Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Banksy

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Banksy » 06.12.2013, 19:36

*** jak zaczniesz chodzic do liceum, to bedziesz miał więcej lat niż 10. Poza tym czy mógłbys odpowiedziec na moje wczorajsze pytanie, bo coś się nie kwapisz.
Logika wislakow jest ciekawa, kierujac sie nią, można napisac ze Hanior z Legii teraz jest konfidentem, ale za 10 lat juz nim nie bedzie i Legia dojdzie do wniosku, że nie ma co chłopa skreslac.
Orange&Mango komu kibicujesz na codzień?

iparts.pl
profan

Post autor: profan » 06.12.2013, 19:41

Banksy pisze:*** jak zaczniesz chodzic do liceum, to bedziesz miał więcej lat niż 10. Poza tym czy mógłbys odpowiedziec na moje wczorajsze pytanie, bo coś się nie kwapisz.
Logika wislakow jest ciekawa, kierujac sie nią, można napisac ze Hanior z Legii teraz jest konfidentem, ale za 10 lat juz nim nie bedzie i Legia dojdzie do wniosku, że nie ma co chłopa skreslac.
Orange&Mango komu kibicujesz na codzień?

Podobno Gęsty za 10 lat może ubiegać się o przedterminowe wybaczenie. Precedens jest.

nh1906nh

Post autor: nh1906nh » 06.12.2013, 20:31

Canelo pisze:
nh1906nh pisze:
dratwa06 pisze:bnm w pizdu to poszliście wy.Zróbcie teraz jakiś bojkot,bo flagi wam nie wpuścili .W ostatnim kwartale nie zorganizowaliście chyba żadnego, a super wam to wychodzi:)
Tonący brzytwy się chwyta...ekipa pełną gębą, ale tylko we własnym świecie. Jak oprawy nie spierdolą, to na wyjazd mobilizacja i robimy biało-czerwoną inwazje w 100 osób. U was niema problemu z bojkotami, bo przecież piro u was odpala się raz na 5 lat, zaraz wyjedziesz że po derbach wam stadion zamknęli, to ja cie zripostuje że nam młyn zamykali nie jednokrotnie za piro czy cały stadion. Z drugiej strony wujek Jacuś dba żeby wam się krzywda nie działa, bo akcja wszyscy pod stadion skończyłaby się na żałosnej frekwencji. A tak ogólnie po waszej nie udolności w aspektach kibicowskich to powinieneś spuścić główkę w dół i wstrzymać się od jakichkolwiek komentarzy...bo już chyba sami nie wierzycie w to co piszecie.
p********* że szkoda to aż komentować. Równie dobrze można by o was napisac że odpalacie piro raz na pięć lat bo dawno nie odpalaliście ale po co? Każdy będzie wiedział że to kłamstwo. Ale wy osiągnęliście mistrzostwo w zaginaniu czasoprzestrzeni. I nie p****** o wujku Jacusiu bo zamknęli nam cały stadion za razce w młynie podczas gdy gdzie indziej zamykają samą trybunę z młynem. Kiedy ostatnio u was zamknęli cały stadion za piro a kiedy sam młyn? Nie rozpisuję się za bardzo bo zdaje się wyciekło sporo dla was do czytania.
p********* to bardziej Ty, wyskakujesz z jakimiś bojkotami, jakby u nas robiło się je tak często jak przynajmniej na Legii, ale skąd ty możesz rozumieć ich sens, skoro wasze wyjazdy to jakiś śmieszny żart, nie mówiąc już o waszym piro które pojawiło się na derbach, a wcześniej kiedy były race odkąd macie nowy stadion? Jeszcze próbujesz porównać używanie rac u nas do was, gdy u nas race pojawiały się w miarę często. Zamknęli wam stadion na dwa mecze? Jacy wy pokrzywdzeni jesteście, nikogo tak nie gnębią jak was, pierwszy raz wam zamknęli obiekt i płacz. Kiedy nam ostatnio zamknięto trybunę? Ostatnia kolejka zeszłego sezonu z Zagłębiem Lubin. A pół roku wcześniej ze Śląskiem i Górnikiem gdzie był bojkot przez działania klubu.
Wisła Nowa Huta

