....tzn chodzi mi oto czy wysla bez problemu bilety do Irlandii.
Szukalem jakies strony portugalskiej federacji ale znalazlem tylko jedna po hiszpansku

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
no w moim przypadku to nie jest takie "hop-siup", bo 1200-1300 zl za sam lot znacznie przewyzsza moj budzet ( a tyle teraz kosztuja loty),cathay pisze:A po co odkupować od kogi\okolwiek ? czy nie lepiej kupic poprostu ?dlizak pisze:Czy ma ktoś może odsprzedać bilet na samolot do Lizbony/Porto ??
Mozesz dac link na ten lot przez londyn ??cathay pisze:Ceny biletów lotniczych ze wszystkimi opłatami kupując dzisiaj na wylot 07.09 i powrót 09.09. Wszytkie lądowania w Lizbonie.
Londyn 872 zł
Praga 1503 zł
Ceny tanich linii: (z polski lata tylko centralwings ale już biletów czas jakiś temu nie było więc się nie liczy)
Berlin easy jet 480 euro (szok !!!)
Londyn 169 funtów
mysle ze po wplacie kaski na konto w ciagu tygodnia powinny byc bilety...lukjach pisze:A ja jestem ciekawy wysylki biletow, bo: do konca sierpnia bede w kraju wiec wzialem kuriera do domu, jednakze pozniej wracam do UK i co wtedy bedzie, jak dziadki wysla bilety na poczatku wrzesnia a mnie tam juz nie bedzie? Jak myslicie brac odrazu kuriera do Anglii?
Szczerze wątpie na Finlandie mam juz zamówione grubo ponad tydzień i się nawet status nie zmienił z zapłaconego na wysłany. Także najprawdopodobniej tak szybko to one do nas nie dotrą.mysle ze po wplacie kaski na konto w ciagu tygodnia powinny byc bilety... chyba ze znow te fiuty-złodzieje z PZPN cos wymysla.
Nawet mnie nie strasz adres podalem polski a jeszcze ktos musi miec czas na wysylke biletowcorthess pisze:Szczerze wątpie na Finlandie mam juz zamówione grubo ponad tydzień i się nawet status nie zmienił z zapłaconego na wysłany. Także najprawdopodobniej tak szybko to one do nas nie dotrą.mysle ze po wplacie kaski na konto w ciagu tygodnia powinny byc bilety... chyba ze znow te fiuty-złodzieje z PZPN cos wymysla.
Ja tez tak mialem,ale dla pewniosci zmienile adres dostawy na Dublinski,wiec nie musze tracic zbednych 3 dni na wyslanie z Wawy do Czestochowy i z Czestochowy do Dublina. Kurier z Piolski w Pocztexie to 100pln, a kurierz kup bilet kosztuje mnie tylko o 70 pln wiecejczeladzianin pisze: Nawet mnie nie strasz adres podalem polski a jeszcze ktos musi miec czas na wysylke biletowdo UK
jedzie jedzieHome_Of_Football pisze:witam ....tak czytam te posty i sie zastanawiam czy an ten mecz jedzie ktos powyzej 26 roku zycia ...bo teamty jaki numer biletyu macie sa...hm ...w moim mniemaniu .smieszne...pozdrowienia
Nieźle to wszystko naciągnąłeś....cathay pisze:Koszty samochodem.
Kosty liczone dla trasy Warszawa - Lisbona, 4 osoby w aucie z silnikiem diesla spalającym przy jeździe autostradowej około 7 litrów.
Droga w jedną stronę 3339 km x 2 plus coś tam na miejscu wyjdzie jakieś 6900 km. Zużycie paliwa wyniesie więc około 483 litrów x minimum 1,15 eur czyli 4,37 zł co razem da 2110 zł. Za autostrady (Polska, Francja, Hiszpania i chyba Portugalia) około 1500 zł.
Sam koszt dojazdu i powrotu wyniesie więc około 3600 zł tj. 900 zł na osobę. To są założenia dla jazdy ze spaniem w aucie czego robienie przez 3 dni w każdą stronę jest debilizmem. Jeśli w każdą stronę prześpicie się choćby w jakiejś F1 to dojdzie z 40 eur czyli około 150 zł czyli razem podwyższy nam do 1050 zł.
Po zsumowaniu okazuje się że za te same pieniądze możemy z Berlina polecieć samolotem i dotrzeć do Lizbony i z niej wrócić wypoczęci. Dodatkowo w przypadku samolotu bierzesz jeden !!! dzień urlopu, autem jadąc musisz wziąć minimum 5. Najnormalniej w świecie autem się nie opłaca. Busem który pali podobne ilości wyjdzie teoretycznie taniej ale jego właściciel musi coś zarobić więc ostatecznie będzie tak samo.
Użytkownicy przeglądający to forum: bartekbrk18, Borilko, Chujicipa, dee facto, dokuro, Fanatyk1962, MłodyVFR, N.D.W, op3, pikol_EZD, StefanBatory, UrzadSkarbowy i 131 gości