Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
natenczaswojski3
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Dlaczego kibice Arki G., nazywają Lechię G. "Betony"?
Bez spięć proszę.
Bez spięć proszę.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
DOLNOSLAZAK
Przeanalizuj sobie pełną nazwę klubu z Gdańska.
Kibolom Lechii jak widać po fladze "conkretes" ten przydomek nie przeszkadza.
Kibolom Lechii jak widać po fladze "conkretes" ten przydomek nie przeszkadza.
Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
Pytałem w temacie o Europie ale tam chyba mało kto zagląda.
Ma ktoś wiedzę, albo link do strony z opisem ekip w Londynie czyli tak mniej więcej wymienić od najlepszej w dół, akcje, zgody, kosy itd?
W poszukiwaniach na google trafiłem na forum ...Polonii Warszawa i to jedyne w miarę sensowne źródło (i jeszcze jakiegoś debila co pisał że Tottenham jest chujowy bo ma we fladze koguta).
Coś więcej?
Ma ktoś wiedzę, albo link do strony z opisem ekip w Londynie czyli tak mniej więcej wymienić od najlepszej w dół, akcje, zgody, kosy itd?
W poszukiwaniach na google trafiłem na forum ...Polonii Warszawa i to jedyne w miarę sensowne źródło (i jeszcze jakiegoś debila co pisał że Tottenham jest chujowy bo ma we fladze koguta).
Coś więcej?
- Torcida GliwiceMadagaskar pisze:Panowie mozliwe ze takie pytanie juz było.
Jakiego klubu jest największy fan club w Polsce. Chodzi mi o ilość.
- Torcida Ruda Śląska
- Niebieska Ruda Śląska
- Niebieskie Katowice
Stara flaga Zagłębia:Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
http://www.ocb03.pl/index.php?view=deta ... Itemid=114
a ja chciałbym zapytać o taką ciekawostke, czy na jakiejś ekipie z większego miasta (powiedzmy od 50tys w góre) ma ktoś jeden z najlepszych FC na dzielnicy złożonej z samych domków jednorodzinnych?
Tło flagi Legii 'A melanż trwa' to chyba też nie paprotka?Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
sok pisze:
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
Ma ktoś fotkę tej flagi?Igrek22 pisze:Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
-
walka_o_przetrwanie2
Jakich spięć ? :) Lechia miała przecież oprawe ,,betony'' kilka dobrych lat wstecz.natenczaswojski3 pisze:Dlaczego kibice Arki G., nazywają Lechię G. "Betony"?
Bez spięć proszę.
Budowlany Klub Sportowy Lechia Gdańsk stąd betony albo betki.Generalnie to jest znane w całej Polsce od x lat a nie,że Arka tak nazywa Lechie.

Z tych wymienionych (i ogółem na Górnym Ślasku) to zdecydowanie najliczniejszy i z dobrą organizacją jest TRSL.GŚ1920 pisze:- Torcida GliwiceMadagaskar pisze:Panowie mozliwe ze takie pytanie juz było.
Jakiego klubu jest największy fan club w Polsce. Chodzi mi o ilość.
- Torcida Ruda Śląska
- Niebieska Ruda Śląska
- Niebieskie Katowice
-
JedziemTam
http://i41.tinypic.com/2cd7iol.jpg - Delije
https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hpho ... 7426_n.jpg - Cosenza
http://s11.postimg.org/v4svjacpf/Twente_Utrecht.jpg - Twente
Pare przykładów z brzegu z ultras-tifo.net - jeśli Cię bardziej interesuje temat to pogrzeb głębiej tu : http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... opic=20435
https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hpho ... 7426_n.jpg - Cosenza
http://s11.postimg.org/v4svjacpf/Twente_Utrecht.jpg - Twente
Pare przykładów z brzegu z ultras-tifo.net - jeśli Cię bardziej interesuje temat to pogrzeb głębiej tu : http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... opic=20435
Dlaczego Wisła używa tego herbu
a kibice tego
?
a kibice tego TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
NRSL_BKW88
Ten pierwszy jest herbem spółki akcyjnej ,a drugi herbem historycznym wiec normalne że używają tego drugiego.tMK. pisze:Dlaczego Wisła używa tego herbua kibice tego
?
Jakie jest rozwinięcie skótu CPC,który jest używany przez Wisłę Kraków z osiedla Prądnik Czerwony ?
Może ktoś przybliżyć jak to było z Ruchem po słynnej awanturze z ŁKSem? Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
-
SILESIA FAN
80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Może ktoś przybliżyć jak to było z Ruchem po słynnej awanturze z ŁKSem? Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
http://historiawisly.pl/wiki/index.php?title=HerbtMK. pisze:Dlaczego Wisła używa tego herbua kibice tego
?
