kiedys GKS K-ce mial zgode z GKS Jastrzebie.eskulapa pisze:a mnie tak po prostu ciekawi czy jest w Polsce taka zgoda, która łączy dwa ''imiennicze" kluby (np. jakiś XKS ma zgodę z innym XKSem*)?
*nie chciałem podawać jakiejś konkretnej nazwy dlatego przykład całkowicie wymyślony
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
z GKS Tychy też.genom1 pisze:kiedys GKS K-ce mial zgode z GKS Jastrzebie.eskulapa pisze:a mnie tak po prostu ciekawi czy jest w Polsce taka zgoda, która łączy dwa ''imiennicze" kluby (np. jakiś XKS ma zgodę z innym XKSem*)?
*nie chciałem podawać jakiejś konkretnej nazwy dlatego przykład całkowicie wymyślony
-
jestemzbandy
Zależy jak na to patrzec, oficialnie stadion miał pojemnośc ok 8-9 tysiecy(tyle było krzesełek). Lecz były jeszcze niewykorzystane podesty min. całe łuki. Jakby tak patrzec to nie, chociaż swego czasu Zagłebiu wypadł mecz z AC Milan :) Ten stadion miał klimat...Barnet pisze:czy bywały ligowe mecze na starym stadionie w Lubinie przy komplecie widzów?
RKS Motor - RKS Chełmiankaeskulapa pisze:a mnie tak po prostu ciekawi czy jest w Polsce taka zgoda, która łączy dwa ''imiennicze" kluby (np. jakiś XKS ma zgodę z innym XKSem*)?
-
Resistance
Może nie zgoda ale fc. LEGIA Wwa - LEGIA Chełmża.eskulapa pisze:a mnie tak po prostu ciekawi czy jest w Polsce taka zgoda, która łączy dwa ''imiennicze" kluby (np. jakiś XKS ma zgodę z innym XKSem*)?
Górnik Zabrze-Górnik Wałbrzych
-
Gieksa J-no
Jemu chodziło chyba o teraźniejsze czasy a nie prehistorię.
-
brunobannani
Gornik Konin-Gornik Walbrzych
Są gdzieś na necie podobne grafiki z kolejnych sezonów Legii w pucharach? szczególnie z ostatniego sezonu trochę tego się nazbierało?

-
tuwimianin.
Pytanie do kibiców Zagłębia Lubin. Jaka była Wasza liczba na wyjeździe w Mediolanie i jaka była frekwencja u siebie z AC Milan?
Przecież RKS to nie nazwa klubu, nazwy tych klubów to Motor i ChełmiankaSoSure pisze:RKS Motor - RKS Chełmiankaeskulapa pisze:a mnie tak po prostu ciekawi czy jest w Polsce taka zgoda, która łączy dwa ''imiennicze" kluby (np. jakiś XKS ma zgodę z innym XKSem*)?
To ja zadam podobne pytanie. Czy jest w Polsce taka sytuacja, że jeden klub ma zgodę i kosę z dwoma klubami, które się tak samo nazywają? Np. sztama z Górnikiem Łęczna, kosa z Górnikiem Wałbrzych.
-
Stal Stalowa Wola
pewnego czasu Resovia tak miała
Nie ma odpowiedniego tematu więc zapytam, zamawiał ktoś jakieś ciuchy z tego fanpejdza: https://www.facebook.com/SKLEPPFH?fref=ts bo ceny jakieś dziwnie niskie..
Mam pytanie do kibiców Śląska Wrocław czemu niekiedy mieliście mecze u siebie na Olimpijskim stadionie a nie na Oporowskiej?.
1. ma ktoś zdjęcia grafów na trybunie głownej ŁKSu? Nigdy nia mialem byc na tym stadionie, a widze, ze jest burzony.
2. budują ŁKSowi nowy stadion? jeśli tak, ma ktoś projekt, wizualizacje?
Za czasów drugoligowych to z powodu remontu Oporowskiej,m.in. instalowania oświetlenia.Mam pytanie do kibiców Śląska Wrocław czemu niekiedy mieliście mecze u siebie na Olimpijskim stadionie a nie na Oporowskiej?.
Starszym przypominały się czasy Sybisa czy Pawłowskiego,ale dla młodszych nie było tam klimatu (tor żużlowy).
GŚ1920 pisze:1. ma ktoś zdjęcia grafów na trybunie głownej ŁKSu? Nigdy nia mialem byc na tym stadionie, a widze, ze jest burzony.
http://stadiony.net/projekty/pol/stadion_lks_lodz
tutaj masz wizualizacje , narazie ma byc budowana 1 trybuna na 5700 osob w razie awansu maja byc dobudowane kolejne 2 trybuny, pojemnosc 3 trybun bedzie miala 16500.
a tutaj masz pare zdjec z rozbiorki
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 222&type=1
Komu i jakie konkretnie Flagi skroił Ślask Wrocław ostatniej dekady?
