Setne WDŚ Ruch Chorzów-Górnik Zabrze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Setne WDŚ Ruch Chorzów-Górnik Zabrze
Starą Omegę, a Ty co widziałeś?
-
Jesteś szalenie dowcipny.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
OK. Wyłączam kompa i wracam do swojego miejsca w szeregu. Dziękuje że sprowadziłeś mnie na ziemie. Teraz z uwagą będe śledził twoje posty z których płynie nieoceniona mądrość.wycieraczka12 pisze:Nie no co ty taki niedoczytany?Czytanie ze zrozumieniem dziala w druga strone chyba, ze pomylilles miejsca w szeregu i chcesz byc nadwyraz wazniejszy od mniej waznych spraw, ktore obok Ciebie sie dzieja, ale ich po prostu nie zauwazasz.Akcjanaplus87 pisze:Po twoich wypocinach można było się domyśleć.
Dlatego brakuje ci odpowiedniego miejsca na wyrazanie swoich niedowartosciowanych wynurzen jakie kiedykolwiek mogly zaistniec z braku calkowitego zrozumienia twojego otoczenia.
Radzilbym ci isc z tym problemem do najblizszego specjalisty od spraw trudnych jesli proste sprawy z ktorymi nie potrafisz sobie sam poradzic chcesz tutaj poruszac w sposob dziecinny.
Wyloguj sie i wroc jak twoj stan umyslu powroci do zupelnej rownowagi, a tak nadal bedziesz tkwil w swoim ciezkim niezrownowazonym stanie psychicznym mogacy doprowadzic do groznego oraz trwalego uszczerbku na zdrowiu.
Ciezkie przypadki raczej sie nie leczy, a zamyka w odpowiednich pomieszczeniach odosobnienia na dlugie lata.
Wiec radze ci przemyslec moje slowa i wcielic je w czyn.Jesli nie zrozumiales skonsultuja sie z farmaceuta lub lekarzem pierwszej pomocy, ktory udzieli ci szczegolowych informacji na temat tej ulotki.
Apropos' derbów oprawa w moim odczuciu, biorąc pod uwagę możliwości stadionu przy Cichej bardzo staranna i kreatywna. Oby kolejne Wielkie Derby Śląska odbyły się również z naszymi fanami.
-
oprawa była przekozacka ! Derby są takie słynne tylko i wyłącznie dzięki kibicom Ruchu.Wszystkie najlepsze i najpiękniejsze mecze odbywały się jak Ruch był gospodarzem, a Górnik ? Górnik to nawet niepamiętam na których derbach zrobił jakąś oprawę o której można przez lata mówić , wspominać i zazdrościć
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
-
A Ruch kiedy zrobił taką oprawę na derbach, żeby o niej mówić latami? ( pytam bez napinki, bo nie pamiętam).
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
jot_pe pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=brBmiPQzYuY[/youtube]localfan pisze:A Ruch kiedy zrobił taką oprawę na derbach, żeby o niej mówić latami? ( pytam bez napinki, bo nie pamiętam).
hahaha wszyscy ją pamiętają latami haha (chyba wy żyjąc w swym wyimaginowany świecie i wasze bojowe zgody) a i tak strasznie wam tych oprawach cala kibolska Polska zazdrości

-
FC Górnika jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma na temat Ruchu ;)Creativve pisze: hahaha wszyscy ją pamiętają latami haha (chyba wy żyjąc w swym wyimaginowany świecie i wasze bojowe zgody) a i tak strasznie wam tych oprawach cala kibolska Polska zazdrości
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Łukasz1920 pisze:FC Górnika jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma na temat Ruchu ;)Creativve pisze: hahaha wszyscy ją pamiętają latami haha (chyba wy żyjąc w swym wyimaginowany świecie i wasze bojowe zgody) a i tak strasznie wam tych oprawach cala kibolska Polska zazdrości
czemu to FC Górnika bo nie rozumiem ? Na Ruchu największe ciśnienie na Giekse ale to przecież FC Górnika , hipokrytki :)

-
Na Giekse? Przecież Wy bez Górnik to już nic nie robicie :)Creativve pisze:Łukasz1920 pisze:FC Górnika jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma na temat Ruchu ;)Creativve pisze: hahaha wszyscy ją pamiętają latami haha (chyba wy żyjąc w swym wyimaginowany świecie i wasze bojowe zgody) a i tak strasznie wam tych oprawach cala kibolska Polska zazdrości
czemu to FC Górnika bo nie rozumiem ? Na Ruchu największe ciśnienie na Giekse ale to przecież FC Górnika , hipokrytki :)
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
a jesteś jakaś osobą decyzyjną ze strony Gieksy czy Górnika że wiesz takie rzeczy ?Na Giekse? Przecież Wy bez Górnik to już nic nie robicie :)

