Michalek pisze: 18.03.2024, 08:57A czemu zestawiasz hokejową Unię z koszykarskim Górnikiem, skoro dla Unii hokej to sport nr 1 a dla Górnika jest nim piłka nożna?
No nie żartuj. Przecież pisałeś 3 dni temu:
Michalek pisze: 15.03.2024, 12:30Pierwszy z rzędu przykład - Górnik Wałbrzych. Na koszu są co najmniej porównywali do Unii, na piłce ich przerastają.
Natomiast, ok. Zestawmy tak, jak chcesz.
Piłkarski Górnik > hokejowa Unia (tyle, że tu i tu udziela się banda)
Piłkarska Unia > (PRZEPAŚĆ) > koszykarski Górnik (tyle, że tylko na Unii udziela się banda)
Jeszcze, żeby uzmysłowić pewne realia - miasto Wałbrzych - 113 000 mieszkańców, miasto Oświęcim - 39 000 mieszkańców. Tylko proszę, nie mów, że trzykrotna różnica w populacji nie ma znaczenia.
Michalek pisze: 18.03.2024, 08:57Nie da się ukryć, że manipulujesz faktami tak by pasowało pod Twoją teorię.
Równie dobrze przecież mógłbym manipulacją nazwać to, co napisałeś powyżej o "pierwszym z rzędu przykładzie". Przedstawiam sprawę, jak ja ją widzę. Ty masz swój punkt widzenia i go przyjmuję. Nie mam zamiaru, byś zmienił swoje zdanie.
Przejrzałem posty, które napisałeś w swojej historii - bardzo uwiera Kotwica Kołobrzeg. Na ich temat i zer wyjazdowych z dawnych lat, gdy było tam słabo, pisałeś mnóstwo. Od czasów, gdy Kotwa weszła na zajebisty poziom, ucichłeś w ich temacie. Nadmieniałeś, że nie jesteś kibicem Gwardii Koszalin, ani z kręgów Legii Warszawa (czyli wykluczony Wielim Szczecinek). O Pogoni Szczecin też wiele krytycznych uwag się znalazło w tym, co pisałeś. Natomiast najwięcej się udzielasz w temacie o województwie zachodniopomorskim i o... "TMK" - rzecz jasna jadąc po miesięczniku, jak po burej suce. Przyjęte jest, że jeśli na forum kibicowskim prowadzimy rozmowę - wiemy, z kim rozmawiamy, w sensie reprezentanta klubu i prowadzący dyskusję nie wstydzi się, jakiemu klubowi kibicuje. Ty masz w tym elemencie nieodkrytą kartę. Wystarczy odwagi, by napisać, jaką ekipę reprezentujesz?