Była Łomża i więcej kibiców nie będzie bo vlepki przyklejali. Wiem że to śmieszne, ale ku*** prawdziwe. Żałosna reanimacja.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Czemu Nas do siebie nie wpusciliscie na wiosne ?
Polonia za dużo wam Vlep przykleila??
Polonia za dużo wam Vlep przykleila??
-
j***** idioto. Prezes chciał dać Wam wejściówki żebyście weszli, ale psy się nie zgodziły. Chyba wiesz czemu.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Dzis w Sercu Lodzi 17083 kibicow.
Cala Lodz sie cieszy, bo Widzew po zwyciestwie ponownie liderem. Oby do konca.
Cala Lodz sie cieszy, bo Widzew po zwyciestwie ponownie liderem. Oby do konca.
-
Wasze liczby są zajebiste.Kazdy głupi to widzi... ale nie cała Łódź się cieszy
ŁKS Łódź Polska
-
Ja znam wiele osób co kiedyś "coś chcieli".TERROR_EUDEZET pisze: ↑10.03.2018, 22:26j***** idioto. Prezes chciał dać Wam wejściówki żebyście weszli, ale psy się nie zgodziły. Chyba wiesz czemu.
Tylko ze w życiu nie liczy się chciał, starał się, próbował..... Liczy się EFEK KOŃCOWY
A efekt jaki był wiadomo. Po fakcie to możesz napisać że nawet prezes napierdalal się z psami żeby te bilety były, podobnie jak kto inny może napisac że rozmawiał z policją w tonie "lepiej ich nie wpuszczać, wydajcie taką decyzję, ja powiem że chciałem wpuścić i wszyscy będą zadowoleni". Oczywiście sytuacja zupełnie nierealna bo to przecież WASZ prezes. Co innego gdyby był NASZ.
Wypowiadaj się o faktach, efektach, wynikach .... A jakie były ws biletów dla Widzewa każdy wie.
-
Na Widzewie sektor GOŚCI jest dla GOŚCI.
A że z ŁKS c*** nie goście jażdy wie.
A że z ŁKS c*** nie goście jażdy wie.
-
UW vel ''bez odbioru'' jak tam wrażenia dziś?Zrobiłeś sobie rundkę koło stadionu Widzewa?
1910
-
Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
To tak w gwoli wyjaśnienia kolegom z Widzewa, którzy z pianą na buzi emocjonują się liczbami u nas.
Ps. Wasza frekwencja oczywiście zajebista. Nikt nie zaprzeczy :-)
Foto: [link]
To tak w gwoli wyjaśnienia kolegom z Widzewa, którzy z pianą na buzi emocjonują się liczbami u nas.
Ps. Wasza frekwencja oczywiście zajebista. Nikt nie zaprzeczy :-)
Foto: [link]
-
o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
-
PKS dopiero dojechał?Mich22 pisze: ↑11.03.2018, 03:13o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
-
Siema. A powiesz mi co miał wnieść Twój post oprócz kolejnej internetowej napinki? Czy mój wpis Cię obrażał? Czy deprecjonował frekwencję na Widzewie? Nie wydaje mi się.Mich22 pisze: ↑11.03.2018, 03:13o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
Były głosy, że nie wykupilismy wszystkich miejsc, więc napisałem, że to nieprawda. I tyle. Nie musisz się napinać i pluć na nas, bo to pokazuje tylko jak małym jesteś czlowieczkiem. Pozdro.
-
Skoro walka o awans to powinniście być w dużej grupie nawet pod swoim obiektem w przypadku gdy nie może wbić komplet.
c*** z was a nie kibice. Pachołki Lecha.
-
Ale to jest nieprawda że wykupiliście wszystkie miejsca :) 7 biletów zostało w kasach. I kto tu jest kłamczuszkiem ??Piknik1908 pisze: ↑11.03.2018, 08:24Siema. A powiesz mi co miał wnieść Twój post oprócz kolejnej internetowej napinki? Czy mój wpis Cię obrażał? Czy deprecjonował frekwencję na Widzewie? Nie wydaje mi się.Mich22 pisze: ↑11.03.2018, 03:13o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
Były głosy, że nie wykupilismy wszystkich miejsc, więc napisałem, że to nieprawda. I tyle. Nie musisz się napinać i pluć na nas, bo to pokazuje tylko jak małym jesteś czlowieczkiem. Pozdro.

