Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

daleko

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: daleko »

To prawda ze mlynowy LKSu Rodowity Lodzianin dojezdza na mecze z Dobroniu? (Taka wioska pod Lodzia)

Mistrzu postow nie kasowalem tylko jakim mod chyba wywalil ze 2 strony ;)
Mistrzu na derbach sie nie zobaczymy juz Ci pisalem o tym. Bo nawet jak LKS wejdzie to biletow dla takich jak ty nie bedzie ;)
Radze juz teraz wejsc na widzew.com i wykupic transmisje meczu.

Dzisiaj ostatni dzien chwalenia sie karnetami bo klub zamyka sprzedaz przy 15 100 a obecnie jest 14 921. Karnetow fundowanych kupiono ok 1200.
dzisiaj juz prawie 1000 sprzedana a ludzie podbno stali w 2 godzinnej kolejce.

Ktos pytal o to czy Widzew jedzie do Nowego Dworu. Doostali troche ponad 200 biletow.
iparts.pl
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Z tym Dobroniem to nie trafiłeś. Nie jest z Łodzi. Uwierz mi,że dostanę bilet. I to bez problemów:) dla wyjazdowiczów bedą bilety,także o mnie się nie martw bo trochę ich mam. Pozdro.
blah

Post autor: blah »

rzutkarny pisze:
grubyw pisze:Tylko że to nie extraklasa i ciekawe jak by np legia tulala się przez tyle lat i działo się to co na Widzewie Ile kibiców by zostało przy drużynie
Nikt by nie został, wszyscy poszliby na Widzew. Szczególnie przy tak horrendalnych cenach karnetów jak u was, o równowartości biletów na Żyletę na mecz z Ajaxem i Termalicą, które odbyły się w odstępie 4 dni.
150-170 zeta na karnet przy łódzkich zarobkach to nie jest malo wiec na c*** sapiesz
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Ja nie sapię, tylko pomagam twojemu koledze rozwikłać ciekawostkę.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Gringooo2 pisze:
NoMatterWhat pisze:
Trzeba byc debilem zeby umniejszac liczbe karnetow, ze gruba czesc to tylko zarazerwowane lub co lepsze ze 1 kibic moze kupic na siebie kilka biletow. Z logika na bakier.
Niemniejszym malostkowym trzeba byc zeby rowniez umniejszac nasza liczbe, gdzie karnety kosztuja tyle co na ekstraklase, a u siebie... miec je za darmo zapisujac sie do szkoly i nie daje to rezultatu, by mozna bylo o jakiejs liczbie pisac, zwlaszcza na tle rywala zza miedzy.
Na c*** kłamiesz ? wszystkie karnety macie po 135 ? a po ile sa dedykowane dla małolatów ??
nawet nie wiesz jak tam u was jest a bedziesz pierdolił i jeszcze sie dziwisz ze ten temat wyglada jak wyglada.

Rabin ociemnialy e-wojowniku masz tu cytat z obiektywnej strony stadiony.net http://stadiony.net/aktualnosci/2017/02 ... ord_polski:
I nie, nie można im zarzucić, że dali niskie ceny i stąd taki wynik. Karnety na Widzewie kosztują podobne pieniądze do tych w Ekstraklasie (od 115 do 290 zł). Do tego kibice kupili prawie tysiąc tzw. karnetów fundowanych, czyli jeden kibic płaci, a drugi otrzymuje karnet. Takie abonamenty są przekazywane dzieciom i młodzieży, przy współpracy stowarzyszenia kibiców.

Teraz wytłumacz gdzie kłamałem?

Dla wszytkich jest jasne ale ty na siłę musisz ściemniać.

