Top 3 ekipy na przestrzeni 20 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
costamjest

Re: Top 3 ekipy na przestrzeni 20 lat

Post autor: costamjest » 03.02.2014, 16:22

Filmiki z Myszkowa i Rudy mówią wszystko jak się porównuje KSGKS z Ruchem.
Apropo filmik z Rudy zniknął z youtuba?

iparts.pl
strona-praska

Post autor: strona-praska » 03.02.2014, 17:51

Obie większe porażki Legii z Lechem (Wolska i atak Legii na specjal Lecha) nie są tak klarowne. Na Wolskiej, Lech czuje się pełnym zwycięzcą na obcym terenie, natomiast w jaki sposób i przy pomocy jakich zabawek uzyskali to zwycięstwo to inna strona medalu (dziwnym trafem przez awanturę przewinęło się kilkanaście znanych na tamte czasy twarzy z KSC.)

Druga konkretna walka to atak na specjal Kolejorza gdzie każdy wie ile osób jedzie w takim specjalu, aczkolwiek tu miała miejsca już honorowa walka i trzeba było się z tym liczyć

strona-praska

Post autor: strona-praska » 03.02.2014, 17:56

Dodam od razu, że Lech wobec Legii niejednokrotnie zachował się bardzo fair i mam osobiście do nich duży szacunek, ale na Wolskiej był sprzęt. Takie są fakty.

Barnet

Post autor: Barnet » 03.02.2014, 18:25

gaśnica to nie sprzęt ;)
Obrazek

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 05.02.2014, 02:10

to jest za długi okres, przykład Lecha - gdzie na początku nie był taki silny, czy Arki - która pod koniec dołuje, poza tym gdzie tu wspomniany Ruch w pierwszej trójce na przestrzeni tych 20 lat???

na pewno mieści się tu Legia, a potem? Widzew, Lechia, Lech, Arka, ŁKS [kolejność przypadkowa]??? dalej Ruch, Zagłębie, Wisła, Craxa, Śląsk...
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 05.02.2014, 02:12

PS> mam na myśli lata 1990-2010
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

RKC-AJ

Post autor: RKC-AJ » 05.02.2014, 02:21

1 Widzew
2 Lechia/Arka
3. Ruch/Legia

BylismyTu

Post autor: BylismyTu » 05.02.2014, 11:40

RKC-AJ pisze:1 Widzew
2 Lechia/Arka
3. Ruch/Legia
Matka ćpie że wiesz?

amiN

Post autor: amiN » 05.02.2014, 20:43

Jak dla mnie jesli chodzi o
Ultras
1. Legia
2. Lech
3. Widzew

Jesli o aspekty H
1. Lech
2. ŁKS
3. Ruch/Lechia

8R8

Post autor: 8R8 » 05.02.2014, 21:00

Umoumsxxl pisze:
PyskatySK pisze:
Lh1964 pisze: awanti w świonach jak graliśmy w 4 lidze,
Chłopcze brednie opowiadasz.Starcie na koronie oczywiście nie rozstrzygnięte przez wiadomo kogo.Jedni i drudzy wycofka i wjazd GieKSy na murawę.Brak reakcji z waszej strony i koniec przygód.Jeśli piszesz te straszne rzeczy o shootgunach to z deka p******* ci się sytuacje bo coś tam jeszcze próbujecie dymić z psiarnią jak zawijają paru od was bodajże w przerwie meczu (wjezdza polewaczka i rzeczone shootguny).Co do waszego niezdecydowania o walce na murawie to już nie raz była wklejana fota gdzie pare osób od was stoi przy otwartej bramie bez jakichkolwiek psów i tych strasznych shootgunów.
Byłeś tam pajacu?
To że na tamtym zdjęciu nie widać psów nie oznacza że ich tam nie było. Ze względu na infrastrukturę stadionową, psy staly za naszym sektorem od strony wjazdu. Dodatkowo było w c*** znanych w Chorzowie tajniaków, którzy wiedzieli że coś się może wydarzyć, tym bardziej po ośmieszeniu was na Myszkowie, co miało miejsce bodajże tydzień wcześniej.
Podsumowując: na koronie szybkie i zacięte starcie na remis, gdzie wpadają psy, potem wy wbijacie na murawę(nie mając po swojej stronie sektora psów) na co Ruch nie przystał. Chciałbym przypomnieć, że było to niedługo po zadymie z Łks-em i trzeba byłoby być nieźle pierdolniętym, by pchać się na taki przypał.
Jeżeli wy takie akcje ja ta w Swiętochowicach zaliczacie jako swoje zwycięstwa, czy też ustawka fc jaworzno do 18 lat to nie mam więcej nic do powiedzenia...

