A co mają zrobić ? Zebrać się w 4 tysiące pod stadionem i szturmować bramy ?
Jesteś kibicem Legii z Południa ?
Lub tak jak Stal Mielec ostatnio.
-
Przecież byli wczoraj pod stadionem
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
[link]Polish Power pisze: ↑27.02.2021, 16:19Górnik się dziś zbiera pod stadionem czy nadal tak duża ekipa będzie siedzieć na d**** "bo obostrzenia" ?
-
Czy nie ma tu normalnych osób z Legii żeby ogarnąć tego człowieka .On Wam wstyd tylko robi, to nie jest anonimowa osoba od Was ku*** ludzie ja wiem że zrobił dużo dla Waszego klubu , ale to już nawet śmieszne nie jest . Wszędzie się wpierdala nie pytany. Wiedzę na pewne sprawy ma większą niż 3/4 osób z tego forum, ale zachowuje się jak jakiś niedorozwój .Ja sam mam 4O lat nie jedno w życiu widziałem ale robić na tym forum taką gówno burzę jak On to już jakaś ku*** przesada.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
-
Niestety, gościu jest pod ochroną Foxxa, tak że jakiekolwiek pisanie nic nie da.cola803 pisze: ↑28.02.2021, 18:13Czy nie ma tu normalnych osób z Legii żeby ogarnąć tego człowieka .On Wam wstyd tylko robi, to nie jest anonimowa osoba od Was ku*** ludzie ja wiem że zrobił dużo dla Waszego klubu , ale to już nawet śmieszne nie jest . Wszędzie się wpierdala nie pytany. Wiedzę na pewne sprawy ma większą niż 3/4 osób z tego forum, ale zachowuje się jak jakiś niedorozwój .Ja sam mam 4O lat nie jedno w życiu widziałem ale robić na tym forum taką gówno burzę jak On to już jakaś ku*** przesada.
Wisła Kraków
-
To jest taki układ...Lisek rucha mu babe a w zamian przygłup może pisać swoje wysrywy.Jak widzisz sytuacja win-win.coglin pisze: ↑28.02.2021, 18:24Niestety, gościu jest pod ochroną Foxxa, tak że jakiekolwiek pisanie nic nie da.cola803 pisze: ↑28.02.2021, 18:13Czy nie ma tu normalnych osób z Legii żeby ogarnąć tego człowieka .On Wam wstyd tylko robi, to nie jest anonimowa osoba od Was ku*** ludzie ja wiem że zrobił dużo dla Waszego klubu , ale to już nawet śmieszne nie jest . Wszędzie się wpierdala nie pytany. Wiedzę na pewne sprawy ma większą niż 3/4 osób z tego forum, ale zachowuje się jak jakiś niedorozwój .Ja sam mam 4O lat nie jedno w życiu widziałem ale robić na tym forum taką gówno burzę jak On to już jakaś ku*** przesada.
Jest na forum w ustawieniach opcja ignorowania.Polecam serdecznie.
-
Zniszczone grafy Ruchu Chorzów
https://www.youtube.com/watch?v=eMTKkeRSHmo
-
Haha Ten śnieg nie chce jakoś stopnieć żenada!Marcin pisze: ↑01.03.2021, 17:56Zniszczone grafy Ruchu Chorzów
-
Jest tam napisane kiedy to padło? To w czym ty masz problem?Natiste pisze: ↑01.03.2021, 21:17Haha Ten śnieg nie chce jakoś stopnieć żenada!Marcin pisze: ↑01.03.2021, 17:56Zniszczone grafy Ruchu Chorzów
-
miałeś nie pisać.
-
Olejcie podszywaczkę. Już 3 tydzień ma problem z odpisaniem na pw.
Bandycki Batory
-
Nie udawaj głupszego niż jesteś. Z Ruchem nie masz nic wspólnego drucie.
Bandycki Batory
-
miałeś nie pisać.siemce-R pisze: ↑04.03.2021, 10:44Wysłałem ci pv
. Myśl sobie co chcesz że jestem z Gieksy czy z czy z Poloni Bytom czy z Torcidy czy z Rowu czy, ZS lchuj mnie obchodzi co ty myślisz ... BEZ ODBIORU.
Miałem kontynuować pv do ciebie , ale orażać się nie dam smarkaczowi co ma góra 25 lat na karku który nigdy nie poznał zapachu celi.
-
Nie wiem czy ktoś wklejał, ale można obejrzeć "Niebieskie Chachary" na yt. Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=r67dCo1 ... annel=jale
-
2DZ pisze: ↑10.03.2021, 13:25Nie wypłakujcie się publicznie, beksy, tylko "ciągnijcie się" stąd na to drugie forum "wszystkowiedzacego" jadczaka, moderowane przez pomawiające w sieci "misie z czekolady" i koniecznie zabierzcie tam resztę 'spierdo7in' ..., to dam wam spokój. :)jessica vel jędras pisze: ↑28.02.2021, 19:47Hehehe, dobre :)
Pewnie jeszcze ją rucha po warszawsku czyli jak Hanior mnie przy użyciu tabletki gwałtu. :D
To jest w końcu ta wersja, z której zostali powycinani wszyscy konfidenci z pSYCHOfAJ itd. (np. sIURMA oraz tw kARO7 itp.), co obiecali na forum rucHOOLe? :D6/9-0 pisze: ↑09.03.2021, 00:44Nie wiem, czy ktoś wklejał, ale można obejrzeć "Niebieskie Chachary" na yt. Pozdrawiam!
