Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
W sumie można coś dodać do postu WCH.
Często można przeczytać o porównaniach do protestów na Zawiszy czy Legii z ITI.
Ogólnie to protest był - brak kibiców pod Zegarem, brak dopingu, wrzuty na Cacka. Ja bym nawet zaryzykował, że nie było jakiejś wielkiej różnicy na tym polu z Legią.
Po drugie konflikty na Legii i Zawiszy trwały długo i nie przynosiły rezultatów za bardzo. i jeszcze jedna sprawa - Zawisza i Legia miały jakieś sukcesy i praktycznie brak rywala w mieście, więc mogło się u nich to ciągnąć i ciągnąć, bo kibicowsko nic nie traciliby. Nie można tego porównywać do Widzewa, bo i w Łodzi rywal mocny i klub bez sukcesu, na skraju upadku był. Cacek jakim chujem nie był to było trzeba też myśleć by klub nie upadł całkiem. Kibice Legii nie musieli się martwic upadkiem klubu. Zawisza znowu miał to o czym wspomniałem czyli brak rywala w mieście czyli czego by nie robili to kibicowsko nie tracili.
Nie porównujcie z Widzewem, bo to całkiem inna sytuacja była. Choć tak jak wspomniałem nikt nie może zarzucić, że nie było protestu.
Często można przeczytać o porównaniach do protestów na Zawiszy czy Legii z ITI.
Ogólnie to protest był - brak kibiców pod Zegarem, brak dopingu, wrzuty na Cacka. Ja bym nawet zaryzykował, że nie było jakiejś wielkiej różnicy na tym polu z Legią.
Po drugie konflikty na Legii i Zawiszy trwały długo i nie przynosiły rezultatów za bardzo. i jeszcze jedna sprawa - Zawisza i Legia miały jakieś sukcesy i praktycznie brak rywala w mieście, więc mogło się u nich to ciągnąć i ciągnąć, bo kibicowsko nic nie traciliby. Nie można tego porównywać do Widzewa, bo i w Łodzi rywal mocny i klub bez sukcesu, na skraju upadku był. Cacek jakim chujem nie był to było trzeba też myśleć by klub nie upadł całkiem. Kibice Legii nie musieli się martwic upadkiem klubu. Zawisza znowu miał to o czym wspomniałem czyli brak rywala w mieście czyli czego by nie robili to kibicowsko nie tracili.
Nie porównujcie z Widzewem, bo to całkiem inna sytuacja była. Choć tak jak wspomniałem nikt nie może zarzucić, że nie było protestu.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Mimo, że z Widzewem bardzo mi nie po drodze, to WIELKI SZACUNEK za ilość karnetów na ten sezon (połówkę)!
Obyście mieli komplet na każdym meczu!
Obyście mieli komplet na każdym meczu!
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Ja atak?husaria1683 pisze: A ty nie możesz przyjąć faktów tylko atak jak coś wam nie pasuje? ŁKS jest lepszy w jednym a wy w drugim i tyle.
Po pierwsze piszesz Widzew z malej litery. Piszesz ze LKS lepszy w H gdzie dawno nie bylo starcia ekip (nie wliczam tu osiedlowych starc) a na miescie to raczej raz jednym sie powodzi raz drugim.
Trzecia rzecz to nazywaniem kibicow ze Swietokrzyskiego kibicami z wiosek bo z tego co wiem to Skarzysko i Konskie to miasta do tego miasta Widzewskie i tutaj cie boli.
Mieszkalem przez rok w Kielcach wiec wiem nawet jak bardzo :)

Może trochę przesadziłem ale reszta wypowiedzi niech wyjaśni niektórym ełkaesiakom stąd, że nie wszystko jest czarno białe i trzeba różne czynniki brać pod uwagę. Porównania z Legią czy Zawiszą nie mają więc większego sensu.jamnikaopetalszatan pisze:Bzdura. Z reszta sie zgadzam.Janiol pisze:W sumie można coś dodać do postu WCH.
A już pisanie, że by się robiło loda cackowi jakby sukcesy były jest debilizmem do potęgi entej. Wtedy akurat sprawa by wyglądała inaczej, bo nikt by martwił się widmem upadku klubu. Wiem, że gringoo tego nie pojmie, ale może ktoś z inny zrozumie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Weź zrozum że i tak tym swoim belkotem , tłumaczeniami i wymyslaniem alternatywnej rzeczywistości nie przekonasz mnie że było inaczej .