-
jebać cenzure
Może nie cała banda, ale jednak bardzo duża ilość ludzi, dla wielu ekip powinięcie 80 sportówców (równocześnie) wiazałoby sie z ich koncem, zwłaszcza na tak gorącym terenie jak Górny Śląsk, to tylko pokazuje jak mocną Ruch ma tam pozycjeSILESIA FAN pisze:80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
-
slonecznazks
Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
To nie bylo 80 osob a 30 pozniej jeszcze 10-20 kilku w zawieszeniu .j**** cenzure pisze:Może nie cała banda, ale jednak bardzo duża ilość ludzi, dla wielu ekip powinięcie 80 sportówców (równocześnie) wiazałoby sie z ich koncem, zwłaszcza na tak gorącym terenie jak Górny Śląsk, to tylko pokazuje jak mocną Ruch ma tam pozycjeSILESIA FAN pisze:80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
Psy w innych miastach mialy /maja grupy do zwalczania fanatykow i wiele wlasnie ekip przez to mialo większe klopoty rozbijając całe ekipy .
istnieją FC "nieoficjalne" i są aktywne, wydają gadżety, malują grafy itd. Zresztą zawsze mnie zastanawiała definicja "oficjalny fc"...slonecznazks pisze:Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
pewnie jak ktoś trafi fc to wtedy sie mowi, ze to nieoficjalny fc, ze flage zrobili bez niczyjej wiedzy i ze na wlasna reke jezdzilo kilku chlopaczkow :) oj tam oj tam :DDiglettOi pisze:istnieją FC "nieoficjalne" i są aktywne, wydają gadżety, malują grafy itd. Zresztą zawsze mnie zastanawiała definicja "oficjalny fc"...slonecznazks pisze:Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
Ty to chyba kolego zapomniałeś napisać "a" w nicku, albo boli Cię bardzo ta Korona. Oficjalnie każdy wie gdzie można spotkać kibiców Korony, tyle że w żadnym z miasteczek czy wiosek (bo takie są realia) nie ma flagi, bynajmniej narazie. Bo jaki ma sens uszycia flagi i trzymania jej w kantorku, gdzieś w mieście w którym ma się tą ukochaną drużynę, a w większości tych wszystkich śmiesznych fc w całej Polsce tak to właśnie wygląda. Sytuacja do łatwych nie należy bo we wszystkich większych miastach województwa Świętokrzyskiego kibicuje się komukolwiek, byle nie Koronie. Bo taka była polityka Scyzorów w czasie tułania się po niskich ligach, że raczej nie dbali o fc ;) ale powoli Korona nigdy nie miała sukcesów sportowych takich jak Legia, Widzew czy Ruch a to drużyny które mają fc w Świętokrzyskim, czy są to silne fc? czy zasługują na flagi? niektórzy pewnie tak, niektórzy na pewno nie. Ale wszystko to zależy od tego czy robimy coś dla tego żeby było solidnie i dobrze, czy po to żeby się tylko pokazać. Małymi kroczkami do celu, a nie na huuurrraaaa.
pampalini lowca psow pisze:kurtularnie przypominam, że chujnia Tarnów to w 95% przerzuty pozdrawiam
takie to fc ze bylo w tym roku tylko na derbach w 33 osoby ,a Wisla wspomogla Unie tylko na Hutniku wiec zal dupe sciska kiedy Unia nie wazelinje sie Wisle jak Tovia wam ! pewnie chcielibyscie miec taki fc ale chyba wlasne zgody was juz zlewaja tak jak wy utrzyniliscie to kiedys z tymi slabszymi , na dzien dzisiejszy nie prezentujecie soba nic wielkiego i chwile jeszcze minie niczym bedziecie cos warci w Krakowie nie mowiac juz o Polsce !pampalini lowca psow pisze:ale ja nie piszę o Cracovii tylko o tarnowskiej chujni, żydowskie przerzuty ci przeszkadzają, a te pedały z Tarnowa już nie? Przecież to jedno z waszych silniejszych FC :)
Pierwszy link z obrazów google po wpisaniu "Motor Lublin flagi" i masz zrobioną flagę do fify na wzór oryginału.Hujtras pisze:Ma ktoś fotkę tej flagi?Igrek22 pisze:Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
-
JakZłapiemyPołamiemy
bhbd88 pisze:Ty to chyba kolego zapomniałeś napisać "a" w nicku, albo boli Cię bardzo ta Korona. Oficjalnie każdy wie gdzie można spotkać kibiców Korony, tyle że w żadnym z miasteczek czy wiosek (bo takie są realia) nie ma flagi, bynajmniej narazie. Bo jaki ma sens uszycia flagi i trzymania jej w kantorku, gdzieś w mieście w którym ma się tą ukochaną drużynę, a w większości tych wszystkich śmiesznych fc w całej Polsce tak to właśnie wygląda. Sytuacja do łatwych nie należy bo we wszystkich większych miastach województwa Świętokrzyskiego kibicuje się komukolwiek, byle nie Koronie. Bo taka była polityka Scyzorów w czasie tułania się po niskich ligach, że raczej nie dbali o fc ;) ale powoli Korona nigdy nie miała sukcesów sportowych takich jak Legia, Widzew czy Ruch a to drużyny które mają fc w Świętokrzyskim, czy są to silne fc? czy zasługują na flagi? niektórzy pewnie tak, niektórzy na pewno nie. Ale wszystko to zależy od tego czy robimy coś dla tego żeby było solidnie i dobrze, czy po to żeby się tylko pokazać. Małymi kroczkami do celu, a nie na huuurrraaaa.