Nowa Huta 1906

Post autor: Nowa Huta 1906 » 05.02.2014, 21:08

3 (4)ekipy ultras -- okres 1994-2014

1) LEGIA WARSZAWA
2) WISŁA KRAKÓW/ LECH POZNAŃ/WIDZEW ŁÓDŹ

zdecydowanie te ekipy najwięcej zrobiły dla ultras w ostatnich latach(ilość,jakość)

3 ekipy hooligans --okres 1994-2014 (biorę pod uwagę cały ten okres a nie ostanie lata)

1) LEGIA WARSZAWA
2) LECH POZNAŃ
3) --- nie podejmuje się weryfikacji, bo wiele ekip podobny poziom prezentowało w ostatnich latach.
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA

WISŁA KRAKÓW

NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !

chuliganGS

Post autor: chuliganGS » 05.02.2014, 23:21

1. Gornik Zabrze
2. GKS Katowice
3. ROW Rybnik

jak ktos sie ze mna nie zgadza to mam to w d****

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 05.02.2014, 23:27

a ja mysle że masz tam co innego

Temat chyba wyczerpany i mozna go zamknąc bo zaczną się idiotyczne wpisy imbecyli
Obrazek

Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy » 05.02.2014, 23:34

costamjest pisze:Filmiki z Myszkowa i Rudy mówią wszystko jak się porównuje KSGKS z Ruchem.
Apropo filmik z Rudy zniknął z youtuba?
o ten ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=BXhTb19sKZc

Post autor: *** » 05.02.2014, 23:56

a co ten filmik z Myszkowa ma niby mówić?co mieli zrobić upchani w tym sektorze?

!! !!

Post autor: !! !! » 06.02.2014, 00:04

chuliganGS pisze:1. Gornik Zabrze
2. GKS Katowice
3. ROW Rybnik

jak ktos sie ze mna nie zgadza to mam to w d****
Mamy to w d****...

1.Polonia
2.Ruch
3.Zaglebie
*** pisze:a co ten filmik z Myszkowa ma niby mówić?co mieli zrobić upchani w tym sektorze?
Przeskoczyc.

Post autor: *** » 06.02.2014, 01:12

!! !! pisze:
*** pisze:a co ten filmik z Myszkowa ma niby mówić?co mieli zrobić upchani w tym sektorze?
Przeskoczyc.
równie dobrze można napisać że Ruch mógł do nich przeskoczyć, podobna bzdura.
mieli przeskakiwać po parę osób dostając na cipę, czy wszyscy na raz?w taki tłumie to hop siup przecież, powrót przed psiarnią też przemyślany.

nbsiemce1920

Post autor: nbsiemce1920 » 06.02.2014, 08:19

*** pisze:
!! !! pisze:
Przeskoczyc.
mieli przeskakiwać po parę osób dostając na cipę, czy wszyscy na raz?w taki tłumie to hop siup przecież, powrót przed psiarnią też przemyślany.
okej niech ci bedzie, remis ze wskazaniem na Was

Amer81

Post autor: Amer81 » 06.02.2014, 09:43

Skoro ten Ruch taki mocny to czemu nie przeleciał sie poprostu po GieKSie na tych Świonach ?

