Lechia Gdańsk - Arka Gdynia [10 październik 2007 godz. 15]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Dla mieszkających poza Gdańskiem- "Biala" to ulica na której jest komisariat we Wrzeszczu (dzielnica)JONNY pisze:Ładnie styki pojarane macie...
Kradzież naszych flag z magazynu-propaganda,tylko szkoda że flag nie ma
Zgłoszenie kradzieży WP-propaganda,a chłopaków zawineli na Białą i dokładnie zostało wyjaśnione im w jakim celu
A tekst,że psy szukały "Rudolfa" to już wogóle mistrzostwo świata,ciekawe skad macie takie info??!!
Tak więc zamist pisać kocopoły,proponuje zrobić porządek w ekipie z konfidentami i złodziejami...
zzz LG
-
-
W Oliwie teżTrele Morele pisze:Jaki by niebyl wynik na boisku to i tak Lechia rządzi w trojmiescie.

A tak odnosnie meczu to spokojnie panowie - troche zimej wody.
Milicji bedzie wystarczajaco by nic nie doszło.
Na Arka-Śląsk też betonki walczyły ale na sektorze a bylo ich sporo wiecej i z klatki nie wyrwali sie. wiec tym razem jak ma byc ich mniej to tym bardziej niebiescy MO nie dopuszcza do starcia.
Kończa sie czasy gdy na takich meczach sa konkretne awanti !
To nie stolica że wszystko sie moze zdarzyć.
Dzisiaj nie jeden kumaty wie ze znacznie ciekawiej jest na meczach derbowych .... vs .... w 3-4 lidze niż 1-2 lidze. bo tam napewno sie cos wydarzy a tu milicjantów bedzie sporo sporo - a tak pozatym to poczekajmy do ostatecznej decyzji.
Ehh pamieta sie czasy lat 90-tych i tysiace Lechii na Ejsmonda czy Arki na Traugutta.
Do tego wszystkie zgody na tym meczu plus masa kibiców z całej polski jako obserwatorzy choc przyjeżdzali oficjalnie !
-
Tak właśnie myslałemmalek3 pisze:A w Poznaniu rzadzi Warta.Trele Morele pisze:Jaki by niebyl wynik na boisku to i tak Lechia rządzi w trojmiescie.

Co do meczu to na dzis jest wielka niewiadoma nikt nic nie wie.
Mam nadzieje ze bedzie to mecz z kibicami ,ale czasy
gdy ogladało sie mecze derbowe w kilka tys na wyjezdzie niestety mineły bezpowrotnie
-
No tak, dalej z tematem. Brawo panowie. Kuźwa facjaty na amen i cisza. Tak z jednej jak i z drugiej mańki.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
ARKA DZ.....KO DERBY BLISKO!!!!
Moim zdaniem wreszcie wyjdzie na swiatlo dzienne kto rzadzi w 3mia100. Szkoda tylko ze 400 ziomkow wejdzie. Ja tez bym wszedl bo bede blisko ale nien jestem z trojmiasta wiec bedzie ciezko zamotac wejsciowki. Slask i Lechia aejjjaejeejaaaaaooo!!! Wynik meczu nie wazny. Wazny jest tylko hon0or kibica i wynik wydarzen pozasportowych!!!!
Moim zdaniem wreszcie wyjdzie na swiatlo dzienne kto rzadzi w 3mia100. Szkoda tylko ze 400 ziomkow wejdzie. Ja tez bym wszedl bo bede blisko ale nien jestem z trojmiasta wiec bedzie ciezko zamotac wejsciowki. Slask i Lechia aejjjaejeejaaaaaooo!!! Wynik meczu nie wazny. Wazny jest tylko hon0or kibica i wynik wydarzen pozasportowych!!!!
ŚLĄSK I LECHIA AAAAAAEEEJAAAAEEJJAAAOOO
-
Myśle że Arka na boisku będzie lepsza, ale na trubynach... Lechi nie lubie ale myśle że na trubynach będzie lepsza. A co z tymi flagami co Arka z magazyny wyjebała? Są czy juz poszły w popiół? Przeciez jak je wszystkie spalą na tym meczu to policji nawet wojsko nie pomoże, jak Lechia zacznie rozrabiac
-
-
Bez napinki, ale nie powinno Cie to obchodzićRed Boy 1910 pisze:Myśle że Arka na boisku będzie lepsza, ale na trubynach... Lechi nie lubie ale myśle że na trubynach będzie lepsza. A co z tymi flagami co Arka z magazyny wyjebała? Są czy juz poszły w popiół?
A co do całej ankiety, widze że niektórzy nie rozumieją pytania. Chodzi o mecz, piłka nożna, gra boiskowa. Troche obiektywizmu. Moge sie założyć że 80% z tych co głosowali to Lechiści, 15% zgody a 5 % zagłosowało na Lechie, bo nie lubi Arki

Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59
To gdzie Ci co to Arkę lubią i czemu nie głosują? Za mało Was to chyba tutaj nie ma. Daj spokój. Sam uważam że Arka w tym momencie jest najsilniejszą pod względem sportowym ekipą drugoligową, powiedzmy sobie to szczerze. Ryszard narobił transferów ile tylko wlazło podług potrzeb. Ale derby żądzą się własnymi prawami i dobrze to wszyscy wiemy. A co będzie się działo na trybunach tego nikt nie wie i po co ta gadka? Temat rozdmuchany do granic przesady. Pozdrawiam.Bojar pisze:Bez napinki, ale nie powinno Cie to obchodzićRed Boy 1910 pisze:Myśle że Arka na boisku będzie lepsza, ale na trubynach... Lechi nie lubie ale myśle że na trubynach będzie lepsza. A co z tymi flagami co Arka z magazyny wyjebała? Są czy juz poszły w popiół?
A co do całej ankiety, widze że niektórzy nie rozumieją pytania. Chodzi o mecz, piłka nożna, gra boiskowa. Troche obiektywizmu. Moge sie założyć że 80% z tych co głosowali to Lechiści, 15% zgody a 5 % zagłosowało na Lechie, bo nie lubi Arki
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
jestem tego samego zdania,i dajcie juz na luz z tym licytowaniem kto bedzie lepszy,bo moze byc z duzej chmury maly deszczGreen LG pisze:To gdzie Ci co to Arkę lubią i czemu nie głosują? Za mało Was to chyba tutaj nie ma. Daj spokój. Sam uważam że Arka w tym momencie jest najsilniejszą pod względem sportowym ekipą drugoligową, powiedzmy sobie to szczerze. Ryszard narobił transferów ile tylko wlazło podług potrzeb. Ale derby żądzą się własnymi prawami i dobrze to wszyscy wiemy. A co będzie się działo na trybunach tego nikt nie wie i po co ta gadka? Temat rozdmuchany do granic przesady. Pozdrawiam.Bojar pisze:Bez napinki, ale nie powinno Cie to obchodzićRed Boy 1910 pisze:Myśle że Arka na boisku będzie lepsza, ale na trubynach... Lechi nie lubie ale myśle że na trubynach będzie lepsza. A co z tymi flagami co Arka z magazyny wyjebała? Są czy juz poszły w popiół?
Na Ejsmonda Wychowani...
-
Ojjoj..jak dawno mnie tutaj nie bylo. Jaki sliczny temat odnosnie "derbow"
Przeklikalem na szybkosci te 5 podstron i z kazdym postem wylem ze smiechu
Ale zeby nie bylo ze "post nie wnoszacy nic do dyskusji":
nawet chcialbym zeby Lechia dała pstryczek w nosa naszym gwiazdom na boisku- szczegolnie dedykuje to tym wszystkim kibicom Arki, ktorzy juz widza LM i Copa Libertadores na Olimpijskiej. Wiecej pokory Panowie! Pieniadze nie graja.
a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.
Pozdrawiam Kate_LG

Przeklikalem na szybkosci te 5 podstron i z kazdym postem wylem ze smiechu

Ale zeby nie bylo ze "post nie wnoszacy nic do dyskusji":
nawet chcialbym zeby Lechia dała pstryczek w nosa naszym gwiazdom na boisku- szczegolnie dedykuje to tym wszystkim kibicom Arki, ktorzy juz widza LM i Copa Libertadores na Olimpijskiej. Wiecej pokory Panowie! Pieniadze nie graja.
a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.
Pozdrawiam Kate_LG

-
Na BeachParty? Weź mnie nie rozśmieszaj. Od kilku lat nie było tam żadnej kibicowskiej konfrontacji, więc i tym razem nie będzie. Chyba, że Lechia planuje zrobić wjazd w 1000 osób.nordic pisze: a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.

Arka Gdynia
-
Zapraszamy w barwach na Beach Party!!!3citybsnt pisze:Na BeachParty? Weź mnie nie rozśmieszaj. Od kilku lat nie było tam żadnej kibicowskiej konfrontacji, więc i tym razem nie będzie. Chyba, że Lechia planuje zrobić wjazd w 1000 osób.nordic pisze: a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.Życzę powodzenia...

