Portugalia-Polska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
RKS RAKOW
na www.kupbilet.pl pojawiła się informacja, że już wkrótce zacznie sie sprzedaż biletów na Portugalia-Polska i Finlandia-Polska.
Szczegółow dotyczących terminu rozpoczęcia sprzedaży i cen biletów - BRAK.
Szczegółow dotyczących terminu rozpoczęcia sprzedaży i cen biletów - BRAK.

-
kasztanowy8
-
Home_Of_Football
-
FULL OF HATE
kasztanowy8 pisze:Czy zna ktos jakies tanie przeloty z Anglii do Lizbony? Patrzylem jakis czas temu na Thomsonfly z Manchesteru i wtedy przelot dla 2 osob kosztowal 120 funa... teraz juz nie ma promocji i kosztuje 2 razy wiecej. Dodam, ze mieszkam w Nottingham wiec najlepiej z okolic![]()
pozdro
Ja kupiłem wczesniej za 47f w obie strony
I-RR-IDUCIB-LL-I
Jak nazywaja sie portugalskie linie latajace do Lizbony? Prosze o jakis link.lulett pisze:jaka formę przesyłki wybieracie kupujac przez kupbilet ? mieszkajac oczywiscie poza polska ! leci ktos 7 wrzesnia z heatrow portugalskimi liniami ?
Czy lecac na ostatnia chwile bedzie mozliwosc kupna biletu na nasz sektor przed meczem ???
jak sadzicie ???
lulett leci pare osob - pmksg_1946 pisze:Jak nazywaja sie portugalskie linie latajace do Lizbony? Prosze o jakis link.lulett pisze:jaka formę przesyłki wybieracie kupujac przez kupbilet ? mieszkajac oczywiscie poza polska ! leci ktos 7 wrzesnia z heatrow portugalskimi liniami ?
Czy lecac na ostatnia chwile bedzie mozliwosc kupna biletu na nasz sektor przed meczem ???
jak sadzicie ???
ksg_1946 http://www.flytap.com/Portugal/en/Homepage/
tu masz link http://booking.flytap.com ja mam samolot o 8:30 !
-
szczena_uns
- Kontakt:
hej
ja tez lece do lisbony ale w piatek po poludniu.leci ktos moze?
Lot na Luton w piatek o 14:50 Ryanair
a potem 17:50 do Lisbony Easyjetem
Lot na Luton w piatek o 14:50 Ryanair
a potem 17:50 do Lisbony Easyjetem
pomocy!!
czy jezeli ryanairem z dublina dolece do porto na 12.10 w sobote to czy zdąze do lizbony dojechac na mecz?? czymkolwiek autobusem czy pociagiem?? prosze o pomoc...bilety w koniczynce drozeja z dnia na dzien...niemam jeszcze biletu lot niewiem co robic..prosze o pomoc..
Re: pomocy!!
Spokojniekrawiu pisze: czy jezeli ryanairem z dublina dolece do porto na 12.10 w sobote to czy zdąze do lizbony dojechac na mecz?? czymkolwiek autobusem czy pociagiem?? prosze o pomoc...bilety w koniczynce drozeja z dnia na dzien...niemam jeszcze biletu lot niewiem co robic..prosze o pomoc..
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych
TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
Alternatywą dla pociągu może być autobus Rede Expressos (dworzec w Porto jest na strasznym zadupiu więc trzeba się pytać ludzi bo samemu cieżko tracić) koszt autobusu z Porto do Lizbony to 16euro i jeżdzą dosłownie co chwile czasami nawet dwa na raz stoją na dworcu.
W Lizbonie wysiadasz na dworcu (ostatni przystanek) przy przystanku metra JARDIM ZOOLOGICO z którego bezpośrednio niebieska linią metra zawiezie Was na Estadio da Luz.
W Lizbonie wysiadasz na dworcu (ostatni przystanek) przy przystanku metra JARDIM ZOOLOGICO z którego bezpośrednio niebieska linią metra zawiezie Was na Estadio da Luz.

