Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Po co cala ta napinka. Generalnie cala Polska kojazy ze Łodz to 50 na 50 chyba jedyne takie miasto w Polsce i dlugo sie to nie zmieni. raz jedi troszke lepiej raz drudzy ale generalnie zawsze oscyluje wokol pol na pol. tak to wyglada z zewnatrz i uwazam za bardzo obiektywne bo historia pokazala ze inaczej byc nie moze
-
-
Ten temat jest bez sensu, bo w Łodzi jest po równo. Województwo jest całe Widzewa i mocne fankluby z całej Polski. Jak może to wszystko wyglądać niech każdy sobie dopowie.
Zamknąć ten temat na 10lat nara
Zamknąć ten temat na 10lat nara
-
protestan i mms, wiecie co jest najlepsze. że osoby z Widzewa które mają coś do powiedzenia nie mają bladego pojęcia kim wy tak naprawde jestescie, więc sami wypierdalajcie!!! zadaję pytanie, czekam na to by ktoś normalny mi coś odpowiedział, a nie prucie sie jakiś dzieciaków, których zdanie mnie nie interesuje! Niech modowie wkoncu zrobia tu selekcje, i niech wypowiadaja sie tylko osoby za które ktoś poręczy, bo idzie wkurwic oko czasami tymi wypocinami!!! (do usunięcia)
-
Każdy kto podważy twoją "kumatość" to staje się no name w swoim klubie :) Jak już do ciebie dzwoniło całe DHW, to trzeba było zapytać się o WFCG :) z Zawiszy jesteś i takich rzeczy nie wiesz? Trochę wstyd :)
-
DK08 pisze:hahaha napinajcie się dalej obszczymurki, czuły punkt? :)
hahahaha ty ku*** smieszny paparuchu:-D coraz bardziej sie pogrązacie tymi swoimi "akcjami" szulcu wam szyje takie scierwa ze szok c****!:-D teraz jeszcze popros szulca zeby ci uszył pokrowiec na beret u sracza z podobizną jedrasa,bedziesz wtedy hools po calosci:-D
-
banita_82 pisze:protestan i mms, wiecie co jest najlepsze. że osoby z Widzewa które mają coś do powiedzenia nie mają bladego pojęcia kim wy tak naprawde jestescie, więc sami wypierdalajcie!!! zadaję pytanie, czekam na to by ktoś normalny mi coś odpowiedział, a nie prucie sie jakiś dzieciaków, których zdanie mnie nie interesuje! Niech modowie wkoncu zrobia tu selekcje, i niech wypowiadaja sie tylko osoby za które ktoś poręczy, bo idzie wkurwic oko czasami tymi wypocinami!!! (do usunięcia)
chujozo co ty mozesz wiedziec o tym kim ja jestem? pojecia nie masz do kogo sie zwracasz a urujesz tu drobny pozerku jakbys jakas wieka postacią na galerce. Myslales ze napiszesz tu pare "kumatych" postow razem ze swoim koleszka DK08 i moze reszta sie was przestraszy? nabierze respektu? bo sam juz nie wiem po c*** piszecie te swoje bzdury...
-
Witajcie czytam ten temat i nie mogę zrozumieć podejścia niektórych osób. Obiektywnie Widzew i ŁKS to dwie równorzędne ekipy z czołówki Polskiej ligi Hools. ewentualne zwycięstwo jednej z nich zależy tylko od dyspozycji drugiej ekipy.
Nie będe pisał o innych fan klubach bo nie wiem jak jest, ale w Zgierzu nawet jak zrobicie 100 flag i sprzedacie 1000 szalików, to i tak Widzew będzie w tym mieście panował. Nie jeździcie oficjalnie pociągiem (10 minut na Kaliski) mimo że macie po drodze tylko Żabieniec (okolice Limanki) i już wasz kaliski więc problem jest ze wsiadaniem do pociągu a nie drogą :) Jest to wypowiedź obiektywna znam wielu ludzi z Łksu kiedyś bardzo aktywnych ,, sportowo " oni też nie zaprzeczaja, że w Zgierzu dominuje WIDZEW. jest to wypowiedź obiektywna.
Nie będe pisał o innych fan klubach bo nie wiem jak jest, ale w Zgierzu nawet jak zrobicie 100 flag i sprzedacie 1000 szalików, to i tak Widzew będzie w tym mieście panował. Nie jeździcie oficjalnie pociągiem (10 minut na Kaliski) mimo że macie po drodze tylko Żabieniec (okolice Limanki) i już wasz kaliski więc problem jest ze wsiadaniem do pociągu a nie drogą :) Jest to wypowiedź obiektywna znam wielu ludzi z Łksu kiedyś bardzo aktywnych ,, sportowo " oni też nie zaprzeczaja, że w Zgierzu dominuje WIDZEW. jest to wypowiedź obiektywna.
