Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

AVEGB

Post autor: AVEGB »

luk pisze:
"jestesmy tam od wielu lat ,zawsze tam gdzie nasza Gieksa gra...." :)
ciekawe ilu pojedzie .....
Więcej niż was na mecz ligowy Widzewa... :lol: wiesz o co chodzi.... :lol: KMWTW :lol:
iparts.pl
M1979K

Post autor: M1979K »

Przecież ja nic nie mówię... Jasne, że szacuneczek dla gościa który kocha swoja ojczyznę na dobre i na złe a za chlebem przybył do naszego miasta :wink:
AVEGB

luk pisze:
AVEGB pisze:
luk pisze:
"jestesmy tam od wielu lat ,zawsze tam gdzie nasza Gieksa gra...." :)
ciekawe ilu pojedzie .....
Więcej niż was na mecz ligowy Widzewa... :lol: wiesz o co chodzi.... :lol: KMWTW :lol:
widze że jestes optymistą....:)
niekoniecznie :lol: zresztą okaze sie za dwa tygodnie...

PS. trudno jest pojechac w mniejszej liczbie :lol: PZDR.
Torfiorz
Kontakt:

Post autor: Torfiorz »

Nie chce zakładać nowego tematu ale jak by nie patrzeć to też jakiś puchar.

Gdzie są ci kibice tego mistrza Polski? Co to za pustki na trybunach? Macie jakiś zakaz na własnym stadionie czy co? Przecież gracie o puchar.

P.S. Uprzedzając pytania. Nie jestem w Lubinie bo takie było założenie osób z Bełchatowa, że tam nie jedziemy - nie my tam mieliśmy grać.
Bez pozdrowień

Post autor: Bez pozdrowień »

czasem są jakieś miałki - ale rzadko
broodii

Post autor: broodii »

a ja mam pytanko odnosnie tej flagi co to wisiała w pierwszej połowie na srodku boiska co to za arcydzieło i gdzie ją można w całej okazałosci zobaczyć bo jakoś chujowo ją było widac w TV
fcb

Post autor: fcb »

Torfiorz pisze:Nie chce zakładać nowego tematu ale jak by nie patrzeć to też jakiś puchar.

Gdzie są ci kibice tego mistrza Polski? Co to za pustki na trybunach? Macie jakiś zakaz na własnym stadionie czy co? Przecież gracie o puchar.

P.S. Uprzedzając pytania. Nie jestem w Lubinie bo takie było założenie osób z Bełchatowa, że tam nie jedziemy - nie my tam mieliśmy grać.
i tak byscie nie przyjechali do Lubina, nawet jakbyscie mieli tam grac od poczatku. nie chciał grac zdobywca Pucharu Polski, ani finalista, i wg regulaminu mógł grać zespół wicemistrza Polski czyli GKS, wiec uprawnieni byliscie. a jakbyscie przyjechali to w 26 osob jak ostatnio, nie tlumacz sie ze nie przyjechaliscie bo cos tam, bo i tak byscie nie przyjechali.
co do tego ze pustki to prawda, to mnie zaskoczyło bardzo, zobaczymy jak bedzie z Widzewem, bo ze Steaua biletów zostało niewiele i na pewno bedzie komplet (7 300)
AVEGB

fcb pisze: i tak byscie nie przyjechali do Lubina
skad wiesz... :lol: poczekaj na lige, ok?? :lol: :lol:
corintian

Post autor: corintian »

ekipy w pucharach mamy takie konkretne ze szok :lol: :lol: :lol:
corintian

proponuje zostawić w spokoju kibiców bełchatowskiej jedenastki. czego sie po nich spodziewaliście. wszyscy wiedza jakich maja kibiców i że nie stać ich na wiele wiec nuie wiem po co jest ta całą napinka. a poza tym jak oni moga sie dobrze prezentować jak nie rządzą nawet u siebie w mieśie :lol: :lol: :lol:
corintian

wyobraź sobie że byłem w belchatowie i troche wiem na ten temat co tam sie dzieje ale nie zamierzam z toba rozmawiać bo nie chce mi sie napinac bezsensownie na necie. ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle w tym temacie
Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico »

Brak komentarzy jest chyba najwymowniejszym komentarzem. Bezbarwny mecz i bezbarwny doping. Ktoś wie ile Steauy było bo z TV ciężko było ocenić?
opeth

Post autor: opeth »

Wie ktoś może co miał znaczyć ten tekst na środku rybuny? "To co nas..." ?
Ogólnie to z perspektywy tv blado to wszystko wyszło,jak sredni mecz ligowy a nie walka o LM.
Vader

Post autor: Vader »

Czy dobrze widziałem, że na tym transparencie było napisane "sprawja" ?
Wygrana

Post autor: Wygrana »

ja tam na trasparencie nic nie odczytalem ;oo

bez napinki ale pierwszy raz sie wstydzilem za polskich kibicow... :((
opeth

Post autor: opeth »

Nie no takiego babola to by chyba nie odstawili,takie literki pomotane sobie wymalowali że ch... wie co tam było.Tyle że nie kumam przekazu za bardzo...
Carlo Rossi

Post autor: Carlo Rossi »

ponad 100 osobowa grupa kibiców Odry Opole wspierała dzisiaj Zaglebie
S.J.