wszyscy na Praca do Comercio ! ! ! !
Mam propozycje żeby wszyscy kibice, którzy wybierają się do Lizbony zebrali się na pare godzin przed meczem gdzieś w mieście ( w umówionym miejscu o umówionej godzinie). Pokażemy im jak się bawią kibice z Polski odśpiewamy "dąbrowskiego", wypijemy pare piwek i udamy się metrem na mecz.
Ja proponuje Praca do Comercio - najbardziej reprezentacyjne miejsce w Lizbonie, łatwo tam dotrzeć i plac na pewno zmieści wszystkich polskich kibiców.
Dojazd bezpośredni z lotniska autobus 44, metrem na ostatnią stacje niebieskiej lini Baixa-Chiado lub zieloną linią na ten sam przystanek lub przystanek dalej Cais do Sodre.
pod tym linkiem macie plan i zaznaczone proponowane miejsce spotkania:
http://b1roger.w.interia.pl/tu%20sie%20spotkajmy.jpg
pozdro i do zobaczenia w Lizbonie!!!
Ja proponuje Praca do Comercio - najbardziej reprezentacyjne miejsce w Lizbonie, łatwo tam dotrzeć i plac na pewno zmieści wszystkich polskich kibiców.
Dojazd bezpośredni z lotniska autobus 44, metrem na ostatnią stacje niebieskiej lini Baixa-Chiado lub zieloną linią na ten sam przystanek lub przystanek dalej Cais do Sodre.

Bardzo fajny pomysł. W Brukseli takie niby miejsce spotkania to był Grande place czyli taki jakby rynek. To widzę zę jest coś podobnego. Niech ustalą godzinkę meczu konkretnie i na kilka godzin przed pewnie że taki mini zlocik integracyjny przed meczem byłby dobry
. Im nas więcej tym lepiej.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
WKRÓTCE - taką odpowiedź dostałem z www.kupbilet.pl (tylko ciekawe kiedy to wkrótce nastąpi
)
PZPN wcześniej twierdził że na sześć tygodni przed meczem ruszy sprzedaż ale coś wszystko się ociąga. Mogliby już sprzedawać te bilety bo tylko tego mi brakuje do zamknięcia spraw związanych z wyjazdem na ten mecz.
PZPN wcześniej twierdził że na sześć tygodni przed meczem ruszy sprzedaż ale coś wszystko się ociąga. Mogliby już sprzedawać te bilety bo tylko tego mi brakuje do zamknięcia spraw związanych z wyjazdem na ten mecz.

Myskle,ze chyba wszyscy sa w takiej sytuacji. Jesli nie uda mi sier kupic biletu, to i tak polece i najwyzej obejrze w pubie w Lizbonie. Mysle,ze sam nie bede ogladal i troche Polakow tez tam bedzierobroy pisze:Mogliby już sprzedawać te bilety bo tylko tego mi brakuje do zamknięcia spraw związanych z wyjazdem na ten mecz.
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych
TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
Re: wszyscy na Praca do Comercio ! ! ! !
robroy pisze:Mam propozycje żeby wszyscy kibice, którzy wybierają się do Lizbony zebrali się na pare godzin przed meczem gdzieś w mieście ( w umówionym miejscu o umówionej godzinie). Pokażemy im jak się bawią kibice z Polski odśpiewamy "dąbrowskiego", wypijemy pare piwek i udamy się metrem na mecz.
Robroy bede tam napewno
Wie ktos moze czy serwis kupbilet wysyla bilety za granice ?
Dostaniemy ponad 3 tys. biletów (5% pojemności stadionu z tego co pamiętam takie są dolne limity), chyba dla wszystkich wystarczy. Wyjazd jest dośc drogi i do tego daleki dlatego cieżko bedzie zapełnić Polski sektor na Estadio da Luz, choć wszystko jest możliwe i oby cała pula przeznaczona dla Nas została wykorzystana.

