Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Przecież ten Hustin Doffman nawet na Widzew nie jeździ, pierdolił coś że za granicą niby siedzi. W czasie meczów siedzi tu i pierdoli swoje kocopoły. To nie jest nikt od nas, tak samo jak Janiol.
-
Hustin Doffman
No musze cie zasmucić. Za granica pracuje a nie mieszkam to pierwsze a po drugie możemy się ustawić przed meczem z drwęcą. Chcesz to priv podam ci swojego pejsbooka i nie będziesz musial mi ublizachWŁ pisze:Przecież ten Hustin Doffman nawet na Widzew nie jeździ, pierdolił coś że za granicą niby siedzi. W czasie meczów siedzi tu i pierdoli swoje kocopoły. To nie jest nikt od nas, tak samo jak Janiol.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Nie działają mi privy. Zapraszam pod zegar zachodnia strona dolny róg tam gdzie stoją wiadome osoby, jestem tam na każdym meczu i będziesz mógł wyrazić swoje stanowisko wobec CSKA i ogólnie na temat swojego pierdolenia na tym forum ;) Tyle ode mnie wielki kumaczu
-
Hustin Doffman
Bede latał pod zegarem i ludzi zaczepial "ej to ty jesteś ten bohater z kibice.net?" Twoja odpowiedz uświadomiła mi z kim mam do czynienia. Nigdy nie ubliżaj komuś kogo nie znasz. Zle można na tym wyjść.
Widać jaki z ciebie łoś. W tym miejscu siedzą ludzie z ekipy, podbij do nas w przerwie i powiedz że chcesz wyrazić swoje zdanie na temat CSKA. Stoję bliżej młyna 3-4 rząd od dołu, więc na pewno się trafimy. Wtedy pogadamy po męsku i zobaczymy jaki jesteś twardziel w realu. Tyle ode mnie
-
Hustin Doffman
Ha ha soło pod zegarem o Cska umawiane na kibice.net tego jeszcze nie grali :) z drugiej strony jesli to prrawda to szacun za męskie spotkanie.
Ps. Swoją drogą Cska nie milo wspomina wizyt w Łodzi :) zwłaszcza na Radogoszczu.
Ps. Swoją drogą Cska nie milo wspomina wizyt w Łodzi :) zwłaszcza na Radogoszczu.
Tbm
-
krzycho_ASR
Antypolskie klimaty u waszych braci z Chorzowa Ci już nie przeszkadzają?Hustin Doffman pisze:Ty mi tu nie grypsuj koleszko to pierwsze. A po drugie skoro patriotyzm dla ciebie cos złego to świadczy tylko o tobie stary. p******* tą jebaną ruską kurwe i sram na to ze nasze bojówki sie miziają. Historia nie kłamie,a krzywd wyrządzonych rodzinie i ojczyźnie sie nie wybacza. Ty mi zadajesz pytanie czy jestem Widzewiakiem bo mam własne zdanie? Nazywasz mnie niedojebem a to twój post śmieszny.
-
Hustin Doffman
jakie antypolskie klimaty? Byłes kiedys w Chorzowie na meczu? odkąd bywam na meczach Niebieskich raz tylko byłem świadkiem jak na cwajce ziomek żle sie wyraził o Polsce ale to stary zgred po 50-tce. Wzajemny szacunek polega na tym że nawet jak masz inne poglądy od swojego ziomka nie eksponujesz ich w jego towarzystwie. Gwizdania podczas hymnu tez juz były przerabiane także nawet mi z tym nie wyjeżdzaj a żeby Cie uspokoic to młody Ruch jest juz całkiem inna bajka niz pokolenie wczesniej.
-
old school CRBB
FarmazonJaniol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
Tak lepiej przecież by Łks tu pisał swoje kocopoły, siał propagandę i wyśmiewał wszystko co na Widzewie. Trzeba ich tu prostować, szczególnie takich osobników jak lowkick na kolano, entlicheck, mw10, popopopo.piąty dan pisze:Janiol już ostatnio pisałem byś przestał tutaj się udzielać i pisać te swoje kocopoły. Jak sam przyznałeś na mecze aktualnie nie chodzisz, nie udzielasz się, więc po c*** się prujesz na forum gamoniu.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
ziomal1910
Pejsie z zksu kozak jesteś zza kompa?
