Masz racje skończ, bo tym wpisem ośmieszasz tylko Górnik i układ KSG-GKSWizard pisze:sie niektorzy wzburzyli heh
jesli chodzi o te jedna probe na terenie Ruchu to sorru ale ja bym tego akcja nie nazwal![]()
Dla mnie jest to proste - kiedy robi sie uklad na jedna ekipe to nie klonczy sie to 1proba![]()
ps to ze zbiore paru chlopakow z KSG i z jakies innej ekipy to znaczy ze mamy uklad ?
z mojej strony koniec wpisow tu bo kazdy wie lepiej , nawet od zainteresowanych

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
- ban
Rucha ten uklad nie boli pewnie tylko smieszy zreszta jak 90% Polski!!
Jestescie zalosni z tym ukladem!!
RM pisze:jestem Kibicem Realu Madryt chcemy z wami zgode! popisujemy?? warmiak wysle ci na e-mail wszytskie potrzebne dokumenty!
Warmiak pisze:moge zrobic zgode z twoją stara
warmiak to faszol pisze:Niestety, ale ona ma kosę z komuchami...
Ale możesz zrobić zgodę z moim chomikiem.
-
Wytłumacz mi dlaczego Oni są żałośni z tym układem i dlaczego 90% Polski ten układ śmieszy? Bo jak na razie nie przedstawiłeś, żadnego racjonalnego argumentu.brak danych pisze:Rucha ten uklad nie boli pewnie tylko smieszy zreszta jak 90% Polski!!
Żałosna to jest zgoda RTS & HKS

Jest stare porzekadło że na układy nie ma rady. Tym bardziej jestem pełen podziwu że dwie takie poważne firmy zaczynają sie odgadywać coraz lepiej. Mam tu na myśli GKS i KSG
Lech Poznań
-
-
Nie smieszy mnie ani ten uklad ani ta zgoda. Kazdy robi to co lubi. Jak was smiesza te uklady to dajcie sobie upust swoim emocjom. Bedzie co ma byc. Zostawcie ten temat. tak zycie zadecydowalo i moze tak ma byc. 90% Polski to nie smieszy. 90% Polski ma szacunek do tego, szacunek za walke, zrozummienie realiow, ktore naprawde ciezko ogarnac.puszczyk pisze:Wytłumacz mi dlaczego Oni są żałośni z tym układem i dlaczego 90% Polski ten układ śmieszy? Bo jak na razie nie przedstawiłeś, żadnego racjonalnego argumentu.brak danych pisze:Rucha ten uklad nie boli pewnie tylko smieszy zreszta jak 90% Polski!!
Żałosna to jest zgoda RTS & HKSta sztama to mnie dopiero śmieszy
![]()
Jest stare porzekadło że na układy nie ma rady. Tym bardziej jestem pełen podziwu że dwie takie poważne firmy zaczynają sie odgadywać coraz lepiej. Mam tu na myśli GKS i KSG
Nienawidzę komunistów, anarchistów, ekologów oraz innej maści lewicowych degeneratów.

-
- ban
puszczyk pisze:Wytłumacz mi dlaczego Oni są żałośni z tym układem i dlaczego 90% Polski ten układ śmieszy? Bo jak na razie nie przedstawiłeś, żadnego racjonalnego argumentu.brak danych pisze:Rucha ten uklad nie boli pewnie tylko smieszy zreszta jak 90% Polski!!
Żałosna to jest zgoda RTS & HKSta sztama to mnie dopiero śmieszy
![]()
Kiedys kosa a teraz wielcy przyjaciele wspomagaja sie na meczach i wogole.!!
Smieszy 90% Polski bo osobno nie dajecie rady Ruchowi zreszta razem tez nie!! Ruch to najmocniejsza ekipa na Slasku i musicie sie z tym pogodzic!!
A teraz powiedz mi czemu cie smieszy zgoda Ruch & Widzew!!??
Do kolesia wyzej a ciebie czemu smieszy zgoda Lech&Cracovia??
RM pisze:jestem Kibicem Realu Madryt chcemy z wami zgode! popisujemy?? warmiak wysle ci na e-mail wszytskie potrzebne dokumenty!
Warmiak pisze:moge zrobic zgode z twoją stara
warmiak to faszol pisze:Niestety, ale ona ma kosę z komuchami...
Ale możesz zrobić zgodę z moim chomikiem.
-
Oj, tak was to boli że układamy się z GieKSą, może za bardzo się boicie ? I nie odpowiadajcie na te pytanie, bo jest ono retoryczne, wątpie żeby ktoś z tak powaznej ekipy jak Ruch wypowiadał się na tym forum. Skończcie juz zbędną gadke o tym układzie, jest układ i będzie, zajmijcie się swoim podwórkiem, swoją ekipą...
We'll never surrender !
-
-
baaardzo sramy na wasz widokesenes pisze:Oj, tak was to boli że układamy się z GieKSą, może za bardzo się boicie ? I nie odpowiadajcie na te pytanie, bo jest ono retoryczne, wątpie żeby ktoś z tak powaznej ekipy jak Ruch wypowiadał się na tym forum. Skończcie juz zbędną gadke o tym układzie, jest układ i będzie, zajmijcie się swoim podwórkiem, swoją ekipą...