-
Do kolegi powyrzej: Dobrze napisałeś i obiektywnie.Zgodze sie z Twoją wypowiedzia,pozwole jednak zauwazyc sobie ,ze nikt od nas nie mówił że w Zgierzu ŁKS podejmuje walke ,czy przejmuje jakieś tereny.Stwierdzone było natomiast ,ze jest w tym mieście troszke osób od nas,które pojawiają sie na meczach u siebie i na wyjazdach.To Twoi koledzy po szalu ,z uporem maniaka wmawiają ,ze w Zgierzu jest tylko Rts,co prawdą nie jest.Zgodze sie natomiast z tym ,ze obecni w Zgierzu ŁKS-iacy nie sa zagrożeniem dla tamtejszych widzewiaków.Wszystko.
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
Hazardzista08 pewnie że są. Tak samo ja na Retkini jest Widzew a na Widzewie Łks :)
ja pisze obiektywnie moi koledzy tak piszą a twoi piszą ze sprzedali xx szalików i xx koszulek (które są widoczne na Galerze ( tu zaznaczę że tylko tak ).
pozdrawiam wszystkich kumatych :)
ja pisze obiektywnie moi koledzy tak piszą a twoi piszą ze sprzedali xx szalików i xx koszulek (które są widoczne na Galerze ( tu zaznaczę że tylko tak ).
pozdrawiam wszystkich kumatych :)
-
kolego ze Zgierza to jak dziwisz sie ze nikt niejezdzi ze Zgierza na ŁKS pociagiem w zorganizowanej grupie to ja sie dziwie czemu Widzewiacy z Retkini nie jezdza oficjalnie autobusem na mecze . Prawda jest taka ze wszyscy sa wszedzie (niemowie oczywiscie ze np jest ŁKS w grudziadzu ) mowie o łodzi i okolicach. ale wyglada to tak ze nikt w mniejszosci nie bedzie sie ujawnial tym bardziej ŁKS w zdominowanym Widzewa Zgierzu czy jak wyzej Widzew na Retkini ŁKS-u.
-
Reasumując Widzew w Zgierzu trzyma władzę, ŁKS był jest i będzie. I na tym temat Zgierza można zakończyć.
-
Pora zakończyć temat Zgierza.
Czy ktoś kulturalnie i bez żadnych ciśnień i ściemy może opisać jak teraz na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja w Bełchatowie?
Od razu uprzedzę pytanie i nie będę się pytał znajomych o Bełchatów bo obiektywnie to raczej nie odpowiedzą. Proszę by wypowiedziały się osoby mieszkające w tym mieście. Z góry dziękówa.
Czy ktoś kulturalnie i bez żadnych ciśnień i ściemy może opisać jak teraz na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja w Bełchatowie?
Od razu uprzedzę pytanie i nie będę się pytał znajomych o Bełchatów bo obiektywnie to raczej nie odpowiedzą. Proszę by wypowiedziały się osoby mieszkające w tym mieście. Z góry dziękówa.
https://www.youtube.com/watch?v=wBs1ValcXFM !!!
-
Zdjęcie z ostatniego weekendu z Pielgrzymki Kibiców na Jasną Górę (nie trzeba mieć konta na Facebooku by obejrzeć).1910.FCP pisze:w Piotrkowie nie ma GKS-u ;)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Z ciekawości ilu Was w Częstochowie?
-
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/j ... iem-rac-2/

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/p ... gore-foto/Widzew tym razem reprezentowany przez 80 fanatyków. Wraz z nami reprezentacyjna flaga Łódź, małe flagi ze znakiem Polski Walczącej oraz spora ilość szali.

Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
W styczniowym numerze TMK jest wywiad z fanatykiem GKS Bełchatów i myślę że jest to tam obiektywnie opisane.Lazioo pisze:Pora zakończyć temat Zgierza.
-
-
pytanie do eŁKSiakow czemu nie walcza o fan cluby lub ich niewspieraja np. teo i aleksandrow czemu nie wspiera Zgierza
-
Jak jesteś jebnięty to idz się lecz! A pytanie i posty do wyjebania !
-
-
Barnet pisze:wrzucisz skana ?
Cytuję z TMK:
Czy w chwili obecnej można powiedzieć, że Bełchatów jest waszym miastem? Jak oceniłbyś procentowy udział kibicowski w waszym mieście?