-
Stadionowy
Hustin Doffman pisze:jakie antypolskie klimaty? Byłes kiedys w Chorzowie na meczu? odkąd bywam na meczach Niebieskich raz tylko byłem świadkiem jak na cwajce ziomek żle sie wyraził o Polsce ale to stary zgred po 50-tce. Wzajemny szacunek polega na tym że nawet jak masz inne poglądy od swojego ziomka nie eksponujesz ich w jego towarzystwie. Gwizdania podczas hymnu tez juz były przerabiane także nawet mi z tym nie wyjeżdzaj a żeby Cie uspokoic to młody Ruch jest juz całkiem inna bajka niz pokolenie wczesniej.
Możesz rozwinąć myśl? Jeśli oczywiście nie jest to wiedza tylko dla Was.
-
WidzewskaCharyzma
Przygłupie napisze tylko raz do ciebie, jesteś tak tępy że nie zorientowałeś się jeszcze że wszystkie twoje wywody są ignorowane?A co następny j***** Rozenbaumie proponujesz? W którym rzędzie od lewej czy od prawej strony cię spotkam i w co będziesz ubrany? Hahaha! ku***, niesamowicie obniżyliście poziom umysłowy, odkąd wam tych karnetowców przybyło - gminnymi przedszkolami was masowo zapisywali?
Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach. a propo poziomu umysłowego, Cosinus tobie na bank nie pomoże mimo tego że zastąpił ci dziurę w płocie.
https://t.me/pump_upp
-
rozpierdol
Panowie ignorujcie tego zjeba low Icka. Zwykła internetowa p**** mająca kompleks Widzewa.
1910
-
StareBałuty1908
Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach.[/quote]
Za nikogo nie musimy trzymać kciuki. Wszem i wobec ogłaszacie, ze po raz kolejny się skurwicie i odpuścicie mecz mając sami szanse na awans. Skurwić i rozpruć się ponad wszystko żebyśmy byle tylko my nie weszli. Typowo widzewski ruch. Jak to szło: "gramy na luzie"...
Za nikogo nie musimy trzymać kciuki. Wszem i wobec ogłaszacie, ze po raz kolejny się skurwicie i odpuścicie mecz mając sami szanse na awans. Skurwić i rozpruć się ponad wszystko żebyśmy byle tylko my nie weszli. Typowo widzewski ruch. Jak to szło: "gramy na luzie"...
A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
Ogólnie nie przywiązuję wagi do ilości kibiców oglądających mecze,ale w następnym sezonie będzie dobry sprawdzian dla tych 16tysięcy posiadaczy karnetów.Zobaczymy na jak długo starczy im determinacji żeby co 2 tygodnie przyjeżdżać do Łodzi,na kolejny sezon w III lidze.
Jaka liczba Widzewa w Ełku?
-
PolnocnaStrona
Najprawdopodobniej z parkietami będziemy walczyć o 3pkt i odpuszczania żadnego nie będzie. Trener musi walczyć o swoją d*** bo gra Widzewa nie wygląda za dobrze i większość o tym wie. Dziwne że się do was zbliżyliśmy na tak mały dystans. Druga sprawa Drwęca i ich podejście wcale się nie zdziwię jak zdobędą do końca 0-1 pkt. Macie szansękkk78 pisze:A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
Ogólnie nie przywiązuję wagi do ilości kibiców oglądających mecze,ale w następnym sezonie będzie dobry sprawdzian dla tych 16tysięcy posiadaczy karnetów.Zobaczymy na jak długo starczy im determinacji żeby co 2 tygodnie przyjeżdżać do Łodzi,na kolejny sezon w III lidze.
