Filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=GJKRGnUKpjo
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Dla przypomnienia wkleję twoje wypociny polmozgu tępy, zeby nikt nie brał twojego zdania pod uwagę, bo nie warto. A wiec wiec proszę - wszystkie te sentencje to twoje dziela debilu heheh: *Ucieczka pod prąd kliku dziesięciu aut i autokarów po powrocie z jakiegoś wyjazdu.ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑10.10.2018, 16:24Reanimacja gwiżdże na własną bandę idącą do przeciwnika.
Reanimacja gwiżdże na odpalone race.
Reanimacja piętnuje na forum osoby które odpalają race bo przez nich są kary.
Reanimacja nie wpuszcza kibiców gości, w obawie o vlepki naklejone na krzesełka.
Nie bądź jak Reanimacja czyli 100% modern football, SZCZEGÓLNIE na kibicowskim forum.
Ps. Powyżej odpowiedziałem pogrubiona czcionka na Twoje wypociny, a teraz proszę odnieś się merytorycznie do tego co napisał „NoMatterWhat”: 1) jak liczycie frekwencję w dniu meczowym na stadionie (jeśli nie masz pojęcia to się nie odzywaj na ten temat) 2) jeśli liczycie tak jak kolega napisał, to jaki to ma cel (u Nas w Sercu Łodzi na Piłsudskiego wyszłoby ponad 20k ludzi co mecz jeśli liczylibysmy podobnie do Was) 3) dlaczego nie przyjmujecie zorganizowanych grup kibiców na sektor gości, natomiast rodziny i dzieci już tam wchodzą (boicie się naklejonych wlepek na krzesełka?) 4) dlaczego odpaliliscie race bodajze dwa-trzy razy od otwarcia trybuny (boicie się kar biedaki, czy chuligani z kiełbaskami w rękach na trybunie i na portalach krytykują was za to? 5) dlaczego tak rzadko zapelniacie trybunę (nawet po zarejestrowaniu do bazy kibicow ŁKSu przyjezdnych 6) dlaczego liczycie grupy przyjezdnych, jako kibiców ŁKSu (na pewno nie chcecie pokazać władzom miasta, ze na stadion przychodzi tak potężna liczebnie wiara ludzi). Nie chciałem się napinać Tylko odbić piłeczkę i pokazać, ze gowno wiecie koledzy spod wiaty a powtarzając jakieś wypociny, które nie maja pokrycia z rzeczywistością wystawiacie sobie świadectwo, tak jak ty kolego „trupie” już nie raz pisałeś tu na forum takie kłamstwa, ze pewnie sam się ich wstydzisz jak wyszło, ze wciskasz kit.ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑10.10.2018, 16:24
Reanimacja gwiżdże na własną bandę idącą do przeciwnika.Byleś na meczu, czy słyszałeś gwizdy w tv? - dzięki za wspieranie Widzewa w drodze na szczyt
Reanimacja gwiżdże na odpalone race.Na której trybunie byłeś na meczu, czy może słyszałeś te gwizdy w tv? Bo ostatnio na „light move festiwal” nie słyszałem żadnych gwizdów z perspektywy trybuny
Reanimacja piętnuje na forum osoby które odpalają race bo przez nich są kary.Na którym forum u Nas masz konto? Na głównym czy może na forach fan klubowych wyczytałeś takie newsy? Może Ty dzieciaku chory na głowę myślisz, ze jesteś żydowska wtyczka na naszych forach, albo co gorsze mieszkasz na żydowskim osiedlu, ale sercem jesteś Widzewiakiem :)
Reanimacja nie wpuszcza kibiców gości, w obawie o vlepki naklejone na krzesełka.Dlaczego takie głupoty piszesz, skoro Serce Łodzi na Piłsudskiego odwiedziło więcej zorganizowanych grup, aniżeli wy przyjęliście oficjalnie na swój wielki i nowoczesny wybudowany z marmuru a nie z blachy stadion
Nie bądź jak Reanimacja czyli 100% modern football, SZCZEGÓLNIE na kibicowskim forum.
