Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

stary zgred

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: stary zgred »

Hmiel , czy Ty ukończyłeś jakąś szkołe?
iparts.pl
MW10

Post autor: MW10 »

Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi pojawiło się 4358 kibiców, co nie jest złą liczbą biorąc pod uwagę że mecz był rozgrywany o godzinie 17:45 w środę.

Obrazek

Obrazek
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
mądrala

Post autor: mądrala »

Idziecie na rekord, dziewczyny. 4300 huliganów na meczu z 700-tysięcznego miasta, no oczywiście i rodowitego Włocławka, Aleksa i Piotrkowa.

Jak na wasze mozliwości to rzeczywiście jest się czym chwalić.
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

MW10 pisze: 23.08.2018, 09:42 Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi pojawiło się 4358 kibiców, co nie jest złą liczbą biorąc pod uwagę że mecz był rozgrywany o godzinie 17:45 w środę.
Robienia zdjęć całej trybuny zakazano? :)
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

mądrala pisze: 23.08.2018, 10:03 Idziecie na rekord, dziewczyny. 4300 huliganów na meczu z 700-tysięcznego miasta, no oczywiście i rodowitego Włocławka, Aleksa i Piotrkowa.

Jak na wasze mozliwości to rzeczywiście jest się czym chwalić.
Myślałem, że masz trochę więcej oleju w głowie, ale widać się myliłem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Widzew w Rybniku na meczu z ROWem.

Obrazek
Harry12

Post autor: Harry12 »

pytanie do lksu: dlaczego w waszych galeriach na stronach kibicowskich po raz kolejny nie ma ani jednego zdjęcia na którym dobrze widać młyn? przecież to najbardziej interesuje kibiców.
ReanimacjiTrupaStop

Post autor: ReanimacjiTrupaStop »

Harry12 pisze: 23.08.2018, 12:03 pytanie do lksu: dlaczego w waszych galeriach na stronach kibicowskich po raz kolejny nie ma ani jednego zdjęcia na którym dobrze widać młyn? przecież to najbardziej interesuje kibiców.
Nie wiem, może dlatego że nie minęły nawet 24 godziny od meczu i jest środek tygodnia? Po każdym meczu są galerie z widocznym młynem, i z tego też będzie, no ale reanimacyjna hipokryzja nakazuje dojebać się bez powodu, w końcu w internecie mogą sobie odbić straconych awanturników. :)
Pique

Post autor: Pique »

Obrazek
Obrazek

Tymczasem nowa koszulka tych niekserujących prawilnych icków
Obrazek

A żeby ktoś nie gadał, że to przypadek pojedynczy to jeszcze to dodam

Obrazek
Obrazek
TERROR_EUDEZET

A Wasze przykłady Ci podać?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Harry12

Post autor: Harry12 »

zdjęć młyna dalej nie ma, no ale cóż, czekamy ;)

zastanawia mnie jeszcze jedno:
jakiś czas temu wydaje mi się że widziałem na waszym stadionie flagę poddębic, wczoraj wisiała flaga lutomierska i zastanawiam się czy w tych miejscowościach rzeczywiście macie fan cluby i jakichkolwiek aktywnych kibiców czy to tak ku pamięci tych co byli z tych miejscowości, mimo że już tam nie mieszkają od dłuższego czasu.
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

Harry12 pisze: 23.08.2018, 16:59 zastanawia mnie jeszcze jedno:
jakiś czas temu wydaje mi się że widziałem na waszym stadionie flagę poddębic, wczoraj wisiała flaga lutomierska i zastanawiam się czy w tych miejscowościach rzeczywiście macie fan cluby i jakichkolwiek aktywnych kibiców czy to tak ku pamięci tych co byli z tych miejscowości, mimo że już tam nie mieszkają od dłuższego czasu.
odpowiem ci, zanim propaganda Łksu zacznie działać 🙂

bodajże trochę ponad rok temu z Lutomierska na debiucie ich flagi były w Łodzi 3 czy tam 4 osoby i rzadko kiedy jest ich na Łksie więcej, ot ich realny potencjał.

na wyjazdy z reguły jeździ jeden wypłoszony typek, ale nie mieszka i nie mieszkał nigdy nawet w samym Lutomiersku 🙂. ot wypuszcza vlepki i tworzy pozory fan clubu a realnie jeżeli coś tam czasem się zadzieje to za sprawą Łksu z Konstantynowa. generalnie duża przewaga Widzewa, Łks działa czasem z doskoku jak ktoś tam zajedzie z Łodzi lub Konstantynowa.
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
MW10

