Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
-
On to taki trochę kibicowski odpowiednik Daniela Mąki jest (dla niewtajemniczonych, ów piłkarzyk zaliczył grę m. in. w: Agrykoli, czyli jakby nie patrzeć zapleczu Legii, Polonii Warszawa, GKSie Tychy, Zawiszy Bydgoszcz i wszędzie się utożsamiał z kibicami, ot taki gagatek). Hehe, ciekawe którą ekipę ma najbardziej w sercu.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
-
Przeprosił, jest o.k. A poważnie to wszelkie zasady w środowisku przeszły do historii, zresztą jeśli masz trochę lat to wiesz jakie relacje są choćby między starymi z WKSu a młodzieżą.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
hehe przecież sharksy nie biegały z ŁKS-em po Łodzi za Widzewem więc nie ma tematu...no i przeprosił
-
Skoro kibicom Łks-u nie przeszkadza przyklepanie zgody z Lechem i typami którzy kilka lat wcześniej ganiali za nimi z Widzewem po Łodzi to widzewiakom tym bardziej nie przeszkadza p.G z układowicza.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
-
a czy kibicom ŁKSu nie przeszkadza, że w ich ekipie biegają osoby, które jeździły na Widzew?
np. P. z Chojen, lub panowie M. i Cz. z Dąbrowy?
np. P. z Chojen, lub panowie M. i Cz. z Dąbrowy?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Według Ciebie to, że facet wypiął się na swoją ekipę (Resovię) jest równe temu, że kilkanaście lat temu ŁKS miał starcia z Lechem? Twoja odpowiedź to śmiech na sali. Ja tam nie twierdzę, że RTS ma z tego powodu zrywać cokolwiek co Wy tam z Wisłą macie, ale:cbc1910 pisze: ↑10.09.2018, 21:25Skoro kibicom Łks-u nie przeszkadza przyklepanie zgody z Lechem i typami którzy kilka lat wcześniej ganiali za nimi z Widzewem po Łodzi to widzewiakom tym bardziej nie przeszkadza p.G z układowicza.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
1. Nikt mi nie wmówi, że nie jesteście choć trochę niezadowoleni, że G tam jest
2. dziwię się Wiśle, że coś takiego robi.
A w ogóle to widzę, że ani cbc1910, ani FWC nie potrafią normalnie odpowiedzieć, tylko przypierdalają się do ŁKSu nie na temat, a żeby było jeszcze śmieszniej to o ile się nie mylę to pytania nawet nie zadał kibic ŁKSu. Także trochę luzu
-
A Wam Np. Pan K. ze Starych Balut nie przeszkadza ze jezdzi z Wami a do 2002 jezdzil na Al Unii2 ?
Albo fakt że Rodowitym ciśniecie od żydów a Wasz stary fanatyk z Piotrkowskiej ( dobry kolega.Ś.P. Angola ) niejaki Ś, jest obecnie głównym rabinem w ............... synagodze Poznanskiej ?
Albo fakt że Rodowitym ciśniecie od żydów a Wasz stary fanatyk z Piotrkowskiej ( dobry kolega.Ś.P. Angola ) niejaki Ś, jest obecnie głównym rabinem w ............... synagodze Poznanskiej ?
-
Ale ja nie jestem kibicem ŁKS-u a po drugie kilka lat wczesniej to Ruch skroiliscie flagę dla Widzewacbc1910 pisze: ↑10.09.2018, 21:25Skoro kibicom Łks-u nie przeszkadza przyklepanie zgody z Lechem i typami którzy kilka lat wcześniej ganiali za nimi z Widzewem po Łodzi to widzewiakom tym bardziej nie przeszkadza p.G z układowicza.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
-
Po niewielkich przebłyskach normalności, poziom forum wraca do swojego poziomu absurdu. Proponuję zmienić nazwę tematu na: gimbaza z Łodzi i województwa.
