Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
A mnie trapi co robi na tym zdjęciu Polska flaga??
PS. Wiem że wisi także tego już nie musicie pisać :D
PS. Wiem że wisi także tego już nie musicie pisać :D
- Załączniki
-
- a kuku.jpg (91.5 KiB) Przejrzano 15336 razy
-
-
Elana Toruń?WS1906 pisze:Znacie jakies inne polskie ekipy zbudowane w wiekszosci na przerzutach?
Oryginalne pytanie wyraznie mowi o "czesto spotykanym zjawisku"
-
zapewne po stronie Zawiszy
-
Czy to prawda, że kiedyś (10 lat temu?) w Białymstoku zabito kibica?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
a po co ci taka wiedza, co?
Chcesz zgrywać kumatego przed kolegami z klasy? Jeśli tak to znajdź sobie inne opcje, bo śmierć człowieka, zwłaszcza kibica nie jest odpowiednim tematem.
(pomijając już fakt, że najwyraźniej nie potrafisz obsługiwać googla)
Chcesz zgrywać kumatego przed kolegami z klasy? Jeśli tak to znajdź sobie inne opcje, bo śmierć człowieka, zwłaszcza kibica nie jest odpowiednim tematem.
-
inTORwertyk pisze:Po ktorej stronie siada LKS przy okazji meczu Zawisza-Lech ? :)
No to ciekawe, bo ja też ostatnio o tym myślałem.
Podobnie zastanawiałem się ostatnio, po której stronie było by Zagłębie Lubin, jeśli doszło by do awantury (np: na stadionie) pomiędzy Zawiszą a Lechem.
Wystarczy odpowiedź tak lub nie. Masz coś do mnie pisz na priv, a nie ciśniesz tu jakieś teksty o szkole.zwykły chłopak pisze:a po co ci taka wiedza, co?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
Na peronie siedzę sam
mnie już zna
-
o co chodzi?
[link]
[link]
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
A nad czym się zastanawiać, Zagłębia z Lechem nic nie łączy (była zgoda)ferment pisze:inTORwertyk pisze:Po ktorej stronie siada LKS przy okazji meczu Zawisza-Lech ? :)
No to ciekawe, bo ja też ostatnio o tym myślałem.
Podobnie zastanawiałem się ostatnio, po której stronie było by Zagłębie Lubin, jeśli doszło by do awantury (np: na stadionie) pomiędzy Zawiszą a Lechem.
-
ŁKS z Zawiszą ma zgode a z Lechem układ (H) to zupełnie co innego.inTORwertyk pisze:Po ktorej stronie siada LKS przy okazji meczu Zawisza-Lech ? :)
PS. Przypomniał mi się wpis z pewnego forum cytuje: :)
pobitno44. pisze:Pytanie do kogoś ze Stalówki. Podaczas derbów Rzeszowa na których wspomagaliście Sovie. Sovia bluzgała na Stal krzycząc "Jeb*c jeb*c jeb*c ZKS" Można wiedzieć czy wtedy też wspieraliście ich dopingiem ?
-
To równie dobrze można zadać pytanie kogo na meczu Motor-Wisła/Lechia Śląsk będzie wspierał Śląsk, była podobna sytuacja jak Motor grał z Unią i cisnęli tez już w zapowiedziach przedmeczowych na Wisłę. Z tego co pamiętam to chyba oficjalnie Śląsk podał, że nie jedzie z Motorem natomiast nieoficjalnie było chyba z 10 osób ze Śląska w Tarnowie.
-
No tak, ale obecne stosunki są mocno neutralne, więc rozumiem, że przy ewentualnym zgrzycie Zetki z Lechem, gdzieś na trybunach, cały neutral szlag by trafił.. tak ?fan79 pisze:ferment pisze:No to ciekawe, bo ja też ostatnio o tym myślałem.inTORwertyk pisze:Po ktorej stronie siada LKS przy okazji meczu Zawisza-Lech ? :)
Podobnie zastanawiałem się ostatnio, po której stronie było by Zagłębie Lubin, jeśli doszło by do awantury (np: na stadionie) pomiędzy Zawiszą a Lechem.[/quote
A nad czym się zastanawiać, Zagłębia z Lechem nic nie łączy (była zgoda)
tMK. pisze:o co chodzi?