Minęły dwa lata i takie dzbany jak ty lecą już tak ostro po bandzie że bardziej się już nie da. Wy naprawdę myślicie że wszystko co się działo można napisać na potrzebe chwili od nowa?
Piszesz że wasz protest ( którego defacto nie było i przypomniał tobie to nawet twój kumpel po szalu) , tak naprawdę nie odbiegał od protestu Legii z iti ?? Buahahahahahaahah
Ja p******* jakim zjebem trzeba być żeby coś takiego wymyśleć . To już nawet nie jest śmieszne , to jest właśnie dla was typowe i jak była cała ta zawierucha z cackiem , to w tym samym temacie pisałem że tak będzie... że wy za parę lat będziecie twierdzić że jechaliscie z cackiem na równo , a prawda jest taka że to jedynie on z wami jechał ...
Minęły dwa lata i takie dzbany jak ty lecą już tak ostro po bandzie że bardziej się już nie da. Wy naprawdę myślicie że wszystko co się działo można napisać na potrzebe chwili od nowa?
Piszesz że wasz protest ( którego defacto nie było i przypomniał tobie to nawet twój kumpel po szalu) , tak naprawdę nie odbiegał od protestu Legii z iti ?? Buahahahahahaahah
Ja p******* jakim zjebem trzeba być żeby coś takiego wymyśleć . To już nawet nie jest śmieszne , to jest właśnie dla was typowe i jak była cała ta zawierucha z cackiem , to w tym samym temacie pisałem że tak będzie... że wy za parę lat będziecie twierdzić że jechaliscie z cackiem na równo , a prawda jest taka że to jedynie on z wami jechał ...
Pato 1908 Gang
-
MISTRZ1908
Dobry gość. Jebnął posta,że protest(był?!)podobny do Legii,w następnym poście po odpowiedzi,że to bzdura(tu się zgadzam) stwierdza,że nie ma co porównywać. Samozaoranie poziom Janiol. Dzisiaj w Łodzi święto jest!
Źle się wyraziłem. Chodzi o to, że były różne zdania w tej kwestii i nie można powiedzieć, że cały Widzew nie jechał po cacku. Ogólnie nie ma co porównywać, bo Legii nie groził upadek klubu a i Zawisza miał sukcesy. Wam się wydaje ełkaesiaki że wszystko jest czarno białe? To wam napiszę, że nie jest.
W takich sytuacjach trzeba kombinować jak dobrze wyjść z sytuacji żeby klub jeszcze bardziej nie dostał po d****.
W takich sytuacjach trzeba kombinować jak dobrze wyjść z sytuacji żeby klub jeszcze bardziej nie dostał po d****.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
serce miasta
Odpisze Ci choc nie powinienem bo cały czas nie odnosisz sie do tego co do Ciebie pisalem lamusie:)
Sprawa protestu jest jasna dla waszystkich tylko nie dla Ciebie.Protest lub jego brak jak twierdzisz odniosł zamierzony skutek,cacka nie ma,stadion jest,klimat jest taki jak za starych dobrych lat.Co dla Ciebie jest nie zrozumiałe?Jeśli na meczach było wczesniej srednio po 6 tyś a podczas konfliktu z cackiem 1tyś to protest byl czy nie?Kibice bojkotowali czy nie?Kibice którzy podjeli decyzje ze mimo konfliktu z włascicielem beda wspierać drużyne w walce o utrzymanie sie w lidze cisneli na każdym meczu działaczom i cackowi.Pamiętaj ze był to okres w którym wazyły sie losy stadionów i jak sie dzis okazuje droga którą poszliśmy była słuszna.Środowisko w tamtym okresie faktycznie troszke sie podzieliło ale moim zdaniem kazda ze stron miała troche racji,ja osobiście na mecze nie chodziłem ale nie miałem za złe tym którzy kupowali bilety i na mecze chodzili bo drużyna która walczyła o utrzymanie ligi nie była niczemu winna i nie dostawali hajsu za granie.Czego tu nie ogarniasz i wiecznie sie spierdalasz?