Post autor: MW10 »

bmjmtWŁ pisze: 23.08.2018, 18:35
Harry12 pisze: 23.08.2018, 16:59 zastanawia mnie jeszcze jedno:
odpowiem ci, zanim propaganda Łksu zacznie działać 🙂

bodajże trochę ponad rok temu z Lutomierska na debiucie ich flagi były w Łodzi 3 czy tam 4 osoby i rzadko kiedy jest ich na Łksie więcej, ot ich realny potencjał.

na wyjazdy z reguły jeździ jeden wypłoszony typek, ale nie mieszka i nie mieszkał nigdy nawet w samym Lutomiersku 🙂. ot wypuszcza vlepki i tworzy pozory fan clubu a realnie jeżeli coś tam czasem się zadzieje to za sprawą Łksu z Konstantynowa. generalnie duża przewaga Widzewa, Łks działa czasem z doskoku jak ktoś tam zajedzie z Łodzi lub Konstantynowa.
Widzew zawsze prawdę ci powie.... Ciekawa teoria, szczególnie że sam osobiście znam co najmniej 10-15 osób aktywnie jeżdżących z samego Lutka (taki zbieg okoliczności ;)).
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
TERROR_EUDEZET

Już Ci nie będę mówił kogo Ty sobie masz wziąć, by odbić flagi.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
teofil

Post autor: teofil »

MW10 pisze: 23.08.2018, 09:42 Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi pojawiło się 4358 kibiców, co nie jest złą liczbą biorąc pod uwagę że mecz był rozgrywany o godzinie 17:45 w środę.

Obrazek

Obrazek
MW może w tym temacie mi odpiszesz ?? Ile wy tam macie do sprzedaży tych biletów skoro podajecie liczbę widzów 4358 a tym czasem pod koniec meczu jeszcze około 1300 biletów w kasach ??

Osobiście uważam że to wasze manipulowanie zdjęciami aby pokazać jak w c*** was tam przychodzi to troszkę słabe jest. Jak mieliście prawie komplety to zdjęć z widokiem całej trybuny od c**** było z różnych kątów. Ten wasz art repo cykał fotek od c**** i galerie miały po 100 zdjęć. Jak liczba jednak słaba to wykadrowane 2 sektory gdzie co mecz sprzedajecie komplet biletów a pozostałych sektorów nie ma.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
TERROR_EUDEZET

Co do zdjęć to proponuję bym do samego autora napisał dlaczego raz daję takie, a raz takie. Ewentualnie żeby Ci prywatnie udostępnił zdjęcia całej trybuny.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Alexander.

Post autor: Alexander. »

Sorry, że przerywam merytoryczną dyskusję, ale czy Resovia będzie mogła przyjechać na najbliższy mecz na Widzew?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Tak, jadą. Gdzieś czytałam o 260 osobach, więc bez szału, jak bedzie okaze się w sobotę.
Dante89

Post autor: Dante89 »

Kiedyś po zdobyciu przez Lechię flagi "Władcy Północy" miałem rozmowę z kibicami ŁKSu, którzy w mniejszym lub wiekszy stopniu udzielają sie w swoim klubie. Zgodnie stwierdziliśmy, że ewentualne przerobienie fan "Rodowici Łodzianie" lub "Władcy Miasta Włókniarzy" przez wroga byłoby żenujące. Obie nazwy przylgneły do określonych środowisk kibiców, że groteskowym wydaje sie ich używanie przez lokalnego rywala.
Koszulki z motywem Jack Daniel's wyjaśniałem, więc zainteresowani znajdą. Swoją drogą, to jest tak powszechny symbol, że cieżko o uznanie za plagiat.
UW1908

Post autor: UW1908 »

http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... A0844.J PG
Teraz się zacznie😀miłego dnia kibole
ReanimacjiTrupaStop

Post autor: ReanimacjiTrupaStop »

UW1908 pisze: 24.08.2018, 10:37 http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... A0844.J PG
Teraz się zacznie😀miłego dnia kibole
Nie działa.
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Nie czytam.Szkoda mi czasu...
Jutro mecz.To raz
Dwa
Nie zginiemy.Spokojnie.Juz się zaczęło coś dziać.
Nie ma tego złego...
ŁKS Łódź Polska
esgrts1

Post autor: esgrts1 »

Abr1908 pisze: 24.08.2018, 18:31 Nie czytam.Szkoda mi czasu...
Jutro mecz.To raz
Dwa
Nie zginiemy.Spokojnie.Juz się zaczęło coś dziać.
Nie ma tego złego...
Wiadomo że nie zginiecie tak samo jak my wiadomo ale teraz macie trochę ciężko już i myślę że nie popełnimy już tych błędów co wcześniej ale ogólnie do zobaczenia
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

Warta gra jutro u siebie na stadionie czy może na Lechu?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Warta Poznań gra w Grodzisku Wielkopolskim.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Widzew wczoraj z oprawą. Mecz przerwany na kilka minut.

