Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
obiektywizm
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Legia w całkiej zgrabnej liczbie :o Duże zaskoczenie...
-
spacerowicz
Ostatnio zmieniony 22.11.2016, 21:46 przez ukasz11, łącznie zmieniany 1 raz.
Większa ekipa Legii, do tego kilka grupek rozsianych po stadionie.
https://twitter.com/LegionisciCom
https://twitter.com/LegionisciCom
Borussia pomogła? Bo raczej ciężko na zakazie w takiej liczbie się pojawić, nawet za granicą. Liczba szacun
Ponoć DenHaag
Tak czy siak,brawo Legia
Poza główną grupą ze zdjęć było jeszcze kilkadziesiąt osób(jak nie więcej, stadion wszak ogromny) rozsianych po pozostałych trybunach.
Nie lubie tych napinaczy z Legii ale dzisaj plus.Wspieram was 5kjem bo kara bedzie.Ale dzisiaj odmowili Śląsk&Lechia i Elana &Ruch macie problemy z 20 osob a nawet 10 osob ? szkoda podro:)
To Legii odmówiono ;)
Najgorsze, że wam nie odmówiono...dostępu do forum.
-
waclaw.buszek
no napewno się przebijali przez doping młyna prawie 40 tys
po prostu tam był mikrofon
ach ta Legia to ma płuca
po prostu tam był mikrofon
ach ta Legia to ma płuca
Możesz przetłumaczyć swoją wypowiedź na język polski?VALO-) pisze:Nie lubie tych napinaczy z Legii ale dzisaj plus.Wspieram was 5kjem bo kara bedzie.Ale dzisiaj odmowili Śląsk&Lechia i Elana &Ruch macie problemy z 20 osob a nawet 10 osob ? szkoda podro:)
Podnieta jakby Legia siedziała na sektorach CSKA, a u dojczów, to większość by sobie wymieniła jeszcze barwy. Liczba bez szału i szkoda, że chłopaki nastawili się tylko na wyjazd (mecz), na nic więcej, znowu. Niech kończą już tę przygodę z pucharami, bo to ani sportowo ani "sportowo" się nie pokazują.
Dokładnie. Spartak pogubił flagi i szaliczki.czewarsz pisze:Spodziewałem się, że matka cię wyskrobie.
No chyba, że trafiliby na jakąś dobrą ekipę właśnie z Rosji ale to już mieliśmy okazję się przekonać jak to się dla Legii skończyło.
A teraz ubierz swój szaliczek, kurteczkę i do szkoły.
Ale na pytanie z jakiego klubu jestes nie odpisales, wstydzisz się czy nie będziemy w ogole kojarzyli?
No to ładnie żeś się przedstawił :D Idź w góry lepiej. :Dczewarsz pisze: Strata barw nie boli tak bardzo jak sromotnie przegrana umawiana walka z odwiecznym wrogiem, na dodatek z kacapami
Dziewczyny, wdech, wydech.
Moja wina, że Legia w słabej liczbie? Grunt, że się chociaż pokazali i za to brawa. Nie na temat piszecie, tak na marginesie.
Ps Nie ubliżajcie mi, bo mnie dołujecie. :)
Ps 2 Co ciekawe, im mniej kibiców Legii, tym drużyna lepiej gra.
Moja wina, że Legia w słabej liczbie? Grunt, że się chociaż pokazali i za to brawa. Nie na temat piszecie, tak na marginesie.
Ps Nie ubliżajcie mi, bo mnie dołujecie. :)
Ps 2 Co ciekawe, im mniej kibiców Legii, tym drużyna lepiej gra.
Z kolei czołówka Legii zdołowana po tym jak oceniłeś liczbę na słabą. Ponoć parę osób stwierdziło że dają sobie spokój z kibicowaniem, po tej kompromitacji.
-
ProudOfPoland
A ten jeszcze nie doszedł w te góry... Ciekawe czy pobije rekord banów i ponownych kont. ;)
Lekko zmieniając temat - bardzo fajny przekaz oprawy Kopenhagi wczoraj, co odnosi się poniekąd i do naszych drużyn:

Lekko zmieniając temat - bardzo fajny przekaz oprawy Kopenhagi wczoraj, co odnosi się poniekąd i do naszych drużyn:

Jeszcze pytanka, Legia z flagami czy bez? Piro było czy uefa osiągnęła swoje?