-
-
Po co te nic nie warte klotnie ?
Widzew "donosil" na Ruch, a teraz jest zgoda.....i ? I nic, co nas to obchodzi i kto tak naprawde liczy sie z naszym zdaniem ? NIkt, tak wiec zbytnio nierozumiem tych klotni. Ich sprawa i basta.
To samo tyczy sie naszego ukladu z Gieksa, to jest tylko i wylacznie nasza sprawa.
A juz dosadnie klada mnie na ziemie dywagacje przypadkowych osob i glupie posty typu "nie podoba mi sie sztama Cracovii z Lechem", ludzie zejdzcie z orbity marsa na ziemie. Albo poprostu zajmijcie sie wlasnym podworkiem.
ps pana powyzej rowniez poniosla ulanska fantazja(chociaz chcial dobrze)
Widzew "donosil" na Ruch, a teraz jest zgoda.....i ? I nic, co nas to obchodzi i kto tak naprawde liczy sie z naszym zdaniem ? NIkt, tak wiec zbytnio nierozumiem tych klotni. Ich sprawa i basta.
To samo tyczy sie naszego ukladu z Gieksa, to jest tylko i wylacznie nasza sprawa.
A juz dosadnie klada mnie na ziemie dywagacje przypadkowych osob i glupie posty typu "nie podoba mi sie sztama Cracovii z Lechem", ludzie zejdzcie z orbity marsa na ziemie. Albo poprostu zajmijcie sie wlasnym podworkiem.
ps pana powyzej rowniez poniosla ulanska fantazja(chociaz chcial dobrze)

-
-
-
-
chodzi oczywiscie o SparteneRka pisze:Choć widać u GieKSiarzy mały rozłam, jedni chcą kontynuować sztame ( bardziej kumate towarzystwo ) i jest grupa które tej zgody nie chce po wydarzeniach na meczu Banik-Slavia ( śpiewy pikników Banika "Poslkie k****" czy wrzucanie GieKSiarzy pod konno policja ).
GKS & Banik !
-
-
Było jedno małe spotkanie kilka lat temu .Gdy wracaliśmy z meczu zgody z Przemyśla .W Jarosławiu poleciało w nasz autokar kilka kamieni wybijając jedną szybe .Tylko na to było wtedy stać JKS ,który gdy tylko wysypaliśmy sie z aurokaru ,spalił wrotki na pobliskie osiedle.Niestety dla nich ,nie wszystkim udało sie uciec i kilku zalicza oklep .Po całym pościgu zjeżdża sie opory psiarni i niestety kilku Siarkowców zalicza dołek .adas88 pisze:Mamy takie same stosunki jak z wiekszoscia z Podkarpacia czyli kosa chociaz raczej nigdy nie doszlo miedzy nami do jakiegos powazniejszego spotkania.Sven pisze:Jaki jest stosunek JKS Jarosław do Siarki Tarnobrzeg?
-
- ban
-
-
-
Yyyy oczywiście masz rację, tylko pomyślałem o innych regionalnych ekipach, gdy pisałem przez pomyłkętasman88 pisze:no to chyba nie jesteś w temacie bo 2 razy nasi mlodzi wygrywaliFighting Dragon Tokyo pisze:Była nawet stoczona ustawka młodocianych, którą nieoczekiwanie wygrała Stal.

-
Spoko nie ma problemu , każdy moze sie pomylicFighting Dragon Tokyo pisze:Yyyy oczywiście masz rację, tylko pomyślałem o innych regionalnych ekipach, gdy pisałem przez pomyłkętasman88 pisze:no to chyba nie jesteś w temacie bo 2 razy nasi mlodzi wygrywaliFighting Dragon Tokyo pisze:Była nawet stoczona ustawka młodocianych, którą nieoczekiwanie wygrała Stal.Zwracam honor!
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
-
Kolego to bylo z 6-7 lat temu gdy jeszcze byly modne kamionki i kilku od Nas mlodych obrzucilo wasz autokar kamieniami,ale dziwne jest pisanie ze tylko na tyle bylo stac JKS jesli porownac 5-6 malolatow i caly autokar ktory za nimi wybieglS.J. pisze:Było jedno małe spotkanie kilka lat temu .Gdy wracaliśmy z meczu zgody z Przemyśla .W Jarosławiu poleciało w nasz autokar kilka kamieni wybijając jedną szybe .Tylko na to było wtedy stać JKS ,który gdy tylko wysypaliśmy sie z aurokaru ,spalił wrotki na pobliskie osiedle.Niestety dla nich ,nie wszystkim udało sie uciec i kilku zalicza oklep .Po całym pościgu zjeżdża sie opory psiarni i niestety kilku Siarkowców zalicza dołek .adas88 pisze:Mamy takie same stosunki jak z wiekszoscia z Podkarpacia czyli kosa chociaz raczej nigdy nie doszlo miedzy nami do jakiegos powazniejszego spotkania.Sven pisze:Jaki jest stosunek JKS Jarosław do Siarki Tarnobrzeg?

JKS JAROSLAW-OD KOLYSKI AZ PO GROB!
-