Teraz wiesz dlaczego ten temat wygląda jak wygląda?
Janiol

Post autor: Janiol »

Rekord Lecha pobity :)

Padło już kilka razy to pytanie, ale brak odpowiedzi. Ile na ŁKSie sprzedano? Pytanie bez napinki, pytam z czystej ciekawości.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
popopopopo

Post autor: popopopopo »

już zamknij tą pizde janiol bo sie podniecasz jak dziecko. Zarejestrowałeś sie jak karnety zaczęły schodzić i wszystkie posty twoje o karnetach. Chodzisz pewnie dumny po swoim gimnazjum na wsi, spać nie możesz bo karnetów Widzew dużo sprzedał a nie zdziwiłbym sie jak to bedzie twój pierwszy mecz stąd to podniecenie
Master1

Post autor: Master1 »

Jeeeest!!!!! Rekordziści !!! A wy k**** z cwelowni i kałesu na kolana przed Panami !!
MISTRZ1908

A ty nadal bez karnetu. Jeeest. ku*** to cie urodziła. Dobranoc.
Master1

Post autor: Master1 »

Cwelasie, uderzasz poniżej pasa..i za to kij ci w ryj patolu z nędznego klubiku
MISTRZ1908

To przestań pierdolić non stop te swoje mądrości. Zachowujesz się gorzej niż źle. Chciałem dorównać do Ciebie cwelusie z megalomańskiego żydzewka co to flagi oddaje. Zacznij normalnie pisać to i tak będę odpowiadał,łajzo pierdolona. Na ŁKS-ie ok.2,5tyś karnetów poszło. Patrząc na to cudo architektury to apoko według mnie. Sami u siebie zobaczyliściw co daje normalny stadion i stwierdziliście,że sporo uśpionych kibiców wraca. U Nas ta liczba nie byłaby taka(nie oszukujmy się!) ale sądze,że też wstydu by nie było na pierwszą rundę ukończonego stadionu. Czy będzie dane Nam to sprawdzić to przyszłość pokaże. A ty maaterku zluzuj portki wreszcie.
Rafix

Post autor: Rafix »

Master1 pisze:Jeeeest!!!!! Rekordziści !!! A wy k**** z cwelowni i kałesu na kolana przed Panami !!
Do tej cwelowni jak to nazwałeś to Wam trochę daleko. Sądzę, że ten rekord utrzyma się do następnego seoznu kiedy to właśnie oni Was przebiją.
Janiol

popopopopo pisze:już zamknij tą pizde janiol bo sie podniecasz jak dziecko. Zarejestrowałeś sie jak karnety zaczęły schodzić i wszystkie posty twoje o karnetach. Chodzisz pewnie dumny po swoim gimnazjum na wsi, spać nie możesz bo karnetów Widzew dużo sprzedał a nie zdziwiłbym sie jak to bedzie twój pierwszy mecz stąd to podniecenie
Jeszcze napisz do swoich kolegów, którzy od kilku miesięcy piszą o flagach. Mistrz1908 i kilku innych trzepią gruchę prawie codziennie pod to.

https://widzew.com/-/widzew-z-rekordem- ... y-karnetow
NORYMBERGA DLA KOMUNY
MISTRZ1908

Napisało dziecko,które na samą myśl o karnetach ma kisiel w portkach i 3razy dzienniw sprawdza stan licznika.
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

w sprzedaży karnetów na czas osiągnęliscie perfekcje, trzeba to Wam przyznać.
Ciekawe gdzie byli Ci ludzie, którym tak zalezało na pomocy klubowi jak Was chodziło w 4 lidze po 500 osób....
U nas karnetów posżło duzo mniej, ale tak jak napisał kolega poniżej i tak nie jest to dla nas zły wynik, nie gonilismy tylu karnetów nawet grając w ekstraklasie, a teraz 3 liga i jedna trybuna....

No i nie zapominajcie że taki sukces osiągneliscie również dzięki nam. Ogromna strata do nas w lidze, osmieszenie was przez skrojenie czołowych flag - nie dziwne ze wzieliscie d*** w troki żeby pokazać jacy to jestescie nadal wielcy. Drugą połowe dorzuciła perspektywa nowego, normalnego stadionu.