[link]
ich czołowa ekipa nosi nazwe Jude Gang więc to może tego pokłosie , lub graf przerobiony przez przeciwników spod Białej Gwiazdy

-
Cracovia na meczach u siebie często wywiesza flagę z gwiazdą dawida + ich kontakty z Ajaxem.
-
Korona nie skroiła nam nigdy żadnej flagi,jedyną barwówke na kij skroiła nam Siarka w 94bodajże,w Sandomierzu po meczu Siarki z Lechem.nas 13 osób Lecha zero,Siarki podobna ilość dobrej ekipy jak na tamte czasy.elo1312 pisze:Teraz nie wiem czy to bylo w tym czy innym temacie ale niedawno padlo te same pytanie i odpowiedz byla KSZO Ostrowiec. Chociaz mi sie wydaje ze kiedys Korona im jakas barwowke kroila ale moge sie mylic, najlepiej niech napisze ktos z tych w.w. Klubow.Siódemka pisze:Czy jest w Polsce ekipa ktora nigdy nie stracila zadnej flagi?
Pozdro
-
APATOR=ELANA lata 90-tenowonarodzony pisze:Elana Toruń?WS1906 pisze:Znacie jakies inne polskie ekipy zbudowane w wiekszosci na przerzutach?
Oryginalne pytanie wyraznie mowi o "czesto spotykanym zjawisku"
Ruch zaczynał zgode jednocześnie z Apatorem i Elana gdyż były to te same osoby.
Głód chuligański jednak był owocny na meczach piłki nożnej na żużlu był piknik fani Apatora przenieśli się na Elane stąd można śmiało nazwać - przeżutów.
-
Czy mieliście taki przypadek gdzie w derbowym mieście/regionie ...dymaliście panienke z przeciwnego klubu krzycząc przy tym typowe bluzgi jak podczas derbów Np. Typ z Lechii dyma panne sympatyzującą z Arką i podczas stosunku krzyczy "Arka Gdynia ku*** świnia" i rozdaje jej klapsy ?
Na myśl mi przychodzi Siwy ze Śląska i Mariolka z Ruchu krzycząca skacząc na nim "cała Polska j**** Śląska" albo w tych sprawach sprawy kibicowskie sa wyłączane.
Na myśl mi przychodzi Siwy ze Śląska i Mariolka z Ruchu krzycząca skacząc na nim "cała Polska j**** Śląska" albo w tych sprawach sprawy kibicowskie sa wyłączane.
-
daj sobie spokój z tym forumKurzaW@gin@ pisze:Czy mieliście taki przypadek gdzie w derbowym mieście/regionie ...dymaliście panienke z przeciwnego klubu krzycząc przy tym typowe bluzgi jak podczas derbów Np. Typ z Lechii dyma panne sympatyzującą z Arką i podczas stosunku krzyczy "Arka Gdynia ku*** świnia" i rozdaje jej klapsy ?
-
O ku***, ale fazaKurzaW@gin@ pisze:Czy mieliście taki przypadek gdzie w derbowym mieście/regionie ...dymaliście panienke z przeciwnego klubu krzycząc przy tym typowe bluzgi jak podczas derbów Np. Typ z Lechii dyma panne sympatyzującą z Arką i podczas stosunku krzyczy "Arka Gdynia ku*** świnia" i rozdaje jej klapsy ?
-
Złoty chłopak-ma talent.
-
na Czarnych przychodzi chyba Radomiak więc spiny nie ma, ale mogę się mylićFZP Racovia pisze:Radomiak i siatkarska drużyna Czarnych jak wygląda kibicowsko podejście jednych do drugich?
