Mi to rybka,czy mistrzem jest Zagłębie,a GKS nie,ale uważam,że to zespół z Bełchatowa zasłużył na tytuł,po tym co działo się na Ł3.
PS.Z kibicowskiego punktu widzenia,uważam,że Zagłębie lapiej zaprezentuje się w Europie.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Narazie sa to tylko podejrzenia i przypuszczenia ze cos Zagłebie mogło handlowac. Jakis wyrok zapadł?? Bo o ile jakos w tym syfie sie orientuje to raczej nie, a na inne kluby przyjdzie czas bo ponoc to dopiero połowa zatrzymanych i wtedy sie przekonasz ze nieliczni byli tylko uczciwi. Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle nie ma co polemizowac, fakty same wyjda. NarkaRedRum pisze:Co to znaczy "każdy"? Tym samym, bronisz swojego klubu, a wiesz, że Zagłębie kupowało. Marny argument "każdy". No niemożliwe, że nie znaleźli dowodów - jak piszesz. A znasz może takiego jegomościa jak Jerzy F.? Piszesz, że na Koronę, Legię i Cracovię "pewnie też coś na nich by się znalazło" - to się nazywa brak dowodów. Choć o Koronie też coś mi się obiło o uszy. Podałeś na początku swojego postu kluby, które kupowały mecze(i to nie wszystkie), a ja bym dopisał również Was. To, że wszyscy(jak piszesz)nie czyni z Was świętych ani tym bardziej niewinnych. Wy jako jedyni w Polsce bronicie skorumpowanych działaczy. Miejcie chociaż tyle honoru - ile Wasza zgoda Arka, gdzie kibice godnie znoszą to, co im zgotowali sternicy klubu.Cała Polska J... pisze:Czlowieku zle mnie zrozumiales pare sezonow temu kazdy kupował hurtem mecze. Arka, Łeczna, Szczakowianka, Polkowice, itd. My ponoc kupowalismy ale jakos nie moga sie znalesc dowody na to, a co moze Legia jest czysta?? Korona czy Cracovia?? pewnie tez cos na nich by sie znalazło, te ich awanse co sezon coraz wyzej. 1 liga 1 liga ZaglebieRedRum pisze: Dobra, macie mistrza, cieszycie się jest git. Tylko odpowiedz na proste pytanie: cała Polska wie, że Wasz awans do 1 ligi był kupiony, to dlaczego, gdy wszyscy na meczach skandują PZPN, PZPN(...), w imię solidarności z tymi, którym nie podoba się to, co się dzieje w polskiej piłce, TY jako wielki mistrz kraju, śmiesz jeszcze pisać, że "Nic nam nie zrobia, zadnej degradacji nie bedzie musicie sie z tym pogodzic Twisted Evil"? Czy Wy - kibice Zagłębia Lubin popieracie to, co że mecze załatwia się jeszcze przed pierwszym gwizdkiem sędziego, a mistrzem, uratowanym przed spadkiem czy awansującym do 1 ligi jest ten, kto da więcej pieniędzy? Mam nadzieję, że sprawiedliwość jeszcze istnieje i spotka wszystkich "umoczonych" zasłużona kara...
Dziękuję za uwagę.
Rekord Lubina - chyba to miales na mysli...Mecz inauguracyjny po awansie do I ligi ( 28.07.1985) z GKS Katowice oglądało aż 35 tys. i to jest rekord polskiej ligi! Niepobity do dziś
To mniej wiecej taka prawda jak 100 tys na Slaskim w Chorzowie... Liczby sporo przerysowane.A w 1989 r. na meczu Polska - ZSRR (1:1) było podobno ponad 50 tys ludzi! Czyli grubo ponad pojemność stadionu!
W sezonie 1989/1990 kiedy Zaglebie wrocilo do 1 ligi na paru meczach bylo grupo ponad te rekordowe 35 tysiecy(mecz z Gornikiem Z,Zawisza B,Lech P.Legia W.).Ale ze wtedy tz kolowrotki to zadkosc byla i przewaznie liczbe widzow ocenialo sie po sprzedanych biletach,to juz inna bajka.sandro pisze:na Milanie było ok. 18 tys. skąd ty wziąłeś te 30 tys? W Lubinie tylko 2 lub 3 razy stadion zapełnił się w całości. Mecz inauguracyjny po awansie do I ligi ( 28.07.1985) z GKS Katowice oglądało aż 35 tys. i to jest rekord polskiej ligi! Niepobity do dziś. A w 1989 r. na meczu Polska - ZSRR (1:1) było podobno ponad 50 tys ludzi! Czyli grubo ponad pojemność stadionu! Ale spora liczba czerwonoarmijców z Legnicy, na trybunach. Atmosfera była bardzo napięta.fcb pisze: a jak puchary z dobrym zespołem tak jak w 1994r. z AC Milan kiedy przyszło niemal 30 000 typa czyli niemal połowa miasta to co wtedy ?he ? trudno powiedziec jaki stadion byłby dobry.