U nas inaczej niż jest nie będzie, liczbowo i organizacyjnie ciezko nam sie Wami równac, ale w rywalizacji stricte derbowej, uliczno kibolskiej, możecie sie od tej garstki patusów jedynie uczyć ;)

pozdrówki, i bez napinki.
Pato 1908 Gang
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Master1 pisze:Jeeeest!!!!! Rekordziści !!! A wy k**** z cwelowni i kałesu na kolana przed Panami !!
Spoczko żydku, nasze rezerwy przyjadą złożyć pokłon. Może tym razem ci nastoletni chłopcy wam trochę odpuszczą i nie dostaniecie wpierdolu jak na jesień.
Janiol

Gringooo2 pisze:U nas inaczej niż jest nie będzie, liczbowo i organizacyjnie ciezko nam sie Wami równac, ale w rywalizacji stricte derbowej, uliczno kibolskiej, możecie sie od tej garstki patusów jedynie uczyć ;)
Jak to jest, że w jednym zdaniu potrafisz być obiektywny i napisać prawdę, a przy następnym puszczasz brzydkiego bąka i piszesz takie bzdety??

Uczyć to ty się w Cosinusie musisz byś na mecze mógł chodzić.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
FWC

Post autor: FWC »

hehe, ja wiem dlaczego ŁKSiaków tak irytują te karnety na Widzewie... bo wiedzą że karnetów poszło prawie 3x tyle ile pojemności ma ta ich śmieszna trybunka, w dodatku której nawet na derby nie zapełnili w 100% :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
Gringooo2

ale kogo to irytuje ? pierdoliciecały czas, codziennie po pare wpisów dajecie o tych waszych karnetach wiec nie dziw sie że sie włączamy do tej dyskusji. Tym bardziej jesli w kazdym wpisie nas prowokujecie i sie do nas porównujecie....
W tym Twoim wpisie jest wiecej uszczypliwości niz w naszych, wiec chyba Ciebie cos irytuje FWC, albo wkurwia - jak musisz pisać w taki sposób.

A najlepiej to załózcie sobie temat ''Karnety na Widzewie - relacja live'' i mozecie sie tam tasować sami i nikt wam sie nie bedzie wcinał.
Pato 1908 Gang
Janiol

Za to ty nie prowokujesz pisząc, że Widzew się ma czegoś uczyć od was. Czego megalomanie? Skroiliście flagi i wasz sukces ale żeby na tej podstawie pisać, że Widzew ma się uczyć to naprawdę trzeba być zakutym łbem.

Sercemiasta, Cię wczoraj pozmiatał w kilku zdaniach i już się nie odniosłeś do tego co napisał choć wielce chciałeś z Nim w dyskusję wchodzić.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

FWC pisze:hehe, ja wiem dlaczego ŁKSiaków tak irytują te karnety na Widzewie... bo wiedzą że karnetów poszło prawie 3x tyle ile pojemności ma ta ich śmieszna trybunka, w dodatku której nawet na derby nie zapełnili w 100% :)
Tak,tak wszystkich to irytuje,spać po nocach nie możemy.Człowieku,Ty naprawdę myślisz,ze te Wasze karnety nas bolą?Wynik oczywiście zajebisty,dla nas nie osiągalny ale czy to ma jakąś przekładnie na sytuacje w naszym mieście,nie wydaje mi się.Dla nas możecie mieć tych karnetów milion,Wasza sprawa,Wasza zabawa.Tylko jak później pojedziecie gdzieś masówką na wyjazd tak jak kiedyś na Legię,w padnie Wam pare ochroniarek na sektor i znowu będzie lipa...ale ważne,że jest Was dużo.
A ta pycha i lekceważenie jak pokazuje historia znowu Was pewnie nie długo zgubi i będzie płacz.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Gringooo2

Janiol pisze:Za to ty nie prowokujesz pisząc, że Widzew się ma czegoś uczyć od was. Czego megalomanie? Skroiliście flagi i wasz sukces ale żeby na tej podstawie pisać, że Widzew ma się uczyć to naprawdę trzeba być zakutym łbem.

Sercemiasta, Cię wczoraj pozmiatał w kilku zdaniach i już się nie odniosłeś do tego co napisał choć wielce chciałeś z Nim w dyskusję wchodzić.
czym pozamiatał ? jakims bełkotem w ktorym nie odniosl sie nawet do tego co napisałem bo nie umie czytac ze zrozumieniem ? jest zwykłym idiotą wiec dyskusji z nim prowadzic juz nie bede bo robi wszystko zeby odwrocic kota ogonem i zeby takie ciule jak ty mogly mu przyznac racje ,i zebyscie mogli z czystym sumieniem isc spac- ze wasza prawda jak zawsze okazała sie najprawdziwsza....
Ja przedstawilem swoj punkt widzenia, on swoj i tyle. Raczej sie nie zgodzimy, a to ze nie pamieta nawet jakie mieliscie podejscie u siebie do wielu kwestii 10 czy 15 lat temu to c*** i zakłamuje to , to wasza stała zagrywka.... krotka macie pamiec i jestescie w stanie zakłamać wszystko.... jakby wam ktos powiedział że czerwony kolor jest pedalski, to wy byscie w 10 tu wmawiali ze nie jestescie wcale czerwoni... kumasz ?