Co do tematu

1 - Lech
2 - Arka
3 - ŁKS

8R8

Post autor: 8R8 » 06.02.2014, 09:57

Umoumsxxl pisze:
8R8 pisze: Nie,nie było mnie tam pajacyku a info mam z onetu i polsatu sport tak jak 98% twoich koleżanek z kibice.net.Zawsze jak coś nie pójdzie po waszej myśli to próbujecie tak naginać fakty żeby wyszło na wasze.
Oczywiście według ciebie po naszej stronie nie było psiarni a na mecz dotarliśmy zwykłymi busami bez obstawy.
Fajnie że chcesz przypomnieć że było to po ŁKSie ale ja chcę ci przypomnieć że było to 2 lata po ŁKSie.Mówisz coś o przypale z tego powodu? jakoś rok po wspomnianym przez ciebie ŁKSie macie większy dym z psiarnią u nas na stadionie.I co? zatkało pizde?Wtedy nie szliście na przypał w Myszkowie też nie a na Świętochłowicach były shootgany,przypały,psy czołgi i c*** wie jeszcze co.I mam nadzieję że będziesz się trzymał swojego i nie będziesz już nic więcej miał do powiedzenia.
Chodziło mi o psy, których nie było od strony waszego sektora, przez co swobodnie mogliście biegac po stadionie, a nie to że przyjechaliście np. bez obstawy.
Masz pojęcie do kiedy było prowadzone dochodzenie w sprawie Łksu? Masz pojęcie ilu chłopaków nadal rozkminiali? to zamknij pizde!
Zresztą po co ta gadka chuliganie w czarnym wdzianku, jak wy i tak wiecie swoje i jebiecie rucha 24h

8R8

Post autor: 8R8 » 06.02.2014, 09:59

Amer81 pisze:Skoro ten Ruch taki mocny to czemu nie przeleciał sie poprostu po GieKSie na tych Świonach ?
Po prostu Ruch się przestraszył bandy strażników cygańskiego złota...

Post autor: *** » 06.02.2014, 10:20

Przeskoczyc.
nbsiemce1920 pisze:okej niech ci bedzie, remis ze wskazaniem na Was
fajne tylko ja jestem za Wisłą.

Morginhio
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Morginhio » 06.02.2014, 11:15

8R8 pisze:
Umoumsxxl pisze:
8R8 pisze: Nie,nie było mnie tam pajacyku a info mam z onetu i polsatu sport tak jak 98% twoich koleżanek z kibice.net.Zawsze jak coś nie pójdzie po waszej myśli to próbujecie tak naginać fakty żeby wyszło na wasze.
Oczywiście według ciebie po naszej stronie nie było psiarni a na mecz dotarliśmy zwykłymi busami bez obstawy.
Fajnie że chcesz przypomnieć że było to po ŁKSie ale ja chcę ci przypomnieć że było to 2 lata po ŁKSie.Mówisz coś o przypale z tego powodu? jakoś rok po wspomnianym przez ciebie ŁKSie macie większy dym z psiarnią u nas na stadionie.I co? zatkało pizde?Wtedy nie szliście na przypał w Myszkowie też nie a na Świętochłowicach były shootgany,przypały,psy czołgi i c*** wie jeszcze co.I mam nadzieję że będziesz się trzymał swojego i nie będziesz już nic więcej miał do powiedzenia.
Chodziło mi o psy, których nie było od strony waszego sektora, przez co swobodnie mogliście biegac po stadionie, a nie to że przyjechaliście np. bez obstawy.
Masz pojęcie do kiedy było prowadzone dochodzenie w sprawie Łksu? Masz pojęcie ilu chłopaków nadal rozkminiali? to zamknij pizde!
Zresztą po co ta gadka chuliganie w czarnym wdzianku, jak wy i tak wiecie swoje i jebiecie rucha 24h
wprowadź jakąś logikę to swoich wywodów. Tydzień wcześniej policyjne dochodzenia wam nie przeszkadzały, czy w Świonach jest inny system prawny niż w Myszkowie? Tłumaczenie się tymi kilkoma psami jest trochę śmieszne, zwłaszcza w kontekście reakcji sektora...

W Myszkowie mieliście akcje na + tydzień później dostaliście kontre. Większe ekipy od was zaliczały wpadki, więc nie wiem czemu tak ciężko Ci się do tego przyznać.