Jesli ma to byc tylko 5%, to jak wytlumaczysz TLUMY Polakow w Belgii? A ja sie jednak obawiam,ze 3000 to jednak malo. JA wiem,ze dla przecietnego Polaka taki wyjazd to dluga i droga wycieczka, ale pomysl o naszych 'anglikach' i 'irlandczykach'.... i na pewno mnostwo ludzi z samej Polski bedzie chetnych - nie wylaczajac piknikow...robroy pisze:Dostaniemy ponad 3 tys. biletów (5% pojemności stadionu z tego co pamiętam takie są dolne limity), chyba dla wszystkich wystarczy. Wyjazd jest dośc drogi i do tego daleki dlatego cieżko bedzie zapełnić Polski sektor na Estadio da Luz, choć wszystko jest możliwe i oby cała pula przeznaczona dla Nas została wykorzystana.
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych
TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
Tak naprawde liczba Polaków jest cięzka to przewidzenia i w zasadzie nie ma na to żadnej uzasadnionej reguły. W Belgii faktycznie Polaków było multum co było na pewno po części efektem dobrej gry Polaków i ograniem nieco wczesniej Portugalii co po meczach z Finlandią czy Serbia wydawało się nie realne...
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
ptoku pisze:robroy pisze:Mam propozycje żeby wszyscy kibice, którzy wybierają się do Lizbony zebrali się na pare godzin przed meczem gdzieś w mieście ( w umówionym miejscu o umówionej godzinie). Pokażemy im jak się bawią kibice z Polski odśpiewamy "dąbrowskiego", wypijemy pare piwek i udamy się metrem na mecz.
Robroy bede tam napewno![]()
No własnie ja tez sie chciałem tego dowiedziec bo teraz mieszkam w Londynie i nie wiem czy mi przysla tu bilety ? jeżeli ktos wie cos na ten temat prosba o odp !
Jezeli chodzi o bilety to mysle ze bedzie tak jak z Belgia....bedzie mozna bilety zamowic przez net, a nastepnie odebrac w jakiejs miejscowce przed stadionem w dniu meczu... P.S. pomysl ze zbiórką przed meczem- rewelacja, a co do ilosci fanów POLSKI .... mysle ze bedzie nas wiecej niz 3 tys.( nie tylko wyspy,ale takze w Hiszpani jest duzo Polakow-a to przeciez "rzut beretem")lulett pisze:ptoku pisze:robroy pisze:Mam propozycje żeby wszyscy kibice, którzy wybierają się do Lizbony zebrali się na pare godzin przed meczem gdzieś w mieście ( w umówionym miejscu o umówionej godzinie). Pokażemy im jak się bawią kibice z Polski odśpiewamy "dąbrowskiego", wypijemy pare piwek i udamy się metrem na mecz.
Robroy bede tam napewno![]()
No własnie ja tez sie chciałem tego dowiedziec bo teraz mieszkam w Londynie i nie wiem czy mi przysla tu bilety ? jeżeli ktos wie cos na ten temat prosba o odp !