Spoko to jeżeli jest Was 5 razy więcej to czemu Łodzi nie przejęliście? 5 na 1 to ŁKS powinien być miażdżony a jakoś dalej mają swoje rewiryNoMatterWhat pisze: ↑10.10.2018, 15:15ŁKS zlicza liczbe widzow wraz ze sprzedanymi karnetami i biletami.
ŁKS nie podaje faktycznie przekreconych kolowrotkow.
ŁKS nie informuje o liczby gosci, bo ci formalnie nie moga byc przyjmowani wiec rejestrowani sa jako gospodarze
ŁKS robi tak, by udowodnic, ze stadion o duzej liczbie sie nalezy.
Nie badz jak ŁKS.
I teraz, gdyby Widzew postepowal tat samo, to okazywaloby sie, ze na meczach jest okolo 20 tysiecy ludzi mimo 18000 pojemnosci. To by dopiero byla propaganda.
Ale Widzew jest madry i nie postepuje jak ŁKS
To działa też w drugą stronę skoro nas nie ma w Łodzi czemu ŁKS nie przejął miasta. A tak poważnie w Łodzi JEST mniej więcej 50/50 i tyle raz jedni maja lepszy okres raz drudzy i nic się nie zanosi w najbliższym czasie do zmiany i tyle przynajmniej jest ciekawieszwadron97 pisze: ↑11.10.2018, 10:07Spoko to jeżeli jest Was 5 razy więcej to czemu Łodzi nie przejęliście? 5 na 1 to ŁKS powinien być miażdżony a jakoś dalej mają swoje rewiryNoMatterWhat pisze: ↑10.10.2018, 15:15ŁKS zlicza liczbe widzow wraz ze sprzedanymi karnetami i biletami.
ŁKS nie informuje o liczby gosci, bo ci formalnie nie moga byc przyjmowani wiec rejestrowani sa jako gospodarze
Nie badz jak ŁKS.
I teraz, gdyby Widzew postepowal tat samo, to okazywaloby sie, ze na meczach jest okolo 20 tysiecy ludzi mimo 18000 pojemnosci. To by dopiero byla propaganda.
Pozwól, ze odpisze na ten post. Aktualnie dużo więcej ludzi chodzi na Widzew, bo warunki się poprawiły i więcej rodzin z dziećmi zaczyna regularnie odwiedzać stadion, taka forma spędzania weekendu. Sam doceniam zmianę, czy to w deszcze, czy śnieg, bo zupełnie inny komfort jest. Na ŁKSie tez frekwencja skoczy i tu nie ma wątpliwości, więcej rodzin nawet z ciekawości pójdzie z okolic. Miasto z taka historia będzie ciężko zmienić, geograficznie jest to prawie niemożliwe, żeby teraz niby takie stare Polesie było prowidzewskie. Miasto derbowe, zobaczymy jak to będzie wygladac przy dwóch pełnych stadionach. Dla Nas oczywista rzeczą jest, ze wolelibysmy, aby Wam nie dobudowali tych trybun, bo to stopuje rozwoj sportowy i marketingowy - uroki naszego miasta :)szwadron97 pisze: ↑11.10.2018, 10:07Spoko to jeżeli jest Was 5 razy więcej to czemu Łodzi nie przejęliście? 5 na 1 to ŁKS powinien być miażdżony a jakoś dalej mają swoje rewiryNoMatterWhat pisze: ↑10.10.2018, 15:15ŁKS zlicza liczbe widzow wraz ze sprzedanymi karnetami i biletami.
Nie badz jak ŁKS.