wezcie sobie oprawice w ramke wpis kolegi whitepride08 i powiescie sobie nad monitorem, bo chłopak idealnie podsumował to jak sie zachowujecie.
Pato 1908 Gang
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Patusie nie odniosłes sie do wczorajszego mojego wpisu odnosnie Rodowitości Waszych fanów czego najlepszym przykładem jest wpisujacy sie tu Mistrz.Ciagle czekamy na komputer z piwnicy i kompromitujace Widzewiaków materiały.Piszesz o odwracaniu kota ogonem a sam kręcisz i mogasz sie jak rasowy pejs:)
Napisz moze zatem w czym Widzew ustępuje w rywalizacjii derbowej uliczno kibolskiej.Co wy takiego robicie czego Widzew nie robi?
whitepride08 pisze:
FWC pisze:hehe, ja wiem dlaczego ŁKSiaków tak irytują te karnety na Widzewie... bo wiedzą że karnetów poszło prawie 3x tyle ile pojemności ma ta ich śmieszna trybunka, w dodatku której nawet na derby nie zapełnili w 100% :)
Tak,tak wszystkich to irytuje,spać po nocach nie możemy.Człowieku,Ty naprawdę myślisz,ze te Wasze karnety nas bolą?Wynik oczywiście zajebisty,dla nas nie osiągalny ale czy to ma jakąś przekładnie na sytuacje w naszym mieście,nie wydaje mi się.Dla nas możecie mieć tych karnetów milion,Wasza sprawa,Wasza zabawa.Tylko jak później pojedziecie gdzieś masówką na wyjazd tak jak kiedyś na Legię,w padnie Wam pare ochroniarek na sektor i znowu będzie lipa...ale ważne,że jest Was dużo.
A ta pycha i lekceważenie jak pokazuje historia znowu Was pewnie nie długo zgubi i będzie płacz.
Oczywistym jest że sukces z karnetami nie przeloży sie na sytuacje kibicowska w Łodzi.Liczba sprzedanych karnetów to powód do dumy i nasz sukces i tym sie szczycimy.Proste
Janiol

Gringooo, ty cały czas tutaj rzucasz puste hasła bez pokrycia, a jak ktoś chce merytorycznie podyskutować to piszesz, że z idiotami nie dyskutujesz. Słuchamy więc, w czym to tak rządzicie i czego się uczyć od was??
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Gringooo2

Serce miasta - to Twoje pierdolenie o naszej Rodowitosci to rozumiem jest odpowiedz na to co ja napisałem ? hahaha poucz sie historii naszego miasta, szczegolnie w kwestii sportu, przypomnij sobie początki ruchu kibicowskiego u was, a pozniej szczekaj piesku...
i z tymi screenami co miałem wrzucic, to też twoja odpowiedz na to co ja pisałem he ?? , za duzo z tym zachodu, bo jednak za duzo pisaliscie tam o nas i nie chce mi sie tego przycinać , wycinać itp... i powiedz kto tu odwraca kota ogonem imbecylu ? ja pisze o jednym a Ty o drugim i rżniesz wiekszego głupa niz jestes w rzeczywistosci

odniose sie do jednego zdania Twojego wprost, zebys nie mógl sie motac kundlu..
serce miasta pisze: Napisz moze zatem w czym Widzew ustępuje w rywalizacjii derbowej uliczno kibolskiej.Co wy takiego robicie czego Widzew nie robi?
najblizszy przykład - w ostatnich latach zgubiliscie na naszą korzyść 6 ! flag... z czego 3 to wasz absolutny top.
Wasza wizytówka najbardziej rozpoznawalna flaga przełomu lat 90/2000 - Robotnicze Towarzystwo....
wizytówka chuliganów - Awanturnicy, i flaga którą wieszaliscie zawsze i wszędzie -Widzew Łódz.
Oprocz tego tracicie 3 pomniejsze flagi, które rowniez wieszaliscie na meczach , Niewiadów i Aleksandrów, oprocz flagi ''Widzew mój jedyny'' która miała miec akurat debiut... powiedz czy jakis inny klub z czołówki został tak zelżeony przez rywala z jednego miasta jak Wy ??

