Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
MISTRZ1908
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A Wisła,Elana? Ostatnio jeszcze na sms-ie na fotkach było trochę osób w tych barwach. Szczególnie Wisły.
-
MISTRZ1908
No to sorry ale nie kumam. "Akceptowalne Widzewa i Waszej zgody". I piszesz,że Elany też więc nie kimam. A Wisła,już nie można czy tylko h? Nie,nie jest to uszczypliwość,ale dziwi mnie bo niedawnobw wiślackich ciuchach byliście. Nie mówiąc o napisach w Łodzi"Wisła Sharks"itp...
W nowym regulaminie nic o Elanie nie ma, pisze jasno że akceptowane są "Tylko barwy naszej zgody" w liczbie pojedynczej, przeciez tyle w tym dziwnego że miałem wrażenie że wy z Elaną macie już zgodę, a tu się okazuje że nie.troll internetowy pisze:Na Widzewie (oprócz widzewskich rzecz jasna) akceptowane barwy jedynie Ruchu i Elany.
Jak się ten regulamin ma do kibiców chociażby z ekip sportowych Elany i Wisły, będziecie z nich ściągać emblematy klubowe?
Widze że juz nie macie sie do czego przypierdalac, c*** was obchodzi nie wasz regulamin? Banda 15letnich zjebow
-
MISTRZ1908
Zwykła ciekawość. Zjebów to poszukaj w rodzinie.
Gringo i twoich 50 innych nicków, Mistrzunio itp. Dzisiaj jest ten dzień oglądajcie TVP3 ŁÓDŹ i kropkujcie, oceniajcie, rozkminiajcie. Miłego wieczoru .
Od rodziny to 3 chuuuje w bok cweeluMISTRZ1908 pisze:Zwykła ciekawość. Zjebów to poszukaj w rodzinie.
-
MISTRZ1908
Chuuuuje,cweeelu,jesteś groźny. Nie mój cyrk,niech zakazuja, a prawilniaczki w kurtkach pitbulla będą latać w czapkach wsh. Elo. Takie zasady.
Daruj sobie , naprawdę Cię tak to obchodzi kumplu ?
Jak dla mnie to mogą nosić co chcą , nawet turbany , ich sprawa. Tak samo jak ten cały regulamin .
Nie bawmy się w nich gdzie srają się do wszystkich i o wszystko.
Jak dla mnie to mogą nosić co chcą , nawet turbany , ich sprawa. Tak samo jak ten cały regulamin .
Nie bawmy się w nich gdzie srają się do wszystkich i o wszystko.
Pato 1908 Gang
-
MISTRZ1908
Spytałem bo trochę to dziwne ale c*** tam. Nic się nie dowiesz bo oni są najlepsi. A najlepsze jest to,że ustalający ten regulamin pewnie będą latać z wsh i Elaną. Bawcie sie,dziś wasz dzień.
-
Czerwona Armia Widzewa
Dziwne to jest że rozpierdalasz temat an spółkę z tym multikontowcem, a oczekujesz że ktoś was będzie traktował poważnie.
Widzewiacy wiedzą o co chodzi z tymi barwami i tyle. Wy nie kumacie? Może pora iść do cosinusa?
Widzewiacy wiedzą o co chodzi z tymi barwami i tyle. Wy nie kumacie? Może pora iść do cosinusa?
-
MISTRZ1908
Wracałem niedawno z pracy,akurat niedaleko stadionu. Tylu najebanych dziadów 40-50lat to w życiu nie widziałem. Ledwo chodzący,szalik wiszący jak na manekinie,pod pachę z kolegą,duma Widzewa.
-
MosznaDoLna
Widzew Bałuty, widać kryzys tej dzielnicy. ŁKS wraz z awansem może zdominować ten rejon

-
WIDZEWRTS1910
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :)
LIVE STREAM WIDZEW VS MOTOR LUBAWA: http://sportvod.pl/widzew-lodz-motor-lubawa-live

LIVE STREAM WIDZEW VS MOTOR LUBAWA: http://sportvod.pl/widzew-lodz-motor-lubawa-live

