Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
łajdaczyna
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
-
SchabZaBrata
Dzięki stary ale to nie konkurs piękności
W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćłajdaczyna pisze: dzisiaj, 09:29 Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
-
SchabZaBrata
No, jak już piszesz o odurzeniu tematem to zręcznie omijasz fakt, że niektórym nie przeszkadza trafić na parę lat do puchy za coś innego.WwaNh pisze: dzisiaj, 09:55 Większość zdrowo myślących ludzi ma albo rodziny, kredyty i inne zobowiązania i nie chce przez takie k**** trafic na parę lat do puchy albo przepłacić życiem ale wy wiecznie odurzone tematem żyjecie w swoim świecie
Nie wahaj tyle kleju. Dla hutnika ciężkie czasy ferajna się rozrasta ostatnia akcja przyciągnęła dużo nowych 15-16 latkow a gumiory to nie zydy i jak jankes z kolegami spierdalaja nawet przed dziećmi
Czemu ten wyzej mlody Frajer podpisuje sie pod dobrego chlopaka
To ja pawel aka kompleks 155 cm wzrostu 45 kg wagi wszyscy mnie zawsze jechali na hucie byłem popychadłem teraz lansuje się na śmierci ziomka wrzucam fotki z cmentarza a złapany wypierałam się klubu więcej już miałem w mordzie hujow ale dalej hooligan maczety katany noże konie pod maska a walczą mieczem to my hutnik defensywne maczety