Wytłumacz mi po co niby Lechowi potrzebne nazwy miast i ksywy typów z Ruchu?Emigrancik spoRtowy pisze: 08.11.2018, 23:49 Co do posta kolegi wyżej który mi zarzuca ze nie mam pojęcia i gadam głupoty to podpowiem ci nasz wyjazd na Lecha gdzie zdjęcie krążyło po necie gdzie nasza banda szła z przodu kto odesłał fotkę Lechowi z ksywami i nazwami miast co ?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Osiedlowy Wataszka
A to ładnie napisane,w sumie masz racje. Pozdro.hdg pisze: 08.11.2018, 20:51Mylisz się :) Łobuz wcale nie jest na wózku ! Łobuz zwyczajnie okazał się pseudołobuzem,bo gdy dyrektor szkoły po kilku wybrykach jego i kolegów zagroziła mu posadzeniem w kącie ten zwyczajnie zaczął wskazywać paluszkiem wielu kolegów łobuzów rozrabiających w szkole.Chwilkę pózniej koledzy łobuza zaczęli robić to samo aby uniknąć posadzenia w kącie.W ten oto sposób "nasze" przyjemniaczki zostały utemperowane przez własnych kolegów i szkolna łobuzerka znacznie zubożała .Efekty są takie że gościu który dostawał(zresztą też nie za każdym razem) w******* ma teraz nieco większą szansę się odegrać co moim zdaniem ma pełne prawo wykorzystać.Bo niby czyj to problem,że łobuz kradnący 44 kredki z plecaka jakiś czas pózniej zaczął spiewać co jak kiedy w pokoju nauczycielskim ? Tak to już jest jak z nieukami uczęszcza sie do hilwy ;)Osiedlowy Wataszka pisze: 08.11.2018, 17:29Proste,ale to na zasadzie jak gosciu który dostawał w******* i uciekał przed szkolnym łobuzem,gdy łobuz jest połamany i jeździ na wózku ten dostaje wiatru w żagle :)PolowaPolski pisze: 08.11.2018, 17:24
To nie wina koalicji ze PF sie rozjebalo, kazde normalne ekipy robily by to samo co KSGKS. Wykorzystywanie slabosc wroga to normalnosc i kolej rzaczy. Pozdro
-
Banditosdod
Czemu wy tu ciagle gadacie jako koalicja?Toc jak Ruch taki słaby to Gks sam może czy zawsze musi byc Gornik?
spytaj kochanków z Mysłowicblakuś pisze: 08.11.2018, 22:49 Z GieKSy siedziało po większych zatrzymaniach sporo osób, różnica jest taka że nic nie powiedzieli. Nic.
lol
-
Dex Dexter
O , są dwa kolejne inteligenty z Ruchu
-
Udenhout88
Banditosdod pisze: 09.11.2018, 12:52 Czemu wy tu ciagle gadacie jako koalicja?Toc jak Ruch taki słaby to Gks sam może czy zawsze musi byc Gornik?
na Bytovii byliśmy sami - mogliście szukać rewanżu okazja była idealna
-
Hanys_1964
Nie ma to jak porównywać chyba najwieksze w historii polskiej sceny kibicowskiej rozjebanie się trzonu ekipy (wyjście na wolność plus nadzwyczajne złagodzenie kary w zamian za obciążanie kolegów z ekipy), ze wskazaniem bez podawania żadnych ksyw, nazwisk, czy też ryspisów sprawców, że na trening w Mysłowicach prawdopodobnie wpadli kibice Ruchu, co zresztą nie wiązałoby się z żadnymi konsekwencjami dla uczestników zdarzenia gdyby nie rozjebanie się kolegi Grudnia. Kreciliście afere GieKSie, że konfidenci, życie pokazało jakie są realia i że w tej materii to wasz klub wiedzie prym.
GieKSie możecie wypominać co najwyżej Brzeczka, tyle tylko, że ta sprawa miała miejsce ponad 10 lat temu.