Amer81

Post autor: Amer81 » 06.02.2014, 11:24

8R8 pisze:
Amer81 pisze:Skoro ten Ruch taki mocny to czemu nie przeleciał sie poprostu po GieKSie na tych Świonach ?
Po prostu Ruch się przestraszył bandy strażników cygańskiego złota...
Mając kupe zamiast mózgu nie odpowiadaj już więcej na posty.

brunobannani

Post autor: brunobannani » 06.02.2014, 11:57

W Myszkowie mieliście akcje na + tydzień później dostaliście kontre. Większe ekipy od was zaliczały wpadki, więc nie wiem czemu tak ciężko Ci się do tego przyznać.
w swionach przynajmiej jakies starcie bylo, a nie totalna kompromitacja jak wasza w myszkowie
s

whitepow

Post autor: whitepow » 06.02.2014, 12:22

Amer81 pisze: 1 - Lech
2 - Arka
3 - ŁKS
Matka wie, że ćpiesz?

fjodor1978vborys1978

Post autor: fjodor1978vborys1978 » 06.02.2014, 12:38

Amer81 pisze:Mając kupe zamiast mózgu nie odpowiadaj już więcej na posty.
A ty kupe w majtach i idz przewin pieluche.
16.06.2013r. pisze:Ruch najebał koalicje KSGKS i już temat kosy zamknięty hehe beka

ja22

Post autor: ja22 » 06.02.2014, 12:56

Sorry że wtrącam ale co wam daje wykłócanie się na forum o akcje sprzed 15 lat. Przecież widomo ż każda ekipa w Polsce zaliczyła w swojej historii jakieś porażki .Na forum nikt nikogo do swych racji nie przekona .Co do mojej top 3 to ciężko wybrać ale typuje tak
1 Legia-Od zawsze bardzo aktywni "H pomimo kilku porażek na plus kilka spektakularnych akcji ultras jak dla mnie bez konkurencyjni w kraju.
2 Lech wielki progres w ostatnich około 10 latach bardzo mocna banda w pewnym momencie zdecydowany numer1 w kraju Teraz mam wrażenie że jakby się to trochę wyrównało . Na plus również bardzo dobre oprawy
3 Łks /Widzew /Ruch Jak dla mnie z udziałem tych ekip obecnie dzieje się najwięcej w kraju Bardzo ciekawe derbowe rywalizacje. Historycznie te ekipy również się liczyły .Byłbym ciekawy wyniku spotkania Ruchu bądź Widzewa z Lechem .(wiem żę w przypadku Ruchu Było takie spotkanie zakończone porażką jednak minęło już kilka lat i wynik obecnej konfrontacji byłby ciekawy
ps. Ten ranking jest moja prywatna oceną i wiadomo że nie każdy będzie się z nim zgadzał Zdaje sobie również sprawę że wiele ekip w ciągu tych 20 lat przeżywało swoje "złote czasy" , jednak wszystkich w top 3 umieścić się nie da

Beha

Post autor: Beha » 06.02.2014, 14:04

??? pisze:Tak obiektywnie patrząc to za całokształt działalności przez ostatnie 20 lat na polskiej scenie miejsce w Top 3 należy się Lechowi i Legii.Patrząc przez pryzmat H to jeśli się nie mylę Lech przez te lata zaliczył tylko 1 porażkę , natomiast Legia miała więcej wpadek , ale wpadki mieli z nieprzypadkowymi ekipami.Patrząc pod względem ultras minimalnie lepiej prezentuje się za to Legia.Prezentowane przez nich oprawy są na najwyższym poziomie.Co do wyjazdów to myślę ,że czy to w Polsce , czy za granicą obie ekipy prezentują solidny , podobny poziom.
Gorzej jest z wytypowaniem 3 ekipy, gdyż patrząc na ostatnie 20 lat jest co najmniej kilku kandydatów , którzy prezentują podobny poziom.
Dlatego żeby Wam nie było żal ,to wpiszcie sobie Waszą ekipę na to miejsce :)
Raczej rywalizacja "derbowa" nakręca poziom, aniżeli go obniża.
Jeśli chodzi o ostatnie 20 lat, moim zdaniem Lech, Legia i chyba jednak Ruch.
Choć pod koniec lat 90-tych jeżdząc na Górny Sląsk to raczej Gieksy się wypatrywało, ale klub im upadł (śmierć słynnego Mariana Dziurowicza z...Sosnowca)
Ruch w tym czasie stawał się coraz mocniejszy.
Przełom 99/00 to mocna rywalizacja Lecha i Legii .Reszta ekip w ciągu kilku lat podgoniała ich poziom- min. Widzew, Ruch.
W okresie (1994-2014) Arka była na topie nie więcej jak 5 lat, choć fakt, pół Polski srało przed nimi w gacie ;-)
Lechia- może trochę niedoceniana (chyba przez spadek i odbijanie się od A-klasy), tak samo jak i Wisełka.
Ta ostatnia to ciekawy przypadek- do momentu brutalizacji rywalizacji z KSC uchodzili za w miarę honorową ekipę, pod koniec lat 90-tych raczej nie byli kojarzeni z nożami i maczetami.Szkoda, bo strasznie kontrastuje sie z opowieścmi starszych kolegów z przełomu lat 80-tych i 90-tych.Za to zawsze trzymali równy poziom wyjazdowy.Pod tym wzgledem o wiele lepiej od KSC.
Lech po spadku w 99r słabo liczbowo jeździł, ale b. dobrze otrzaskła sie młoda ekipa YF.Chuligańsko - numer 1, ale zaliczyli też kilka wpadek (Ząbki,Grabiszyńska, ŁKS, Lechia,Ruch)
No i w 95 r zmiana zgód w Trójmieście- Bałtyk zamieniony na Arkę, co mało osób pamięta.

