Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Gdybyś tak szybko reagował na inne pierdoły jakie się tutaj wypisuje, byłoby lepiej. Dzięki za odpowiedź.
-
Nie jestem tu modem, mimo iż mam uprawnienia. Reaguję wyłącznie na pierdoły pisane przez ludzi z Legii, co wielokrotnie było pisane.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
- ban
A czy Ty i Rozwój to nie ta sama osoba tutaj ? Odkąd zapomniałeś pojawić sie na Zagłębiu piszesz dalej te same śmieci , tyle że już pod innym nickiem.Zgody 28 pisze:Czy znany wszystkim kibicom, najbardziej obiektywny admin na przestrzeni internetu, Fox, legitymuje się na Twitterze pod nazwą @kibo(L)?
Pytam z czystej ciekawości a nie z komendy.
-
Nie wiem kim jest osoba o podanym przez Ciebie nicku. Pewnie Cię trochę tym zawiodłem. Przepraszam.Krzysiek1946 pisze:A czy Ty i Rozwój to nie ta sama osoba tutaj ? Odkąd zapomniałeś pojawić sie na Zagłębiu piszesz dalej te same śmieci , tyle że już pod innym nickiem.Zgody 28 pisze:Czy znany wszystkim kibicom, najbardziej obiektywny admin na przestrzeni internetu, Fox, legitymuje się na Twitterze pod nazwą @kibo(L)?
Pytam z czystej ciekawości a nie z komendy.
-
Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
-
1. Jak kibice Zagłębia Lubin odnoszą się do tego, że kiedyś na ich meczach wisiała flaga z gandzią? Z tego co wiem to skini są tam silną ekipą.
2. Jak wygląda sytuacja w Żurominie? Dalej jest tam ekipa brudasów czy są młodzi ogarnięci w poglądach chłopaki?
2. Jak wygląda sytuacja w Żurominie? Dalej jest tam ekipa brudasów czy są młodzi ogarnięci w poglądach chłopaki?
-
Powstał bodaj Narodowy Żuromin i przejął tam trybuny. Nie ma już w Polsce ekip brudasów na trybunach ich czasy na Polonii czy w Żurominie się skończyły.
-
Upadła polonijna antifa to i Żuromin się nie wychyla . Ogólnie rzecz biorąc to bywałem tam w ostatnich latach często , czasem w barwach swojej drużyny (!) i nie było żadnego problemu , także raczej to pustynia kibicowska .
-
Od dawna poszukuje zdjęcia oprawy Widzewa "Na szachownicy życia zawsze pozostaniecie pionkami" oraz riposty eŁKSy "My posuwamy damy, wy bijecie konie" ma ktoś może ?
-
ŁKS zyskał bądź stracił tereny na rzecz Widzew ? Interesują mnie Fan Cluby.
-
-
Człowieku masz wątek łódzki, gdzie możesz poczytać o tym godzinami. Takimi pytaniami to można tylko rozjebać ten temat.Lubos pisze:ŁKS zyskał bądź stracił tereny na rzecz Widzew ? Interesują mnie Fan Cluby.
-
Zna ktoś odpowiedź ?alcone pisze:Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
-
Livin'LaVidaLoca pisze:Od dawna poszukuje zdjęcia oprawy Widzewa "Na szachownicy życia zawsze pozostaniecie pionkami" oraz riposty eŁKSy "My posuwamy damy, wy bijecie konie" ma ktoś może ?

W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
W**********alcone pisze:Zna ktoś odpowiedź ?alcone pisze:Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
-
W jakich okolicznosciach Bks kroi Górala z dwóch flag?
[link]
[link]
-
policjaalcone pisze:Zna ktoś odpowiedź ?alcone pisze:Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
Nie wiedziałem gdzie wpisac zna ktoś może strone z galeriami meczów od roku 2002?. Chodzi oczywiście o Polske i naturalnie o foty trybun. Coś jak na 12 zawodnik. pl
-
ma ktos moze skany, histori kibicow Zaglebia i GOrnika z magazynu ultra i wywiady z tego magazynu?
s
-
nie wiedziałem za bardzo gdzie dać. film "edukacyjny" http://www.youtube.com/watch?v=6iS_Cu174wE
-
Typ w koszulce Ojro 2012 rozjebał system definitywnie... Co to ku*** ma być?robo(L) pisze:nie wiedziałem za bardzo gdzie dać. film "edukacyjny" http://www.youtube.com/watch?v=6iS_Cu174wE
-
Powinieneś wyciągnąć wnioski, a nie się nabijać. W końcu zostało to nakręcone za nasze pieniądze, więc jesteś sponsorem tego rzadkiej maści arcydzieła :)
-
Mam tylko Zagłebie Sosnowiec jeśli ci właśnie o nich chodziło.brunobannani pisze:ma ktos moze skany, histori kibicow Zaglebia i GOrnika z magazynu ultra i wywiady z tego magazynu?
