Podobnie jak rok temu zachęcamy do zamówień piro na sylwestra u nas. [link] [email protected]
Opinie o nas z ubiegłego roku:
KucharzPomka pisze:ultraspolska.pl wczoraj ok 12 zamówione dziś o 17 paczka u mnie Polecam !
AM pisze:Skoro maja takie ceny to znaczy ze ludzie to kupuja z roznych wzgledow i to ich problem.
Ja polecam UltrasPolska, koles jeszcze mi na reke poszedl, dzieki! Pozdrawiam.
ULTRASPOLSKA - PIROTECHNIKA JEST BEZPIECZNA! Strona: www.ultraspolska.pl Email: [email protected]
No ale nikt mi nie powie że nie mieli internetu że na żadnego maila nie mogli odpisać? Kilka razy kupowałem już piro gdzie indziej, teraz przed sylwestrem zdecydowałem sie kupić w PiroPolska i jeżeli jutro nie dostanę żadnego odzewu to żeby zdążyć do sylwestra to będę zmuszony kupić gdzie indziej.
Co do kontaktu - strona padła. Chłop chcial przeniesc i zwiesil ja na pol dnia, potem cos pomotał ale juz ok działa.
Na maile odpisuje ale jak ktos mi pisze "czy wyslano zamowienie abc123" to jak odpisuje z komorki to ciezko troche :-)
morskie pojawią sie jutro wieczorem / poznym wieczorem jak zlicze co i jak
ps z tego co sie orientuje to wszystkie sklepy z piro maja rozpierdziel...
Informacje organizacyjne na najbliższe dni:
* Nie przyjmujemy już zamówień w opcji płatności: Przedpłata
* Nie przyjmujemy już zamówień z wysyłką zagranicę
* Paczki wysyłamy w ciągu 24h. Każdy w momencie odbioru paczki przez kuriera otrzymuje numer przesyłki sms'em. PRZYJMUJEMY ZAMÓWIENIA 'ZA POBRANIEM' DO 26/12/2013 DO PÓŁNOCY!
KOSZT WYSYŁKI: 20,00zł
Wysyłka 27/12, Dostawy: 30-31/12.
Zapraszamy! [link]
ULTRASPOLSKA - PIROTECHNIKA JEST BEZPIECZNA! Strona: www.ultraspolska.pl Email: [email protected]
Pany co z tym piropolska ?
Kasa wplacona prawie 6 dni temu, zero rac, zero kontaktu, ani tel ani sms, ani maila. Tak wszyscy chwalili a tu mega chujnia. Zaraz wyjazd a zabawek nadal brak i obawiam się ze bede musial zrezygnować.
wizard witam Cię serdecznie .Jako że nie odpowiadasz na meile, prywatne wiadomości o telefonie nie wspomne .postanowiłem tu wreście napisać .Ja miałem taki problem że zamówiłem 15sztuk rac morskich .płatność za pobraniem .razem 256złotych.Niestety rac bylo w paczce o dwie mniej czyli 13 .Paczka jak odbierałem była w nienaruszonym stanie.wiec pomylka nastapiła pewnie w sklepie.czekam 3 dni na odpowiedz od was ale cisza z waszej strony .Pytam sie Co teraz ?
Daj spokój z tym firebisem..ceny wysokie a na dodatek jakiś czas temu mieli trefny towar.. race wybuchały w rękach jak hukowe.. przekonali się o tym na własnej skórze chyba chłopaki z Elany bądź Ruchu.. nie warto kupować..chyba że chcesz się troszkę "rozerwać". https://www.youtube.com/watch?v=MfvfRVNI8oY
Kiedyś zamawialem z firebisu i chujnia, do tego jak zobaczyłem pozniej w necie w/w filmik to odpuscilem sobie na dobre ta firme.