GKS KATOWICE
-
Dex Dexter
-
kibic ze Śląska
tylko patrzec jak nas rozjebiecie:)
propnuje uwijac bo niebawem wyskakuje z sanek troche ludzi i sie skonczy dzien dziecka
sprzedawczyki krzyzowo zeznaja rozne wersje, czesc wyskoczy szybciej niz myslicie, jak Bog da to pierwsi juz w grudniu.
Macie szanse cos sobie i innym udowodnic.
Jak narazie nie zrobiliscie za wiele .
Drugi garnitur stawia opór?
napinacie sie tu jaka to macie przewage, szescdziesiatki, konfitury ale rozdupic dalej nie rozdupiliscie. Tak wiem, nie zatrzymalismy sie..
Ilez to razy spierdalaliscie jak zajace?
Pokaz mi jeden z drugim ta wasza przewage, bo u mnie w miescie mozecie isc w piatek po epke do chorzowskiego co najwyzej, o ile na szpil nie pojechal.
Z WSH tez na wiosne starzy wychodza.
wszystko wroci do normy szybciej niz myslicie
propnuje uwijac bo niebawem wyskakuje z sanek troche ludzi i sie skonczy dzien dziecka
sprzedawczyki krzyzowo zeznaja rozne wersje, czesc wyskoczy szybciej niz myslicie, jak Bog da to pierwsi juz w grudniu.
napinacie sie tu jaka to macie przewage, szescdziesiatki, konfitury ale rozdupic dalej nie rozdupiliscie. Tak wiem, nie zatrzymalismy sie..
Pokaz mi jeden z drugim ta wasza przewage, bo u mnie w miescie mozecie isc w piatek po epke do chorzowskiego co najwyzej, o ile na szpil nie pojechal.
-
bez-napinki
Daj spokój, nie ma się co kopać z nimi po internetach. Rzeczywistość sama zweryfikowała, weryfikuje i będzie weryfikować.
akurat was dwa kurwiszony to rozjebać nie jest trudno
Wybielasz jak Dekoral sufity :D :DHanys_1964 pisze: 09.11.2018, 13:47 że na trening w Mysłowicach prawdopodobnie wpadli kibice Ruchu, co zresztą nie wiązałoby się z żadnymi konsekwencjami dla uczestników zdarzenia...
Kreciliście afere GieKSie, że konfidenci, życie pokazało jakie są realia i że w tej materii to wasz klub wiedzie prym.
Spod materaców nie było widać twarzy bajkopisarzu :d :d :d
W dodatku twój kochanek Pati zeznał, że na głowach mieli kominiarki. (foto)
Jesteś lepszy niż Wałęsa w starciu z IPNem ahahaha
Ot całe gejowskie tłumaczenia.
https://obrazki.elektroda.pl/9845457900_1541785466.jpg
Ależ glupoty. Jedna osoba od czasow kodaka, ktora trzymała ekipe w ryzach i nie poszła do wora? Slucham.Hanys_1964 pisze: 09.11.2018, 13:47
GieKSie możecie wypominać co najwyżej Brzeczka, tyle tylko, że ta sprawa miała miejsce ponad 10 lat temu.
Zapamietaj jedna rzecz. Pała to pała. Nie ma porownania kto sie bardziej rozjebał. Powiedzieli co wiedzieli. Ci dwaj z Pf wiedzieli dużo, PF robiło bardzo złe rzeczy, to i skutki są duże.
Nie p****** waszej czołówce to prorok już pozwolił wyskoczyć :) druga sprawa psy będą Was mieli na oku już nie będzie tak łatwo.kibic ze Śląska pisze: 09.11.2018, 17:57 tylko patrzec jak nas rozjebiecie:)
-
uciekający qrczak
Ja pierdolę , jedno i to samo od lat, jakbyś się nie starał to większych parówek w kibicowskiej historii Polski niż wy nie było i nie będzie..na_chwile pisze: 09.11.2018, 19:32Ależ glupoty. Jedna osoba od czasow kodaka, ktora trzymała ekipe w ryzach i nie poszła do wora? Slucham.Hanys_1964 pisze: 09.11.2018, 13:47
Zapamietaj jedna rzecz. Pała to pała. Nie ma porownania kto sie bardziej rozjebał. Powiedzieli co wiedzieli. Ci dwaj z Pf wiedzieli dużo, PF robiło bardzo złe rzeczy, to i skutki są duże.