druga oczywista kwestia to akcje na miescie promujące nasz ŁKS, gdzie nie macie absolutnie polotu ,i graffiti gdzie nadal wzorem dla was jest WRW . Najpierw to wysmiewaliscie bo nie mogliscie nawet zblizyc sie poziomem, teraz robicie w c*** rzeczy tak samo, i sie przy tym tasujecie. Widac u Was progres i nie mozna mowic ze nie idziecie w tej kwestii do przodu, jestescie aktywni, ale to co u was sie dopiero rozkręciło u nas trwa już od dawna...

Dla przykladu jak jestescie zaptrzeni - Jak robilismy Harlem Shake u was pod stadionem, to zeby tylko pokazac ze to nic takiego musieliscie przyjsc bez zadnego konkretnego celu do nas pod stadion tydzien pozniej, i cyknąć sobie foto - zeby pokazać ze wielki Widzew tez tak umie... tak jestescie w nas zapatrzeni i nawet tego nie widzicie.

Najbardziej mnie śmieszy, że robicie dokladnie to samo - co wczesniej wg was samych było wlasnie synonimem kompleksów.Nie dziwi mnie że sie ich doczekaliście, bo nie ma już wielkiego Widzewa, zostaliscie wielokrotnie sprowadzeni na ziemie i ośmieszeni, z połowy Polski zostało Wam moze pół wojewodztwa, zostaliscie zmuszeni w wielu kwestiach isc naszą drogą, byle tylko nie odstawać, wiekszosc juz widzi ze jestescie zwyklymi megalomanami, i to co macie w głowach a rzeczywistość to są 2 rozne sprawy....

Wczesniej nasz styl ,i jebanie was na kazdym kroku to było wg was samych oznaką tego , ze mamy wasz kompleks, że bez was zyc nie mozemy i bardziej interesujemy sie Wami, niz ŁKSem...
Teraz wy sobie wydajecie tysiaka szalików z pociskiem na nas (na wyjazd rundy do Białego) , przekresloną przeplatanke malujecie chętniej niż swoją kapuste, a najwiekszy lans dla waszych kibiców to zrobić sobie foto w koszulce jeb##ć ŁKS.
Proste jak drut, ale Ty i tak bedziesz pierdolił że tak nie jest...
Pato 1908 Gang
serce miasta

Jesteś jednak łbem,miałem nadzieje ze popiszemy merytorycznie.
To co tu napisałes to są twoje fantazje,pomijajac wyjebanie flag bo tu nie ma dyskusji.
Czy Ty naprawde myslisz że kibicowanie w Lodzi to grafiti i filmiki na yt.?Jesli dla Ciebie najważniejsze w rywalizacji derbowej jest to wszystko cos tu wyrzygał to nie mamy o czym pisać,faktycznie mamy inny styl.Dla mnie chlopcze kibicowanie i rywalizacja z Wami to zbiórki na osiedlach,osiedlowe akcje,wyjazdy,sparingi na Piotrkowskiej,frekfencja na meczach i siebie,solóki,treningi,akcje w szkołach,karnety itd.Zastanów sie czy odstajemy od Was w tym temacie w samej Łodzi oczywiscie.Jeszcze tak dla Twojej wiadomosci jak nasi ultrasi palili race na Polskich stadionach to wasi w tym czasie wpierdalali gile pod klatka schodową na retkini.Jeszcze raz Ci powtarzam ta wasza stylówka o której tak chetnie tu piszesz to jest ksero z zagranicy.
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze?Że rabin posiłkuje się tylko tym co tam ktoś w internecie napisał.Widać internet całkowicie przesłonił mu życie i poglądy na pewne kwestie.Ten coś napisał,tamtem z czegoś się śmiał.Tak właśnie wygląda merytoryczna dyskusja wg.niego.

