Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
"STOP BANS FOR FANS! FUCK UEFA!"Możesz przetłumaczyć swoją wypowiedź na język polski?VALO-) pisze:Nie lubie tych napinaczy z Legii ale dzisaj plus.Wspieram was 5kjem bo kara bedzie.Ale dzisiaj odmowili Śląsk&Lechia i Elana &Ruch macie problemy z 20 osob a nawet 10 osob ? szkoda podro:)
Jakiego klubu kibicem jestes i czy w ogole jestes ze masz czelnosc sie czepiac Legii o ich europejskie wojaze?czewarsz pisze:Spodziewałem się, że matka cię wyskrobie.
Po prostu wyraziłem swoje zdanie śmieciu, a ty musisz od razu ubliżać. Ich chuliganka, to przepychanki (nie mylić z awanturami) z ochroną i policją na mieście, czasem też wyręczanie słabszych. A liczba nie powala i tyle. Oby przegrali z tą Lizbona, to skończy się ta szarzyzna. No chyba, że trafiliby na jakąś dobrą ekipę właśnie z Rosji ale to już mieliśmy okazję się przekonać jak to się dla Legii skończyło.
Dokładnie. Spartak pogubił flagi i szaliczki.czewarsz pisze:Spodziewałem się, że matka cię wyskrobie.
No chyba, że trafiliby na jakąś dobrą ekipę właśnie z Rosji ale to już mieliśmy okazję się przekonać jak to się dla Legii skończyło.
Dobrze że ty śmigasz na wszsytkie wyjazdy ,co mecz wjeżdżasz pod kasy przeciwnikom nawet sam bez względu na liczbę po drugiej stronie,aha zapomniałem do tego jesteś tak decyzyjną osobą w swojej bandzie że połowa ekip w Polsce liczy się z twoim zdaniem !!!!!! ......tak jak ty życzysz aby Legia skonczyła już przygode z pucharami tak ja tobie życzę abyś już skończył przygodę z kibice/net ....po co masz robić z siebie większego debila niż jesteś tak od serca i nie po złości Tobie życzęczewarsz pisze:Podnieta jakby Legia siedziała na sektorach CSKA, a u dojczów, to większość by sobie wymieniła jeszcze barwy. Liczba bez szału i szkoda, że chłopaki nastawili się tylko na wyjazd (mecz), na nic więcej, znowu. Niech kończą już tę przygodę z pucharami, bo to ani sportowo ani "sportowo" się nie pokazują.
Mistrzostwo!:Ddoping pisze: Jakiego klubu kibicem jestes i czy w ogole jestes ze masz czelnosc sie czepiac Legii o ich europejskie wojaze?
To oficjalne oświadczenie czy Twoja kulturalna prywatna opinia?czewarsz pisze:Spodziewałem się, że matka cię wyskrobie.
Po prostu wyraziłem swoje zdanie śmieciu, a ty musisz od razu ubliżać. Ich chuliganka, to przepychanki (nie mylić z awanturami) z ochroną i policją na mieście, czasem też wyręczanie słabszych. A liczba nie powala i tyle. Oby przegrali z tą Lizbona, to skończy się ta szarzyzna. No chyba, że trafiliby na jakąś dobrą ekipę właśnie z Rosji ale to już mieliśmy okazję się przekonać jak to się dla Legii skończyło.
No to ładnie żeś się przedstawił :D Idź w góry lepiej. :Dczewarsz pisze: Strata barw nie boli tak bardzo jak sromotnie przegrana umawiana walka z odwiecznym wrogiem, na dodatek z kacapami
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.
ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.
ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.

magura pisze:te dwa mecze dzieli 20 lat - to i tak mniej niż Ciebie od zdrowego rozsądku