Sprawa protestu jest jasna dla waszystkich tylko nie dla Ciebie.Protest lub jego brak jak twierdzisz odniosł zamierzony skutek,cacka nie ma,stadion jest,klimat jest taki jak za starych dobrych lat.Co dla Ciebie jest nie zrozumiałe?Jeśli na meczach było wczesniej srednio po 6 tyś a podczas konfliktu z cackiem 1tyś to protest byl czy nie?Kibice bojkotowali czy nie?Kibice którzy podjeli decyzje ze mimo konfliktu z włascicielem beda wspierać drużyne w walce o utrzymanie sie w lidze cisneli na każdym meczu działaczom i cackowi.Pamiętaj ze był to okres w którym wazyły sie losy stadionów i jak sie dzis okazuje droga którą poszliśmy była słuszna.Środowisko w tamtym okresie faktycznie troszke sie podzieliło ale moim zdaniem kazda ze stron miała troche racji,ja osobiście na mecze nie chodziłem ale nie miałem za złe tym którzy kupowali bilety i na mecze chodzili bo drużyna która walczyła o utrzymanie ligi nie była niczemu winna i nie dostawali hajsu za granie.Czego tu nie ogarniasz i wiecznie sie spierdalasz?
Legia przeciwko ITIJaniol pisze:Źle się wyraziłem. Chodzi o to, że były różne zdania w tej kwestii i nie można powiedzieć, że cały Widzew nie jechał po cacku. Ogólnie nie ma co porównywać, bo Legii nie groził upadek klubu a i Zawisza miał sukcesy. Wam się wydaje ełkaesiaki że wszystko jest czarno białe? To wam napiszę, że nie jest.
http://legionisci.com/zdjecia/09radaw1_f6.jpg
Widzew przeciwko Cackowi
http://bi.gazeta.pl/im/53/e7/d3/z138873 ... sta--D.jpg
Ośmieszajcie się dalej dziewczynki z WIdzewa. Mało was
-
Czerwona Armia Widzewa
W kwestii cacka, było tak jak powinno być, i nie ma co tu się wywodzić.
Ten parch z top 3 w Polsce i tak nie zrozumie, a nawet gdyby zrozumiał,to celowo będzie jątrzył.
Ten parch z top 3 w Polsce i tak nie zrozumie, a nawet gdyby zrozumiał,to celowo będzie jątrzył.
PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
OSTATNIA STRONA TEGO TEMATU NAJEPIEJ SWIADCZY O CZERWONEJ ARMII , SAMI WYSTAWIAJĄ SOBIE NAJGORSZE ŚWIADECTWO I POKAZUJĄ SWOJ NISKI POZIOM , NIE DAJMY SIE W TO WCIĄGNAC BO NIE MUSIMY NICZEGO UDOWADNIAĆ KAZDY WIE CO MA ROBIĆ , A WALKA ODBYWA SIE W ŁODZI A NIE NA KIBICE NET.
OCZYWIŚCIE W SPRAWIE PROTESTU ZROBILI WSZYSTKO JAK SIE NALEZY HAHAHAHAHAH.
OSTATNIA STRONA TEGO TEMATU NAJEPIEJ SWIADCZY O CZERWONEJ ARMII , SAMI WYSTAWIAJĄ SOBIE NAJGORSZE ŚWIADECTWO I POKAZUJĄ SWOJ NISKI POZIOM , NIE DAJMY SIE W TO WCIĄGNAC BO NIE MUSIMY NICZEGO UDOWADNIAĆ KAZDY WIE CO MA ROBIĆ , A WALKA ODBYWA SIE W ŁODZI A NIE NA KIBICE NET.
typ sie poswiecil i nie poszedl na mecz swojej druzyny zeby napisac ten komunikat. To jest wlasnie fanatyzm!P1908P pisze:PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
ps. nastepnym razem uzyj pogrubienia i koloru ;)
-
WileTheBest
Wyjebane mam na wasze rozkminki, ale czy to nie dziwne, że ten typek pisząc, że niech nikt się nie wpisuje z ŁKS-u, a potem sam zaczyna pisać, przeczy sam sobie? Nie ma dnia, żeby nie pisał i to o różnych porach. Schizofrenia?
Września 100% Lech Poznań!
On już wiele razy takie apele pisał, po czym mijały 2 dni i znowu wracał.WileTheBest pisze:Wyjebane mam na wasze rozkminki, ale czy to nie dziwne, że ten typek pisząc, że niech nikt się nie wpisuje z ŁKS-u, a potem sam zaczyna pisać, przeczy sam sobie? Nie ma dnia, żeby nie pisał i to o różnych porach. Schizofrenia?