Co do kibiców i frekwencji jest ona średnio na poziomie ponad 15tys i to jest szok dla wszystkich więc że spadnie to wiadomo bo to jest Polska i 3 liga...można powiedzieć że jesteśmy ewenementem. Kwestia teraz ile tej prawdziwej Wiary zostanie. Sam jestem ciekaw, nie będę się tu przekrzykiwał zbytnio w tym temacie. Zrobimy aby było jak najwięcej.
Widzewa w Ełku 300 osób
-
serce miasta
Musisz być młodym kibicem bo gdybyś troszke lat chodził na al.Unii wiedziałbyś że w miescie Łodzi temat frekwencji na meczach był,jest i pewnie bedzie bardzo waznym argumentem w tych naszych przepychankach łódzkich.Zawsze to wy podnosiliscie temat liczby widzów na meczach i wielokrotnie podnosiliscie ten argument min. przy temacie łodzkości,wierności itp.Teraz kiedy są nowe stadiony,jest nowe otwarcie i zostaliście nakryci czapkami w tym aspekcie to frekwencja jest malo istotna.Kogo chcecie oszukać?Samych siebie zapewne bo spinacie sie jak tylko sie da żeby w tym temacie było u was lepiej.Nitk kto ma w miescie derbowego rywala nie łyknie tych waszych kocopołów a te bajki o samych fanatykach i chuliganach na waszych meczach mozna szybko zweryfikować np.ogladając zdjecia z łodzkich portali gdzie widac jak na dłoni kto tam do was chodzi,a znamy sie przeciez doskonale.kkk78 pisze:A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
W Łodzi jesli chodzi o liczebność i aktywność kibiców na osiedlach też jestescie daleko z tyłu i tak np.nasze osiedle jedzie w lepszej liczbie do Ełku niż wasze idzie na mecz u siebie więc twój argument o przyjeżdzaniu do Łodzi na mecze co 2tyg.tez można skwitować usmiechem.
Co do naszych kontaktów z CSKA to mozna mieć rózne zdanie i opinie ale proponuje zostawić ją dla siebie a nie upubliczniac je na kibice.net a sąsiadom zza miedzy chwalącym sie atakiem na Rado przypominam o ich turnieju kibicowskim na Teo kiedy to swoich ukaładowiczów z Lionu zostawiliście na pastwe losu i spierdoliliście w podskokach,Widzew przynajmniej sie postawił.
low kick żebyś ty na swojej ośce był taki bohater bo statnio zza pleców policji przygladałes sie Widzewiakom grasującym po twojej ulicy,jeśli oczywiście ty to ty a nie ten pała spod Konstantynowa Pato gangster
Potraktuję to jako komplement,bo fakt,ze czuję się młodo,to swoje lata mam.Regularnie na mecze jeżdżę od 1992,a na wyjazdy od 1993.Anonimowy na ŁKSie nie jestem,szczególnie wsród starszych kiboli,swoje przeżyłem,a "łódzkie przepychanki" jak to określiłeś,to chyba jakiś znak obecnych czasów,bo kiedyś były jedynie walki na murach i na ulicy.serce miasta pisze:Musisz być młodym kibicem bo gdybyś troszke lat chodził na al.Unii wiedziałbyś że w miescie Łodzi temat frekwencji na meczach był,jest i pewnie bedzie bardzo waznym argumentem w tych naszych przepychankach łódzkichkkk78 pisze:A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
PółnocaStrona - dzięki za normalną odpowiedź
-
Michu_Łódź
W tym roku jesteśmy bez porażki u siebie, jeden remis z wami. Gra jednak pozostawia wiele do życzenia. Jeśli zagrają tak jak ostatnio to o wygraną będzie cięzko.
-
WidzewskaCharyzma
Nie bardzo cie rozumiem, znaczy się że my kibice gramy w piłkę i odpuścimy ten mecz ech.....Za nikogo nie musimy trzymać kciuki. Wszem i wobec ogłaszacie, ze po raz kolejny się skurwicie i odpuścicie mecz mając sami szanse na awans. Skurwić i rozpruć się ponad wszystko żebyśmy byle tylko my nie weszli. Typowo widzewski ruch. Jak to szło: "gramy na luzie"...
