Co ty masz w podpisie za bzdury?
Zeby byc ekologiem nie musisz byc lewakiem, sa ekolodzy prawicowi.
po drugie komunizm ktory glowny nacisk kladzie na robotnikow, fabryki kloci sie z ekologia
A w temacie, z kim maja obecnie zgode ekipy z Przemysla (Polonia i Czuwaj)?
tak oficjalnie to Lonia nie ma z nikim, a Czuwaj uklad z Karpatami i Radymnem jesli sie myle prosze o poprawienie
ps.czy ktos z zainteresowanych ekip wypowiedzialby sie na temat konca ukladow(zgod?) Baltyk Gdynia-Elana i Baltyk-Karkonosze?
Szczena źle słyszałeś z Tomasovią nic nas nie łączy i nie będzie łączyć Kibiców Polonii obecnie nie łączy żadna zgoda czy układ z jakąkolwiek ekipą w Polsce, takie jest oficjalne stanowisko.
[quote="Fan_Gwardii"]tak oficjalnie to Lonia nie ma z nikim, a Czuwaj uklad z Karpatami i Radymnem jesli sie myle prosze o poprawienie
ps.czy ktos z zainteresowanych ekip wypowiedzialby sie na temat konca ukladow(zgod?) Baltyk Gdynia-Elana i Baltyk-Karkonosze?[/quote]
Bałtyk Elana zakończył się pod wpływem Ruchu Chorzów który Elanie powiedział aby sobie wybrała. No i wybrali.....
Natomiast Karkonosze ewidentnie nie radziły sobie i jak dla Bałtyku musieli sie jeszcze nieco pouczyć. Podziękował im Bałtyk.
kibic0 co ty Kur... za farmazon siejesz nikomu nie kazalismy wybierac!!! Moze Zaglebie tez musialo wybierac miedzy nami a Lechem??? Nie pisz glupot jak jestes zielony w temacie
fcb___ pisze:kibic0 co ty p********* ze Ruch kazal nam wybierac? skad masz takie info ? pytanie jest o zgode Elana-Baltyk a nie twoj Gornik wiec co sie wcinasz?
no to jak jestes taki madry to nam tu wytłumacz jak to było!!
co do sztamy na lini Bałtyk Karkonosze to tak jak ktos wczesniej napisał karkonosze nie ta liga i bałtyk sie o tym przekonał jak dostał oklep w Dzierzoniowie gdy był zaproszony przez Karkonosze!
Naprzód Jędrzejów/Korona Kielce - jak to się przedstawia ?
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Support28 pisze:Naprzód Jędrzejów/Korona Kielce - jak to się przedstawia ?
Dobre kontakty, ale zgody nie ma.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Kiedyś ktoś z Naprzodu wypowiadał sie ze nie sa FC.
Niby FC, niby zgoda ale z FC Korony z Nowin mieli mini-ustawkę. Dziwne to jest, niech wypowie się ktoś z Korony lub Naprzodu.
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
nie jestem pewien
ale ponoc 2 fc Śląska Wrocław - Trzebnica i Oleśnica tez sie nie lubią nawzajem. prawda to?
a druga sprawa uwazacie ze fc jest gorsze od zgody?
bo ja mam inne zapatrywanie na tą sprawe. fc to sa kibice tej samej druzyny tylko ze z innego miasta, a zgoda to sa kibice obcej druzyny tyle ze zaprzyjaźnionej
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
Kaczmar pisze:Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
Tematu z Szydlowainka nie znam dlatego nie odpowiem an to.Nadal sa naszym FC
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC naszym nie sa
fcb pisze:nie jestem pewien
ale ponoc 2 fc Śląska Wrocław - Trzebnica i Oleśnica tez sie nie lubią nawzajem. prawda to?
a druga sprawa uwazacie ze fc jest gorsze od zgody?
bo ja mam inne zapatrywanie na tą sprawe. fc to sa kibice tej samej druzyny tylko ze z innego miasta, a zgoda to sa kibice obcej druzyny tyle ze zaprzyjaźnionej
Fc z Brzegu Dolnego i z Wołowa również się nie lubią, ale na meczach Śląska jest spokój.
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
Kaczmar pisze:Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC naszym nie sa
a mozesz napisac o waszych dawnych zgodach?wiem ze Legia,Kszo to raz i dwa , i chyba byly jakies przymiarki do kogos ze slaska??(chyba Gks K.lub Gornik)
a mozesz napisac o waszych dawnych zgodach?wiem ze Legia,Kszo to raz i dwa , i chyba byly jakies przymiarki do kogos ze slaska??(chyba Gks K.lub Gornik)
Wiem, że miało być coś z GieKSą, ale nie wiem dlaczego się chłopaki nie dogadali. Na meczu Polska-Gruzja czy Polska-Mołdawia (nie pamiętam) w Katowicach, Radomiak dymił na trybunie, gdzie obecnie zasiadają pikniki z GKS-u. Ale czy lali się z GKS-em czy z policją to też już nie pamiętam.
GebaRadomiak pisze:
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC
\\naszym nie sa
Wiem, że miało być coś z GieKSą, ale nie wiem dlaczego się chłopaki nie dogadali. Na meczu Polska-Gruzja czy Polska-Mołdawia (nie pamiętam) w Katowicach, Radomiak dymił na trybunie, gdzie obecnie zasiadają pikniki z GKS-u. Ale czy lali się z GKS-em czy z policją to też już nie pamiętam.
tak Radomiak chcial zgode/układ? z GieKSą, ale ,,delikatnie'' zostało im to wyjasnione przez jednego znanego kibica , ze nie interesuje nas takowa zgoda,potem na meczu Polska-Moldawia Radomiak cos tam burzył do GieKSy,po czym został wygoniony z sektora, oprocz Radomiaka siedziała tam tez Polonia Bydgoszcz i jeszcze jakies mniejsze ekipy
Jabol AZS pisze:
a po trzecie sie nie wymadrzaj ... kibicu haha
Koleś zadajesz takie "pytanie" to na jaką odpowiedź liczyłeś. Kolega Ci normalnie napisał i dodał żebyś pisał nazwy klubów z wielkiej litery, a Ty wielkie oburzenie? Lepiej nic nie pisz i o nic się nie pytaj.
Sven pisze:Kiedy skończyła się zgoda Polonia Bytom-GKS Tychy ?
podobno w 1988 r
Nie, to był przełom 1989/90 albo 1990/91. Zgoda padła na hokeju. Po meczu kibice z Tych wracali czerwonym ikarusem z naszego lodowiska do siebie. (Chodziłem wówczas do 1 albo 2 klasy szkoły średniej). Szliśmy Kolejową i machalismy przyjaźnie do tego autobusu a oni machali do nas pięściami coś tam krzycząc i bylismy zdziwieni . (Na meczu nie byłem). Na drugi dzień kumple w szkole powiedzili że zgoda padła.