Post autor: S.J. »

Jeśli chodzi o doping Zagłębia to nie było źle . Na początku było widać jakąś oprawe(sektorówke) ? lecz oczywiście realizator nie pokazał tego dokładnie .W sumie brawa dla kibiców Zagłębia za to ,że do końca wspierali drużyne .Czekamy na fotki :wink:
Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm »

Najlepszy był i tak komentator co walną że Zagłębie gra "rombem" potem poprawił się że "diament" :lol:
Mecz ogólnie nudny dopiero jak Lubinianie stracili gola to ruszyli do przodu.
Kibicowsko w sumie standard.

Ogólnie Zagłębie nie ma szczęścia do pucharów bo zawsze trafia w pierwszych rundach na wysokiego konia i spada z niego.
Salwador_

Post autor: Salwador_ »

Załosne juz sie zrobilo to najezdzanie na Zaglebie.. :roll:

Brak słow.
zzz LG

Post autor: zzz LG »

Jak dla mnie powiało wiochą.
Doping- nieudolne kopiowanie piesni z innych stadionów + dożynkowy stadion + beznadziejne flagi na płotach.

Jedyny plus za doping do końca.
tdk

Post autor: tdk »

Sorry, ale co widzisz takiego beznadziejnego w tych flagach ?
rycho_FCZ

Post autor: rycho_FCZ »

Niestety ostatnio to wlasnie druzyny typu Dynamo Minsk,Tibilisi czy inne postradzieckie druzyny jakos dziwnie ogrywaja nasze polskie zespoly.
Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico »

Danzing-chwm pisze: Chodziło mi bardziej o Milan ale jak się chce to zawsze się coś znajdzie żeby złapać za słówko.
Chyba że nie pamiętasz tego meczu!
Milan był raz 12 lat temu wiec dziwnie brzmi "zawsze" :wink: Pamietam pamietam mecz, ale juz dosyc rozmywania.
Seb

Post autor: Seb »

Kilka zdań odnośnie relacji tv z meczu Zagłębie - Steaua i samych występów polskich ekip w pucharach..

Co do meczu Zagłębia to ktoś chyba lekko przesadził we wcześniejszych postach, że flagi Zagłębia są mierne. Akurat tu bym się nie zgodził. Poza tym nie oszukujmy się, przyzwyczailiśmy się do poziomu kilku ekip, które reprezentowały nasz kraj w pucharach w ostatnich latach i dlatego padają oceny, że Zagłębie wypadło słabo.. może i słabo, ale na tle właśnie tych drużyn (Legia, Wisła... itd). Moim zdaniem stać ich na to co obecnie prezentują i chwała im za to.

Lubin, Grodzisk Wlkp i Bełchatów - oto miasta, które obecnie reprezentują nasz kraj w pucharach, więc jeśli nawet kibice tych drużyn wzniosą się na wyżyny to i tak dla niektórych będzie to słabo...

P.S. Jedyne do czego można się przyczepić jeśli chodzi o wczorajszy mecz to... trąbki :!:
olek765

Post autor: olek765 »

Flagi ZL ma fajne, ale więkoszść wisiała chyba poza zasięgiem kamer, więc oneTVcy ich nie widzieli :).
Sztygar

Post autor: Sztygar »

teraz na tvp2 zaczoł sie mecz
AmeriA - GKS Bełchatów :)
słychac kibiców z Bełchatowa
KORONA-RZESZOW!

Post autor: KORONA-RZESZOW! »

jakieś zamieszki tam trwają :!:
jakies lekkie przepychanki z ochrona
robin

Post autor: robin »

Uuu jakies spiecie mieli kibice GKS Bełchatów z "tubylcami"w 20 minucie na trybunach
gofer100

Post autor: gofer100 »

Fajny byczki z Bełchatowa:) No i zawzięcie trzymanie się barierki;]

Ale doping słyszalny 8)
tcz

Post autor: tcz »

Czy jest ktoś w stanie podać liczbe Bełchatowa?
torca1950

Post autor: torca1950 »

Wielki szacunek dla Bełchatowa za zaliczenie tego wyjazdu [pewnie czarterem z piłkarzami, ale nie zawsze się da inaczej].
97400

Post autor: 97400 »

torca1950 pisze:Wielki szacunek dla Bełchatowa za zaliczenie tego wyjazdu [pewnie czarterem z piłkarzami, ale nie zawsze się da inaczej].
Nie masz racji, nie czarterem z piłkarzami :wink:
Mmm

Post autor: Mmm »

:lol:
NFC04

Post autor: NFC04 »

no to leja "naszych" :lol:
NFC04

Post autor: NFC04 »

a kto to sa MOI ??? :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