-
WidzewskaCharyzma
hahaha z tego co pamiętam ostatnia wizyta twoich obrzezanych braci w o okolicach Wojska Polskiego zakończyła się płaczem w karetce ,kilku kindziorów, kilku bo reszta spierdoliła zostawiając swych braci hahahaBędę was trzymał tylko za to co zwykle, tzn. za wasze posrane łby, waląc nimi o podrapane mury kamienic na Wojska Polskiego (gdzie byliście ostatnio - widzieliście nasze wieczorne zdjęcia w waszym getcie?) Także ty o niczym nie decydujesz, więc dopiero teraz morda w brudny rynsztok i mnie zignoruj, hahaha!
-
łodzianin98
To żeś gościu teraz odpłynął.serce miasta pisze:o liczebność i aktywność kibiców na osiedlach też jestescie daleko z tyłu i tak np.nasze osiedle jedzie w lepszej liczbie do Ełku niż wasze idzie na mecz u siebie więc twój argument o przyjeżdzaniu do Łodzi na mecze co 2tyg.tez można skwitować usmiechem
Bałuty Pany podają informację o ponad 30 osób z ich...dzielnicy
Przy czym ze Starego Polesia na mecze u siebie z takich jakby to nazwać podawanych do obiegu publicznego zbiórek po 60-80.
Z tą liczebnością też trochę przesadził.
Zgodzę się z tą aktywnością bo taka Retkinia trochę w sen zimowy zapadła... Ale są czy Ci się podoba, czy nie setki kibiców którzy jednak siedzą w domu z różnych powodów.
Na Wschodzie, czy Olechowie też macie ludzi co kibicują Widzewowi, a jednak siedzą w domu i nie latają nigdzie.
Zrozum to, że z biegiem czasu się zmieniają priorytety, ludzie zakładają rodziny itd.
Ale no dla Ciebie jest ważniejsze, że ludzie z tego osiedla myślą i postępują tak, z innego tak i ogólnie ŁKS daleko z tyłu, ich rejon to Karolewska gdzie są bici, poniżani i w ogóle
Sami mieliście takich uśpionych kibiców przed tą rundą.
Bo nie powiesz mi, że nagle Widzew przejął rejony gdzie masz nagle 8 tysięcy kibiców Widzewa...
W gwoli wyjaśnienia chodzi o fakt, że na starym stadionie na szlagierach było 10 tysięcy, a tak średnia utrzymywała się między 6-7 tys.
Ta sytuacja Widzewa i ŁKSu to jest na takiej zasadzie jak relacje między dwoma sąsiadami z zagrzybiałej kamienicy, którzy mieli takie same warunki, tylko jeden dostał M4 w bloku w zamian, a drugi kawalerkę w kamienicy.
I teraz ten z bloku uchodzi za lepszego od tego drugiego, mimo że w przeszłości byli na tym samym poziomie...
I tak dla napinaczy o poziom nie chodzi mi o poziom kibicowania, tylko infrastruktury.
-
serce miasta
ok. w takim razie ilu was było na meczu z Tomaszowem z Limanki czy np.Kozin?To są wasze bastiony,nie chce mi sie tu szukać po facebookach ale doskonale wiecie i my i wy że poza Starym Polesiem i ew Teofilowem chujem u was wieje i sami to przyznajecie w prywatnych rozmowach.
Co do tych stadionów to twoje argumenty są słabe ponieważ nie zapelniacie swojego obiektu i macie taki obiekt jaki sobie wywalczyliście,daliście sie wyjebać i tyle.Dlaczego walcząc o awans nie zapełniacie 5tyś trybuny?Bo kibole zakładaja rodziny i mają dzieci?Tak sie składa że na Widzewie fanatycy tez maja rodziny a mimo to w sobote o 19.10 idą na Piłsudskiego a w nastepnym tygodniu jada na wyjazd o ile oczywiście załapią sie na bilety,zaden argument.