Chyba każdy, kto choćby na jeden dzień pojawi się u nas w mieście i przespaceruje się ulicami czy osiedlami Bełchatowa, przyzna, że jest to zdecydowanie nasze miasto. Ciężko mówić tu o jakichś procentach, kiedy bełchatowskich widzewiaków pozostało ze 25 osób - mają swój fragment jednego z bełchatowskich osiedli i głównie tam przebywają. Natomiast nas jest, powiedzmy, 700 osób (przyjmijmy liczebność naszego młyna na wiosennym meczu z Widzewem, który jednakże odbywał się bez przyjezdnych!). Ciągotki do Widzewa w naszym mieście to na szczęście już przeszłość.
-
Pomimo, ze jestem z ŁKSu napisze, ze moim zdaniem Widzewa w Belchatowie jest wiecej niz te 25 osob. Ich problem to duze przypaly, emigracja no i oczywiscie przede wszystkim lepsza forma kibicowska GKSu. Obecnie zdecydowanie dominuje GKS, ale Widzew trzyma sie lepiej niz nam sie wszystkim wydaje.
Chociaz pewnie ktos z Widzewa napisze tak jak o Lodzi jeden osobnik, ze to tylko przypaly i emigracja a nie GKS/ŁKS sa powodem, ze gdzies Widzew jest gorszy.
Chociaz pewnie ktos z Widzewa napisze tak jak o Lodzi jeden osobnik, ze to tylko przypaly i emigracja a nie GKS/ŁKS sa powodem, ze gdzies Widzew jest gorszy.
ŁKS Łódź Polska !
-
W sumie tez jestem ciekaw jak to jest w tym Bełachatowie napawde.Czy ta liczba 25 to nie jest przesada.Chlopak z tego miasta który jest kibicem ŁKS-u z i którym rozmawiałem na meczu wspominal wlasnie o jednym osiedlu Widzewa.Mowil o jakims spadku formy ale nie o az takim jak sugeruje rozmowca w wywiadzie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
altgr pisze:Pomimo, ze jestem z ŁKSu napisze, ze moim zdaniem Widzewa w Belchatowie jest wiecej niz te 25 osob. Ich problem to duze przypaly, emigracja no i oczywiscie przede wszystkim lepsza forma kibicowska GKSu. Obecnie zdecydowanie dominuje GKS, ale Widzew trzyma sie lepiej niz nam sie wszystkim wydaje.
Sugerujesz że Widzew w Łodzi jest słabszy od Łksu?
LUDZIE HONORU
-
Aty ze Widzew od Lksu?Łódź 1910 pisze:altgr pisze:Pomimo, ze jestem z ŁKSu napisze, ze moim zdaniem Widzewa w Belchatowie jest wiecej niz te 25 osob. Ich problem to duze przypaly, emigracja no i oczywiscie przede wszystkim lepsza forma kibicowska GKSu. Obecnie zdecydowanie dominuje GKS, ale Widzew trzyma sie lepiej niz nam sie wszystkim wydaje.
-
No i zaczyna sie.
-
Jestem ciekawy, o jakim osiedlu mówimy. Pierwsze słyszę żeby Widzew w Bełchatowie miał opanowane jakieś osiedle.cobytu pisze:W sumie tez jestem ciekaw jak to jest w tym Bełachatowie napawde.Czy ta liczba 25 to nie jest przesada.Chlopak z tego miasta który jest kibicem ŁKS-u z i którym rozmawiałem na meczu wspominal wlasnie o jednym osiedlu Widzewa.Mowil o jakims spadku formy ale nie o az takim jak sugeruje rozmowca w wywiadzie.
-
czesc dolnoslaskiego. a jak staruchy na swieta wracaja, to caly belchatow ich :)
-
W Bełchatowie jak ktoś wcześniej wspomniał jest mała część osiedla, bo jest to duże osiedle (Dolnośląskie) gdzie mieszkają czerwoni. Warto wspomnieć, że kibiców GKSu na tym osiedlu także jest najwięcej. Faktycznie znanych i w jakiś sposób działających z FCB może być koło 25, ale każdy może się domyślić, że pewnie troche do tego trzeba doliczyć jakichś incognito, bądź już starszych. FCB do GKSu nie ma podjazdu, za to często wspomagają się innymi fc np z Zelowa, Piotrkowa i wtedy zabawa nabiera już jakiegoś sensu.
-
oscar1908 nie wypowiadaj się na tematy które nie dotyczą twojego klubu, bo bzdury piszesz.
-
ostatnio nikt do szcześcia nie był nam potrzebny nas 25 osob was 40 - 45 w centrum miasta zaliczacie porazke a od 100 % wpierdolu ratuje was policja . i juz nie bede sie powtarzał bo od 2005 notorycznie zapraszamy was do tanca na liczby badz wiek gdzie decyzje mozecie sami podjac ale nadal bez odzewu :)
-
FCB w Bełchatowie ma kilka bloków na os. Dolnośląskim.
