Red power pisze:W s i d z e W pisze:CO do odpowiedzi na moj wpis goscia Red Power - to takiego bełkotu i proby zaklamania obrazu i rzeczywistosci to tutaj dawno nie widziałem. Po prostu zero argumentow tylko zaklinanie zeby mnie nie sluchac bo nie mam racji, a racja jest tylko po stronie widzewka hahaha gosciu tym masz k**a 8 lat ? Wypuszczają cie wogole z tej drewutni pod Parzęczewem, czy siedzisz tam z tabletem w łapie i czytasz to co ktoś na scianie wydrapał?
No tak przecież ty masz zawsze rację więc jakim prawem można ciebie nie słuchać? :D
Piszesz idioto,że we wszystkim jest Widzew za wami i to daleko za wami a potem jeszcze masz czelność zarzucać mi bełkot i zakłamywanie obrazu haahahah.
Nie umiesz nawet czytac ciulu , wiec powtorze ci to wprost ( bo robisz z siebie celowo glupszego niz jestes).
We wszystkim w tym miescie jestescie DRUDZY. W wiekszosci rozkminek jestescie kilka lat wstecz za nami, i praktycznie wszytkiego uczyliscie sie od nas. Mase rzeczy ktore u nas wam przeszkadzaly i wysmiewaliscie, robicie po paru latach u siebie ( zwalacie to na wymiane pokoleń, ok niech wam będzie)
Kazdy normalny przyzna mi tutaj racje , tylko nie taka zaslepiona zakompleksiona parówa jak Ty.
Idąc dalej - Kiedy na ŁKSie byl juz zorganizowany ruch kibicowski, i miedzy innymi wasz RTS Widzew prosił kibicow ŁKSu - zeby wspomogli was dopingiem, to u was stylówa była taka... ludzi zwozono z zakladów i wiosek autokarami jak pod Jasną Górę.
Nie byli onikibicami Widzewa w dzisiejszym tego slowa znaczeniu , bo oni po prostu chcieli obejrzec dobrą pilke i stanowili zdecydowaną wiekszosc publiki na stadionie na ul . Armii Czerwonej.
Kiedy sytuacja juz sie zaogniła, i zaczeliscie byc traktowani jak wrog - to przy okazji derbow, na wlasnej trybunie spierdalaliscie pare razy po rząd przed ŁKSem, ktory był wtedy dla was Patologią i zwykłą bandyterką, a nie kibicami.
Nikogo wiec nie dziwi, że to wasze zacofanie i braki umysłowe, kserowanie naszej stylówki w kazdym aspekcie - jest widoczne po dzis dzien... Wy oczywiscie bedziecie zaprzeczać ,a waszym jedynym argumentem jest to - ze jest Was jako ogółu wiecej, i lepiej jezdzicie na wyjazdy.
A no i oczywiscie są jeszcze takie jak : graliscie w Lidze Mistrzow, wygraliscie z Legią 3-2, Smuda, Boniec , Citko, Wichniarek i w ogole Widzew the best !