-
Może ty jesteś?? :)
-

SETNE WIELKIE DERBY ŚLĄSKA
Relacja kibicowska: [link]
Przemarsz Batorego: [link]
[link]
Siedem fotogalerii z meczu: [link]
Film z dopingiem i oprawami: [link]
Filmy z samymi oprawami: [link]
-

[link]
-

[link]
-
Po prostu wykorzystujemy atuty stadionu - Legia robi kartoniady, Wy sektorówki, a My podwieszane folie. Poza tym zrobiliśmy także flagi na kijach i efekt Wasz, do Naszego jest delikatnie mówiąc duży, sami chyba temu nie zaprzeczycie.bezfarmazonu pisze:ku*** a Gks co oprawa u siebie to podwieszana sektorówka :)natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
KATOWICE
-
jot_pe pisze:Zostawcie go, on żyje w swoim świecie. Morginho ogarnij kolegę, bo wstydu wam następny robi :)
mówi to osoba która twierdzi że Katowice są niebieskie i kto tu żyje w swoim świecie ?

-
Bez tej wiaty na Bukowej1, to zawiele byscie nie zdzialali w ultras.My robimy tyle na ile mozemy, a ci co pisza slabo przez nich przemawia wylacznie taka gorolska zawisc.Nikt nie kaze wpisywac sie tutaj nikomu ze strony Gksu lub Ksg, ale jednak to robia z znanej jw przyczyny ;).Silnoręki pisze:Po prostu wykorzystujemy atuty stadionu - Legia robi kartoniady, Wy sektorówki, a My podwieszane folie. Poza tym zrobiliśmy także flagi na kijach i efekt Wasz, do Naszego jest delikatnie mówiąc duży, sami chyba temu nie zaprzeczycie.bezfarmazonu pisze:ku*** a Gks co oprawa u siebie to podwieszana sektorówka :)natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
Derby na mocny + we wszystkich aspektach ultrasowsko-szalikowo-sportowych.DeRby dla Ruchu.
1920
-
Widzę, że niebieska patologia w internetowej ofensywie.
Ja poproszę kolegę Łukasza żeby wyjaśnił nam o co chodzi z tym FC Górnika bo poza tobą chyba nikt nie wie o co chodzi. Piszesz o tym regularnie co parę dni ze swoimi kretyńskimi uśmieszkami, czyżby coś bolało?
Jakoś nigdy ani ja ani osoby z mojego otoczenia nie czuliśmy się FC Górnika. GieKSa zamiast na mecze u siebie czy wyjazdy jeździ na KSG ? Chodzimy w ich barwach zamiast w swoich ?
Od razu odpowiem ci że NIE, więc w czym tkwi problem ?
Ja poproszę kolegę Łukasza żeby wyjaśnił nam o co chodzi z tym FC Górnika bo poza tobą chyba nikt nie wie o co chodzi. Piszesz o tym regularnie co parę dni ze swoimi kretyńskimi uśmieszkami, czyżby coś bolało?
Jakoś nigdy ani ja ani osoby z mojego otoczenia nie czuliśmy się FC Górnika. GieKSa zamiast na mecze u siebie czy wyjazdy jeździ na KSG ? Chodzimy w ich barwach zamiast w swoich ?
Od razu odpowiem ci że NIE, więc w czym tkwi problem ?
No i tu bym polemizował. Czasem maszerując przez Kato mam wrażenie że jestem w Zabrzu...szczególnie zimą, aczkolwiek są tacy, którzy też mają barwy GKS.encepence pisze:Chodzimy w ich barwach zamiast w swoich ?
-
Na_lajcie pisze:No i tu bym polemizował. Czasem maszerując przez Kato mam wrażenie że jestem w Zabrzu...szczególnie zimą, aczkolwiek są tacy, którzy też mają barwy GKS.encepence pisze:Chodzimy w ich barwach zamiast w swoich ?
Przecież Katowice są niebieskie? Jak to możliwe że widzisz barwy koalicji ?
A tak na serio to trochę się przypierdalasz się na siłę. To normalne, że się chodzi w barwach swoich czy zgody. Ja mieszkam na niebieskim terenie i regularnie widzę barwy Widzewa, zdarzyły się też Elany i nie widzę w tym większego problemu, chyba że coś ze mną jest nie tak to najmocniej przepraszam.
-
Na setnych WDŚ obecnych pięcioro fanów Igloopol-u Dębica. Wielkie dzięki za gościnę. PozdRo
IGLOOPOL DĘBICA
-