nhstyle

Post autor: nhstyle » 06.12.2013, 21:24

drugi nick pisze:
drugi nick pisze:Malinowski Robert pseudonimu nie znam, w podstawówce poskarżył wychowawczyni że kolega nie ma zadania. Konfitura czy nie?
Nie ma edytowania postów, wiec piszę po sobie.
Ilu z was odpierdziało cały wyrok? Szukacie kwitów na Miśka i na Szreka czyli tych którzy was najbardziej niszczą, a oni cały wyrok odkreślili na ścianie.
U was M "ratował" F i skazali Neo, Szog.. też za głowę nie odsiedział całego wyroku. Dlaczego?
Wszystkich gniazdowych w Polsce łapią i skazują, wasz syn komendanta głównego policji, spiewa co chce i łapią leszczy z trybun a jego chroni tata z którym jak piszecie na swoim forum nie jada obiadów i nie był wykarmiony spe.... z milicyjnej pały.

Nie wiem czy wiesz ale Misiek jakieś 5 lat temu dostał BZ za pewną sprawę "pod hotelem" i jakoś do tej pory nikt się po niego nie upomina.Drugi "sztywny" z kolegami z komendy popija piwko.Dla mnie to trochę dziwne ale dla was chyba nie ma w tym żadnych niejasności.

Canelo

Post autor: Canelo » 06.12.2013, 22:20

Ciężko coś z Tobą pogadać bo raz - nie pisałem o żadnym bojkocie, dwa - pytałem o zamknięcie stadionu za race a nie trybuny. Musisz się bardziej koncentrować. Nie wiem co ma rozumienie sensu bojkotu do liczb wyjazdowych, gdzie tu jest związek? Wkurwia mnie pierdolenie takich lemingów bo pisze "piro raz na pięć lat" a nawet tego nie sprawdzi. I dlatego taka dyskusja jest jałowa, bo ja mogę napisać "piro na Wiśle nie było od trzech lat" i to też będzie farmazon. I można się przerzucać takimi "argumentami" i wtedy dyskusja jest taka jałowa jak teraz.

WISŁA NOWA HUTA

Post autor: WISŁA NOWA HUTA » 06.12.2013, 22:26

nhstyle pisze:
drugi nick pisze:
drugi nick pisze:Malinowski Robert pseudonimu nie znam, w podstawówce poskarżył wychowawczyni że kolega nie ma zadania. Konfitura czy nie?
Nie ma edytowania postów, wiec piszę po sobie.
Ilu z was odpierdziało cały wyrok? Szukacie kwitów na Miśka i na Szreka czyli tych którzy was najbardziej niszczą, a oni cały wyrok odkreślili na ścianie.
U was M "ratował" F i skazali Neo, Szog.. też za głowę nie odsiedział całego wyroku. Dlaczego?
Wszystkich gniazdowych w Polsce łapią i skazują, wasz syn komendanta głównego policji, spiewa co chce i łapią leszczy z trybun a jego chroni tata z którym jak piszecie na swoim forum nie jada obiadów i nie był wykarmiony spe.... z milicyjnej pały.

Nie wiem czy wiesz ale Misiek jakieś 5 lat temu dostał BZ za pewną sprawę "pod hotelem" i jakoś do tej pory nikt się po niego nie upomina.Drugi "sztywny" z kolegami z komendy popija piwko.Dla mnie to trochę dziwne ale dla was chyba nie ma w tym żadnych niejasności.
metal łapiących ludzi w tramwajach i oddających ich w ręce "stróży prawa",po zabójstwie na Grzegórzkach zrzuca winę na neo czego nigdy nie krył , przy zabójstwie na Dębnikach autem kieruje typ z milicji, oświecenia się posypało ( była próba zrzucenia na każdym możliwym forum zatrzymań JG na Miśka co w ogóle jest juz mega hipokryzją ),niedawno w jednej z podkrakowskich miejscowości przy goszczeniu arki awantura między sobą bo wychodzą na światło dzienne papiery z przed paru lat na jednego z bohaterów tej okolicy...i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej

no to nieźle

Post autor: no to nieźle » 06.12.2013, 23:00

Jeśli mówimy o awanturach to może powiesz coś ciekawego odnośnie tego co działo się dwa tygodnie temu na Prądniku Białym?Może powiesz łaskawie o co się biliście między sobą?Aha,jesteś z Nowej Huty więc możesz nie być w temacie.

