I jeszcze z dzisiaj.
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Ty jebana policyjna ruro! W obu przypadkach jest wór! Ziomka swojego uratowal od odsiadki a drugiego dnia posłał dobrego chlopaka na wakacje. Czy ty bronisz psa czy cos zle zrozumialem? Czemu ta ku*** nie siedzi jeszcze z blokada?siedze cicho pisze: ↑30.08.2018, 15:38Górnik - policjant sprzedał swoich, żeby pomóc kibolom.
Ruch - kibol sprzedał swoich, żeby pomóc policji.
Każdy niech myśli, co chce.
Polecam powrót do szkoły. Ręce opadają od takich jak ty "myślicieli" :/jeden post pisze: ↑30.08.2018, 16:08Ty jebana policyjna ruro! W obu przypadkach jest wór! Ziomka swojego uratowal od odsiadki a drugiego dnia posłał dobrego chlopaka na wakacje. Czy ty bronisz psa czy cos zle zrozumialem? Czemu ta ku*** nie siedzi jeszcze z blokada?siedze cicho pisze: ↑30.08.2018, 15:38Górnik - policjant sprzedał swoich, żeby pomóc kibolom.
Ruch - kibol sprzedał swoich, żeby pomóc policji.
Każdy niech myśli, co chce.
Jak na razie to prujesz się non stop ty na tym forum. Każdy prowadzi bojkot po swojemu, nie chodzą do siebie a ty się uczepiłeś tylko wyjazdów. Jakoś jak Górnik Łęczna miał walkę z zarządem i chodzili tylko na II drużynę to już nikt z was się nie czepiał! Trochę obiektywizmu, ale przecież wymagam od was czegoś niemożliwego.
Tak, Polska doiła... nie zapominaj o tym że Polacy mieli tyle do gadania w czasach sowieckich co niemcy w NRD.PeRkun pisze: ↑30.08.2018, 11:55Polska przejęła Ślask nic za to nie zyskując. Kilkadziesiat lat doiła bogactwa Śląska, dajac innym regionom pieniadze. Ze 100% podatkow wracalo i wraca tylko 40% pieniedzy. Obecnie miasta Ślaskie sa w najgorszym stanie w Polsce a powinny byc za te wydojone pieniadze bogate i zadbane tyle dala Polska Śląskowi.
Oni nigdy praktycznie nie jeździkiGJ1962 pisze: ↑31.08.2018, 14:42Jak na razie to prujesz się non stop ty na tym forum. Każdy prowadzi bojkot po swojemu, nie chodzą do siebie a ty się uczepiłeś tylko wyjazdów. Jakoś jak Górnik Łęczna miał walkę z zarządem i chodzili tylko na II drużynę to już nikt z was się nie czepiał! Trochę obiektywizmu, ale przecież wymagam od was czegoś niemożliwego.
Pokaż mi kmiocie w którym miejscu zrobiliśmy z siebie ekipę przechujów ? Bronimy swojej wartości jeśli ktoś robi z nas bandę konfidentów, przerzutów, klawiszy i c*** wie kogo jeszcze...co jest wielką bzdurą.N4Y pisze: ↑31.08.2018, 15:23Oczywiscie ze nie macie ani banda na bande ani na rowne liczby. Nie mowie o pojedynczych przypadkach bo mozecie miec goscia co na solo wymiata ale nawet na liczby jak sie sklady wyselekcjonuje to od tej i tamej ekipy dostaniecie w leb. Nie wiem dlaczego zatem robicie z siebie ekipe przechujow i tak wojujecie w necie skoro normalnie byscie zebrali srogie baty.
Ciekawe jakby Górnik jeździł na wyjazdy i w jakich liczbach jakby był praktycznie tylko w Zabrzu mając obok siebie kluby z wieloma fc. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Łatwo być kibicem znanego klubu z wieloma mistrzostwami Polski z rzeszą fanów w połowie województwa i plus jakieś tereny woj. Opolskiego. Nigdy nie będzie obiektywni i każda historia tylko utwierdza mnie w tym. Pozdrawiam normalnych.KSGKSW pisze: ↑31.08.2018, 15:30Oni nigdy praktycznie nie jeździkiGJ1962 pisze: ↑31.08.2018, 14:42Jak na razie to prujesz się non stop ty na tym forum. Każdy prowadzi bojkot po swojemu, nie chodzą do siebie a ty się uczepiłeś tylko wyjazdów. Jakoś jak Górnik Łęczna miał walkę z zarządem i chodzili tylko na II drużynę to już nikt z was się nie czepiał! Trochę obiektywizmu, ale przecież wymagam od was czegoś niemożliwego.