Honor Widzewa leży w rękach jego armii. Fanatics !!!

Obrazek

jaka liczba ŁKS na Warcie ?
WhiteFanatic
Kontakt:

Post autor: WhiteFanatic »

300, w tym połowa Lech.
Informacja że wejdziemy dotarła dopiero dzień przed meczem.
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Napierdalaja coś na Widzew.Wyborcza w roli głównej.Nie będę tego czytał,ale domyślam się ze temat wyolbrzymiony.O c*** im chodzi tym razem? Race nie ładne?
ŁKS Łódź Polska
Spy

Post autor: Spy »

Abr1908 pisze: 26.08.2018, 12:37 Napierdalaja coś na Widzew.Wyborcza w roli głównej.Nie będę tego czytał,ale domyślam się ze temat wyolbrzymiony.O c*** im chodzi tym razem? Race nie ładne?
Race to jedno ale pewnie jest wkurwienie że grupka Naszych sobie bezkarnie przemaszerowała po stadionie w kierunku sektora Resovii i nikt nie reagował, nie mówiąc już o oblaniu piwem trenera gości ale z sektora B nie jestem w stanie tego potwierdzić...
Jarcar

Post autor: Jarcar »

Wrzuci ktoś zdjęcie sektora resovii?
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Resovia dobrze się pokazała,przyzwoita liczba doping przez caly mecz.
esgrts1

Mecz fajny kibicowsko za race pewnie nam zamkną zegar ale oby nie cały stadion za spacerki po murawie ku*** jaki to miało sens i motyw to tylko oni wiedzą no chyba że dzisiaj za napinke za stuardow dostaje się 5 punktów w lidze chuliganów
FWC

Post autor: FWC »

jak ci się coś nie spodobało trzeba było podejść i powiedzieć na meczu, a nie teraz wylewasz żale na ogólnopolskim forum.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
esgrts1

FWC pisze: 26.08.2018, 21:58 jak ci się coś nie spodobało trzeba było podejść i powiedzieć na meczu, a nie teraz wylewasz żale na ogólnopolskim forum.
Jakie żale ku*** poprostu normalna reakcja i pytanie co to było i po co coś to komuś dało takie prężenie nie uderzy tylko w nas to
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

Chłopie, porównujesz Sulejówek z Resovią, serio? Reakcja jak najbardziej prawidłowa, jak możesz to nie rób lipy podobnymi wpisami.
Salceson

Post autor: Salceson »

esgrts1 pisze: Nie będę się kłócić i żaden nowoczesny poprostu trzeba robić z głową a nie(sam piszesz oby bez konsekwencji) no ale ja już stary jestem i teraz może właśnie nowoczesny fanatyzm na tym polega
Ani stary nie jesteś, ani kibic RTSu. Jakbyś był jedynym jak i drugim pamiętałbyś akcje na starym stadionie (przykładem może być chociażby ta z meczu z Legią po avanti na Ł3). A jak nie pamiętasz, bo zapewne nie możesz, to Ci "przypomnę" bieg przez murawę i rozjebane w drobny mak bandy reklamowe pod sektorem gości... teraz to była pełna kulturka.
esgrts1

Salceson pisze: 27.08.2018, 17:45
esgrts1 pisze: Nie będę się kłócić i żaden nowoczesny poprostu trzeba robić z głową a nie(sam piszesz oby bez konsekwencji) no ale ja już stary jestem i teraz może właśnie nowoczesny fanatyzm na tym polega
Ani stary nie jesteś, ani kibic RTSu. Jakbyś był jedynym jak i drugim pamiętałbyś akcje na starym stadionie (przykładem może być chociażby ta z meczu z Legią po avanti na Ł3). A jak nie pamiętasz, bo zapewne nie możesz, to Ci "przypomnę" bieg przez murawę i rozjebane w drobny mak bandy reklamowe pod sektorem gości... teraz to była pełna kulturka.
Pewnie masz rację 😂😂 co do tej akcji co piszesz to też mogliśmy przechodzić sobie z c na a i jakbyś pamiętał to wylecielismy z a i z bod budynku i miało to miejsce przed meczem no ale ty zapewne patrzyłes z trybun ogólnie zawsze byliśmy gotowi na coś i przeważnie stało się przy klatce na c przy lepszych rywalach a co do tej kulturki teraz to tylko pisałem że było to bezsensu i tyle każdy może mieć swoje zdanie wystarczyło kilku spacerująch żeby stanęli przed meczem na B i po problemie no ale jak pisałem ja już stary a teraz nowe i młode rządzi kończę ta dyskusje bo do niczego nie prowadzi
ODPOWIEDZ