Co tam mecz, najważniejsze, że spruł się do Widzewa na forum.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
MISTRZ1908
Janiol,jak na wyjeździe? U Nas na trybunie elegancko,5:0. 1/17zrealizowana. A Tobie forum zamiast wyjazdu zostało.
Gringooo ile ty ku*** jeszcze kont tutaj założysz? uważaj bo ci się okna popierdolą w końcu z tego skakania po swoich 47 kontach.P1908P pisze:PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE , I NIE DAJE SIE PROWOKOWAĆ CZERWONYM DO ROZMÓW , JEDYNE CO MOŻNA WRZUCAĆ , TO TO CO SAMI ROBIMY , ZERO JAKICHKOLWIEK DIALOGOW Z PODMIEJSKIMI . NIECH TO ONI PISZĄ NAJLEPIEJ CAŁY CZAS , KAZDY SAM WYROBI SOBIE O NICH ZDANIE , BO JAKICH KOZAKÓW BY NIE ZGRYWALI I JAK BARDZO NIE KREOWALI NA NAS , TO WIEŚNIACTWA , BURACTWA I FRAJERSTWA Z ŻYDZEWIAKA NIE WYTĘPISZ.
Widzisz miszczu, jak już wejdziesz w dorosłość i dojdą ci obowiązki to się przekonasz, że nie zawsze można być na meczu. Także małolat na razie wykorzystuj czas i jeździj, chodź na mecze ile wlezie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
?????????????
Jebnij się w łeb farmazonie.Low kick na kolano pisze:Widzew zalicza właśnie pierwszy w******* w tej rundzie, a do końca dnia jeszcze daleko :)
-
MISTRZ1908
Dobre,dobre. Lata swoje mam. Najbliższy wyjazd i okrągły wyjazd się szykuje dla mnie. A Ty dalej bedziesz tu siedział. Tyle z tego kibicowania. Nas dzisiaj 4tyś. Słabiutko ale to cudo nie pozwala na więcej.Janiol pisze:Widzisz miszczu, jak już wejdziesz w dorosłość i dojdą ci obowiązki to się przekonasz, że nie zawsze można być na meczu. Także małolat na razie wykorzystuj czas i jeździj, chodź na mecze ile wlezie.
Jebaniec nie wytrzymał, choć 19 razy obiecywał, że zewrze ryja. Które to już konto, rebe?Low kick na kolano pisze:Nigdy na tym forum nikomu nie ubliżałem, co możesz sobie sprawdzić, ale w tym miejscu zrobię wyjątek, bo w przeciwieństwie do ciebie jestem w Nowym Dworze, ty j***** pierdzewski smrodzie.KOMAR. pisze:Jebnij się w łeb farmazonie.Low kick na kolano pisze:Widzew zalicza właśnie pierwszy w******* w tej rundzie, a do końca dnia jeszcze daleko :)
Low kick w NDM siedzi i pisze relacje live na forum. Beka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
3.800 na inaugracji rundy szal c**** Panowie :) niewiem po co wam te kolejne 3 trybuny beda.
rebe alias low kick alias gringo alias innych kilkanaście Łksiackich fantomów
Jebana parówa. KrUl forum. E-władca.
A de facto zwykłe dno, typowy noł-lajf. c**** wie, c**** widział, ale jak się pojawia temat Widzewa, wszędzie go pełno. Jego i jego 19-naście innych wcieleń. Psychol. Aleksandrowska się kłania, takich jak ty powinno się zamykać w komórce.
Jebana parówa. KrUl forum. E-władca.
A de facto zwykłe dno, typowy noł-lajf. c**** wie, c**** widział, ale jak się pojawia temat Widzewa, wszędzie go pełno. Jego i jego 19-naście innych wcieleń. Psychol. Aleksandrowska się kłania, takich jak ty powinno się zamykać w komórce.
-
MISTRZ1908
Janiol,mądrala,Radziu wy nie na meczu? Janiol mądrusiu mama nie puściła?A tak się brandzlowałeś jaki to kibol jesteś.Pierwszy po kilku miesiącach bliziutki wyjazd, a Ty na forum. Mądrala jaki profil psychologiczny opisuje jak to ktoś tam żyje forum,uwaga-napisał to podczas swojego wyjazdu. Brawo. Radziu natomiast się cieszy,ile u Was było niejednokrotnie na sms-ie? Tysiąc? Teraz stadion i nagle się obudzili starzy kibole-to wasza gadka. U Nas nie ma stadionu to i budzić się nie ma kto. Są Ci co zawsze. Wstyd pisać z sektora wyjazdowego na forum Panowie kibole. To taka uwaga jak już doczekacie swego pierwszego kiedyś.
Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.
Old Z niewiadomo co te pojebane psy wymysla. Zarzad moze niemiec nic dogadania.Juz przed startem rundy znalezli kilka bzdur mimo,ze od samego poczatku uczestniczyli w projektowaniu stadionu. Pieski zrobia wszystko ,aby grupa gosci nie wszedla do Nas. Wiadome,ze kazdy normalny kibic chcialby ich w sektorze.
Old Z niewiadomo co te pojebane psy wymysla. Zarzad moze niemiec nic dogadania.Juz przed startem rundy znalezli kilka bzdur mimo,ze od samego poczatku uczestniczyli w projektowaniu stadionu. Pieski zrobia wszystko ,aby grupa gosci nie wszedla do Nas. Wiadome,ze kazdy normalny kibic chcialby ich w sektorze.
OldZ, a co koledzy z ŁKSu mówią Ci na ten temat? Mam nadzieję, że nie pociskają bzdur jak gringoo, że Widzew nie chce by weszli. Ogólnie tak jak napisał Radek, psy zaczynają kombinować, że klatka nie spełnia wymogów bezpieczeństwa. A jeśli już teraz zaczynają kombinować to znaczy, że derby odbędą się prawdopodobnie i niestety bez gości.
Mistrz, tak mama mnie nie puściła i zabrała mi też karnet.
Mistrz, tak mama mnie nie puściła i zabrała mi też karnet.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Można normalnie, nie jestem nikim ważnym, ale jako kibic Widzewa bardzo chciałbym Was, czyli ŁKS i ich zgody na derbach.old[Z] pisze:Można tu jeszcze normalnie porozmawiać,czy temat już już typowo do ubliżania i napinki? Spróbuję...
Może ktoś mi normalnie odpowiedzieć,czy to już pewne,że derby Łodzi bez gości? Czy jest jeszcze szansa,żeby ŁKS wszedł na derby,czy to już przesądzone? Wg. mnie i moich znajomych w Bydg. i w Polsce to będą,są najlepsze derby w Polsce.Derby Krakowa,to już nie ta 'Święta wojna',która była jeszcze 15-20 lat temu.Myślę,że kibice ŁKS i Widzewa,w podobnym wieku,jak ja wiedzą o czym mówię.Derby Trójmiasta są wg.mnie już dużo atrakcyjniejsze.
Wasze derby byłyby najciekawsze,pod warunkiem,że będą kibice gości.Pisanie o ŁKS-ie z mojej strony,byłoby tak obiektywne,jak pisanie o Widzewie,przez kibica Ruchu.Mam ŁKS w sercu,jak Zawiszę i dlatego napisze tylko krótko,że są na dana chwilę wg. mnie w lekkiej przewadze w Łodzi,pod względem 'H'.I nie chodzi tylko o flagi,bo to był mega kozacki numer.Na temat wroga,Widzewa mogę napisać,bo przynajmniej nikt nie zarzuci mi stronniczości.Wynik z karnetami rewelacyjny.Widzew ogólnie był,jest i myślę,że zawsze będzie mocny.Pisanie,że jednych,czy drugich nie ma w Łodzi,to już nawet śmieszne nie jest.Jak w każdym mieście derbowym,gdzie są dwie porządne marki,nigdy nie można powiedzieć o całkowitej dominacji jednych,czy drugich.
Szkoda,że nikt ze starszych stażem z ŁKS-u i Widzewa nie próbuje zrobić porządku w tym temacie.Macie najlepsze derbowe miasto,dwie mega mocne bandy i szansę na niepowtarzalne derby,a kilku chłopców rozpierdala ten temat i przypał robi jednym i drugim.
Napiszcie co z tymi derbami.Czy jest szansa na wejście ŁKS-u.Byłem na derbach z Widzewem i wiem,że na zbliżające się derby również byśmy przyjechali.My i wiele innych ekip,dlatego uważam,że byłyby to najlepsze derby w Polsce.
p.s.ŁKS po[Z]drawiam i z całego serca życzę awansu.