-
Przeczytaj kilka razy to co chcesz skomentować i dopiero jak zrozumiesz to co przeczytałeś klikaj w klawisze a przed "wyślij" przeczytaj kilka razy czy to co piszesz ma sens.R/R138 pisze: ↑10.09.2018, 23:34Według Ciebie to, że facet wypiął się na swoją ekipę (Resovię) jest równe temu, że kilkanaście lat temu ŁKS miał starcia z Lechem? Twoja odpowiedź to śmiech na sali. Ja tam nie twierdzę, że RTS ma z tego powodu zrywać cokolwiek co Wy tam z Wisłą macie, ale:cbc1910 pisze: ↑10.09.2018, 21:25Skoro kibicom Łks-u nie przeszkadza przyklepanie zgody z Lechem i typami którzy kilka lat wcześniej ganiali za nimi z Widzewem po Łodzi to widzewiakom tym bardziej nie przeszkadza p.G z układowicza.szwadron97 pisze: ↑10.09.2018, 17:56Mam takie pytanie do kibiców Widzewa czy nie przeszkadza Wam pan G z Wisly że z ŁKS-em ganiał za Wami po Łodzi?
1. Nikt mi nie wmówi, że nie jesteście choć trochę niezadowoleni, że G tam jest
2. dziwię się Wiśle, że coś takiego robi.
A w ogóle to widzę, że ani cbc1910, ani FWC nie potrafią normalnie odpowiedzieć, tylko przypierdalają się do ŁKSu nie na temat, a żeby było jeszcze śmieszniej to o ile się nie mylę to pytania nawet nie zadał kibic ŁKSu. Także trochę luzu
Napisałem wyraźnie że NAM TYM BARDZIEJ NIE PRZESZKADZA - odpowiedziałem na pytanie z małym uzasadnieniem żeby uciąć od razu niepotrzebną napinkę na linii Łks-Widzew- a ty piszesz że coś porównuję
Piszesz że - dziwisz się Wiśle - ale to mnie zarzucasz pisanie nie na temat !!!!! i co ma do rzeczy kto zadał pytanie?!
Nie wiem czemu się dziwisz skoro zdecydowana większość ma problemy z rozumieniem tekstu pisanego .
-
Między przepychankami i wyzwiskami przewinął się wątek klubów sztuk walki, podejrzewam że pewnie te na zachodzie to ŁKS i analogicznie na wschodzie Widzew. A mam pytanie czy są kluby nie pro-kibicowskie? Jak np. jest w Fight Club Łódź który z tego co widzę jest w centrum?
-
Jak po tak sromotnej klęsce można zrobić gadzęty "Władcy Bałut" ? Wiadomo,wiadomo ale śmiesznie to wygląda w tym okresie czasu :D
-
do tego to hasło "jesteśmy waszym koszmarem"... raz że w obecnej sytuacji w Łodzi brzmi śmiesznie, dwa to hasło pojawiało się już na gadżetach Widzewa :D
-
To hasło jest na fladze ulk 97 jeśli się nie mylę
-
Raz,że to hasło jest tak popularne jak nieliczni a fanatyczni lub jesteśmy zawsze tam ... dwa za tydzień to hasło może wam nie pasować :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Fight Club Łódź jest związany z Zenith Vera Fight Club czyli klubem w którym trenuje sporo osób z bandy ŁKS.Oswaldo pisze: ↑13.09.2018, 09:49Między przepychankami i wyzwiskami przewinął się wątek klubów sztuk walki, podejrzewam że pewnie te na zachodzie to ŁKS i analogicznie na wschodzie Widzew. A mam pytanie czy są kluby nie pro-kibicowskie? Jak np. jest w Fight Club Łódź który z tego co widzę jest w centrum?
-
Nie pisz jak nie wiesz akurat ten klub nie utożsamia się z nikim ani Widzew ani ŁksDK08 pisze: ↑13.09.2018, 18:57Fight Club Łódź jest związany z Zenith Vera Fight Club czyli klubem w którym trenuje sporo osób z bandy ŁKS.Oswaldo pisze: ↑13.09.2018, 09:49Między przepychankami i wyzwiskami przewinął się wątek klubów sztuk walki, podejrzewam że pewnie te na zachodzie to ŁKS i analogicznie na wschodzie Widzew. A mam pytanie czy są kluby nie pro-kibicowskie? Jak np. jest w Fight Club Łódź który z tego co widzę jest w centrum?