Liczysz na kilku tysieczna walke w miescie czy jak? Odpowiedz, bo pytam szczerze.szwadron97 pisze: ↑11.10.2018, 10:07Spoko to jeżeli jest Was 5 razy więcej to czemu Łodzi nie przejęliście? 5 na 1 to ŁKS powinien być miażdżony a jakoś dalej mają swoje rewiry
Spoko ja bardziej szyderczo odpowiedziałem dlatego ja niewiem czemu Widzew wytyka frekwencję ŁKS-owi?NoMatterWhat pisze: ↑11.10.2018, 10:57Liczysz na kilku tysieczna walke w miescie czy jak? Odpowiedz, bo pytam szczerze.szwadron97 pisze: ↑11.10.2018, 10:07Spoko to jeżeli jest Was 5 razy więcej to czemu Łodzi nie przejęliście? 5 na 1 to ŁKS powinien być miażdżony a jakoś dalej mają swoje rewiry
Nawet w ostatniej walce na Limance bralo udzial "tylko" kilkudziesieciu typa. ŁKS przegral, i co? Mialoby to zawazyc o tym, ze elkaesiacy juz nie pojda na kolejne mecze? Tak sobie wyobrazasz wytepienie rywala?
W harce bawi sie tylko jakis maly procent wszystkich kibicow. To tak zeby Ci po krotce wyjasnic.
Post moj nie tyczyl sie sytuacji na miescie. Chyba kazdy to skumal. Chyba.
AntyTvn pisze: ↑12.10.2018, 19:11Flaga anarchii wisiała jeszcze na czerwonych konfidentach w latach 1995-2009 to napewno , z mojego doświadczenia wiem -wodzialem . Brudasów było od cholery w tamtych latach u Konfidentów "60"
Do Nopu na Próchnika gdzie był ŁKS i Widzew chodzili razem z lekkimi zgrzytami ;-) ale ważne inne cele były .... wpadaly "brudasy czerwone"i lali też swoich hehe . Wtedy były inne czasy.
Lepsze czasy ...
co ty ćpasz debilu? W rym okresie to na Widzewie wisiały, ale celtyki... lepiej spójrz na ŁKS gdzie w ekipie latały sharpy...AntyTvn pisze: ↑12.10.2018, 19:11Flaga anarchii wisiała jeszcze na czerwonych konfidentach w latach 1995-2009 to napewno , z mojego doświadczenia wiem -wodzialem . Brudasów było od cholery w tamtych latach u Konfidentów "60"
Do Nopu na Próchnika gdzie był ŁKS i Widzew chodzili razem z lekkimi zgrzytami ;-) ale ważne inne cele były .... wpadaly "brudasy czerwone"i lali też swoich hehe . Wtedy były inne czasy.
Lepsze czasy ...
A hahaha Sharpy?? Tak i stali razem z NOPem na sektorze... Ładnie masz nasrane... Odkąd chodzę na ŁKS ('94) nie widziałem w życiu żadnego sharpa na trybunach. Kolega może przesadził z tym 2009r. ale prawda jest taka że na ŁKSie od zawsze byli skini a reszta w opozycji chodziła na Widzew. Czy wisiały flagi anarchii? Nie wiem więc się nie wypowiadam ale jeśli ktoś rzuca takie oskarżenia powinien podeprzeć się jakimiś dowodami tj fotki lub filmy.SH1910 pisze: ↑12.10.2018, 21:52co ty ćpasz debilu? W rym okresie to na Widzewie wisiały, ale celtyki... lepiej spójrz na ŁKS gdzie w ekipie latały sharpy...AntyTvn pisze: ↑12.10.2018, 19:11Flaga anarchii wisiała jeszcze na czerwonych konfidentach w latach 1995-2009 to napewno , z mojego doświadczenia wiem -wodzialem . Brudasów było od cholery w tamtych latach u Konfidentów "60"
Lepsze czasy ...