Wiesz jak moim zdaniem wygląda sytuacja na podanym przykładzie tej kamienicy?
Jeden z sąsiadów dostał kawalerke w kamienicy i spora część jego bliskich położyła na niego c*** bo nie mogą wygodnie u niego posiedzieć i pobiesiadować bo ma mały kwadrat.Drugi z sąsiadów ogarnął sobie mieszkanie w eleganckim bloku na osiedlu i jego bliscy odwiedzają go licznie i bawią sie hucznie co weekend i ten pierwszy ma pretensje do wszystkich wokół tylko nie do siebie że jest tak mało obrotny oraz o to że ma chujowych przyjaciół ktorzy kontakty z nim uzależniaja od tego jaki ma kwadrat.
Co do tych stadionów to twoje argumenty są słabe ponieważ nie zapelniacie swojego obiektu i macie taki obiekt jaki sobie wywalczyliście,daliście sie wyjebać i tyle.Dlaczego walcząc o awans nie zapełniacie 5tyś trybuny?Bo kibole zakładaja rodziny i mają dzieci?Tak sie składa że na Widzewie fanatycy tez maja rodziny a mimo to w sobote o 19.10 idą na Piłsudskiego a w nastepnym tygodniu jada na wyjazd o ile oczywiście załapią sie na bilety,zaden argument.
Wiesz jak moim zdaniem wygląda sytuacja na podanym przykładzie tej kamienicy?
Jeden z sąsiadów dostał kawalerke w kamienicy i spora część jego bliskich położyła na niego c*** bo nie mogą wygodnie u niego posiedzieć i pobiesiadować bo ma mały kwadrat.Drugi z sąsiadów ogarnął sobie mieszkanie w eleganckim bloku na osiedlu i jego bliscy odwiedzają go licznie i bawią sie hucznie co weekend i ten pierwszy ma pretensje do wszystkich wokół tylko nie do siebie że jest tak mało obrotny oraz o to że ma chujowych przyjaciół ktorzy kontakty z nim uzależniaja od tego jaki ma kwadrat.
-
łodzianin98
Jak było na Kozinach 5-6 lat temu to wiadomo...
Nastąpiła wymiana pokoleń, nikt nie miał ciągnąć dalej tego wózka, lub nikomu się po prostu nie chciało i z osiedla co swego czasu robiło robotę na ŁKSie jak teraz Stare Polesie pozostały wspomnienia i garstka ludzi którzy jeszcze chodzą na mecze, czy pojadą na wyjazd.
Limanka w mej prywatnej opinii leci obecnie tak jak Abramka, Włókiennicza, Solna czy inne takie "owiane złą sławą" ulicę właśnie na tym co było kiedyś. Dzisiaj te ulice to są spokojniejsze niż Piotrkowska. Prędzej na Pietrynie dostaniesz w łeb niż na ww. ulicach.
Co do Twego kontrargumentu z mieszkaniem to zależy też z jakiej perspektywy patrzysz.
A dlaczego nie zapełniana jest trybuna?
Bo ludziom nie chcę się chodzić oglądać wału przeciwpowodziowego przez 2 godziny bo w dni słoneczne tego co się dzieje po drugiej stronie boiska to raczej nie dostrzeżesz.
Nastąpiła wymiana pokoleń, nikt nie miał ciągnąć dalej tego wózka, lub nikomu się po prostu nie chciało i z osiedla co swego czasu robiło robotę na ŁKSie jak teraz Stare Polesie pozostały wspomnienia i garstka ludzi którzy jeszcze chodzą na mecze, czy pojadą na wyjazd.
Limanka w mej prywatnej opinii leci obecnie tak jak Abramka, Włókiennicza, Solna czy inne takie "owiane złą sławą" ulicę właśnie na tym co było kiedyś. Dzisiaj te ulice to są spokojniejsze niż Piotrkowska. Prędzej na Pietrynie dostaniesz w łeb niż na ww. ulicach.