Ktoś ma jakies info odnoscnie piropolska, czy nadal wszyscy czekaja ?
tMK. pisze:gdzie moglbym zamowic p.hukowe FP3 i oby jak najtaniej przesyłka, bo wszedzie minimalne zamowienie to 80zl?
moge Ci wyslac poczta za 12 zl polecony - tylko czy Ci dojdzie na czas ? watpie.
klocek_lego pisze:czy dostane race do 26 grudnia ? jezeli nie, w jaki sposob zrezygnowac z zamowienia ? (przesylka oplacona juz )
Dzieki za jakakolwiek informacje
sprawa została wyjasniona race beda na czas
kristina pisze:wizard witam Cię serdecznie .Jako że nie odpowiadasz na meile, prywatne wiadomości o telefonie nie wspomne .postanowiłem tu wreście napisać .Ja miałem taki problem że zamówiłem 15sztuk rac morskich .płatność za pobraniem .razem 256złotych.Niestety rac bylo w paczce o dwie mniej czyli 13 .Paczka jak odbierałem była w nienaruszonym stanie.wiec pomylka nastapiła pewnie w sklepie.czekam 3 dni na odpowiedz od was ale cisza z waszej strony .Pytam sie Co teraz ?
sprawa zostła wyjasniona race beda na czas
Nie chodzi tu o reklame czy parcie na forum.
Problemem jest głupota. Ja dziennie miałem ok 120 e maili. W tym 1/3 to pytania"czy jest towar x?" 1/3 to pytania typu "jak dzis zamówiłem to czy jutro dostane paczkę?"
Nawet jak były jakies problemy - jak wyżej - to potem ogarnąc temat dramat. Odkop z 300-350 e maili tego jednego, zwłaszcza jak napisał "co z zamowieniem xwert"
witam, mam mały problem. jak sie zamwia piro na stronie i tam jest wybor przelew (przedplata na konto)(przelewy24.pl) to mozna wykonac przelew przez poczte czy trzeba koniecznie online ?
pilne!!
TVN - NIE OGLĄDAM! GW - NIE CZYTAM! PO - NIE GŁOSUJĘ!
Czy w Ultrasshop.com minimalne zamówienie na piro to 80 zł ? Pytam bo chce zamówić tylko 2 race i nie wiem czy w ogóle jest sens czy trzeba zamówić piro za co najmniej 80 zł żeby zamówienie zostało zrealizowane ?
ULTRASSHOP.COM pisze:.
Do osób, które piszą, że w US nie ma promocji itd- gdyby nie US (z którego i tak kupujecie race, nawet jak o tym nie wiecie) do tej pory w Polsce by hulały tylko race Comet po 28-35zł
oh my wdzieczni kibice skladamy podziekowania na rece ultrasshopu
robicie to na pewno charytatywnie :-)
Ja tak tylko od siebie napisze....JAK MOZNA NA OSTATNIA chwile piro sobie latwic,....w sezonie sprawdzone sprzety a nagle ktos pisze gdzie mozna kupic na ostatnia chwile.....to jak za komuny szukac "mety" alko......powiem tak zostaja wam markety z chinolami.....DZIEKUJE PIROPOLSKA ZA KONKRET ZABAWKI !!!!!!!pozdrawiam i WYBUCHOWEGO NOWEGO ROKU BEZ poPAPRANCOW I ZAKAZOW!!!!!!!
Cześć. Nie wiem czy zadaję to pytanie w dobrym dziale. Jaka jest różnica między zwykłą racą a pochodnią czerwoną (Red Torch). Chciałem kupić piro na sylwestra i w moim mieście jest hurtownia z pirotechniką ale nie ma tam zwykłych rac tylko właśnie takie pochodnie, proszę o pomoc :D
Dziś dostałem smsa, że moja raca komuś coś urwała. Chyba rozum :]
ARKO sprzedała gigantyczne ilości rac, sporo na rynek Wschodni. Nie tylko race ale i OW na które jest CE. Reszta wyrobów w procedurach ale te procedury to młyn, co bardzo wolno mieli.
Mieszanka do racy nie ma możliwości aby cokolwiek w racy urwać. Może się nie zapalić, co nieco wypluć (mikro palącą się grudę) ale nic więcej. No i jeszcze może dziurę wypalić w ubranku. Ale nigdy nie urwie rurki a nie bo nie. Bo każda partia mieszanki jest testowana. Końcowy wyrób też.
Rok 2013 to ogromny sukces firmy arko, ale fanfarów nie będzie bo dzięki biurokracji mija 3 dni i jest po firmie. Ale mam nadzieję, że tak źle nie będzie bo arko to i znaczne podatki (patrząc na skale firmy są gigantyczne).
W planach kolorowe smoke w puszkach, tulejkach papierowych itd.
Co do rac ......... jedna rzecz mnie martwi. Nimi się kibice napierda....ą i to niezależnie jaki kraj. I dlatego raca jest papierowa, jest lekka i głowy nikomu nie rozbije.