Aby przekonać się o sytuacji w mieście trzeba tu po prostu przyjechać, najlepiej nie w dzień meczowy GKSu, bo tymbardziej widzewiaka nie uświadczycie.
Dla zobrazowania w B-towie znajduje się Galeria Olimpia (w linii prostej jakieś 400 m od "rewirów" FCB jeśli w ogóle można tak je nazwać).
Weźcie żony na zakupy np. z Łodzi nie jest daleko, przejdźcie się po galerii i sami ocenicie ile barw zielonych (100%) a ile czerwonych (0%) spotkacie na tych "rewirach" FCB :)
Aby przekonać się o sytuacji w mieście trzeba tu po prostu przyjechać, najlepiej nie w dzień meczowy GKSu, bo tymbardziej widzewiaka nie uświadczycie.
Dla zobrazowania w B-towie znajduje się Galeria Olimpia (w linii prostej jakieś 400 m od "rewirów" FCB jeśli w ogóle można tak je nazwać).
Weźcie żony na zakupy np. z Łodzi nie jest daleko, przejdźcie się po galerii i sami ocenicie ile barw zielonych (100%) a ile czerwonych (0%) spotkacie na tych "rewirach" FCB :)
-
To pokaż mi w którym miejscu piszę bzdurę. Nie mój klub, ale wiele czasu spędzam w Bełchatowie, więc co nie co wiem i nie musze ci się tłumaczyć czemu. To jest moja prywatna opinia, kto chce wnioski sobie wyciągnie.mms pisze:oscar1908 nie wypowiadaj się na tematy które nie dotyczą twojego klubu, bo bzdury piszesz.
-
Łódź 1910 pisze:altgr pisze:Pomimo, ze jestem z ŁKSu napisze, ze moim zdaniem Widzewa w Belchatowie jest wiecej niz te 25 osob. Ich problem to duze przypaly, emigracja no i oczywiscie przede wszystkim lepsza forma kibicowska GKSu. Obecnie zdecydowanie dominuje GKS, ale Widzew trzyma sie lepiej niz nam sie wszystkim wydaje.
Naprawde naucz sie czytac dokladnie ze zrozumieniem, to ponoc nie boli, a ty na sile sie probujesz dojebac do czegos. Swoja droga ŁKS jest taki slaby, a wszystkie twoje wpisy(dokladnie 100 %) dotycza nie Widzewka a ŁKSu(nawet chlopak z Widzewa ci pisal, ze osmieszasz sie a ty dalej swoje).
ŁKS Łódź Polska !
-
nigdzie nie napisałem ze Łks jest słaby,ty zasugerowałeś ze Widzew jest w Łodzi gorszy od Łksu pisząc o Bełchatowie co jest oczywiście kłamstwem.Zacytuj gdzie ktoś z Widzewa napisał że sie ośmieszam i pisze nieprawdę.
LUDZIE HONORU
-
-
Swój post opierasz na domysłach, więc nie masz pewności czy dobrze piszesz. Co nie co to każdy zainteresowany wie co się dzieje w Bełchatowie. A bzdury to liczba działających i to że FCB nie ma podjazdu do Gksu. Z mojej strony koniec tematu.oscar1908 pisze:To pokaż mi w którym miejscu piszę bzdurę. Nie mój klub, ale wiele czasu spędzam w Bełchatowie, więc co nie co wiem i nie musze ci się tłumaczyć czemu. To jest moja prywatna opinia, kto chce wnioski sobie wyciągnie.
-
Oczywiście że nie ma podjazdu w chwili obecnej. I nie zanosi się na zmiany. Kilka bloków na osiedlu Dolnośląskim na których to przebywa FCB i to wszystko. Których w dzień na mieście nie uświadczysz.mms pisze:Swój post opierasz na domysłach, więc nie masz pewności czy dobrze piszesz. Co nie co to każdy zainteresowany wie co się dzieje w Bełchatowie. A bzdury to liczba działających i to że FCB nie ma podjazdu do Gksu. Z mojej strony koniec tematu.oscar1908 pisze:To pokaż mi w którym miejscu piszę bzdurę. Nie mój klub, ale wiele czasu spędzam w Bełchatowie, więc co nie co wiem i nie musze ci się tłumaczyć czemu. To jest moja prywatna opinia, kto chce wnioski sobie wyciągnie.
-
A gdzie napisał nieprawdę?
-
obilo mi sie o uszy ze fcb to sa ci co na Skrze Belchatow siedza w mlynie poprzebierani za pszczolki wiec jest ich wiecej niz 15