Co do sytuacji w mieście to raz na wozie raz pod i ta sytuacja się nie zmieni.Tak tak napisz znowu jak to ktoś się śmiał z WRWG,jak potem ktoś robił to samo,jak ktoś tam był z małolatów zapatrzony.Bełkot z którego nic nie wynika nie ma przełożenia na sytuację na ulicy.
1910
Gringooo2

serce miasta pisze:Jesteś jednak łbem....
serce miasta pisze:...frekfencja
serce miasta pisze:miałem nadzieje ze popiszemy merytorycznie....
serce miasta pisze:...Jeszcze tak dla Twojej wiadomosci jak nasi ultrasi palili race na Polskich stadionach to wasi w tym czasie wpierdalali gile pod klatka schodową na retkini
hahahaha

generalnie roznice miedzy naszą mentalnoscia w miare wypisałeś, mam nadzieje ze bedzie tak jak najdłuzej...
dla jednych esencja rywalizacji derbowej to wyjebane flagi ktore kilkanascie lat wisiały na płocie rywala, rozjebanie mu grafów albo bombienie miasta swoimi, promowanie klubu poprzez rozne akcje ,a dla innych esencja takiej rywalizacji to pojechać na wyjazd w 2 tysiące autokarami , rozdać w szkole vlepki i zeszyty, i sprzedać 13 tysiecy karnetów ludziom ktorzy nie chodzili na mecze od lat...
a kwestie chuliganskie specjalnie pominalem bo tutaj sprawa jest najbardziej wyrównana, Ty to wyciągasz nie wiem po c***...

narazie gilu, nie odpisuj mi , kazdy sobie moze to przeczytac i wyciagnie wnioski.
Pato 1908 Gang
rozpierdol

Gringooo2 pisze:a kwestie chuliganskie specjalnie pominalem bo tutaj sprawa jest najbardziej wyrównana, Ty to wyciągasz nie wiem po c***...
Może wyciąga to po to,bo pisałeś cepie,że Widzew w rywalizacji uliczno-kibolskiej może się od was uczyć.To musi czy jednak jest w kwestiach chuligańskich wyrównana sytuacja?
Jeżeli chodzi o grafy to też wasze pracki są rozpierdalane.

Macie flagi co jest bardzo dużą stratą dla RTS ale co do reszty to nikt nie odstaje także nie p****** o jakimś uczeniu się od was.
1910
Gringooo2

jestescie idiotami, dokupcie sobie ramu do głowy, bo na nauke czytania ze zrozumieniem już za późno...

kazdy moze sobie przeczytac to co powyżej ,i sam wyciągnie wnioski z tego jakie wyciągacie argumenty i jak obracacie wszystko dupą do przodu.

a teraz niech sie zleci tutaj 10 od was i niech napisza że rozpierdol i serce miasta mają racje :-) hahahahha
Pato 1908 Gang
rozpierdol

Gringooo2 pisze:jestescie idiotami, dokupcie sobie ramu do głowy, bo na nauke czytania ze zrozumieniem już za późno...

kazdy moze sobie przeczytac to co powyżej ,i sam wyciągnie wnioski z tego jakie wyciągacie argumenty i jak obracacie wszystko dupą do przodu.

a teraz niech sie zleci tutaj 10 od was i niech napisza że rozpierdol i serce miasta mają racje :-) hahahahha
No i tak wygląda merytoryczna dyskusja wg.rabinowej.

Najpierw pisze,że w rywalizacji uliczno-kibolskiej Widzew musi się uczyć po czym w następnym już pisze,że jeśli idzie o kwestie chuligańskie to sprawa jest wyrównana i jeszcze się rzuca po co ktoś w ogóle o takich rzeczach wspomina.
Grafy rozpierdalane są po obu stronach do czego już się nie odniosłeś haha.

Każdy sobie może przeczytać to co powyżej i wyciągnąć wnioski.Również Łksiacy,którzy już nie raz pisali że jesteś pajacem.
1910
Gringooo2

no , natomiast Ty sie dojebałes do 1 rzeczy o ktorej nawet nie wspominałem zeby nie wywolywać tu burzy, a napisał o tym Twoj kumpeli piszesz o tym juz w 3 punkcie.