Szkoda ze ty nie zostałeś usunięty... bo już każdy ma Cię tu dość ! Wydupiej do siebie gorolu
-
Grubo po północy, a jeden typ ma komentarze jako ostatni w 8 różnych tematach. Tragedia. Dopalacze mieszane ze spirytem sieją dobre spustoszenie pod deklem widzę.
-
Ci którzy odpisują temu pedofilowi są ni c**** nie lepsi.
-
Tak
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
-
To ilu z tych kilkunastu tysięcy sie wczoraj pod stadionem pojawiło??
-
wiedza coś szwankuje.
-
Tak to tu wrzucę :
"Kochani, od naszego informatora wiemy, iż (NIE)rząd na czele z Morawieckim i Niedzielskiem i powołanym przez siebie zespołem debatują nad tym czy złożyć do Prezydenta RP wniosek o ogłoszenie stanu wyjątkowego."
"Kochani, od naszego informatora wiemy, iż (NIE)rząd na czele z Morawieckim i Niedzielskiem i powołanym przez siebie zespołem debatują nad tym czy złożyć do Prezydenta RP wniosek o ogłoszenie stanu wyjątkowego."
-
Ty nie jesteś idiotą, ty jesteś dnem dna i mułem pod nim.
Zrozum to bezmózgu, że tzw. "Marsze o wolność", nie maja nic wspólnego z :
To są marsze Polaków, wolnych ludzi, którzy nie dają się yebać Morawieckiemu, Kaczyńskiemu i milicji.
Gdy ty milicyjna prowokatorko szyłaś maseczki z kolegami ...a chuya, ty kolegów nie masz :/
...to my protestowaliśmy na ulicach :
[link]
Zrozum to bezmózgu, że tzw. "Marsze o wolność", nie maja nic wspólnego z :
Nie ma tu też sztandarów partyjnych, polityki.antify, 'pederastek' od lemPARCHa i ubeków z kod-u
To są marsze Polaków, wolnych ludzi, którzy nie dają się yebać Morawieckiemu, Kaczyńskiemu i milicji.
Gdy ty milicyjna prowokatorko szyłaś maseczki z kolegami ...a chuya, ty kolegów nie masz :/
...to my protestowaliśmy na ulicach :
[link]
-
To nie jest żadne lgbt, ani KOD amebo.
To jedno z "przedstawień" jakie miało miejsce w Katowicach podczas tego marszu. Możesz to odbierać jako zamiennik meczowej oprawy. Współczesne niewolnictwo jakie serwuje ci ten rząd w postaci nakazów, zakazów, forsowanych obowiązkowych szczepień itd.
Przebrali się za więźniów obozu, golili im głowy na łyso, prowadzili w asyście milicji i gestapo.
Tutaj też Lempartowa biegnie ?
[link]
...a tutaj pewnie kibice z Maroka ? (wczoraj, Warszawa)
https://www.facebook.com/1242675312/vid ... 963586176/
1-pokazałeś właśnie, że poza swój pokój z komputerem nie wychodzisz
2-przez takich ciuli jak ty, sektora nie zobaczymy przez następne miesiące, a może lata, dlatego że zamiast wspólnie rozjebać ten rząd, siedzisz w ciemnej dupiie i zapraszasz do niej innych ...w strachu przed Lempartową.
-
"Ten rząd i ten rząd i ten rząd..." ciągle to samo. A Ty myślisz że jak już roz.jebiecie ten rząd to kolejny zniesie lockdown i będzie lepiej??? Tak w ogóle to zdajesz sobie sprawę że po obaleniu tego rządu do czego przykładasz łapę czekają nas rządy PO, śmiesznego Szymka i lewaków, bo Twoja Konfederacja nie dostanie nawet 10%???
2DZ ma trochę racji bo poza narodowcami, patriotami na tego typu marsze przychodzą również pederaści i ogólnie opozycja, która szuka byle powodu by protestować głownie przeciw PIS, a nie przeciw covidowi i może dlatego tak mało na tych marszach kiboli i innych kumatych bo widzą kto tam biega.
2DZ ma trochę racji bo poza narodowcami, patriotami na tego typu marsze przychodzą również pederaści i ogólnie opozycja, która szuka byle powodu by protestować głownie przeciw PIS, a nie przeciw covidowi i może dlatego tak mało na tych marszach kiboli i innych kumatych bo widzą kto tam biega.
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT
DEUS VULT
-
Moja Konfederacja? ...że jak? Moja ? haha
Pisząc obalić rząd mam na myśli 95% tego co tam siedzi. 95% głosowało za uchwaleniem ustawy covidowej, która niesie za sobą takie skutki jak np. zamknięty stadion.