-
Kolejny internetowy napinacz, który nie potrafi nic napisać normalnie bez obelg ;-) Dziękuję za wskazanie nam drogi, jak mamy postępować. To dla nas bardzo wartościowe, na pewno zastosujemy się na przyszłość do tych złotych rad ;-)showmustgoon pisze: ↑11.03.2018, 08:41Skoro walka o awans to powinniście być w dużej grupie nawet pod swoim obiektem w przypadku gdy nie może wbić komplet.
-
Może zapodziały się te bilety pani kasjerce w kajeciku? Może koziołek matołek je porwał i pożarł? Kto to wie? Ja nie wiem. Wiem za to, że widziałem wczoraj ludzi odchodzących z kwitkiem od kasy i trybunę, na ktorej było więcej osób niż miejsc. Ale nie zamierzam się już więcej tłumaczyć. Pozdrowienia, życzę słonecznej niedzieli ;-)stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 08:54
Ale to jest nieprawda że wykupiliście wszystkie miejsca :) 7 biletów zostało w kasach. I kto tu jest kłamczuszkiem ??
-
Widać żydowsko-komunistyczne korzenie weszły wam pachoły w geny, i niczym za komuny czerwona propaganda wiecznie żywa. Wszystkie bilety wyprzedane podłódzki burku, a bzdety o pozostałych biletach to u swojego redaktorzyny wybiórczej prowadzącej wasz główny portal wypisuj.stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 08:54Ale to jest nieprawda że wykupiliście wszystkie miejsca :) 7 biletów zostało w kasach. I kto tu jest kłamczuszkiem ??Piknik1908 pisze: ↑11.03.2018, 08:24Siema. A powiesz mi co miał wnieść Twój post oprócz kolejnej internetowej napinki? Czy mój wpis Cię obrażał? Czy deprecjonował frekwencję na Widzewie? Nie wydaje mi się.
-
Nie zrobiłem rozpierdolona dupo. Z racji tego, że wczoraj nie pracowałem nie miałem przyjemności widzieć tylu k**** jednocześnie. Mam pytanie. Na swoim mega kumatym forum od wczoraj jest super temat "niższe ligi" w którym piszecie o Nas. Jakieś kompleksy wy k**** posrane?:Drozpierdol pisze: ↑10.03.2018, 23:26UW vel ''bez odbioru'' jak tam wrażenia dziś?Zrobiłeś sobie rundkę koło stadionu Widzewa?
-
O kompleksach pisze typ co wchodzi na forum rywala i tak spedza zycie. Napisz jeszcze 5 razy w poscie ku***,k**** itp, i pisz o kompleksach. Co za błazen.UW1908 pisze: ↑11.03.2018, 10:00Nie zrobiłem rozpierdolona dupo. Z racji tego, że wczoraj nie pracowałem nie miałem przyjemności widzieć tylu k**** jednocześnie. Mam pytanie. Na swoim mega kumatym forum od wczoraj jest super temat "niższe ligi" w którym piszecie o Nas. Jakieś kompleksy wy k**** posrane?:Drozpierdol pisze: ↑10.03.2018, 23:26UW vel ''bez odbioru'' jak tam wrażenia dziś?Zrobiłeś sobie rundkę koło stadionu Widzewa?
-
ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑11.03.2018, 09:46Widać żydowsko-komunistyczne korzenie weszły wam pachoły w geny, i niczym za komuny czerwona propaganda wiecznie żywa. Wszystkie bilety wyprzedane podłódzki burku, a bzdety o pozostałych biletach to u swojego redaktorzyny wybiórczej prowadzącej wasz główny portal wypisuj.stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 08:54Ale to jest nieprawda że wykupiliście wszystkie miejsca :) 7 biletów zostało w kasach. I kto tu jest kłamczuszkiem ??Piknik1908 pisze: ↑11.03.2018, 08:24
Siema. A powiesz mi co miał wnieść Twój post oprócz kolejnej internetowej napinki? Czy mój wpis Cię obrażał? Czy deprecjonował frekwencję na Widzewie? Nie wydaje mi się.
pinokio nos ci rośnie cały czas - info z waszego nowego systemu sprzedaży online A1 - 5 dostępnych biletów ( rząd 15 miejsca 16,17; rząd 11 miejsce 14; rząd 8 miejsce 9; rząd 6 miejsce 5 ) B1 - 1 dostepny bilet ( rząd 13 miejsce 1 ) VIP - 1 bilet ( rząd 1 miejsce 34 )
Czyżby żydowska propaganda fanatyków z Karolewa jednak była nieskuteczna ???