Co do Twego kontrargumentu z mieszkaniem to zależy też z jakiej perspektywy patrzysz.
A dlaczego nie zapełniana jest trybuna?
Bo ludziom nie chcę się chodzić oglądać wału przeciwpowodziowego przez 2 godziny bo w dni słoneczne tego co się dzieje po drugiej stronie boiska to raczej nie dostrzeżesz.
Kolego łodzianin98, ja Cię proszę ty się nie wypowiadaj na tematy na które nie masz pojęcia, bo kolejny już raz pieprzysz głupoty.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
serce miasta
O czym swiadzczy to piszesz?O waszej chujowej postawie nic wiecej...zgrywacie fanatyków i ultrasów a jak piszesz ludzie wypinaja sie na swój klub bo nie widać co dzieje sie po drugiej stronie boiska,dramat.Jak zatem traktować wasze wpisy?
-
łodzianin98
Uargumentuj które fragmenty odbierasz jako głupotęMW10 pisze:Kolego łodzianin98, ja Cię proszę ty się nie wypowiadaj na tematy na które nie masz pojęcia, bo kolejny już raz pieprzysz głupoty.
Jeżeli twierdzisz że na Kozinach została garstka ludzi, to albo nie chodzisz na mecze i nie latasz na wyjazdy, albo całą swoją wiedzę czerpiesz z facebooka. Porównywanie Limanki do Włókienki czy Solnej to już w ogóle szczyt niewiedzy bądź głupoty. Albo jesteś jeszcze młody, i nie za bardzo ogarniasz temat, albo podszywasz się pod ŁKS. Jeżeli to pierwsze to zacznij chodzić na mecze, udzielać się na osiedlu a dowiesz się tego i tamtego, a jeżeli to drugie, to sam wiesz co.łodzianin98 pisze:Uargumentuj które fragmenty odbierasz jako głupotęMW10 pisze:Kolego łodzianin98, ja Cię proszę ty się nie wypowiadaj na tematy na które nie masz pojęcia, bo kolejny już raz pieprzysz głupoty.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
łodzianin98
Nie podszywam się pod nikogo.
Bliżej mi na pewno do ŁKSu niż Widzewa, aczkolwiek nie jestem jakimś wielkim tam fanatykiem co lata z szalikiem, smyczkami, w koszuleczkach, czy bluzach.
A co do tego udzielania się na osiedlu, nie uważam się za osobę odpowiednią by reprezentowała jakieś osiedle, dzielnice, cokolwiek...
Sam wiesz doskonale, że Kozinom dalej niż bliżej niż do np. pochodów na ostatni mecz w 1 lidze przed awansem do Ekstraklasy i to myślę, że większość widzi gołym okiem. Aczkolwiek no może za sprawą wydarzenia, które będzie na każdym proŁKSiackim osiedlu coś się zmieni, a może to wydarzenie jest efektem jakiś zmian na plus...
Bliżej mi na pewno do ŁKSu niż Widzewa, aczkolwiek nie jestem jakimś wielkim tam fanatykiem co lata z szalikiem, smyczkami, w koszuleczkach, czy bluzach.
A co do tego udzielania się na osiedlu, nie uważam się za osobę odpowiednią by reprezentowała jakieś osiedle, dzielnice, cokolwiek...
Sam wiesz doskonale, że Kozinom dalej niż bliżej niż do np. pochodów na ostatni mecz w 1 lidze przed awansem do Ekstraklasy i to myślę, że większość widzi gołym okiem. Aczkolwiek no może za sprawą wydarzenia, które będzie na każdym proŁKSiackim osiedlu coś się zmieni, a może to wydarzenie jest efektem jakiś zmian na plus...
-
serce miasta
Chcesz wmówić ludziom że na Kozinach aktualnie macie dobra pake?Przcież są zdjecia na fejsie kozin ze zbiórek i waszych mobilizacji porownaj sobie je do naszych wiodących aktualnie osiedli Bałut,Śródmieścia,Chojen czy Zarzewa lub Starego Widzewa.