Powodem braku kiboli na marszach wolnościowych jest ich głupota, która objawia się przyjmowaniem mandatów, noszeniem tych niewolniczych mase...kagańców. Bądźmy szczerzy - kibic potrafi przy... ale jak trzeba ruszyć głową, to już jest w tym problem.
Część powoli zaczyna rozumieć co się dzieje, ale takiemu dozolowi daleko do tego, bo jak mu wytłumaczyć (i Tobie zresztą chyba też), że wszystko zawiera się w "Agenda 2030" czyli powrót komuny pod przykrywką zarazy.
Artykuł z roku 2018 [link]
Byłem na wielu takich marszach i nie widziałem pederastów i opozycji. Bajki wypisujesz.
Wszelki przejaw upolityczniania marszy wolnościowych, kończy się usunięciem takich ludzi. Przykładem tego byli np. panowie którzy z flagami Strajku przedsiębiorców(Tanajno) próbowali zabłysnąć 6 marca w Katowicach. Jest to zwalczane, a ostatnio nawet powodem podziałów w tym środowisku.
Pisząc obalić rząd mam na myśli 95% tego co tam siedzi. 95% głosowało za uchwaleniem ustawy covidowej, która niesie za sobą takie skutki jak np. zamknięty stadion.
Powodem braku kiboli na marszach wolnościowych jest ich głupota, która objawia się przyjmowaniem mandatów, noszeniem tych niewolniczych mase...kagańców. Bądźmy szczerzy - kibic potrafi przy... ale jak trzeba ruszyć głową, to już jest w tym problem.
Część powoli zaczyna rozumieć co się dzieje, ale takiemu dozolowi daleko do tego, bo jak mu wytłumaczyć (i Tobie zresztą chyba też), że wszystko zawiera się w "Agenda 2030" czyli powrót komuny pod przykrywką zarazy.
Artykuł z roku 2018 [link]
Byłem na wielu takich marszach i nie widziałem pederastów i opozycji. Bajki wypisujesz.
Wszelki przejaw upolityczniania marszy wolnościowych, kończy się usunięciem takich ludzi. Przykładem tego byli np. panowie którzy z flagami Strajku przedsiębiorców(Tanajno) próbowali zabłysnąć 6 marca w Katowicach. Jest to zwalczane, a ostatnio nawet powodem podziałów w tym środowisku.
-
Ale gdy Legia grała to nie było żadnego marszu. Jarają sie wszyscy tym, ale czy jest czym?? Półtora milionowe miasto, trzymilionowa aglomeracja a przed stadionem tysiąc czy 2tysiące ludzi. Zajebisty ten kibolski potencjał.
-
Dlaczego wy w ogole dyskutujecie z ta zdiagnozowana kuurwa DZemka ? nie wiem czy ona wierzy w lockdowna ale z cala pewnoscia ma look dauna
-
Pogrążasz się milicyjny prowokatorze.
Ci ludzie postawili milicję pod sądem za to, że ich na dołek wywieźli.
Ty dalej JP wklejasz na pejsbuku i to w zasadzie tyle z walki z tymi kur#wami.
https://stadionowioprawcy.net/news/mund ... szkodowan/
Po raz enty - marsze WOLNOŚCIOWE przeciwko PLANdemii, nie mają nic wspólnego z pe#ałami, polityką i z tobą hahamarsze wolności / równości / róźnorodności. :)
Tutaj masz gościa do którego przyjebałeś się poprzednio (ten z foto w pasiakach)
Ty byś się już pewnie posrał ze trzy razy po takiej rozmowie.
[link]
-
No to pytam jeszcze raz. Skoro chcesz/chcecie obalić ten wstrętny rząd to kto za nich??? A skoro nie Konfederacja, co mnie bardzo zdziwiło, to kto patrioto? może nowoczesny Szymek???
A jak już oni dojdą ponownie do władzy to pytam jeszcze raz. Czy myślisz że za ich rządów coś w temacie covid by się zmieniło???
Ze swoimi żądaniami dziękujcie Bogu że teraz Pis jest podczas covid przy władzy, bo pomimo wielu złych decyzji wszystko jeszcze jakoś wygląda. Gdyby dalej rządziła PO to dopiero byłby kabaret, a lockdown byśmy mieli całkowity już dawno, bo niemcy też tak zrobiły...
Dla mnie jesteście w przeważającej większości grupą oszołomów, która tak naprawdę nie wie do końca czego chce i gdzie zmierza. Jak przeglądam filmiki to głownie słychać j**** pis i jest tam obecne wiele opozycji, wyznawców Tanajno, wkurwionych przedsiębiorców i szczekaczy jak wrzucony przez Ciebie Szymek, który przerzuca się z psami na paragrafy - taki typ ludzi wkurwia mnie na równi z psami
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT
DEUS VULT
-
Widać, że podobnie działa ten marsz o wolność, jak wściekłe macice. Tak, wiem że inne światopoglądy a w zasadzie tam to wszystkie światopoglądy. Nie przekonują mnie, żebym brał w tym udział. Konfederacja, coraz bardziej mnie denerwuje. Takie osoby jak ta Socha... Ten cały Piotr Biedka też jakiś dziwny...