-
Ja tylko pytam bo taki ten Widzew och i ach aż musiał założyć temat pt. "Niższe ligi", gdzie piszą o rywalu,który gra wyżej. No to o czym to świadczy? Jasne, bo tylko ŁKS zagląda do Was, Widzew do Nas nie:) Zresztą lubie tam poczytać, takie ku*** kabarety tam się odpierdalają, że szok. 80%tak odjebana od realnego świata, że szkoda słów. Poczytaj te wypociny swoich koleżanek, chociaż, Wy wszyscy to samo: ŁKS na wymarciu:) A flagi i wjeby to duchy. Elo.
-
A Potok, a Poddębice...
-
Od kolegi z góry to byś wjeby dostał, że wchodzisz na strony związane z Nami.stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 10:39ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑11.03.2018, 09:46Widać żydowsko-komunistyczne korzenie weszły wam pachoły w geny, i niczym za komuny czerwona propaganda wiecznie żywa. Wszystkie bilety wyprzedane podłódzki burku, a bzdety o pozostałych biletach to u swojego redaktorzyny wybiórczej prowadzącej wasz główny portal wypisuj.stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 08:54
Ale to jest nieprawda że wykupiliście wszystkie miejsca :) 7 biletów zostało w kasach. I kto tu jest kłamczuszkiem ??
pinokio nos ci rośnie cały czas - info z waszego nowego systemu sprzedaży online A1 - 5 dostępnych biletów ( rząd 15 miejsca 16,17; rząd 11 miejsce 14; rząd 8 miejsce 9; rząd 6 miejsce 5 ) B1 - 1 dostepny bilet ( rząd 13 miejsce 1 ) VIP - 1 bilet ( rząd 1 miejsce 34 )
Czyżby żydowska propaganda fanatyków z Karolewa jednak była nieskuteczna ???
EL nie Poddębice, nie Potok. ŁKS na wymarciu, takie rzeczy piszą wasi kumacze. ku***, z kim ja dyskutuję. Dobranoc.
-
Tak żydzie cały Widzew ma kompleksy,bo pod wiatą wczoraj zameldowało się 3 tysiące fanatoli.Nie żyj tak tym internetem kurewko,zresztą to od was chulygany piszą jaką to mają przewagę w Łodzi bo flagi bo coś tam.Na Śródmieściu jednak zostali sprowadzeni na ziemię ale skąd ty balasie możesz o tym wiedzieć.
Dobranoc?Odstaw już tą dyktę bo po głowie ci na oczy padło.
-
Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
-
Ten uw to żyć bez wielkiego Widzewa nie może :)u Nas młyn większy niż wasza frekwencja,z kim my dyskutujemy,z FC Lecha.
-
No tak, nie żyj internetem. Jednak to wy napierdalacie wszędzie, gdzie się da o karnetach i temacie teraz numer 1 czyli jakimś wyimaginowanym 7-latku co to pieniądze przesyła do klubu na piłkarzy:D Ale to my żyjemy internetem, gazetami itp. Tak, dobranoc.Widzewski Charakter pisze: ↑11.03.2018, 11:14Tak żydzie cały Widzew ma kompleksy,bo pod wiatą wczoraj zameldowało się 3 tysiące fanatoli.Nie żyj tak tym internetem kurewko,zresztą to od was chulygany piszą jaką to mają przewagę w Łodzi bo flagi bo coś tam.Na Śródmieściu jednak zostali sprowadzeni na ziemię ale skąd ty balasie możesz o tym wiedzieć.
Dobranoc?Odstaw już tą dyktę bo po głowie ci na oczy padło.
Ty bad1, który to masz nick na Waszym forum?:D Ty zakładałeś osobny temat o Nas? Wy to dopiero bez nas żyjecie. Nara
-
Nikt nie odpłynął, tylko trzeba te kurewki prostować na każdym kroku. Wyjebane mam czy ich było 3700 czy 3721, czy sprzedali wszystkie bilety czy im zostało 5 szt. Moja reakcja była tylko odpowiedzią na ich propagandę którą cały czas nam zarzucają.esgrts1 pisze: ↑11.03.2018, 11:21Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
Zawsze odstawali frekwencją - oczywiście że tak, tylko nijak ma się to do ich propagandy głoszonej od wielu lat.

-
Dzięki RTS i ŁKS jest w Łodzi rywalizacja i nikt nie spoczywa na laurach. Sytuacji w Łodzi nie zmieni ani frekwencja na meczach ani tym bardziej pierdolenie na forum. Widzew robi swoje, ŁKS swoje, dla obu ekip priorytetem jest ulica. Dla niektórych jak widać priorytetem jest internet także napierdalajcie się jak lubicie.