-
whitepride08
Porównywanie Kozin,jednego z najmniejszych osiedli naszego miasta do tych co tam wymieniłeś to już w ogóle jakaś pomyłka.Dobrze,że są fejsy,internety to możesz czerpać sobie wiedzę i się tu mądrować...Ogólnie jak się Ciebie czasem czyta,to ręce opadają.serce miasta pisze:Chcesz wmówić ludziom że na Kozinach aktualnie macie dobra pake?Przcież są zdjecia na fejsie kozin ze zbiórek i waszych mobilizacji porownaj sobie je do naszych wiodących aktualnie osiedli Bałut,Śródmieścia,Chojen czy Zarzewa lub Starego Widzewa.
PS.Osiedli czy dzielnic?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Serce miasta-czyli jak zwykle,Widzew wszędzie zaje..sty,ŁKS wszędzie dołuje.Dobrze,że chociaż wyobraźnia Wam pozostała.
Eeehhhh.....
Eeehhhh.....
-
serce miasta
Osiedli dzielnic co za róznica chodzi o wasze i nasze tereny.W takim razie do jakiego naszego rewiru chcesz porównywac Koziny?Może być Żabieniec?Kto twoim zdaniem wypada na dzień dzisiejszy lepiej?Porównaj sobie nasze Bałuty(Stare Miasto)i wasza Limanke, nasze Śródmieście i wasze mam dalej wymieniać?Widzew Wschód i Retkinie itd.whitepride08 pisze:Porównywanie Kozin,jednego z najmniejszych osiedli naszego miasta do tych co tam wymieniłeś to już w ogóle jakaś pomyłka.Dobrze,że są fejsy,internety to możesz czerpać sobie wiedzę i się tu mądrować...Ogólnie jak się Ciebie czasem czyta,to ręce opadają.serce miasta pisze:Chcesz wmówić ludziom że na Kozinach aktualnie macie dobra pake?Przcież są zdjecia na fejsie kozin ze zbiórek i waszych mobilizacji porownaj sobie je do naszych wiodących aktualnie osiedli Bałut,Śródmieścia,Chojen czy Zarzewa lub Starego Widzewa.
PS.Osiedli czy dzielnic?
-
łodzianin98
Lubię określenie "Nasze Śródmieście"...
Pytanie do największego kumacza z kibice.net serce miasta opowiedz jak się postawił Widzew na Radogoszczu w obecności CSKA ?
Co z was typy. Łódź jest podzielona 50/50, na c*** się spinać. Obecnie z kilku powodów panuje moda na Widzew, ale w świetle tak mocno zdominowanych osiedli raczej nie przełoży się to w bliskiej perspektywie czasowej na jakieś poważniejsze zmiany na kibicowskiej mapie Łodzi.
Low kick cipko
-nikt sie z ciebie nie śmieje.
-nie jesteś skurwiałym tchórzem bojącym sie solówki.
-zawsze zareagujesz jak twoją matke nazywają tu kurwą i proponujesz innym solo za te słowa.
Chciałbyś .
-nikt sie z ciebie nie śmieje.
-nie jesteś skurwiałym tchórzem bojącym sie solówki.
-zawsze zareagujesz jak twoją matke nazywają tu kurwą i proponujesz innym solo za te słowa.
Chciałbyś .
357. cipko
-wszyscy sie z ciebie smieją grubasie.
-jestes skurwiałym tchórzem bojącym się młodszego brata.
-nigdy nie reagujesz jak żule pod sklepem nazywają twoją matke kurwą.
a teraz szuraj na czaterie i proponuj solówki na czacie dla gimnazjalistów.
-wszyscy sie z ciebie smieją grubasie.
-jestes skurwiałym tchórzem bojącym się młodszego brata.
-nigdy nie reagujesz jak żule pod sklepem nazywają twoją matke kurwą.
a teraz szuraj na czaterie i proponuj solówki na czacie dla gimnazjalistów.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-