Śląsk - spory potencjał, wygrana z koalicją na Grabiszyńskiej, ale potem pare razy wyłapywał od Lech i od Lubinków. Także, jak większość ekip- masa wzlotów i upadków.
Widzewpod koniec lat 90-tych nie był tak mocny, zresztą agonia klubu teraz też im nie pomaga. Wysyp FC w całej Polsce to pokłosie LM i ostatniego MP z 97 r.
Wracałem po kadrze Polska-Bułgaria w 99 r z ekipą Widzewa(DHW) pociągiem jadącym do Skierek - była to wtedy młoda ekipa. Bardzo młoda. Fakt, strasznie pobijani przez policje wtedy byli.
Górnik "odrósł" ostatnimi latami, chyba w układzie KSGKS on bardziej zyskali, a Gieksa straciła. Takie ma wrażenie, kiedys to Gieksa lepiej kojarzyła mi się.
W tej chwili poziom h/wyjazdowy jest bardziej wyrównany.

Czasy się zmieniły, nowe stadiony, lepsza organizacja, większy potencja mają jednak wieksze miasta i lepiej zarządzane kluby.
Szkoda Łodzi, moim zdaniem kibicowsko po upadku sportowym eŁkSy i nadchodzącej klapie Widzewa najciekawsze kibicowsko miasto zmarnieje.

Jesczez na konice- troche osób wspominało przełom lat 80-tych i 90-tych - nikt nie wspomniał o Pogoni Szczecin (a ci potrafili chyba w 97 lub 98 poradzić sobie w Poznaniu z Lechem).A wcześniejsze lata to słynna ekipa metalowców :)
Potem niestety mocno chude lata.

SILESIA FAN

Post autor: SILESIA FAN » 06.02.2014, 14:08

Lech tez zalicza porazki z Lechia i ucieka na autostradzie przed Ruchem.

brunobannani

Post autor: brunobannani » 06.02.2014, 16:15

tak, ale raczej na przestrzeni 20 lat raczej do top 3 sie nie lapia
s

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 06.02.2014, 17:09

PyskatySK pisze:
Morginhio pisze: wprowadź jakąś logikę to swoich wywodów. Tydzień wcześniej policyjne dochodzenia wam nie przeszkadzały, czy w Świonach jest inny system prawny niż w Myszkowie? Tłumaczenie się tymi kilkoma psami jest trochę śmieszne, zwłaszcza w kontekście reakcji sektora...

Jest i gwiazdor.
Na Myszkowie nie było psów na stadionie przez bardzo długi czas, może ku*** dlatego co?
Wpadka w Świętochłowicach? Czyli rozumiem, że Wasze zwycięstwo? A w Myszkowie to chyba nierozstrzygnięte, bo przecież nie doszło do starcia. :)
Olej ich jeszcze troszeczke i sie dowiemy tutaj ze derby w 98 i spodek tez na remis:)

Morginhio
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Morginhio » 06.02.2014, 17:24

ATM1920 pisze:
PyskatySK pisze:
Morginhio pisze: wprowadź jakąś logikę to swoich wywodów. Tydzień wcześniej policyjne dochodzenia wam nie przeszkadzały, czy w Świonach jest inny system prawny niż w Myszkowie? Tłumaczenie się tymi kilkoma psami jest trochę śmieszne, zwłaszcza w kontekście reakcji sektora...