Łap raz jeszcze, odnies sie do czegos co tam napisałem

Napisz moze zatem w czym Widzew ustępuje w rywalizacjii derbowej uliczno kibolskiej.Co wy takiego robicie czego Widzew nie robi?

najblizszy przykład - w ostatnich latach zgubiliscie na naszą korzyść 6 ! flag... z czego 3 to wasz absolutny top.
Wasza wizytówka najbardziej rozpoznawalna flaga przełomu lat 90/2000 - Robotnicze Towarzystwo....
wizytówka chuliganów - Awanturnicy, i flaga którą wieszaliscie zawsze i wszędzie -Widzew Łódz.
Oprocz tego tracicie 3 pomniejsze flagi, które rowniez wieszaliscie na meczach , Niewiadów i Aleksandrów, oprocz flagi ''Widzew mój jedyny'' która miała miec akurat debiut... powiedz czy jakis inny klub z czołówki został tak zelżeony przez rywala z jednego miasta jak Wy ??

druga oczywista kwestia to akcje na miescie promujące nasz ŁKS, gdzie nie macie absolutnie polotu ,i graffiti gdzie nadal wzorem dla was jest WRW . Najpierw to wysmiewaliscie bo nie mogliscie nawet zblizyc sie poziomem, teraz robicie w c*** rzeczy tak samo, i sie przy tym tasujecie. Widac u Was progres i nie mozna mowic ze nie idziecie w tej kwestii do przodu, jestescie aktywni, ale to co u was sie dopiero rozkręciło u nas trwa już od dawna...

Dla przykladu jak jestescie zaptrzeni - Jak robilismy Harlem Shake u was pod stadionem, to zeby tylko pokazac ze to nic takiego musieliscie przyjsc bez zadnego konkretnego celu do nas pod stadion tydzien pozniej, i cyknąć sobie foto - zeby pokazać ze wielki Widzew tez tak umie... tak jestescie w nas zapatrzeni i nawet tego nie widzicie.

Najbardziej mnie śmieszy, że robicie dokladnie to samo - co wczesniej wg was samych było wlasnie synonimem kompleksów.Nie dziwi mnie że sie ich doczekaliście, bo nie ma już wielkiego Widzewa, zostaliscie wielokrotnie sprowadzeni na ziemie i ośmieszeni, z połowy Polski zostało Wam moze pół wojewodztwa, zostaliscie zmuszeni w wielu kwestiach isc naszą drogą, byle tylko nie odstawać, wiekszosc juz widzi ze jestescie zwyklymi megalomanami, i to co macie w głowach a rzeczywistość to są 2 rozne sprawy....

Wczesniej nasz styl ,i jebanie was na kazdym kroku to było wg was samych oznaką tego , ze mamy wasz kompleks, że bez was zyc nie mozemy i bardziej interesujemy sie Wami, niz ŁKSem...
Teraz wy sobie wydajecie tysiaka szalików z pociskiem na nas (na wyjazd rundy do Białego) , przekresloną przeplatanke malujecie chętniej niż swoją kapuste, a najwiekszy lans dla waszych kibiców to zrobić sobie foto w koszulce jeb##ć ŁKS.
Pato 1908 Gang
cobytu

Post autor: cobytu »

Weekend przed nami.Liga się zaczyna.Naprawde jest się na czym skupić.Dziwne że nie szkoda wam energi na internetowe boje...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
serce miasta

Patusie moze ty powinienes zostac graficiarzem ew malarzem pokojowym nie kibolem no chyba ze wolisz agencje detektywistyczno ochraniarska I nowinki techniczne typu gps lub podsluch.3maj sie wariat
ps.konczymy juz ta wymiane bo faktycznie sie nie dogadamy,tak z ciekawosci skad jestes?
rozpierdol

Gringooo2 pisze:najblizszy przykład - w ostatnich latach zgubiliscie na naszą korzyść 6 ! flag... z czego 3 to wasz absolutny top.

I to jest odpowiedź na pytanie czego Widzew ma się od was uczyć??Co za pedryl hahah.