-
Ty bedziesz w barwach zapewne jak zgaduje?Danzing-chwm pisze:Zapraszamy w barwach na Beach Party!!!3citybsnt pisze:Na BeachParty? Weź mnie nie rozśmieszaj. Od kilku lat nie było tam żadnej kibicowskiej konfrontacji, więc i tym razem nie będzie. Chyba, że Lechia planuje zrobić wjazd w 1000 osób.nordic pisze: a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.Życzę powodzenia...
-
Zapraszam na prov panie Arka Fans Hooligans3citybsnt pisze:Na BeachParty? Weź mnie nie rozśmieszaj. Od kilku lat nie było tam żadnej kibicowskiej konfrontacji, więc i tym razem nie będzie. Chyba, że Lechia planuje zrobić wjazd w 1000 osób.nordic pisze: a od drugiej strony-tej ktora mnie bardziej interesuje: zapewne wszystko sie rozegra na osiedlach i dzien wczesniej na BParty. To tyle.Życzę powodzenia...
-
zzz LG pisze:Dla mieszkających poza Gdańskiem- "Biala" to ulica na której jest komisariat we Wrzeszczu (dzielnica)JONNY pisze:Ładnie styki pojarane macie...
Kradzież naszych flag z magazynu-propaganda,tylko szkoda że flag nie ma
Zgłoszenie kradzieży WP-propaganda,a chłopaków zawineli na Białą i dokładnie zostało wyjaśnione im w jakim celu
A tekst,że psy szukały "Rudolfa" to już wogóle mistrzostwo świata,ciekawe skad macie takie info??!!
Tak więc zamist pisać kocopoły,proponuje zrobić porządek w ekipie z konfidentami i złodziejami...
Nie chce mi się pisać jeszcze raz tego samego,dlatego proponuje wam przeczytać moje wszystkie posty w tym temacie jeszcze raz,potem jeszcze raz i jeszcze raz,może coś zajarzycie i przestaniecie pierdolić farmazony.
do tego tematu powinna byc dołączona ankieta " Ile masz lat ? "
Bo czytając niektore posty poprostu rece opadaja !
400 z Lechii wygra walke na trybunach z 9000 Arki?
Skoro jeszcze tak uważacie to mam nadzieje że promocja na neostrade sie skończy i wszyscy zejdziecie na ziemie.
Magia internetu - Napisać Arka ku.... i mieć frajde jak inni sie wkurwiają
heh no comment.
Pozdrawiam normalnych , starszych pamietajacych ostatnie derby Arka-Lechia bądz jeszcze wczesniejsze a nie tych co stali sie kibicami po awansie polski do MS korea-japonia
Bo czytając niektore posty poprostu rece opadaja !
400 z Lechii wygra walke na trybunach z 9000 Arki?
Skoro jeszcze tak uważacie to mam nadzieje że promocja na neostrade sie skończy i wszyscy zejdziecie na ziemie.
Magia internetu - Napisać Arka ku.... i mieć frajde jak inni sie wkurwiają

heh no comment.
Pozdrawiam normalnych , starszych pamietajacych ostatnie derby Arka-Lechia bądz jeszcze wczesniejsze a nie tych co stali sie kibicami po awansie polski do MS korea-japonia

-
-
-
-
Otóż to. Myśle, że z tych 9000 góra 200 ruszy. Z drugiej strony tych 400 wariatów to jak 2000 conajmniej.NajwiększyHooliganWPolsce pisze:9000 z czego 8000 nie ruszy d*** jakby sie cos dzialo
Poza tym kto powiedział, że będzie nas 400? Możemy się pojawić incognito (nauczeni przykładem):
- na ulicach i zniechecić coniektórych do pójścia na mecz
- na stadionie w sektorach zajmowanych przez was (widzicie tą zabawę

Nie to żebym się napinał. Tylko odpowiadam na napinkę.
zzz LG
-
zzz LG pisze:Otóż to. Myśle, że z tych 9000 góra 200 ruszy. Z drugiej strony tych 400 wariatów to jak 2000 conajmniej.NajwiększyHooliganWPolsce pisze:9000 z czego 8000 nie ruszy d*** jakby sie cos dzialo
Poza tym kto powiedział, że będzie nas 400? Możemy się pojawić incognito (nauczeni przykładem):
- na ulicach i zniechecić coniektórych do pójścia na mecz
- na stadionie w sektorach zajmowanych przez was (widzicie tą zabawę![]()
Nie to żebym się napinał. Tylko odpowiadam na napinkę.

I o ile ci wiadomo (?) przyjadą zgody a Lech czeka na Was z utęsknieniem