Post autor: *** » 06.12.2013, 23:27

no to nieźle pisze:Jeśli mówimy o awanturach to może powiesz coś ciekawego odnośnie tego co działo się dwa tygodnie temu na Prądniku Białym?Może powiesz łaskawie o co się biliście między sobą?Aha,jesteś z Nowej Huty więc możesz nie być w temacie.
a ty taki obeznany jesteś co się na PB dzieje, a info od swoich z forum półgłówków przeklejasz.z którego komisariatu jesteś, jakie to było zgłoszenie?

no to nieźle

Post autor: no to nieźle » 06.12.2013, 23:41

*** pisze:
no to nieźle pisze:Jeśli mówimy o awanturach to może powiesz coś ciekawego odnośnie tego co działo się dwa tygodnie temu na Prądniku Białym?Może powiesz łaskawie o co się biliście między sobą?Aha,jesteś z Nowej Huty więc możesz nie być w temacie.
a ty taki obeznany jesteś co się na PB dzieje, a info od swoich z forum półgłówków przeklejasz.z którego komisariatu jesteś, jakie to było zgłoszenie?
Zgłoszenie było takie,że jesteś debilem...ubeckim w dodatku.Może Ty odpowiesz pajacyku na to pytanie co zadałem wcześniej,a nie będziesz "prężył"się.Ty też pewnie c**** wiesz :)

Post autor: *** » 06.12.2013, 23:49

musze poczekać na info ze swojego forum, jak ty w przypadku papierów :) musisz chyba zmienić konto ty policyjna k****.

Regis

Post autor: Regis » 07.12.2013, 00:28

myslalem, ze ciezko mnie zaskoczyc, a jednak wyciaganie sprawy sprzed 10 lat o kradziez telefonu jest całkiem niezła. Do tego jasno jest napisane, ze Lukasz S. wycofal sie z zeznań i postepowanie wobec Andrzeja M. zostało umożone.

Juz lepiej bylo nic nie pisac, jak macie zamiar wyciagac takie "asy" z rekawa. Juz lepiej przejdzcie się do Pura w Bonarce pozdrapywac wislackie vlepki, bo cos duzo ich tam jak na "wasza" siłownie.

Pismejker

Post autor: Pismejker » 07.12.2013, 08:57

[link]

To by było +/- coś takiego? Co do zmiany?

Post autor: **** » 07.12.2013, 09:08

Nie wiem czemu służyć ma ten temat który dawno powinien zostać zamknięty ale do rzeczy. Nikt z Polski prócz kilku półgłówków i prowokatorów takich jak Mango-Orange nie czyta tego tematu więc zbędna napinka i wywyższanie się nie ma najmniejszego sensu. Patrząc na ten papier nie powinien nikt z normalnych ludzi podać mu ręki, ciekaw jestem jeszcze konkretnych zeznań tego delikwenta. Niezależnie czy było to 10, 20 czy 50 lat temu fakt jest jeden że d*** się zesrała przynajmniej na pewien czas, nie wnikam co później nakłoniło go na obrót o 180 stopni. Wisła próbuje ośmieszyć całą sytuację, jak nie tłumacząc się że miał 10 lat w liceum to że chodziło o jakąś cegłę za 400zł. Nie ważne o co chodziło ale ważne jak się zachował w tamtym czasie, ja przynajmniej idąc na grubsze akcje nie poszedł pobiegłbym razem z tym panem albo przynajmniej nie chciałbym aby mnie znał osobiście. A jeśli chodzi o całą akcję z tym transem Cracovii na bloku to gruba przesada i debilizm, no ale jak kto woli niektórzy wolą malować grafy po mieście niektórzy pić a niektórzy dupcyć za becal.
Możecie teraz uruchomić komputery, telefony, laptopy i zacząć kolejne 20 stron bluzgać, rysować mapki i nawzajem się sprzedawać konfidenci z obu stron.
Każdy kto podaje tu ksywki i opisuje jakieś akcję jest zwykłym FRAJEREM i tyczy się to obu stron, obydwoje jesteście siebie warci. Największym frajerstwem jest zakładanie fanpage na pejsbuku i wrzucanie zdjęć, adresów, samochodów tyczy się to przedewszystkim kibiców Wisły.
Żegnam.

HeadhunterCFC

Post autor: HeadhunterCFC » 07.12.2013, 09:17

Pismejker pisze:[link]

To by było +/- coś takiego? Co do zmiany?
Sporo do zmiany. D303 pasiaste? Azory.. Dyskutowałbym czy podzielone aż tak.. Krowodrza/Nowa Wieś do zamiany kolorami z Krowodrzą Południe. Grzegórzki Wschód(NG) - Wisła. Cegielniana - Wisła. Wschodnia część Mistrzejowic czyli Mistrzejowice Nowe to Wisła a północna część lekko podzielona.