jebiesz głupoty, straciłem minutę z życia na te brednie, sukcesem dla tego zadupia jest ekstraklasa.
https://www.facebook.com/1kobieta2pasje?fref=ts
Tu możecie zobaczyć co sie z nią dzieje.
Tu możecie zobaczyć co sie z nią dzieje.
"hamburk" z flagi Avii Świdnik to nazwa odiedla czy dzielnicy ??
Ciekawią mnie spotkania oraz liczby w jakich w tej rundzie wspierało się Ruch - Atletico oraz Cracovia -Ajax. Zarówno w Polsce jak Hiszpanii i Holandii.
Czerwony Prądnik Crewxwd pisze:Jakie jest rozwinięcie skótu CPC,który jest używany przez Wisłę Kraków z osiedla Prądnik Czerwony ?
Chciałbym się zapytać jak wyglądają relacje między kibicami KKSu Kalicz a przedstawicielami FC Widzewa z tego miasta. Może być PW.
N M pisze:"hamburk" z flagi Avii Świdnik to nazwa odiedla czy dzielnicy ??
Na mieszkańców Świdnika mówi się,że to hamy i buraki. Od tego się wzieło nazywanie Świdnika Hamburgiem. A kibice Avii na przekór wszystkim zrobili sobie właśnie taką flage.
-
Perła Chmielowa 2
Świdnik - Hamburg, bo tam same chamy i burki.
-
KurzaW@gin@
Jeden z najbardziej ponoć kumatych ws. kibicowskich w Polsce nie jaki Patryk Małecki, który w jednym z wywiadów powiedział, że w Polsce to on może zagrać tylko w Wiśle bądź Lechii przeszedł dzisiaj do ... Pogoni Szczecin... Pojebało mu się od hajsu :/
Słuchajcie dalej deklaracji grajków.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
KurzaW@gin@
Nigdy nie brałem takich deklaracji na poważnie, ale z naszej ligi to tylko Małeckiego uważałem za takiego zżytego z ekipą Wiślaków oraz kumającego temat i jeśli w wywiadzie mówi że w PL może zagrać tylko w Wiśle bądź Lechii to tym transferem do Szczecina się ośmieszył.Peoes pisze:Słuchajcie dalej deklaracji grajków.
I to pokazuje jaką ekipą byliście. Summa summarum to pampalini pisze, że prawie wszyscy sie przerzucili, ty piszesz, że wiekszość. Piszecie to samo, ale jeden z was c**** wie odnosnie przerzutów. Oh ta Unia hahamediolan pisze:pampalini lowca psow pisze:kurtularnie przypominam, że chujnia Tarnów to w 95% przerzuty pozdrawiama ja kulturalnie ci odpowiem ze c**** wiesz odnosnie przezutow w Tarnowie . Do 89 roku byla tylko Unia a pozniej wiekrzosc poszla za uwczesnym i obecnym rozjebusem i przezucila sie na Tovie !
-
wycieraczka12
Umiesz czytac tekst ze zrozumieniem?Ujecki juz wczesniej gral w innym polskim klubie wiec jego wywiad i slowa mozesz sobie wsadzic miedzy bajki.KurzaW@gin@ pisze:Nigdy nie brałem takich deklaracji na poważnie, ale z naszej ligi to tylko Małeckiego uważałem za takiego zżytego z ekipą Wiślaków oraz kumającego temat i jeśli w wywiadzie mówi że w PL może zagrać tylko w Wiśle bądź Lechii to tym transferem do Szczecina się ośmieszył.Peoes pisze:Słuchajcie dalej deklaracji grajków.
Dobrym "kibolem" wsrod pilkarzy jest Maciej Korzym.