[link]
-
jest i Polski okołofutbola :)robo(L) pisze:nie wiedziałem za bardzo gdzie dać. film "edukacyjny" http://www.youtube.com/watch?v=6iS_Cu174wE
-
dokładnie, to jest w tym wszystkim "najlepsze"...Neodym pisze:Powinieneś wyciągnąć wnioski, a nie się nabijać. W końcu zostało to nakręcone za nasze pieniądze, więc jesteś sponsorem tego rzadkiej maści arcydzieła :)
-
A mnie interesuje jak wyglądała sytuacja z kibicami Legii Warszawa w Lublinie
Byli na jakimś konkretnym osiedlu czy porozrzucani po całym mieście?
Byli na jakimś konkretnym osiedlu czy porozrzucani po całym mieście?
[link]
-
W jakich okolicznościach w latach 90 Wisła straciła flage Official Hooligans na rzecz Cracovii ?
-
Pytanie do poznaniaków: Czy jeśli chcę raz pojechać na mecz do Poznania to jak wygląda cała procedura ? Musze mieć te karty kibica czy coś takiego ? Bilety na przeciwległą do kotła po ile chodzą ?
-
1. Jeżeli chcesz jednorazowo wejść:
[link]
2. Cennik: [link]
[link]
-
Nie trzeba nic wyrabiać. Można normalnie kupić bilet za pieniądze nie pokazując przy tym nawet żadnych dokumentów.Neodym pisze:1. Jeżeli chcesz jednorazowo wejść:
[link]
Przynajmniej w poprzednim sezonie tak było.
-
ja p******* ty na poważnie z tymi linkami Nie wchodzić !!!
o jakości ekipy świadczy cięta riposta .... w necie !!!
-
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Która ekipa spaliła flage wroga na jego stadionie ? Wiem, że Lech we Wrocławiu. Czy udało się ostatnimi czasy jeszcze jakiejs ekipie? Bo nie przypominam sobie.
-
Na meczu Lech-Legia spłonęła flaga Tarnowow Podgórne skrojona przez Pogoń.
Na meczu Legia-Korona flagi Korony skrojone na turnieju kibicowskim zostały spalone.
Na meczu Legia-Korona flagi Korony skrojone na turnieju kibicowskim zostały spalone.
-
Dzięki ale chodzi mi o spalenie na stadionie wroga
-
Z tym pierwszym ma racje została spalona na meczu Lech- Legia, Tarnowo Podgórne.ostr pisze:Dzięki ale chodzi mi o spalenie na stadionie wroga
-
Resovia nie ma układu z Miedzią.
Kwestia wytłumaczona kilka stron wstecz, stare znajomości - stąd obecność Sovii na meczu Miedzi z Lechem.
Kwestia wytłumaczona kilka stron wstecz, stare znajomości - stąd obecność Sovii na meczu Miedzi z Lechem.
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
-
ostr - flaga CRAZY CANNIBALS spłonęła na derbach na Unii2.Mimo wcześniejszych apeli przeciwników by szczegółowo sprawdzać wchodzących na mecz Widzewiaków.
Wystarczy nazwać się Hess a wszyscy zapomną że jesteś żydem
-
Poszukuje informacji na temat pierwszej skrojonej flagi, bądź barw klubowych w Polsce, a może być też i na świecie, a najlepiej i tu i tu ;) Jakiego klubu kibice skroili i komu skroili, oraz kiedy to było i przy jakich okolicznościach. Zależałoby mi też na źródłach, choć o to trudniej.
[link]
-
Skoro jest taki temat to zapytam. Jak wyglądały mecze kibicowsko, po rozpadzie Jugosławii? W głowie utkwiło mi, jak koleś biegnie za drugim i strzela do niego z kałacha.
-
ostr pisze:Która ekipa spaliła flage wroga na jego stadionie ? Wiem, że Lech we Wrocławiu. Czy udało się ostatnimi czasy jeszcze jakiejs ekipie? Bo nie przypominam sobie.
Może nie spalona, a potargana została flaga Górnika Wałbrzych "Offical hooligans" w Wałbrzychu przez ROW Rybnik. Flaga została skrojona przez Górnik Zabrze.