No to skoro ich nie widziałeś to gratulacje fakt wczesne lata 90 Łks sporo skinow na Widzewie tak fakt było sporo lewego towarzystwa z biegiem lat zostali wyparci przez młode Dhw wtedy co do nopu na prochnika racja nawet brudasy z rado nas atakował i nie tylko ale i my i Łks walczyliśmy w ramię takie czasysdm pisze: ↑13.10.2018, 01:26A hahaha Sharpy?? Tak i stali razem z NOPem na sektorze... Ładnie masz nasrane... Odkąd chodzę na ŁKS ('94) nie widziałem w życiu żadnego sharpa na trybunach. Kolega może przesadził z tym 2009r. ale prawda jest taka że na ŁKSie od zawsze byli skini a reszta w opozycji chodziła na Widzew. Czy wisiały flagi anarchii? Nie wiem więc się nie wypowiadam ale jeśli ktoś rzuca takie oskarżenia powinien podeprzeć się jakimiś dowodami tj fotki lub filmy.SH1910 pisze: ↑12.10.2018, 21:52co ty ćpasz debilu? W rym okresie to na Widzewie wisiały, ale celtyki... lepiej spójrz na ŁKS gdzie w ekipie latały sharpy...AntyTvn pisze: ↑12.10.2018, 19:11Flaga anarchii wisiała jeszcze na czerwonych konfidentach w latach 1995-2009 to napewno , z mojego doświadczenia wiem -wodzialem . Brudasów było od cholery w tamtych latach u Konfidentów "60"
Lepsze czasy ...
esgrts ....esgrts1 pisze: ↑13.10.2018, 01:35No to skoro ich nie widziałeś to gratulacje fakt wczesne lata 90 Łks sporo skinow na Widzewie tak fakt było sporo lewego towarzystwa z biegiem lat zostali wyparci przez młode Dhw wtedy co do nopu na prochnika racja nawet brudasy z rado nas atakował i nie tylko ale i my i Łks walczyliśmy w ramię takie czasysdm pisze: ↑13.10.2018, 01:26A hahaha Sharpy?? Tak i stali razem z NOPem na sektorze... Ładnie masz nasrane... Odkąd chodzę na ŁKS ('94) nie widziałem w życiu żadnego sharpa na trybunach. Kolega może przesadził z tym 2009r. ale prawda jest taka że na ŁKSie od zawsze byli skini a reszta w opozycji chodziła na Widzew. Czy wisiały flagi anarchii? Nie wiem więc się nie wypowiadam ale jeśli ktoś rzuca takie oskarżenia powinien podeprzeć się jakimiś dowodami tj fotki lub filmy.
U nas wtedy działało trochę pankow na osiedlu a większość to byli narodowcy do grosza przywieźli ich właśnie te osoby od nas z osiedla wpadli pod grosz że sprzętem wtedy była cofka do klubu PO paru sekundach wyjazd na kurwie na nich pamiętam też że ktoś od nas zajebal broń ochroniarzowi i chciał do nich strzelać1925 pisze: ↑13.10.2018, 08:21esgrts ....esgrts1 pisze: ↑13.10.2018, 01:35No to skoro ich nie widziałeś to gratulacje fakt wczesne lata 90 Łks sporo skinow na Widzewie tak fakt było sporo lewego towarzystwa z biegiem lat zostali wyparci przez młode Dhw wtedy co do nopu na prochnika racja nawet brudasy z rado nas atakował i nie tylko ale i my i Łks walczyliśmy w ramię takie czasysdm pisze: ↑13.10.2018, 01:26
A hahaha Sharpy?? Tak i stali razem z NOPem na sektorze... Ładnie masz nasrane... Odkąd chodzę na ŁKS ('94) nie widziałem w życiu żadnego sharpa na trybunach. Kolega może przesadził z tym 2009r. ale prawda jest taka że na ŁKSie od zawsze byli skini a reszta w opozycji chodziła na Widzew. Czy wisiały flagi anarchii? Nie wiem więc się nie wypowiadam ale jeśli ktoś rzuca takie oskarżenia powinien podeprzeć się jakimiś dowodami tj fotki lub filmy.
w końcówce lat 90tych przy tej dużej podstawówce na Rado Wsch. istniał Pub, bodajże nazywał się Grosz ( Dalej w stronę Sitowia był chyba Magiel tak ? )
Pod tym Groszem była kiedyś mega awantura z brudasami, pamiętasz może od czego to się zaczęło ?