Bez tej wiaty na Bukowej1, to zawiele byscie nie zdzialali w ultras.My robimy tyle na ile mozemy, a ci co pisza slabo przez nich przemawia wylacznie taka gorolska zawisc.Nikt nie kaze wpisywac sie tutaj nikomu ze strony Gksu lub Ksg, ale jednak to robia z znanej jw przyczyny ;).>>JRS<< pisze:Po prostu wykorzystujemy atuty stadionu - Legia robi kartoniady, Wy sektorówki, a My podwieszane folie. Poza tym zrobiliśmy także flagi na kijach i efekt Wasz, do Naszego jest delikatnie mówiąc duży, sami chyba temu nie zaprzeczycie.Silnoręki pisze:ku*** a Gks co oprawa u siebie to podwieszana sektorówka :)natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
Derby na mocny + we wszystkich aspektach ultrasowsko-szalikowo-sportowych.DeRby dla Ruchu.[/quote]
Gdybanie gdyby nie było dachu... a jakby piro było legalne to na każdym meczu byłoby odpalane - co te zdanie wprowadziło do tematu? Nic, tyle samo co Twoje. My także robimy tyle na ile możemy, możemy wykorzystać dach - wykorzystujemy. Poza tym wiele lepiej mieć 1 atut i się w nim specjalizować, niż kombinować na różne sposoby ze średnim skutkiem. Jeśli wyrażę na coś swoją opinie to przemawia przeze mnie ''gorolska zawiść''? I chyba tym powodem mojego postu nie jest marna ultraska z mojej strony?
KATOWICE
-
Jakaś flaga gospodarzy zalicza debiut? Chodzi mi o pokaźną fanę RUCH CHORZÓW, której wcześniej nie było widać na Cichej
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Chuliganka Ruchu to czołówka ekstraklasy natomiast ultraska broni się przed utrzymaniem w 3 lidze, albo nie maja pomysłu albo to totalnie bez talentu chłopaki.
-
-
Właśnie pomysły to mają ZAJEBISTE , gorzej z możliwościami ( stadion )eryk80 pisze:Chuliganka Ruchu to czołówka ekstraklasy natomiast ultraska broni się przed utrzymaniem w 3 lidze, albo nie maja pomysłu albo to totalnie bez talentu chłopaki.
Oprawa "Niebieskie Żniwa" ( Zastosowane były wyciągniki żeby lepiej ją było widać )
Oprawa "Niebiescy" i "przypadkowy" zanik prądu w momencie odpalenia rac ;)
Oprawa na "Ultras Niebiescy" na meczu z Wisłą ( Race spadochronowe )
No i Setne WDŚ Pierwsza wyszła słabo No ale ta druga według mnie była bardzo dobra ! Hasło zajebiste do tego kartoniada i masa pirotechniki ( Race spadochronowe - nie pamiętam żeby ktoś wcześniej ich używał )
-
Zgaszenie swiatla na stadionie mistrzostwo.Nie przypominam sobie, aby ktos w ten sposob robil oprawe na swiecie.
-
Ultras Niebiescy robi wszystko co w swojej mocy , ale ma niekorzystne pole do popisu jakim jest stary stadion mimo to zawsze na derbach jest godna oprawa. Pirotechnika też często występuje. Ktoś pisał że nie mają pomysłu ... Jak nie mają skoro zastosowali jak już wspominane było rakietnice, czy wysięgniki przy oprawie z Lechem "Niebieskie Żniwa". Poza tym już nie pierwszy raz race zostały odpalone za płotem stadionu czy na dachu zajazdu znajdującego się w sąsiedztwie stadionu. Także ten stary przestarzały stadion wykorzystują w pełni! Druga sprawa to finanse gdzie na meczach zbierają o wiele wiele wiele mniej kasy niż u innych ekip.
-
Ja to widzę tak Was satysfakcjonują takie oprawy jakie robicie i dla Was to jest zajebiste dla innych juz mniej. Jedyne co mi z tej oprawy się podobało były fajerwerki bo naprawdę konkretne i kosztowały sporo pieniędzy Was.
A pirotechnika po za stadionu to lipa, pokazuję że można ją wykluczyć z meczy.
A pirotechnika po za stadionu to lipa, pokazuję że można ją wykluczyć z meczy.
-

Zbiórki i przemarsze na WDŚ - liczby, relacje, zdjęcia, filmy
[link]