Miałeś odpowiedź.,że flagi wasz sukces.Każdy się z tym zgodzi.WRW lepsze,choć już nie tak bardzo odbiegacie poziomem co kiedyś.Grafy Widzew też robi na dobrym poziomie,plus macie rozpierdalane swoje pracki.

A reszta tych wypocin to co to ku*** ma być??Harlem Shake i znowu ten sam bełkot o wyśmiewaniu czegoś,o harlem shake.Jak to ma się do sytuacji na ulicy to nie wiem za bardzo.
Rozpisałeś się chyba celowo na pół strony by wyszło jaką to macie niesamowitą przewagę w tych jak to nazwałeś w kwestiach kibolsko-ulicznych.
Ogólnie beka z ciebie,bo normalny Łksiak by napisał o flagach i na tym by się zakończył temat waszych plusów.
1910
Gringooo2

argumenty sie konczą pizdielcu rózowy ?

nie dojdziemy do porozumienia wiec sobie daruj. Tak to widze jak wyzej, wiekszosci z tych rzeczy uczycie sie od nas i to jest fakt. I oprocz chuliganki rzecz jasna , są to wg mnie aspekty typowo uliczno-kibolskie.

No ale roznimy sie w rozumieniu tego pojęcia - tak jak napisał Twoj kumpel ''serce miasta'' ....
dla mnie to co napisałem powyzej swiadczy ,że w tym rzemiosle mamy nad Wami przewage, i w wiekszosci rozkminek bylismy pierwsi i jak my to robilismy to żeby nam umniejszyć (w czym jestescie specjalistami) sie z tego śmialiscie (najprostszy przykład to działania WRW gdzie dopiero od jakiegos czasu wam przeszło przez mysl zeby powiedziec że po prostu jestesmy od Was w tym lepsi, wczesniej robiliscie wszystko zeby to umniejszyć, i nas wkurwić)....
.... natomiast dla Was aspekty uliczno-kibolskie i derbowa rywalizacja to wpakowac sie w speca w pare tysiecy osob, pośpiewać ładnie pod zegarem, spiąć sie i sprzedać od c**** karnetów - glownie pikolom, powiesić transparenty ''kibice Widzewa życzą miłego dnia'' i rozdać kwiaty pod Lidlem na Dzień Kobiet. I w tych aspektach faktycznie to Wy macie przewage. Tyle.
Pato 1908 Gang
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Nie kumam jednych i drugich. Jedni dają się prowokować przygłupowi Gingoo, który co miesiąc zmienia nicka. A drudzy dają się prowokować Master1. Zamiast olać te dwie internetowe pizdy to wy z nimi dyskutujecie, a oni dalej swoje p******* w kółko to samo. Wcale bym się nie zdziwił jakby to jedna i ta sama osoba robiła i miała bekę z idiotów, którzy z nimi dyskutują. Bo IQ mają podobne.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

cobytu pisze:Weekend przed nami.Liga się zaczyna.Naprawde jest się na czym skupić.Dziwne że nie szkoda wam energi na internetowe boje...
Z czystej ciekawości i bez napinki - ile u Was poszło karnetów (wliczając wszystkie cosinusowskie, VIPy, etc.)? Zacytowałem Ciebie jako normalnego ŁKSiaka, bo nie chce się tu przekrzykiwać.
Bad1

Post autor: Bad1 »

Ty gościu bez kitu nie potrafisz żyć bez tego Widzeea,Wien nawet dlaczego,bo dobrze o tym wiesz ze armia fanatyków Widzewa nakrywa was czapka,chcez to wysmiej to co posze,ale fakty są takie,wyjazdy dla nas,młyn większy oprawy,aktywność H w kraju,ku.wa to najważniejsze adpekty rzemiosła kibicowskiego,które Widzew wygrywa remis jest jedymie w naszych Łodzki H potyczkach,a no i grafy macie lepsze :)
Gringooo2

Najpierw to się naucz pisać i stawiać kropki .
Macie lepsze oprawy ? Jak wy od paru lat nie robicie opraw , a na starych stadionach śmiem twierdzić że robiliśmy lepsze od was , kwestia gustu ... Napewno na nowym stadionie sobie odbijecie ale póki co trochę pokory bym zyczył.
Pato 1908 Gang
ODPOWIEDZ