-
showmustgoon
Żal wam pizdy ściska.
I teraz zaczniecie tworzyć swoje pejsowate dyrdymały.
Tak, tak. Macie flagi itd. i to dla was jest główny wyznacznik.
Telefony też macie a dzisiaj nie odbieracie.
I teraz zaczniecie tworzyć swoje pejsowate dyrdymały.
Tak, tak. Macie flagi itd. i to dla was jest główny wyznacznik.
Telefony też macie a dzisiaj nie odbieracie.
No napewno:) Jakbys sie troche orientowal to bys wiedzial,ze glupoty piszeszMosznaDoLna pisze:Widzew Bałuty, widać kryzys tej dzielnicy. ŁKS wraz z awansem może zdominować ten rejon
widać że kolega nie jest z Łodzi ;) nie masz sie co martwic o Bałuty.Co do meczu -atmosfera była zajebista doping super! cieszy powrót starego wariata Stolara (nawet na te kilka spotkań).Druga część miasta może zacząć już pisać że oprawy chujowe,ze oni by to lepiej zrobili,ze nie słychac nas było i wgl dno;) zaczynajcie panowie! Gringooo - gdzie jesteś? pewnie ciągle kropkuje wariacina ;) prawda jest taka że żal dupska wam sciska.Co do grajków..generalnie moim zdaniem wyszli 'trochę' zestresowani no cóż - świetny mecz to to nie był dla oka.MosznaDoLna pisze:Widzew Bałuty, widać kryzys tej dzielnicy. ŁKS wraz z awansem może zdominować ten rejon
Faktycznie ten moszna raczej nie jest z łodzi , po tym co pisze wynika że jest z Legii , nie mniej stara się prowokować jak tylko się da. Szkoda że czerwoni dają się wciągać i zaczynają swoje pierdolamento o nas.
Zajmijcie się sobą , spuszczajcie się nad tym otwarciem dowoli , wrzucajcie filmiki i relacje w końcu tyle się was zjechało że mecz z Lubawą stal sie jednym z większych wydarzeń w naszym mieście.
Zajmijcie się sobą , spuszczajcie się nad tym otwarciem dowoli , wrzucajcie filmiki i relacje w końcu tyle się was zjechało że mecz z Lubawą stal sie jednym z większych wydarzeń w naszym mieście.
Pato 1908 Gang
No i co wariacik odwagi braklo,zeby jakis szaliczek jebnac? Kozak w necie p**** w swiecie :)MISTRZ1908 pisze:Wracałem niedawno z pracy,akurat niedaleko stadionu. Tylu najebanych dziadów 40-50lat to w życiu nie widziałem. Ledwo chodzący,szalik wiszący jak na manekinie,pod pachę z kolegą,duma Widzewa.
-
nowak.tomek
low kick cioto czemu zmieniasz czyjes posty lamusie j*****
***1908*** pisze: 24.11.2018, 16:40 Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
Po karnet na koszykarki w?Czerwona Armia Widzewa pisze: Może pora iść do cosinusa?
-
does.not.matter
- Kontakt:
Może wreszcie wybierzesz się na mecz z klubu z Polesia, dopiero zobaczysz prawdziwych najebanych dziadów.MISTRZ1908 pisze:Wracałem niedawno z pracy,akurat niedaleko stadionu. Tylu najebanych dziadów 40-50lat to w życiu nie widziałem. Ledwo chodzący,szalik wiszący jak na manekinie,pod pachę z kolegą,duma Widzewa.
Gdzie było wczoraj 400 osób chuligańskiej bandy armii czerwonej jak przez kilkanaście godzin parchatki oddawały barwy w każdej możliwej części wschodniej miasta?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
does.not.matter
- Kontakt:
Was nie było na mieście, nie liczę tych gamoni w bramach na Starym Polesiu.MW10 pisze:Gdzie było wczoraj 400 osób chuligańskiej bandy armii czerwonej jak przez kilkanaście godzin parchatki oddawały barwy w każdej możliwej części wschodniej miasta?
A gdzie byliście przez cała noc a ponoć Widzewa nie ma w Łodzi.
Gdzie byliśmy całą noc? No chyba koleżko musiałeś szybko do domu zawinąć po meczyku... ;-)Kibic 30x pisze:A gdzie byliście przez cała noc a ponoć Widzewa nie ma w Łodzi.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Nie było was w lokalach gdzie Widzew ze zgodami balowal do rana chodz ponoć to wasze miasto.Nie interesuje mnie zatrzynywanie jakiś pojedynczych aut na bramka bo to Izolator Boguchwala może kogoś dojeb... To jak puchar polski na narodowym Legia może sobie kroic bez oporów fanów piłki.
Szkoda, że wczoraj masowe l4 wśród waszych bramkarzy na Pietrynie. Na limance, okolicznych uliczkach i karolewie żadnej żywej duszy. Także nie pierdolcie o jednej akcji gdzie wiekszość ludzi zbierała się na mecz, a po meczu chcący podjąć rękawice z wami pochowaliście się w bramach z menelami. WRWE !
Ile autokarów przewiezie dzis tyle tys Lks na wyjazd?
-
***1908***
ustaw sie i poczekaj to sie dowiesz :)Kibic 30x pisze:Ile autokarów przewiezie dzis tyle tys Lks na wyjazd?
j**** zydzew stara k****!
Zobaczymy czy chociaż w połowie was tego będzie ponoć cała Lodz za Lksem
-
Ukochane Miasto
ku*** czy ty jesteś poważny?!MISTRZ1908 pisze:Wracałem niedawno z pracy,akurat niedaleko stadionu. Tylu najebanych dziadów 40-50lat to w życiu nie widziałem. Ledwo chodzący,szalik wiszący jak na manekinie,pod pachę z kolegą,duma Widzewa.
skoro jesteś kibolem to wiesz dobrze że ci 40-50latkowie to często bardzo aktywni kibice a nawet jeśli nie to ich synowie jeżdżą i działają jako młodsze pokolenie.
takie swięto jak wczoraj to jedna wielka balanga. Wielu ludzi nie widziało się szmat czasu!
czy naprawdę trzeba to tłumaczyć ???????????????
jak masz się do czegoś dojebać to ci podpowiem:
1) telebimy ciut za małe
2) za bardzo wiało na stadionie ,mogliby zamontować ogrzewanie
3) katering słaby bo nie można się napić kawy w filiżance lub whisky z colą
4) akustyka słabsza niż na Old trafford
barwy tracone na mieście to przy tej skali różnych ludzi kwestia więcej niż pewna ( ALE PRZYKRA DLA NAS)
stary dziad.
to jest szczyt waszej białej zasranej hipokryzji! dobrze ze wy przed meczami jestescie trzezwi.Pewnie ładujecie pod sklepek Jack'a Danielsa albo jakies inne bourbony ;) + moze faktycznie pora wybrac sie do siebie na Karolewik na mecz i zobaczyc jak jest? - zakładam ze jest identycznie.MISTRZ1908 pisze:Wracałem niedawno z pracy,akurat niedaleko stadionu. Tylu najebanych dziadów 40-50lat to w życiu nie widziałem. Ledwo chodzący,szalik wiszący jak na manekinie,pod pachę z kolegą,duma Widzewa.
-
does.not.matter
- Kontakt:
https://youtu.be/p49DH6lgazE?t=79
faktycznie mało kto ma barwy... łowy klubu z Polesia musiały być solidne ;)
faktycznie mało kto ma barwy... łowy klubu z Polesia musiały być solidne ;)
brawo za inwencje twórczą! czyli jednak to tylko mit że smigacie po karnety do Cosinusa i potem sie juz tam nie pojawiacie bo jednak się czegoś nauczyłeśLow kick na kolano pisze:kmwtww10 pisze:Co do meczu -atmosfera była zajebista doping super! cieszy powrót starego wariata Jędrasa (nawet na te kilka spotkań).Druga część miasta może zacząć już pisać że oprawy chujowe,ze oni by to lepiej zrobili
Poziom Twojej głupoty sięga zenitu.MosznaDoLna pisze:Widzew Bałuty, widać kryzys tej dzielnicy. ŁKS wraz z awansem może zdominować ten rejon
Idąc Twoim tokiem myślenia
Internetowa propaganda