Jest i gwiazdor.
Na Myszkowie nie było psów na stadionie przez bardzo długi czas, może ku*** dlatego co?
Wpadka w Świętochłowicach? Czyli rozumiem, że Wasze zwycięstwo? A w Myszkowie to chyba nierozstrzygnięte, bo przecież nie doszło do starcia. :)
Olej ich jeszcze troszeczke i sie dowiemy tutaj ze derby w 98 i spodek tez na remis:)
to już taka tradycja widzę, że sami sobie odpowiadacie, szyjąc przy okazji fantazje wmawiacie sobie nawzajem, co też ta GieKSa z Górnikiem sądzi i uważa :)

enterorokej

Post autor: enterorokej » 06.02.2014, 17:37

TOP3: Legia (pelno fan clubow,frekfencja u siebie elegancka, wyjazdy w duzych liczbach, doping zawsze 90minut, oprawy najlepsze w Polsce, hools tez dobrzi), Lech (frekfencja o wiele gorsza niz Legia, bywalo ze na mecze w Poznaniu przychodzilo 1000osob, Chuliganka najlepsza w kraju, doping 90minut b.glosny, oprawy tez dobre i solidne wyjazdy aczkolwiek dawniej slabo jezdzili ale dobra ekipa, oprawy tez przewaznie jakies robili) i chyba jednak Widzew ( chyba najwiecej fan clubow w polsce, doping glosny i elegancki, chuliganka bardzo aktywna, wyjazdy zawsze w duzych liczbach i czesto nawet na zakazie, oprawy slabsze niz LEch i Legia, frekfencja najgorsza z w/w klubow aczkolwiek jak zdobywali majstra to i 15tys widzow przychodzilo).
Krotko na temat:
Myszkow- GKS ( akcja na wielki plus dla Ruchu i Myszkowa, gieksa oprocz paru chopow to kupa w gacie)
Slask Swietochlowice - GKS ( akcja na plus dla Gieksy)

Mirek Jowisz

Post autor: Mirek Jowisz » 06.02.2014, 22:22

@Beha bardzo obiektywnie i fajnie się to czyta tylko mam jedno pytanie. Kiedy Śląsk został obity przez Zagłębie Lubin? Pytam serio i bez żadnej spiny itd. Po prostu nigdy o tym nie słyszałem dlatego jak ty badź ktoś inny mógłby w skrócie, nawet bez zagłębiania się w szczegóły coś napisać to bedę wdzięczny. Ewentualnie na priv.

Adam11

Post autor: Adam11 » 06.02.2014, 22:37

1. Legia za caloksztalt
2. Widzew/Lech

Ciezko ocenic tutaj Top3 z calych 20 lat czego przykladem jest np. Lech. Najmocniejsza zgoda moim zdaniem to ALC.

Ultra2012

Post autor: Ultra2012 » 06.02.2014, 23:48

Najmocniejsza zgoda moim zdaniem to ALC.

chyba kpisz...

daniKSC

Post autor: daniKSC » 07.02.2014, 00:00

czemu ma kpić? gadamy o ostatnich 20 latach, więc kogo byś dał innego?

aidem

Post autor: aidem » 07.02.2014, 11:50

1- Legia na przestrzenie 20 lat stały poziom
2- Lech , Ruch , ŁKS - gdyż na przestrzeni 20 lat różnie bywało
3-Widzew , Zawisza , Motor
To moje typy tylko i wyłącznie nie kibicuje w.w ekipom

mariuszstalowa

Post autor: mariuszstalowa » 07.02.2014, 15:34

aidem pisze:1- Legia na przestrzenie 20 lat stały poziom
2- Lech , Ruch , ŁKS - gdyż na przestrzeni 20 lat różnie bywało
3-Widzew , Zawisza , Motor
To moje typy tylko i wyłącznie nie kibicuje w.w ekipom
Jesli chodzi o Motor to napewno ja bym ich tak wysoko nie umiescil-moze jest o ich glosno ale ponosili dotkliwe porazki 2 razy na swoim stadionie i inne wydarzenia .

ODPOWIEDZ