Zgodową Polonii&Cracovii ale ona z pewnych względów pojechała do Lublina,jakieś szmaty we Wrocławiu straciło Dundee United i to w sumie tyle.Komu i jakie konkretnie Flagi skroił Ślask Wrocław ostatniej dekady?
-
za Ruchem !
Nam tę nieszczęsną flagę RAŚu ;)gregory88 pisze:Komu i jakie konkretnie Flagi skroił Ślask Wrocław ostatniej dekady?
-
krokiet_z_grzybami
Zastanawiam się jaka sytuacja kibicowska panuje obecnie w takich troche podupadłych sportowo klubów jak Odra Wodzisław, Ruch Radzionków, Szczakowianka Jaworzno, GKS Jastrzebie, Stomil Olsztyn, Odra Opole?
Odra Wodzislaw na +3krokiet_z_grzybami pisze:Zastanawiam się jaka sytuacja kibicowska panuje obecnie w takich troche podupadłych sportowo klubów jak Odra Wodzisław, Ruch Radzionków, Szczakowianka Jaworzno, GKS Jastrzebie, Stomil Olsztyn, Odra Opole?
Ruch Radzionkow na 3
Szczakowianka Jaworzno na 2
Gks Jastrzebie na -4
Stomil Olsztyn na 4
Odra Opole na -4
Czy znany wszystkim kibicom, najbardziej obiektywny admin na przestrzeni internetu, Fox, legitymuje się na Twitterze pod nazwą @kibo(L)?
Pytam z czystej ciekawości a nie z komendy.
Pytam z czystej ciekawości a nie z komendy.
Nie ma twittera, fejsa, ani nie udziela się w komentarzach pod newsami na portalach. W razie czego, info może być i do wglądu komendy. No problemo.
Gdybyś tak szybko reagował na inne pierdoły jakie się tutaj wypisuje, byłoby lepiej. Dzięki za odpowiedź.
Nie jestem tu modem, mimo iż mam uprawnienia. Reaguję wyłącznie na pierdoły pisane przez ludzi z Legii, co wielokrotnie było pisane.
Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
-
BrussikPetra
Upadła polonijna antifa to i Żuromin się nie wychyla . Ogólnie rzecz biorąc to bywałem tam w ostatnich latach często , czasem w barwach swojej drużyny (!) i nie było żadnego problemu , także raczej to pustynia kibicowska .
-
Livin'LaVidaLoca
Od dawna poszukuje zdjęcia oprawy Widzewa "Na szachownicy życia zawsze pozostaniecie pionkami" oraz riposty eŁKSy "My posuwamy damy, wy bijecie konie" ma ktoś może ?
ŁKS zyskał bądź stracił tereny na rzecz Widzew ? Interesują mnie Fan Cluby.
-
brunobannani
zyskal napewno czesc Piotrkowa i chyba Aleksandrow
-
alkopato_1
Człowieku masz wątek łódzki, gdzie możesz poczytać o tym godzinami. Takimi pytaniami to można tylko rozjebać ten temat.Lubos pisze:ŁKS zyskał bądź stracił tereny na rzecz Widzew ? Interesują mnie Fan Cluby.
Zna ktoś odpowiedź ?alcone pisze:Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
-
whitepride08
Livin'LaVidaLoca pisze:Od dawna poszukuje zdjęcia oprawy Widzewa "Na szachownicy życia zawsze pozostaniecie pionkami" oraz riposty eŁKSy "My posuwamy damy, wy bijecie konie" ma ktoś może ?

W jakich okolicznosciach Bks kroi Górala z dwóch flag?
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 8853_n.jpg
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 8853_n.jpg
-
nieobliczalnyTSW1906
policjaalcone pisze:Zna ktoś odpowiedź ?alcone pisze:Co z chłopakami z Ruchu, którzy byli zatrzymani po głośnym "rozbiciu bojówki Ruchu" kilka lat temu. Są wyroki w tej sprawie ? Wszystko jakoś ucichło.
Nie wiedziałem gdzie wpisac zna ktoś może strone z galeriami meczów od roku 2002?. Chodzi oczywiście o Polske i naturalnie o foty trybun. Coś jak na 12 zawodnik. pl
-
brunobannani
ma ktos moze skany, histori kibicow Zaglebia i GOrnika z magazynu ultra i wywiady z tego magazynu?