-
My głosimy propagandę? To jak nazwiesz to co Wy robicie?stachuzrdg pisze: ↑11.03.2018, 11:42Nikt nie odpłynął, tylko trzeba te kurewki prostować na każdym kroku. Wyjebane mam czy ich było 3700 czy 3721, czy sprzedali wszystkie bilety czy im zostało 5 szt. Moja reakcja była tylko odpowiedzią na ich propagandę którą cały czas nam zarzucają.esgrts1 pisze: ↑11.03.2018, 11:21Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
Zawsze odstawali frekwencją - oczywiście że tak, tylko nijak ma się to do ich propagandy głoszonej od wielu lat.
-
-
Dobre, dobre. Widzę satyra na Widzewie w rozkwicie.
-
Dokladnie ten wynik 3700 na 2 lige i tak dobry i rozliczanie co do sztuki to dzieciniada wiec dajmy temu spokoj.esgrts1 pisze: ↑11.03.2018, 11:21Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
Na Lechii z Termalika tydzine temu bylo 2200 dla przykladu --- to jest ku*** dopiero zenada.
Z drugiej strony troche rozumiem kolegę że sie wkurwia bo ich pisanie jakoby ich bylo tyle samo co nas nawet liczać samą Łódź to też jest ku*** komedia.
Jeśli jest jeszcze ktoś tutaj co ma wiecej niz 30-35 lat to może sobie przypomina jak to bylo w latach 90' wtedy ok moge polemizowac i przyznac racje ale teraz ? blagam ...
-
Potok , poddebice , data założenia,karnety , i teraz frekwencja wszystko odbębnione w tydzień przez gamoni , ciekawe co bedą pisać za tydzien jak w tydzien skrócili ponad 300 dron tematu :Desgrts1 pisze: ↑11.03.2018, 11:21Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Kółeczko się zatoczy i znów będzie to samo :Dwid08 pisze: ↑11.03.2018, 12:13Potok , poddebice , data założenia,karnety , i teraz frekwencja wszystko odbębnione w tydzień przez gamoni , ciekawe co bedą pisać za tydzien jak w tydzien skrócili ponad 300 dron tematu :Desgrts1 pisze: ↑11.03.2018, 11:21Ja jebe co wy placki jesteście to szok nawet jak ich było 3700 to i tak jest dobrze to tylko 2 liga nie ma co porównywać ŁKS do nas bo zawsze odstawali z frekwencja a jaracie się że nie wiem a ty stachurzrdg to już wogole odplynales ja jebe bo nie sprzedali 7 biletów wyjdźcie na dwór ładna pogoda
-
Mi trochę brakuje, zapomnianego już trochę, kropkowania zdjęć. Myślę, że wtedy byłaby szansa wskazać, że rzeczywiście gdzieś się zapodziało te 7 biletów :D
-
Tak, ale wiesz co? ścisk niesamowity tylu Widzewiaków jechało. Chyba PKSy muszą dostosować grafik pod mecze Widzewa.ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑11.03.2018, 07:46PKS dopiero dojechał?Mich22 pisze: ↑11.03.2018, 03:13o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
Nie raczej chodziło mi o to, że dla Was to wielkie wydarzenie, że udało się raz zapełnić tą jedną trybunę, że aż musiałeś napisać o tym na forum, żeby chociaż ktoś nieprzeoczył, że był komplet na ŁKSie.Piknik1908 pisze: ↑11.03.2018, 08:24Siema. A powiesz mi co miał wnieść Twój post oprócz kolejnej internetowej napinki? Czy mój wpis Cię obrażał? Czy deprecjonował frekwencję na Widzewie? Nie wydaje mi się.Mich22 pisze: ↑11.03.2018, 03:13o ku*** serio ? udało Wam się zapełnic ten amfiteatr? No ale co klub to inne cele, Was cieszy 3,7tys na meczu w II lidze, a my zapelniamy stadion na kazdym meczu w III lidze, np dzis 17 tys.Piknik1908 pisze: ↑10.03.2018, 23:53Dobry wieczór. Dziś na ŁKS weszła max liczba osób. Moim zdaniem było ich nawet więcej. Widać to na zdjęciu, gdzie sektory B1 i B2 zlały się w jeden, bo ludzie stali ściśnięci na schodach oraz nad górnym rzędem krzesełek.
-
Też mi się wydaje że łks nie wypada wcale źle jeśli chodzi o frekwencję i czepiajcie się na siłę.Mało ekip miało w weekend większą widownię. Widać że kibicowska Łódź ma się bardzo dobrze.
-
Niektórym trochę brakuje wyczucia ironi :)
-
https://t.me/pump_upp