-
Fight club to ŁKS, pogadaj z właścicielem:) to Ci wytlumaczy :)
Tbm
-
Kolejny raz wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Nie rób wstydu swojemu klubowi i dla jego dobra milcz w tematach ciebie nie dotyczących.esgrts1 pisze: ↑13.09.2018, 19:17Nie pisz jak nie wiesz akurat ten klub nie utożsamia się z nikim ani Widzew ani ŁksDK08 pisze: ↑13.09.2018, 18:57Fight Club Łódź jest związany z Zenith Vera Fight Club czyli klubem w którym trenuje sporo osób z bandy ŁKS.Oswaldo pisze: ↑13.09.2018, 09:49Między przepychankami i wyzwiskami przewinął się wątek klubów sztuk walki, podejrzewam że pewnie te na zachodzie to ŁKS i analogicznie na wschodzie Widzew. A mam pytanie czy są kluby nie pro-kibicowskie? Jak np. jest w Fight Club Łódź który z tego co widzę jest w centrum?
-
czyli xero hasła usprawiedliwione :)
-
DK08 pisze: ↑13.09.2018, 19:56Kolejny raz wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Nie rób wstydu swojemu klubowi i dla jego dobra milcz w tematach ciebie nie dotyczących.
Stary zamilcz gówno to ty wiesz myślicie że jak mieli klub na drewnoskiej na waszych terenach to już jest wasz śmieszny jesteś i tyle a temat tego klubu po części mnie tyczy więc milcz
Fight club to ŁKS, pogadaj z właścicielem:)
Wy to jesteście wszędzie ja jebe a z Ch... Nie muszę gadać bo znam jego stanowisko więc nie pieprz tu głupot w klubie trenują też osoby za Widzewem ale ogólnie spin tam nie ma ale DK08 wszystko wiedząc pewnie tam trenuje i dlatego tak się pruje
-
esgrts1 pisze: ↑14.09.2018, 07:30Aż dziw bierze że jeszcze nikt z RTS nie naprostował tego głąba. Skoro tak dobrze znasz trenera to pewnie pamiętasz jak trenował naszych chłopaków na Żabie, prawda? :)DK08 pisze: ↑13.09.2018, 19:56Kolejny raz wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Nie rób wstydu swojemu klubowi i dla jego dobra milcz w tematach ciebie nie dotyczących.
Stary zamilcz gówno to ty wiesz myślicie że jak mieli klub na drewnoskiej na waszych terenach to już jest wasz śmieszny jesteś i tyle a temat tego klubu po części mnie tyczy więc milcz
Fight club to ŁKS, pogadaj z właścicielem:)
Wy to jesteście wszędzie ja jebe a z Ch... Nie muszę gadać bo znam jego stanowisko więc nie pieprz tu głupot w klubie trenują też osoby za Widzewem ale ogólnie spin tam nie ma ale DK08 wszystko wiedząc pewnie tam trenuje i dlatego tak się pruje
-
Dziwicie się że ten temat nie przetrwa żadnej konstruktywnej rozmowy, jak typ podający się za Widzewiaka twierdzi że zna trenera Fight Clubu i że to nie jest klub związany z ŁKS-em, no ku*** ręce opadają. Wy tak na poważnie? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Po co z dzbanem piszecie ? To ten co pisał - czas Lecha się skończył a Wisła wychodzi z każdym na łapy .
Huragan Krużewniki .
