Beskid oficjalnie nie ma nic wspólnego z KSC.Total7 pisze:Andrychów jest cały za ksc czy są osoby za innymi klubami?
Do tego za Wisłą też jest niewielka grupa.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Beskid oficjalnie nie ma nic wspólnego z KSC.Total7 pisze:Andrychów jest cały za ksc czy są osoby za innymi klubami?
W Chrzanowie Widziany typ w Czapce gks lecz jeszcze szybciej zmienia Własciciela.trzebinia1964 pisze:W Chrzanowie Widziany typ w Czapce ZS lecz szybko zmienia Właśćićiela.
Osiedlem? Którym?Józek Chrzanów pisze:O Chrzanowie to nawet niema co dyskutować bo poza jednym osiedlem GieKSy sama Wisła.
Alwernia - Wisła i jednostki Cracoviizylak pisze:Mógłby ktoś jeszcze opisać takie miasta jak :
- Alwernia
- Proszowice
- Libiąż
op3 pisze:W Chrzanowie nie mamy żadnego osiedla.
Czy jest szansa na liczby w jakich malopolskie FC Zagłębia jezdzily na Ludowy?
Bywam dość często w Krzeszowicach i jak dla mnie to tam sama Wisła jest.Malopolska_nh pisze:Jak wygłąda sytuacja w Krzeszowicach wiem, że jest Cracovia i Wisła ale jak to ilościowo konkretnie
A czy ja napisałem że w Kętach jest fc Cracovii? To że jeździ z Kęt kilka osób na Cracovie to nie znaczy że to jest fc, co do Wisły myśle że znajdzie się więcej niż kilku a wiekiem no faktycznie w porównaniu do Ruchu z Kęt są młodzi.teodorcool pisze:Nie wiem skąd masz takie informacje ale piszesz nie prawdę. W Kętach jest Ruch, oraz paru fajnych chłopaków którzy pamiętają dobre czasy Hejnału Kęty, Ci nawet wciąż śmigają na mecze Unii Oświęcim (stara zgoda). Także chłopaki powiązane z Ruchem Ch. śmigają na Unię (kilkoro) jako kibice Unii (kiedyś Hejnału) z Kęt. Wisła? kilku młodych ale żadnego FC. Cracovii nie ma kompletnie. Jako ciekawostkę dodam że jest 2-3 młodych kopaczy z okręgówki którzy mają w sercu L ale nie są to kibice tylko takie wynlazki.MS Wiślak pisze:Kęty Ruch Wisła Cracovia ilościowo się nie wypowiem lecz na pewno są tam kibice wszystkich tych 3 klubów, Wojnicz Unia Tarnów, Gorlice Glinik Wisła Widzew.
Mam jeszcze pytanie do kibiców Wisły K z tego co pamiętam była kiedyś u was flaga FC Kęty i wisiała na meczach (szczególnie na meczach z Ruchem), co się z nią stało że jej nie widać??
A na miejscowej Przemszy dzieje się coś? Kiedyś mieli zgodę (układ ?)z Ks Olkusz.op3 pisze:Ten temat ma dopiero 4 strony. Na pierwszej napisałem o Kluczach,wystarczy się trochę wysilić i poczytać kolego.
Klucze = GieKSa
Z tamtych miejscowości dobrze widoczna na Wiśle ekipa WIŚLACKA ZGRAJA, jeżdżą w dobrych liczbach na wyjazdy, czy są tam osoby za innymi klubami nie wiem.Pitfas pisze: A jak wygląda sytuacja w :
Nowej Wsi ,Czańcu ,Porąbce,Kozubniku ,dzieje się tam coś ?
Nowa Wieś - WisłaWiślakBSNT pisze:Z tamtych miejscowości dobrze widoczna na Wiśle ekipa WIŚLACKA ZGRAJA, jeżdżą w dobrych liczbach na wyjazdy, czy są tam osoby za innymi klubami nie wiem.Pitfas pisze: A jak wygląda sytuacja w :
Nowej Wsi ,Czańcu ,Porąbce,Kozubniku ,dzieje się tam coś ?
oj nie... lekka korekta:Malopolska_nh pisze:Gorzków - Cracovia
Dobczyce - Wisła i osoby z Cracovii
Gdów - tak jak powyżej
Łapanów - Cracovia
Limanowa - ktos pytał opisywałęm wcześniej Cracovia i wisla
Laskowa - Cracovia
Malopolska_nh pisze:Jak wygłąda sytuacja w Krzeszowicach wiem, że jest Cracovia i Wisła ale jak to ilościowo konkretnie
rozumiem że dzieciaki po 10 lat w barwach Cracovii mają się bac?kosacki pisze:dzieciaki po 10 lat na luzie bujaja w barwach Wisly
Generalnie jak juz chłopaki przyjda na mecz to raczej tak towarzysko,obejrzeć mecz,wypić piwko. Za czasów zgody z KSem Olkusz czesto był wystawiany młyn,lecz to już przeszłość.fan79 pisze: A na miejscowej Przemszy dzieje się coś? Kiedyś mieli zgodę (układ ?)z Ks Olkusz.
Rafi1964 pisze:Mógłby ktoś opisać Wolbrom jakiś podział na osiedla czy coś? Wiadomo że tam Wisła i jednostki GKSu? a ktoś z ZS lub Legi jest?
W Wolbromiu rzadzi Cracovia. Dalej jest GieKSa,a Wisła? Nie słyszałem dawno żeby jezdzili jakąś zorganizowaną grupą - traktowałbym ich jako są, ale jednostki-jeśli się myle proszę mnie poprawić.Jakis pojedynczy fan ZS też pewnie się znajdzie.pawel_btm2 pisze:Przejezdzajac pare razy przez Wolbrom widzialem napisy Cracovia itp.wiec pewnie jednostki lub jakas zorganizowana ekipa tez tam jest.
W całym mieście spotkasz kibiców Cracovii i Przeboju, najwięcej Cracovii na osiedlu Łokietka, Wiejskiej - na blokowiskach w kierunku Miechowa jednym słowem. W innych rejonach jak są kibice to są to jednostki ( sam Przebój miał także swój FC w Wierzchowisku jak się nie mylę ale Przebój już nie działa na trybunach).pawel_btm2 pisze:Przejezdzajac pare razy przez Wolbrom widzialem napisy Cracovia itp.wiec pewnie jednostki lub jakas zorganizowana ekipa tez tam jest.