Ty na trening lepiej idź bo was Świt obija.RadekRTS pisze:Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
A ty na mecz wesprzec druzyne,bo 3800 chluby nie przynosi :) hooliganie internetowy
Szkoda strzępić języka na farmaniozarzy, filmik jest więc kto chce może obiektywnie ocenić jak niektórzy ludzie mieniący się kibicami Łksu (bo co do niektórych mam wątpliwości czy faktycznie są z jakiejś ekipy) próbują zakłamywać rzeczywistość. I tak ze wszystkim.
Ale do kibica z Zawiszy. Czy bedą derby nie wiadomo (pisze o prawdziwych derbach bo bez gości to namiastka tylko). Moim zdaniem jest na to szansa bo jednak dośc kompromitujące byłoby dla władzy, że nowy stadion a goście nie mogą wejść. Niemniej wszystko zależy od widzimisię białych kasków, mam nadzieję, że Łks nie wyłapie zakazu bo wydaje mi się, że mogą próbować tą droga uniemożliwić im uczestnictwo w tym święcie. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiadając na Twoje pytanie krótko - jeszcze nic nie jest przesądzone.
Jaka frk na Łksie? Radio Łódź podawało 2-2.5 jak to widzicie Wy?
Ale do kibica z Zawiszy. Czy bedą derby nie wiadomo (pisze o prawdziwych derbach bo bez gości to namiastka tylko). Moim zdaniem jest na to szansa bo jednak dośc kompromitujące byłoby dla władzy, że nowy stadion a goście nie mogą wejść. Niemniej wszystko zależy od widzimisię białych kasków, mam nadzieję, że Łks nie wyłapie zakazu bo wydaje mi się, że mogą próbować tą droga uniemożliwić im uczestnictwo w tym święcie. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiadając na Twoje pytanie krótko - jeszcze nic nie jest przesądzone.
Jaka frk na Łksie? Radio Łódź podawało 2-2.5 jak to widzicie Wy?
-
stachuzrdg
Jakie 3800, jak tam k**** ledwie 3500 było.RadekRTS pisze:A ty na mecz wesprzec druzyne,bo 3800 chluby nie przynosi :) hooliganie internetowy
Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu.
Odpuścmy sobie to forum Panowie!
o 300 osob bedziemy sie klocic? frekwencje wzialem z Dziennika Łódzkiego.
ty po powrocie ze swojego pierwszego treningu z pewnoscia sam wysypiesz sie na murawe i najebiesz 8/10 zawodnikow na raz. czekamy.MW10 pisze:Ty na trening lepiej idź bo was Świt obija.RadekRTS pisze:Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.
pozdro chuliganie
-
Socjologiabywa
brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!!! odważna męska decyzja!P1908P pisze:Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu.
cieszy się tu każdy, że się wreszcie przekonałeś, tylko po raz który? nie pytam zresztą, nie podpuszczam bo jeszcze odpiszesz...
Możesz na prawdę w chwale opuścić ten posterunek prawdy i morlaności z przekonaniem, że wykonałeś ogrom pracy dla kolegów z ŁKS, dla Widzewiaków, bo też co nie co zrozumieli i dla relacji kibiców tych dwóch klubów i ich merytorycznej rozmowy! Chapeau Bas!!!!
d**** koks supereŁKSa tajski box
Pytanie do kogoś mądrego z ŁKS-u.Chodzi o stadion. Podobno macie obiecaną trybunę co awans. Ile w tym prawdy? Bez na pinki pytam.
Tak jestem za Widzewem, ale derby , których nie zapomnę, to u Was i to te co spłonęło "Robotnicze" niestety.
Tak jestem za Widzewem, ale derby , których nie zapomnę, to u Was i to te co spłonęło "Robotnicze" niestety.
wiadomo że za tydzień z Lubawy nikt nie przyjedzie ale teoretycznie gdyby jednak przybyli to mogli by wejść do klatki??
-
stachuzrdg
ban82 pisze:wiadomo że za tydzień z Lubawy nikt nie przyjedzie ale teoretycznie gdyby jednak przybyli to mogli by wejść do klatki??
Z Lubawy ma być około 80-100 osób ( kibice, działacze i władze miasteczka ), maja usiąść na Naszych sektorach a klatka będzie do dyspozycji Widzewa