Nie zapomni jeszcze wkleić filmiku z RŚ...chociaż już ledwo hula ...taki stary jest.
widzę że nie masz żadnych poważnych argumentów.Emigrancik spoRtowy pisze: 08.11.2018, 23:58Czego wam zabrakło żeby po lecznej atakować bez ostrego sprzetu co ?tg1999 pisze: 08.11.2018, 23:43czego wam zabrakło żeby się zatrzymać po Stargardzie?Pinio pisze: 08.11.2018, 23:30 Nie ma co pierdolić o jakichś śmiesznych akcjach.
Powtórzę to co pisałem ostatnio. Koalicja KSGKS pokazała swoją siłę bojową gdy głównymi bandami zaczęła spierdalać przed PF w Rudzie Śląskiej. Tak, było to kilka lat temu, ale właśnie wtedy mieliście okazje się sprawdzić z Ruchem.
https://www.youtube.com/watch?v=BXhTb19sKZc
Jak to wytłumaczycie chuligany? Co wam wtedy przeszkodziło? Czego zabrakło by się sprawdzić? Byliście dwoma ekipami i to w przewadze przeciwko jednej. Cała Polska wtedy zobaczyła, że wasze farmazony są c**** warte i sami jesteście c**** warci.
Teraz wykorzystujecie sytuację, każdy by wykorzystał będąc na waszym miejscu, ale do k**** nędzy więcej pokory.
czego wam zabrakło żeby nie zawracać po Łęcznej?
mogę tak wymieniać w nieskończoność.
Wielki Ruch to jest tylko i wyłącznie twór internetu.
a teraz najważniejsze pytanie.
czego wam zabrakło żeby się nie rozpierdalać jeden na drugiego?
Czego zabrakło waszym chłopakom wcześniej żeby się nie rozpierdolic co ?
Czego wam zabrakło żeby mie mieć układów na komendzie co ?
na necie się spinacie, bo nie znaczycie nic. j**** was. :)
-
Psycho1312
Kto w Chorzowie i na Swionach zamazuje napisy balus c*** itp?
Pewnie baluś c***.
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
Na A4 regularnie ktoś zamazuje ksywy tych gwiazdorów z Ruchu
-
bez-napinki
A to dziwne pytanie...
Witam. Interesuję mnie jak przedstawia się sytuacja w powiecie bieruńsko-lędzińskim.
W szczególności chodzi mi o Bojszowy ?
-
muszynianka2
w Bojszowach jak zwykle - zajebiścieCracker pisze: 10.11.2018, 17:48 Witam. Interesuję mnie jak przedstawia się sytuacja w powiecie bieruńsko-lędzińskim.
jesteś kochana
jesteś znakomita
chłopa masz gita
jesteś znakomita
chłopa masz gita
-
Noga z Familoka
Dzisiaj w Gliwicach gala boksu na której walczą przedstawiciele Torcidy. Piast i Jastrzębie tez się wybierają? Bo ostatnio Ci pierwsi obrosli coś w piórka dosłownie :)
-
Emigrancik spoRtowy
Ktoś tu gdzieś pisał ze maja walki odwołane.Noga z Familoka pisze: 10.11.2018, 18:40 Dzisiaj w Gliwicach gala boksu na której walczą przedstawiciele Torcidy. Piast i Jastrzębie tez się wybierają? Bo ostatnio Ci pierwsi obrosli coś w piórka dosłownie :)
Poszedł kolejny szpagat...
A jeżeli kogoś to bawi, to niech przez chwilę odetchnie i zastanowi się nad tym, jak wiele wiedzą o sobie nawzajem członkowie wrogich ekip, zwłaszcza że czasem niektóre sprawy dzieją się mimo klubowej wrogości...
A jeżeli kogoś to bawi, to niech przez chwilę odetchnie i zastanowi się nad tym, jak wiele wiedzą o sobie nawzajem członkowie wrogich ekip, zwłaszcza że czasem niektóre sprawy dzieją się mimo klubowej wrogości...