-
Oz ku*** znowu mitomany gdzie napisałem o trenerze wy idioci i wiem że was trenował ale kto tu pisał o trenerze debile nie odpowiadajcie rzeczy których nie napisałem i nie powiedziałem mowa była o właścicielu ale widać c**** wiecie nawet kto nim jest
-
A wiesz lojtku gimnazjalny kim jest ten przez ciebie określany "CH"? :) :) :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
No oswiec mnie może być prv i zobaczymy twoja wiedzę przedszkolaku ja jebe banda łks dalej w natarciu. Może jeszcze napiszcie że trener boksu to wielki łks a P.... Lata u was w ekipie noz ku*** pokemony jesteście i tyle
-
Esgrts1 po c*** mu odpisujecie nie karmić trolla i tyle widać że to jakiś w d*** kopany kasztan typowy rudy gdzie nie wychyla się nigdziej ze swojej wiochy tylko siedzi na kibice net i chłopczyna biedna musi się powyzywac na kibice net
-
ŁKS gra na wyjezdzie ale
jakiś w d*** kopany kasztan typowy rudy gdzie nie wychyla się nigdziej ze swojej wiochy tylko siedzi na kibice net i chłopczyna biedna musi się powyzywac na kibice net
-
Typowa odpowiedź mitomanow tutaj żyjcie dalej w świecie fantazji umiecie tylko przebaczać słowa kolorulyzowac i pisać brednie a jak macie konkretne pytanie albo przykład to uciekać ie jak szczury zresztą tak jak w realu ostatnio szkoda na was czasu niech żyje łks będzie co j****
-
pozdrów mame :)
-
Wojownicy z Galery zejdźcie na ziemie i nie wypisujcie tu dyrdymałow.Kolega z Radogoszcza ma racje w tym Fight Clubie nie ma zadnych klimatów kibicowskich,własciciel jasno się swego czasu określił że nie chce być kojarzony żadna z grup kibicowskich w Lodzi.Zresztą gdzie byście nie trenowali to i tak w większości jesteście cykory i farmazoniarze a jak przychodzi co do czego to jesteście w dżinsach...:)
-
Cykory przed toba kielbaskowy kibicu
-
Daj spokój oni nawet nie wiedzą kto jest właścicielemserce miasta pisze: ↑14.09.2018, 19:08Wojownicy z Galery zejdźcie na ziemie i nie wypisujcie tu dyrdymałow.Kolega z Radogoszcza ma racje w tym Fight Clubie nie ma zadnych klimatów kibicowskich,własciciel jasno się swego czasu określił że nie chce być kojarzony żadna z grup kibicowskich w Lodzi.Zresztą gdzie byście nie trenowali to i tak w większości jesteście cykory i farmazoniarze a jak przychodzi co do czego to jesteście w dżinsach...:)
-
Mam pytanie,która dzielnica Łodzi jest najmocniejsza chuligańsko ? czy w ogóle da się to stwierdzić ( chodzi o jedną konkretnie) a jeśli nie to mógłby ktoś wymienić te najmocniejsze chuligańsko ( powiedzmy pierwsza trójkę najmocniejszych dzielnic)
-
To żałujcie sobie swoj osobny temat i będziecie sobie pisac co chcecie i z kim chcecie
-
Stary daj se luz już Ci pisałem można tu normalnie pisać tylko jak ktoś nie zna odp na niektóre pytania i proboje błyszczeć to kończy się to gówno burza taka prawda i z jednej i drugiej strony niestety czasami też mnie poniesie i się w to włączam bo już nie mogę tego czytać, ale ogólnie jeśli osoby znają temat to można nawet normalnie popisać. I akcje mitomanow trzeba już od początku krocic tak z jednej jak i z 2 strony i tyle w temacie
-
Też mnie rozśmieszyły te bajeczki o tym, że Fight Club jest proŁksiacki. A tego nocnika to zlewajcie, bo według mnie to on nawet z Łks nie jest, jakiś zwykły szczoch prowokator.serce miasta pisze: ↑14.09.2018, 19:08Wojownicy z Galery zejdźcie na ziemie i nie wypisujcie tu dyrdymałow.Kolega z Radogoszcza ma racje w tym Fight Clubie nie ma zadnych klimatów kibicowskich,własciciel jasno się swego czasu określił że nie chce być kojarzony żadna z grup kibicowskich w Lodzi.Zresztą gdzie byście nie trenowali to i tak w większości jesteście cykory i farmazoniarze a jak przychodzi co do czego to jesteście w dżinsach...:)
WŁ
-
serce miasta pisze: ↑14.09.2018, 19:08Wojownicy z Galery zejdźcie na ziemie i nie wypisujcie tu dyrdymałow.Kolega z Radogoszcza ma racje w tym Fight Clubie nie ma zadnych klimatów kibicowskich,własciciel jasno się swego czasu określił że nie chce być kojarzony żadna z grup kibicowskich w Lodzi.Zresztą gdzie byście nie trenowali to i tak w większości jesteście cykory i farmazoniarze a jak przychodzi co do czego to jesteście w dżinsach...:)
Awanturników też bym prosił o zejście na ziemie, wypisujecie tu dyrdymały a a i tak w większości to wy tracicie co ważniejsze flagi.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