Masz rację ale to nie ja się spinam że Gliwice należą do Piasta.Gliwice to ponad 180 tys ludzi a na wyjazd jedzie albo kilka osób albo wcale mniejsze kluby jeżdżą lepiej niż PiastGJ1962 pisze: ↑31.08.2018, 16:30Ciekawe jakby Górnik jeździł na wyjazdy i w jakich liczbach jakby był praktycznie tylko w Zabrzu mając obok siebie kluby z wieloma fc. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Łatwo być kibicem znanego klubu z wieloma mistrzostwami Polski z rzeszą fanów w połowie województwa i plus jakieś tereny woj. Opolskiego. Nigdy nie będzie obiektywni i każda historia tylko utwierdza mnie w tym. Pozdrawiam normalnych.KSGKSW pisze: ↑31.08.2018, 15:30Oni nigdy praktycznie nie jeździkiGJ1962 pisze: ↑31.08.2018, 14:42
Jak na razie to prujesz się non stop ty na tym forum. Każdy prowadzi bojkot po swojemu, nie chodzą do siebie a ty się uczepiłeś tylko wyjazdów. Jakoś jak Górnik Łęczna miał walkę z zarządem i chodzili tylko na II drużynę to już nikt z was się nie czepiał! Trochę obiektywizmu, ale przecież wymagam od was czegoś niemożliwego.
Ty oldboy szmato pisalas ze jestes nieaktywna teraz I nie wiesz co sie dzieje obecnie a pizde prujesz kto jest slaby I kto do kogo ma podjazd.W********** paziu.neutralnyoldboj pisze: ↑31.08.2018, 18:02Ja nie widzę, żeby Piast tu się pruł, a jedynie osoby z koalicji się co chwilę prują. Widocznie ten Piast nie jest taki nic nieznaczący. To pewnie prawda, że do Żaboli nie mają podjazdu, ale już do cyganów to nie bym był taki pewny bo oni wiecznie w mordzie byli tylko mocni, nie mówiąc już o Rowie, który ma podjazd co najwyżej do Odry W. albo Ruchu Radzionków.
Po twoich postach widac jaki jestes neutralny sam jestes z Piasta albo Jastrzebia śmierdzisz napinką.
Zmień sobie flecie nick na pasywnyboy. Policzyłeś ludzi z okularami.neutralnyoldboj pisze: ↑31.08.2018, 18:48Katowice 300 tys ludzi kompleks Jastrzębia 90 tysięcy :) Wstydziłbym się na waszym miejscu ale wy k**** wstydu nie macie. Koalicja strachu, cała polska pamięta jak to się zaczęło i nie pruj się zaganiaro bo powinieneś sam do wora iść, a kogoś od szmat wyzywasz. Żałosny przykład upadku zasad ruchu kibicowskiego.
Odpowiesz szczerze na moje pytanie ?puste miasto pisze: ↑31.08.2018, 19:56Tu nadal bez zmian, dzieciaki co by było gdyby te forum padło, próby samobójcze? c**** wiecie skoro caly czas k**** myslicie ze Kolan, szwaja, cisz jeżdżą nadal. Co więcej tych panów już dawno nie ma. Żyjcie swoją fantazją dalej.. Jakies psy sie tutaj wypisuja ze ktos do kogos nie ma podjazdu.. Przecież ostatnia samodzielna akcja ROWu w przeciagu 5 lat to podłożenie GPSa :)
On nie ma nic do gadki w "ekipie".KSGKSW pisze: ↑31.08.2018, 20:10Odpowiesz szczerze na moje pytanie ?puste miasto pisze: ↑31.08.2018, 19:56Tu nadal bez zmian, dzieciaki co by było gdyby te forum padło, próby samobójcze? c**** wiecie skoro caly czas k**** myslicie ze Kolan, szwaja, cisz jeżdżą nadal. Co więcej tych panów już dawno nie ma. Żyjcie swoją fantazją dalej.. Jakies psy sie tutaj wypisuja ze ktos do kogos nie ma podjazdu.. Przecież ostatnia samodzielna akcja ROWu w przeciagu 5 lat to podłożenie GPSa :)
no na pewno nie tyle co wy dwa kumacze_Southern_Poland_ pisze: ↑01.09.2018, 10:03On nie ma nic do gadki w "ekipie".KSGKSW pisze: ↑31.08.2018, 20:10Odpowiesz szczerze na moje pytanie ?puste miasto pisze: ↑31.08.2018, 19:56Tu nadal bez zmian, dzieciaki co by było gdyby te forum padło, próby samobójcze? c**** wiecie skoro caly czas k**** myslicie ze Kolan, szwaja, cisz jeżdżą nadal. Co więcej tych panów już dawno nie ma. Żyjcie swoją fantazją dalej.. Jakies psy sie tutaj wypisuja ze ktos do kogos nie ma podjazdu.. Przecież ostatnia samodzielna akcja ROWu w przeciagu 5 lat to podłożenie GPSa :)
Po co się spinasz ? Ja mu zadałem normalne pytanie.muszynianka2 pisze: ↑01.09.2018, 10:24no na pewno nie tyle co wy dwa kumacze
Wystarczy popatrzeć kto jak jeździ na wyjazdy, a i przy Rybniku blado wyglądacie, obsrańcy. Oni na drugi koniec Polski potrafią się zebrać i pojechać w przeciwieństwie do was. Wejherowo czy Toruń pokazały, że nie obsrali się jak wyneutralnyoldboj pisze: ↑31.08.2018, 18:02Ja nie widzę, żeby Piast tu się pruł, a jedynie osoby z koalicji się co chwilę prują. Widocznie ten Piast nie jest taki nic nieznaczący. To pewnie prawda, że do Żaboli nie mają podjazdu, ale już do cyganów to nie bym był taki pewny bo oni wiecznie w mordzie byli tylko mocni, nie mówiąc już o Rowie, który ma podjazd co najwyżej do Odry W. albo Ruchu Radzionków.