Wylogowanie się z konta na kibice.net

-
ImperatorMistrz
Następna bedzie relacja lks ze zrywania vlepek.
-
Antoni.Kierka
oho 3 godz spokoju bylo mecz sie skonczyl to przyglup dorwal sie do internetu i bedzie pierdolil znowu te swoje zydowskie bajeczki wyssane z palcaLow kick na kolano pisze:Nie było żadnej relacji, a będzie jak nam się zachce i wtedy sobie przeczytasz. Wczoraj dwie osoby z ŁKS wspomniały po jednym zdaniu że jesteście napierdalani i krojeni, a później już tylko wy zaczęliście swoje normalne przeciągłe piski.
Dziwisz im się ? co mają za wyjście praktycznie nie istniejąc :) papier wszystko przyjmie wiec to jedyna ich szansa zaistnienia...Antoni.Kierka pisze:oho 3 godz spokoju bylo mecz sie skonczyl to przyglup dorwal sie do internetu i bedzie pierdolil znowu te swoje zydowskie bajeczki wyssane z palcaLow kick na kolano pisze:Nie było żadnej relacji, a będzie jak nam się zachce i wtedy sobie przeczytasz. Wczoraj dwie osoby z ŁKS wspomniały po jednym zdaniu że jesteście napierdalani i krojeni, a później już tylko wy zaczęliście swoje normalne przeciągłe piski.
Mówisz Łódź, myślisz Widzew.