Bo ja jak przez mgłę pamietam tylko psy sunące Świtezianki a później wyłapane pały na plecy nawet w chwili wyjścia z czworonogiem na spacer.
Grosz to była dyskoteka a nie pub. A na sitowiu to było Piekiełko. Akurat w tej awanturze z brudasami pod Groszem też brałem udział, rzeczywiście w pierwszej chwili kiedy wpadli z zaskoczenia oberwało się paru osobą co były na zewnątrz i była ostra cofka do środka, ucierpiał chyba też ten gość co sprzedawał bilety, pamięć coś mnie zawodzi i o broni jakoś nie pamiętam, może byłem akurat w innym miejscu. Po awanturze też już nie pamiętam po co wszyscy szliśmy przez plac słoneczny w kierunku Zgierska/Sikorskiego i tam dopiero najechało się psów. Mnie złapali w miejscu obecnej Castoramy. Ale jak to w tamtych czasach bywało trochę postraszyli, dostałem pałką przez d*** i kazali spiepszać do domu :)esgrts1 pisze: ↑13.10.2018, 10:41U nas wtedy działało trochę pankow na osiedlu a większość to byli narodowcy do grosza przywieźli ich właśnie te osoby od nas z osiedla wpadli pod grosz że sprzętem wtedy była cofka do klubu PO paru sekundach wyjazd na kurwie na nich pamiętam też że ktoś od nas zajebal broń ochroniarzowi i chciał do nich strzelać1925 pisze: ↑13.10.2018, 08:21esgrts ....esgrts1 pisze: ↑13.10.2018, 01:35
No to skoro ich nie widziałeś to gratulacje fakt wczesne lata 90 Łks sporo skinow na Widzewie tak fakt było sporo lewego towarzystwa z biegiem lat zostali wyparci przez młode Dhw wtedy co do nopu na prochnika racja nawet brudasy z rado nas atakował i nie tylko ale i my i Łks walczyliśmy w ramię takie czasy
w końcówce lat 90tych przy tej dużej podstawówce na Rado Wsch. istniał Pub, bodajże nazywał się Grosz ( Dalej w stronę Sitowia był chyba Magiel tak ? )
Pod tym Groszem była kiedyś mega awantura z brudasami, pamiętasz może od czego to się zaczęło ?
Bo ja jak przez mgłę pamietam tylko psy sunące Świtezianki a później wyłapane pały na plecy nawet w chwili wyjścia z czworonogiem na spacer.wtedy chyba psy stały na bramce potem ich gonilismy aż do krancowki nie do końca jestem pewien ale wtedy jeden od nich dostał płyta chodnikowa na łeb podobno nie przeżył ale już dobrze niepamietam ogólnie zawsze się coś działo fajne lata no i nie było wtedy jeszcze podziału zarówno Widzew i Łks z osiedla szli w ramię w ramię nie do pomyślenia teraz
Jeden od nas P.. Stracił wtedy zeby dostał centralnie na ryj łańcuchem chyba co do broni to chyba G...n z sitowia tylko też już nie pamiętam dobrze a na słonko szliśmy żeby dorwać brudaskow wtedy mieszkali w okolicach placu zresztą później nie mieli życia na osce zresztą wtedy w tydzień działo się więcej niż teraz w rokzgr1978 pisze: ↑13.10.2018, 11:07Grosz to była dyskoteka a nie pub. A na sitowiu to było Piekiełko. Akurat w tej awanturze z brudasami pod Groszem też brałem udział, rzeczywiście w pierwszej chwili kiedy wpadli z zaskoczenia oberwało się paru osobą co były na zewnątrz i była ostra cofka do środka, ucierpiał chyba też ten gość co sprzedawał bilety, pamięć coś mnie zawodzi i o broni jakoś nie pamiętam, może byłem akurat w innym miejscu. Po awanturze też już nie pamiętam po co wszyscy szliśmy przez plac słoneczny w kierunku Zgierska/Sikorskiego i tam dopiero najechało się psów. Mnie złapali w miejscu obecnej Castoramy. Ale jak to w tamtych czasach bywało trochę postraszyli, dostałem pałką przez d*** i kazali spiepszać do domu :)esgrts1 pisze: ↑13.10.2018, 10:41U nas wtedy działało trochę pankow na osiedlu a większość to byli narodowcy do grosza przywieźli ich właśnie te osoby od nas z osiedla wpadli pod grosz że sprzętem wtedy była cofka do klubu PO paru sekundach wyjazd na kurwie na nich pamiętam też że ktoś od nas zajebal broń ochroniarzowi i chciał do nich strzelać1925 pisze: ↑13.10.2018, 08:21
esgrts ....