-
Czy Gks Katowice pogoni z wlasnych szeregow konfidentow z Myslowic?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Oczywiście,pisane było nawet w zinach o tym.KurzaW@gin@ pisze:Czy mieliście taki przypadek gdzie w derbowym mieście/regionie ...dymaliście panienke z przeciwnego klubu krzycząc przy tym typowe bluzgi jak podczas derbów Np. Typ z Lechii dyma panne sympatyzującą z Arką i podczas stosunku krzyczy "Arka Gdynia ku*** świnia" i rozdaje jej klapsy ?
Typ z Darzboru Szczecinek wyrwał pannę która chodziła do młyna Wielimia Szczecinek. Jako,że trafiła mu się dziewica, poplamione prześcieradło na którym się kotłowali, na derbach wywiesił do góry kołami na płocie.
Po tej akcji Wielim wypstrykał Darzbór ze wszystkich flag.
Skąd takich kretynów,jak Ty sieją?
-
Farmazon. Skąd mogli wiedzieć, gdzie są "koła" prześcieradła?GtWładzię pisze:Oczywiście,pisane było nawet w zinach o tym.KurzaW@gin@ pisze:Czy mieliście taki przypadek gdzie w derbowym mieście/regionie ...dymaliście panienke z przeciwnego klubu krzycząc przy tym typowe bluzgi jak podczas derbów Np. Typ z Lechii dyma panne sympatyzującą z Arką i podczas stosunku krzyczy "Arka Gdynia ku*** świnia" i rozdaje jej klapsy ?
Typ z Darzboru Szczecinek wyrwał pannę która chodziła do młyna Wielimia Szczecinek. Jako,że trafiła mu się dziewica, poplamione prześcieradło na którym się kotłowali, na derbach wywiesił do góry kołami na płocie.
Po tej akcji Wielim wypstrykał Darzbór ze wszystkich flag.
Skąd takich kretynów,jak Ty sieją?
-
Jeszcze nie tak dawno był taki przypadek że ekipa X miała zgode z ekipą Y. Typ ze zgody X wydymał laske jednego z typów ekipy Y i w taki sposób zgoda padła :)
PS. Może ktoś opisać z jakiej przyczyny padła zgoda Stali Sanok z Sanovią Lesko ? :)
PS. Może ktoś opisać z jakiej przyczyny padła zgoda Stali Sanok z Sanovią Lesko ? :)
-
Pieszczoty miały miejsce w domu panienki,prześcieradło jak i zapewne całe posłanie było w barwach.Trzęsacz pisze:Farmazon. Skąd mogli wiedzieć, gdzie są "koła" prześcieradła?
Chłop wyru.chał dwie pieczenie jednocześnie :)
-
jadłem:/ ale juz nie jestem glodny jak to czytam
-
Śmiga gdzieś na youtube filmik, jak Legia śpiewa tę przyśpiewkę ?
[link]
Pamiętam, że kiedyś znalazłem takowy filmik z jakiegoś starszego mecz, ale ogrom filmów z dopingu jest taki że roku nie starczy :)
[link]
Pamiętam, że kiedyś znalazłem takowy filmik z jakiegoś starszego mecz, ale ogrom filmów z dopingu jest taki że roku nie starczy :)
-
pierwszy link po wpisaniu w youtube, od 50 sekundyslonecznazks pisze:Śmiga gdzieś na youtube filmik, jak Legia śpiewa tę przyśpiewkę ?
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=IJqtZQpw67k
a śpiewamy to może nie na każdym meczu ale bardzo często
Warszawska Legia
-
Zbyt wazne persony dlatego boja sie ich pogonic.bort14 pisze:Czy Gks Katowice pogoni z wlasnych szeregow konfidentow z Myslowic?
-
Nie wiem czy było takie pytanie. Czy Tarnovia ma w Tarnowie jakieś osiedle albo czy dzieli z Unią jakąś ośke ? Z góry dzięki za odp.