Jak już to mili walczyć.Noga z Familoka pisze: 10.11.2018, 18:40 Dzisiaj w Gliwicach gala boksu na której walczą przedstawiciele Torcidy. Piast i Jastrzębie tez się wybierają? Bo ostatnio Ci pierwsi obrosli coś w piórka dosłownie :)
-
Psycho1312
Będziesz oglądał na komendzie czy zabezpieczal gale? Żebyś k**** zdechla na psia grypeNoga z Familoka pisze: 10.11.2018, 18:40 Dzisiaj w Gliwicach gala boksu na której walczą przedstawiciele Torcidy. Piast i Jastrzębie tez się wybierają? Bo ostatnio Ci pierwsi obrosli coś w piórka dosłownie :)
-
Armagedon84
Narazie to twoi ziomki sypią na komendzie Grudzień tuż tuż ..A większość twoich ziomków się r********, się przypierdoliles chłopaczyna normalnie zadał pytanie to musiałeś się przyjebać
Jakie normalne pytanie ? Koleś z Górnika pisze że walczą przedstawiciele Torcidy a każdy wie że odwołali 3 walki naszych .Armagedon84 pisze: 10.11.2018, 19:51 Narazie to twoi ziomki sypią na komendzie Grudzień tuż tuż ..A większość twoich ziomków się r********, się przypierdoliles chłopaczyna normalnie zadał pytanie to musiałeś się przyjebać
-
Armagedon84
Chłopaczyna pytał czy przepiórki będą A ten musiał się zesrać
A po co mają być skoro nikt od Nas nie walczy . A to był główny powód odwołania walk względy bezpieczeństwa
I właśnie się okazało kto wie co się dzieje aktualnie - już z tydzień temu było wiadomo że psy naciskały na organizatorów by osoby z Górnika nie walczyły. Poszło sporo biletów na gale.
-
Armagedon84
No przecież każdy wie Ale mogli się tak czy siak zebrać
-
Psycho1312
Sram na ruch i na Ciebie i na tą gotową z familoka;)Armagedon84 pisze: 10.11.2018, 19:51 Narazie to twoi ziomki sypią na komendzie Grudzień tuż tuż ..A większość twoich ziomków się r********, się przypierdoliles chłopaczyna normalnie zadał pytanie to musiałeś się przyjebać
-
Armagedon84
Srać to możesz na siebie tylko tyle ci zostało
-
palaczzaba
Piast w ostatnim czasie kolejny raz się pokazuje, a \torcidy Gliwice nie widać
gdzie się pokazał? Masz na myśli zamieszki podczas gali bokserskiej w Gliwicach?
palaczzaba jak nie masz pojęcia o czymkolwiek to zamknij mordę prowokatorze. Dzieję się na Gliwicach, i według mnie nie ma sensu o tym w ogóle tu pisać jak i KSG tak i Piast.
Te Nakło by tą Torcide Miasteczko Śląskie wciągło nosem tylko się nie bawi z nimi, bo zaraz na psy lecą poskarżyć (Castorama)... Tak wiem zaraz polecicie na mnie 60 itp. itd.Neutralny94 pisze: 04.11.2018, 16:57 Czyzby Naklo Śląskie upada?
Od miesiąca wszystkie grafy zajebane.
Czyżby Torcida Miasteczko ich wykończyła?
-
_Southern_Poland_
Miasteczko by Nakło wciągnęło nosem, tylko się nie bawi z nimi bo by Van Damma zrobicie jak to w zwyczaju macie.nns1920 pisze: 12.11.2018, 14:56Te Nakło by tą Torcide Miasteczko Śląskie wciągło nosem tylko się nie bawi z nimi, bo zaraz na psy lecą poskarżyć (Castorama)... Tak wiem zaraz polecicie na mnie 60 itp. itd.Neutralny94 pisze: 04.11.2018, 16:57 Czyzby Naklo Śląskie upada?
Od miesiąca wszystkie grafy zajebane.
Czyżby Torcida Miasteczko ich wykończyła?