-
- ostatnie ostrzeżenie
bez spiny, ale jedyne co zrobiliście innowacyjnego to zgaszenie światła na poprzednich derbach. Wszystko co zrobiliście na ostatnich derbach u nas było już dawno ćwiczone w większej i efektowniejszej skali.PyskatySK pisze:U Was natomiast powtarza się jeden motyw non stop.
Zmieniają się tylko postacie i teksty, jasne jest to całkiem efektowne, wykorzystujecie potencjał Blaszoka, ale robi się to nudne...
My próbujemy wprowadzać innowacyjność w każdej oprawie jaką prezentujemy, niestety stadion Nam w c*** to uniemożliwia. Bez spiny.
Równie dobrze można by Legii zarzucić ze ich kartoniady są nudne, podświetlane folie to nasza specjalność, co nie znaczy że innych elementów też nie ćwiczymy.
Szacunek dla waszych ultrasów za chęci, coś się przez ostatni rok u was ruszyło, ale sporo jeszcze wody upłynie w rzece zanim zbliżycie się do naszego poziomu w ultrasowskim rzemiośle.
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LklRb4qz2A4[/youtube]jot_pe pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=brBmiPQzYuY[/youtube]localfan pisze:A Ruch kiedy zrobił taką oprawę na derbach, żeby o niej mówić latami? ( pytam bez napinki, bo nie pamiętam).
-
już nudne jest to gadanie o FC Górnika, tak jak napisał encepence, GieKSa godnie reprezentuje swój klub więc nie wiem skąd to pierdolenieencepence pisze:Widzę, że niebieska patologia w internetowej ofensywie.
-
Morginhio, piszesz tak jakbyście wyprzedzali ultraskę Ruchu o lata świetlne, a tak nie jest.
Wasze oprawy 7/10, oprawy Ruchu 6/10. Obiektywnie, tyle ode mnie.
Wasze oprawy 7/10, oprawy Ruchu 6/10. Obiektywnie, tyle ode mnie.
-
Dobre Derby, ktore swietnie ogladalo sie w TV.Jeszcze raz gratulacje zwyciestwa.
Podobno bezsilni zabole dali upust zlosci wyladowujac frustracje na martwych rzeczach.
Co za cipy grochowe haha.
Podobno bezsilni zabole dali upust zlosci wyladowujac frustracje na martwych rzeczach.
-
Dobra oprawe idzie zrobic na każdym sektorze .
Na Ruchu wszystko idzie zrobic sektorowki ,pasy,kartoniade dobre piro ,swiece dymne, flagi na kijach itd .
Po prostu Ruch nie ma dobrej ultraski / kasy i tyle wiadomo żeby zrobic sektorówke czy inne dobre oprawy trzeba mieć sporo pieniędzy .
Ultras to tez wykonanie oprawy niekiedy można zrobic coś za małe pieniądze sporo takich opraw jest na mniejszych stadionach we Włoszech czy Hiszpanii i maja podobne sektory do sektorów na Ruchu w różnych ligach .
Na Ruchu wszystko idzie zrobic sektorowki ,pasy,kartoniade dobre piro ,swiece dymne, flagi na kijach itd .
Po prostu Ruch nie ma dobrej ultraski / kasy i tyle wiadomo żeby zrobic sektorówke czy inne dobre oprawy trzeba mieć sporo pieniędzy .
Ultras to tez wykonanie oprawy niekiedy można zrobic coś za małe pieniądze sporo takich opraw jest na mniejszych stadionach we Włoszech czy Hiszpanii i maja podobne sektory do sektorów na Ruchu w różnych ligach .
-
Sprostowanie. Fani Górnika po meczu dali upust złości wyładowując się na twoich koleżankach z Okrzei. Czyli dzień jak co dzień na gliwickim podwórku. Bez pozdrowień.PG1945PG pisze:Dobre Derby, ktore swietnie ogladalo sie w TV.Jeszcze raz gratulacje zwyciestwa.
-
Ja slyszalem, ze zrobili podobna akcje sprzetowa jak Cracovia.Akcjanaplus87 pisze:Sprostowanie. Fani Górnika po meczu dali upust złości wyładowując się na twoich koleżankach z Okrzei. Czyli dzień jak co dzień na gliwickim podwórku. Bez pozdrowień.PG1945PG pisze:Dobre Derby, ktore swietnie ogladalo sie w TV.Jeszcze raz gratulacje zwyciestwa.
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Tak tylko, ze za piro stadiony lub cale sektory, sa zamykane.Dodatkowo na klub naklada sie spore kary finansowe, a wiadomo w Ruchu nie przelewa sie pod tym wzgledem.Goleszow pisze:Dobra oprawe idzie zrobic na każdym sektorze .
Dopoki nie bedzie legalizacji piro, to kibice beda miec dylemat jak odpalac, aby klub nie ponosil ogromnej straty finansowej.
Kibice Ruchu kolejny raz spisali sie bardzo dobrze odpalajac piro za plotem.
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Rzeczywiście, oprawy fajne, no ale ku*** szczerze to mówi się o nich 'latami' ? :)fluor pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LklRb4qz2A4[/youtube]jot_pe pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=brBmiPQzYuY[/youtube]localfan pisze:A Ruch kiedy zrobił taką oprawę na derbach, żeby o niej mówić latami? ( pytam bez napinki, bo nie pamiętam).