Pełne porty? Przypomnij mi w ilu i ile razy pojechaliście do Szczecina od waszych tańców?puste miasto pisze: ↑01.09.2018, 14:26pożeracz słonecznika pisze: ↑01.09.2018, 13:58Wystarczy popatrzeć kto jak jeździ na wyjazdy, a i przy Rybniku blado wyglądacie, obsrańcy. Oni na drugi koniec Polski potrafią się zebrać i pojechać w przeciwieństwie do was. Wejherowo czy Toruń pokazały, że nie obsrali się jak wyneutralnyoldboj pisze: ↑31.08.2018, 18:02Ja nie widzę, żeby Piast tu się pruł, a jedynie osoby z koalicji się co chwilę prują. Widocznie ten Piast nie jest taki nic nieznaczący. To pewnie prawda, że do Żaboli nie mają podjazdu, ale już do cyganów to nie bym był taki pewny bo oni wiecznie w mordzie byli tylko mocni, nie mówiąc już o Rowie, który ma podjazd co najwyżej do Odry W. albo Ruchu Radzionków.
Ty k**** jebana dales przyklady wlasnie kiedy ROW mial pelne porty i do Wejherowa jak i do Torunia zabrali ze sobą posiłki.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
A kto broni zabrać ze sobą Jastrzębie? Ale najpierw trza mieć jaja, żeby odważyć się na taką długą wycieczkę przez gorące terenypuste miasto pisze: ↑01.09.2018, 14:26pożeracz słonecznika pisze: ↑01.09.2018, 13:58Wystarczy popatrzeć kto jak jeździ na wyjazdy, a i przy Rybniku blado wyglądacie, obsrańcy. Oni na drugi koniec Polski potrafią się zebrać i pojechać w przeciwieństwie do was. Wejherowo czy Toruń pokazały, że nie obsrali się jak wyneutralnyoldboj pisze: ↑31.08.2018, 18:02Ja nie widzę, żeby Piast tu się pruł, a jedynie osoby z koalicji się co chwilę prują. Widocznie ten Piast nie jest taki nic nieznaczący. To pewnie prawda, że do Żaboli nie mają podjazdu, ale już do cyganów to nie bym był taki pewny bo oni wiecznie w mordzie byli tylko mocni, nie mówiąc już o Rowie, który ma podjazd co najwyżej do Odry W. albo Ruchu Radzionków.
Ty k**** jebana dales przyklady wlasnie kiedy ROW mial pelne porty i do Wejherowa jak i do Torunia zabrali ze sobą posiłki.
To do kolegów smsy pisz,a nie na kibicach info dla wszystkich.Thuglife1971 pisze: ↑01.09.2018, 15:05Autokar Cidrow widziany na DK1 w drodze do Bielska z małą obstawa
Koło c**** to ty latasz Ciderlandowi,mi i użytkownikom tego forum ze swoim śmiesznym info.
Zgadza się. Graliśmy dzisiaj z Rekordem Bielsko Biała na stadionie Miejskim. Nas równe 40 osób z jedną flagą "Ruch".Thuglife1971 pisze: ↑01.09.2018, 15:05Autokar Cidrow widziany na DK1 w drodze do Bielska z małą obstawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Dżolo Rypandolo, Koper1910, Nosferatu, smola, StanisławAnioł, strazaksam i 166 gości