Bo ja jak przez mgłę pamietam tylko psy sunące Świtezianki a później wyłapane pały na plecy nawet w chwili wyjścia z czworonogiem na spacer.wtedy chyba psy stały na bramce potem ich gonilismy aż do krancowki nie do końca jestem pewien ale wtedy jeden od nich dostał płyta chodnikowa na łeb podobno nie przeżył ale już dobrze niepamietam ogólnie zawsze się coś działo fajne lata no i nie było wtedy jeszcze podziału zarówno Widzew i Łks z osiedla szli w ramię w ramię nie do pomyślenia teraz
To nie było na Węglowej ??Abr1908 pisze: ↑13.10.2018, 14:22Czytałem kiedyś z nudów brudne forum.Wspominają ze w wtedy w Łodzi prawie same zwycięstwa ze skinami.Fakt ze bylo ich w naszym mieście dużo(moda "pankowa")ale wiadomo ze na wpierdole tez się lapali.
Był jeden wątek ciekawy.W jakimś ich klubie na śródmieściu na bramce stał Widzew.Podobno przez to kiedyś gruba awantura wynikła,i niezle po głowach dostali.Ktoś tam wpadł chyba i bramka się dołączyła.
Za c**** nie pamiętam nazwy tego klubu.Wtedy moj swiat konczyl sie na Futuryscis albo Underground,wiec zupełnie nie kojarze tych miejsc.Lata coś chyba 98/00.
proszę - miłego oglądania:MENTOL1 pisze: ↑13.10.2018, 21:17A co ma ten film do tego linku jak na nim nic nie ma tylko jakieś zdjecie ekipy??Udenhout88 pisze: ↑13.10.2018, 19:52Dzis premiera filmu o kibicach ruchu ale nie każdy widzewiak może byc w warszawie
https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 923380061/
Tak na marginesie ciekawej rozmowy... Jesteś pewien ze Wam cały czas pyka?
ABR1908 jeżeli możesz, to proszę nie wspominaj na forum o ostatnich poczynaniach. Niech to pozostanie w gronie zainteresowanych, a internetowi napinacze niech dalej się przekrzykują.
Dokładnie, schodziło się po schodach w dol, ludzie się często śmiali ze jest tam ostra selekcja na drzwiach... Bez dresu nie wejdzieszfloydfloyd pisze: ↑13.10.2018, 19:46"Antidotu"...czekaj, czekaj Czy to ten ekskluzywny klub, który znajdował się gdzieś w okolicach ulicy Zielonej? :)
I bardzo dobrze a Wacław ty też ogarnij się trochę a nie ze wszystkim biegniesz do neta i znowu burze tu wywolasz
Szybkie pytanie internetowy szczylu, gdzie byłeś jak ostatnio dwukrotnie dostawaliście w*******?
Użytkownicy przeglądający to forum: furaz, klasa sama w sobie, Koper1910, ŁOWCY ŚMIERDZIELI, MDT0000 i 93 gości