-
Nie można nazwać kogoś kibicem Tarnovii jak nie chodzi na swoje mecze. Co za tym idzie w Tarnowie nie ma w ogóle kibiców tej drużyny.scream&shout pisze:Nie wiem czy było takie pytanie. Czy Tarnovia ma w Tarnowie jakieś osiedle albo czy dzieli z Unią jakąś ośke ? Z góry dzięki za odp.
-
Ale w Warszawie na meczu Legia-Cracovia flaga Tarnovii wisiała. Czyli jak to bywa miastach derbowych tamtych ni ma, ni słychać, ale widać na wyjezdzie swojej zgody...pawulonik pisze:Nie można nazwać kogoś kibicem Tarnovii jak nie chodzi na swoje mecze. Co za tym idzie w Tarnowie nie ma w ogóle kibiców tej drużyny.scream&shout pisze:Nie wiem czy było takie pytanie. Czy Tarnovia ma w Tarnowie jakieś osiedle albo czy dzieli z Unią jakąś ośke ? Z góry dzięki za odp.
-
Nawet dwie flagi. Jedna z nich jest wożona przez policjanta. Ale wracając do tematu, pasuje wyjaśnić na czym tak na prawdę polega kibicowanie. Powtórzę się z tym, że jeśli nie chodzi się na mecze swojej drużyny to się nie jest jej kibicem- proste.RESORT pisze:Ale w Warszawie na meczu Legia-Cracovia flaga Tarnovii wisiała. Czyli jak to bywa miastach derbowych tamtych ni ma, ni słychać, ale widać na wyjezdzie swojej zgody...pawulonik pisze:Nie można nazwać kogoś kibicem Tarnovii jak nie chodzi na swoje mecze. Co za tym idzie w Tarnowie nie ma w ogóle kibiców tej drużyny.scream&shout pisze:Nie wiem czy było takie pytanie. Czy Tarnovia ma w Tarnowie jakieś osiedle albo czy dzieli z Unią jakąś ośke ? Z góry dzięki za odp.
-
Pomijajac juz ta Tarnovie, ale twoja teoria jest tak smieszna, ze nawet z tej twojej Unii musialbys wyjebac sporo osob i to osob, ktore nie chodzac na mecze i tak robia wiecej niz ty.
ŁKS Łódź Polska !
-
Powiesili flagę Tarnovii i tyle, wieszają gwiazdy dawida, kolejnym razem PW na małej fladze, niedawno jeden z nich stwierdził że tęczową powieszą jak będą mieli ochotę ;)
-
Tak jak w latach 90-tych APATOR przezucił się na Elane a dziś w mieście ganiają się inne pokolenia. HISTORIA mówi sama za siebie.pampalini lowca psow pisze:kurtularnie przypominam, że chujnia Tarnów to w 95% przerzuty pozdrawiam
-
lowca kulturalnie przypominam Ci ze w latach 90 uwczesna banda twojej cracovii to w 95% przerzuci ale skoro tego nie pamiętasz bo jeszcze byłeś smarkiem to może przypomnij sobie z nie tak dawna przerzutów z Azorów Racławickiej Podgórza z którymi teraz dumnie stoisz ramie w ramie a jakiś czas do tyłu Cię ścigali. No tak Bóg wybacza cracovia nigdy hehehe.
ABG
-
Ostatnie czasy jakaś moda przyszła wśród braci kibolskiej na wywieszanie transów z rożnych okazji świąt, walentynek itd
[link]
Kiedyś tego nie było, a teraz jest tego co raz więcej i co to ma na celu skoro 98% społeczeństwa czytają ma o po prostu w d**** takie życzenia od kiboli ?
[link]
Kiedyś tego nie było, a teraz jest tego co raz więcej i co to ma na celu skoro 98% społeczeństwa czytają ma o po prostu w d**** takie życzenia od kiboli ?