Legia przed meczem proponuje porozumienie UEFIE i Europolowi w którym zobowiązują się do przestrzegania wszystkich regulaminów i w ramach gestu dobrej woli oddaje 3 flagi i całe piro ochronie.
Niepotrzebnie obrażacie larkeena. Oprawa z Kopenhagi spoko ale takie są realia, masz kasę - decydujesz. Wszędzie tak jest i zawsze tak było i będzie.
-
RUDYZWĄSEM
Szacunek dla Legii!
Ktoś tu już wklejał - świetnie trafione przesłanie Kopenhagi
Ktoś tu już wklejał - świetnie trafione przesłanie Kopenhagi
Legii na zakazie (i utrudnionym zakupem biletów) w Dortumndzie więcej, niż Widzewa w tm samym miejscu jak grał w LM.
te dwa mecze dzieli 20 lat - to i tak mniej niż Ciebie od zdrowego rozsądku
Pomimo animozji wielki szacun dla Legii! mysle że z ich pojawienia na wczorajszym meczu powinna cieszyć się cała kibicowska Polska
-
Ojciec Maćkosa
zgodnie z tradycją muszę Maćkowi przypomnieć o nowych lekach przepisanych przez lekarza, oraz przepraszam, za kolejny atak mojego chorego syna.
-
waclaw.buszek
czewasz czy jak tam masz .napisze ci w skrócie p****** sie
tylko nie za moje
tylko nie za moje
Ostatnio zmieniony 23.11.2016, 23:17 przez waclaw.buszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
waclaw.buszek
przeczytałem tylko połowę masz racje ,marzy mi sie że ciebie nie bedzie
Czewarsz ma 100% racji. Dziś bijecie Legii brawo, a jutro zaśpiewcie LTSK?
Są też kosy jak Ruch i Wisła. Wrzuty na murach, elementy anty-oprawy i wydarzenia na stadionie- ale ogólnie to szacunek i ostatecznie układ :)
Powiedz mi lepiej, że Legia pojechała tak jak pojechała czy lepiej żeby nie jechała abyś był zadowolany/a ?
Taka to Polska mentalność, nie ważne co zrobisz i tak jest źle :)
Powiedz mi lepiej, że Legia pojechała tak jak pojechała czy lepiej żeby nie jechała abyś był zadowolany/a ?
Taka to Polska mentalność, nie ważne co zrobisz i tak jest źle :)
-
RUDYZWĄSEM
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_UUslgs ... e=youtu.be[/youtube]
Fragment dopingu Legii w Dortmundzie
Fragment dopingu Legii w Dortmundzie
yyy..chodzi o tą edycje LM mam rozumieć , bochyba nie piszesz o naszym podwórku .nikodem pisze:Legia jest jedną z bardziej aktywnych ekip i szanse z nimi ma może z 5/6 band,bez pozdrowień.
Czerwaszul a ty jaka ekipę reprezentujesz?
Czerwaszul reprezentuje "ekipę" Polonii, która, jak wiadomo, konsekwentnie pierdoli zakaz odpalania pirotechniki. Ostatnio odpalili aż 105 (!) rac NAD WISŁĄ, czym sprawili że zaniemówiła z wrażenia cała kibicowska Polska, a także znawcy tematu z krajów ościennych. Jest to także niezwykle aktywna chuligańsko ekipa, która chętnie umawia się na walki w lasach, nie narażając się niepotrzebnie na stadionie jak jakieś bydło. Imponujące jest również jak świetnie radzą sobie z potencjalnymi nieoczekiwanymi zdarzeniami w trakcie wyjazdów - ale to jest temat na inną opowieść.
Panowie z Legii trzymajcie warszawski fason i wdawajcie się w polemikę z jakimiś lamusami.
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Czerwaszul vel ide w gory pojawia się czasami na meczach Polonii, ale kibicuje Hutnikowi Kraków. Co najlepsze mieszka w Warszawie. Pewnego dnia usłyszy mamy cię.
jak już dotrze do Ciebie jak bardzo się mylisz to daj znać :D
czewarszul pisze:
Sensi - jeden z głównych tych słabych psychicznie, który musi bronić dobrego imienia Legii, bo nie zaśnie. Ja tam nie widzę pytania, tylko zaciekawienie z mojej strony jak będzie. No ale jako kumaty zapewne wiesz jak będze
Jeszcze pytanka, Legia z flagami czy bez? Piro było czy uefa osiągnęła swoje?
:)