Wlasnie znajomy Portugal dzwonil do federacji z zapytaniem o bilety ( tak na wszelki wypadek..jakby sie nie udalo kupic przez MISKOW ze zwiazku) i BEDA W SPRZEDARZY ON-LINE dopiero w przyszlym tygodniu za 50 euro. Wniosek wiec jest taki,ze pewnie na polski sektor tez tak uwolnia bilety :/ Szkoda,ze tak pozno :/
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych
TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
Nie jest to 'Polak nie przecietny'. Jest takim samym Polakiem jak Polak mieszkajacy w Polsce ( maslo maslanecathay pisze:Pozwole sobie zapytać: czy Polak w Wielkiej Brytanii czy Irlandii to Polak którego na wszytsko stać ? Czy to Polak nie przeciętny ?RADIOFCM pisze:JA wiem,ze dla przecietnego Polaka taki wyjazd to dluga i droga wycieczka, ale pomysl o naszych 'anglikach' i 'irlandczykach'
Ale nie bede sie rozpisywal, bo temat jest o meczu - Kto CHCE to, sie postara i pojedzie, a kto nie, to obejrzy w TV i tyle. Pozdrawiam
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych
TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
Trele Morele
to niech znajomy portugalec da namiar na strone gdzie bedzie mozna kupic bilety(po angielsku oczywiscieRADIOFCM pisze:Wlasnie znajomy Portugal dzwonil do federacji z zapytaniem o bilety ( tak na wszelki wypadek..jakby sie nie udalo kupic przez MISKOW ze zwiazku) i BEDA W SPRZEDARZY ON-LINE dopiero w przyszlym tygodniu za 50 euro. Wniosek wiec jest taki,ze pewnie na polski sektor tez tak uwolnia bilety :/ Szkoda,ze tak pozno :/
The doom of a nation can be averted only by a storm of flowing passion,but only those who are passionate themselves can arouse passion in others
Bilety na mecz Portugalia - Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że w porozumieniu ze stroną portugalską ustalono warunki zakupu biletów na mecz eliminacyjny Mistrzostw Europy 2008 Portugalia - Polska, który odbędzie się 8 września 2007 roku w Lizbonie.
Sprzedaż biletów będzie prowadzona wg następującego harmonogramu:
Drogą internetową – za pośrednictwem serwisu KupBilet.pl w dniach 08.08. - 27.08.2007r. – informacje na temat funkcjonowania sprzedaży internetowej – można znaleźć na stronie www.kupbilet.pl oraz pod numerem 032 243 50 35 (infolinia automatyczna). Serwis obsługuje zamówienia indywidualne i zbiorowe. Zamówienia powyżej 10 sztuk muszą mieć akceptację PZPN (szczegółowe informacje pod nr tel. 22 55 12 200). Cena biletu wynosi 119,00 zł. i nie zawiera kosztów dostawy do nabywcy.
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że w porozumieniu ze stroną portugalską ustalono warunki zakupu biletów na mecz eliminacyjny Mistrzostw Europy 2008 Portugalia - Polska, który odbędzie się 8 września 2007 roku w Lizbonie.
Sprzedaż biletów będzie prowadzona wg następującego harmonogramu:
Drogą internetową – za pośrednictwem serwisu KupBilet.pl w dniach 08.08. - 27.08.2007r. – informacje na temat funkcjonowania sprzedaży internetowej – można znaleźć na stronie www.kupbilet.pl oraz pod numerem 032 243 50 35 (infolinia automatyczna). Serwis obsługuje zamówienia indywidualne i zbiorowe. Zamówienia powyżej 10 sztuk muszą mieć akceptację PZPN (szczegółowe informacje pod nr tel. 22 55 12 200). Cena biletu wynosi 119,00 zł. i nie zawiera kosztów dostawy do nabywcy.
Bardzo dużym zainteresowaniem polskich kibiców cieszy się mecz eliminacji piłkarskich mistrzostw Europy podopiecznych Leo Beenhakkera z Portugalią, który 8 września odbędzie się w Lizbonie.
Biorąc pod uwagę, że wielu Polaków chce jechać na to spotkanie, PZPN wynegocjował od strony portugalskiej 7,5 tysiąca biletów. Sprzedaż rozpocznie się 8 sierpnia drogą internetową, a cena jednej karty wstępu wynosi 119 zł.
W pierwszym spotkaniu tych drużyn, które rozegrane zostało w październiku 2006 roku, Polacy wygrali w Chorzowie 2:1.
onet.pl
Biorąc pod uwagę, że wielu Polaków chce jechać na to spotkanie, PZPN wynegocjował od strony portugalskiej 7,5 tysiąca biletów. Sprzedaż rozpocznie się 8 sierpnia drogą internetową, a cena jednej karty wstępu wynosi 119 zł.
W pierwszym spotkaniu tych drużyn, które rozegrane zostało w październiku 2006 roku, Polacy wygrali w Chorzowie 2:1.
onet.pl