Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
łajdaczyna
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
-
SchabZaBrata
Dzięki stary ale to nie konkurs piękności
W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćłajdaczyna pisze: 50 min temu Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
I raczej żadna ekipa ich nie sprawdzi. Z bardzo prostej przyczyny.łajdaczyna pisze: 50 min temu Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
Polscy chuligani (w większości) bardziej przejmują się kontami na instagramie czy facebooku żeby tam wyglądać poważnie oraz groźnie, bo gdy trzeba się skonfrontować to brakuje czasem mocnych. Kiedyś pety zgrywali chuliganów na fotce, teraz są od tego inne media. Gdyby ekipy więcej nienawiści przelewała w pięści zamiast malować setne transparenty o honorze i cykorach, myślę, że już dawno tą Wisłę by sprawdzili.
Groźne transparenty najwyraźniej są wyznacznikiem życia kibicowskiego, co stało się to chyba już od wielu lat remedium na wszystkie sprawy. A to, że tym bojkotem kilka ekip się ośmieszyło to już inna sprawa.
W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćWwaNh pisze: 38 min temu [quote=łajdaczyna post_id=<a href="tel:1480843">1480843</a> time=<a href="tel:1788334199">1788334199</a> user_id=94029]
Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
[/quote]To bierz sprzet do łapy i atakuj odegraj sie za korone bielsko czy hujnika pokaz ze jestes ostry a jak nie to rysuj transparenty i dalej śpiewaj i klaskaj na meczu i nie becz jak baba
Większość zdrowo myślących ludzi ma albo rodziny, kredyty i inne zobowiązania i nie chce przez takie k**** trafic na parę lat do puchy albo przepłacić życiem ale wy wiecznie odurzone tematem żyjecie w swoim świecie
To spłacaj kredyt siedź z baba i nie płacz cioto jebana z neta
-
SchabZaBrata
No, jak już piszesz o odurzeniu tematem to zręcznie omijasz fakt, że niektórym nie przeszkadza trafić na parę lat do puchy za coś innego.WwaNh pisze: 24 min temu Większość zdrowo myślących ludzi ma albo rodziny, kredyty i inne zobowiązania i nie chce przez takie k**** trafic na parę lat do puchy albo przepłacić życiem ale wy wiecznie odurzone tematem żyjecie w swoim świecie
-
łajdaczyna
Ci torebkowicze z opalenizną i fryzurą prosto od barbera mają kredyty? Nie może być 😅 Czyli te koszulki o Chanel to jednak z Turcji?
No to czyli idealnie wpasowujesz się w mój poprzedni post. Lepiej robić image na social media niż walczyć ze znienawidzoną Wisłą z którą walczy się pseudobojkotami oraz transparentami. A gdy wróg w zasięgu, nikt nie ma odwagi.WwaNh pisze: 24 min temu Większość zdrowo myślących ludzi ma albo rodziny, kredyty i inne zobowiązania i nie chce przez takie k**** trafic na parę lat do puchy albo przepłacić życiem ale wy wiecznie odurzone tematem żyjecie w swoim świecie