~1906~

Post autor: ~1906~ » 07.12.2013, 09:20

Ta pseudo mapa to porażka. Do tego "kolorki" dziecko z przedszkola by lepiej nałożyło.

PS. Jak macie wrzucać coś takiego to się lepiej wcześniej zastanówcie

JedziemTam

Post autor: JedziemTam » 07.12.2013, 09:55

Nie bardzo rozkminiam tą mape...Wisła to czerwone a niebieski Cracovia czy jak? tak rozumiem bo na niebiesko jest Wola, Kliny, Rzaka i Pychowice...W linii osiedli wzdłuż Wisły (rzeki) od Debnik pod Skawine Wisla z pasiastymi jednostkami czyli Debniki-Pychowice-Kostrze-Tyniec...

Orange&Mango

Post autor: Orange&Mango » 07.12.2013, 13:59

**** pisze:Nie wiem czemu służyć ma ten temat który dawno powinien zostać zamknięty ale do rzeczy. Nikt z Polski prócz kilku półgłówków i prowokatorów takich jak Mango-Orange nie czyta tego tematu więc zbędna napinka i wywyższanie się nie ma najmniejszego sensu.
.
Po to się zarejestrowałeś żeby to napisać?nie zdziwił bym się jak byś już wcześniej dostał bana od admina i pewnie musiałeś założyć nowe konto.Zapomniałeś dodać jeszcze że jestem psem tak jak kolega chyba stronę wcześniej który przeanalizował moje posty :-) sam jesteś półgłówkiem prowokatorem jeszcze nie bo dopiero masz jednego posta:-) przeczytaj dokładnie ten temat i pokaż mi gdzie się napinałem itd:-)co do kolegi wyżej jeżeli chodzi o kolesia z Legii to nie porównuj osoby która sprzedała konkretną osobę i akcję do telefonu hahaha :-) dla mnie to jest śmiech na sali to tak jak by postawić malucha i mercedesa i wciskać kit że się niczym nie różnią :-) ale każdy ma prawo do własnego.

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 07.12.2013, 14:29

Ale macie zajebistą atmosferę na tej Wiśle:))))))
Teraz to się dopiero będą przyjezdni jarać waszą ekipą!
I koniecznie jakiś filmik na youtube z bajkowym skarżypytą:)Plus race oczywiście.

bnm

Post autor: bnm » 07.12.2013, 14:35

dratwa póki co to wasza ekipa od jakiegoś czasu słynie z internetowej działalności i internetowych oświadczen. Więcej działania mniej pierdolenia.

Post autor: *** » 07.12.2013, 14:48

żydki jedynie co potrafią to spinać i lamentować na forum, dopowiadać jakieś urojone fantazję w kierunku Wisły jak o bojkocie, filmkach czy jakiś gęstych, następnie jak ktoś ich podsumuje wydają oficjalne oświadczenia zawierające jakieś bełkoty że Wisłę coś boli i o to chodzi :) Teraz jeszcze wiedzą jak to cała Polska odbiera i co będą robić, Banda debili pływająca we własnych odchodach.

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 07.12.2013, 15:08

devilsi, którymi tak się jaracie, jak działali to młodsi od tego rozjebusa byli,a takich jaj nie robili.

Sz. zawsze sztywno:))))

bnm

Post autor: bnm » 07.12.2013, 15:11

na pewno sztywniej od metala i reszty waszej bandy c****. Sz. cały wyrok przeleżał grypsując. A metal? no powiedz :))

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 07.12.2013, 15:55

Na następnym meczu krzyknij w stronę Kajstaka ,,kanar!'',a później, jak będziesz w stanie oczywiście, przeglądnij się w lustrze:)

Psiak

Post autor: Psiak » 07.12.2013, 17:13

Czy wy do k.wy nędzy możecie przestać jechac ksywami?
Nie pomyliliście przypadkiem forum?
dratwa, pomyliłeś persony: ---To jednak nie ten kaliber, nie ta półka. Tego "naszego", już bardziej porównałbym do Śl vel Abo ze wskazaniem na tego od was. Najbardziej równoznaczny był by mu jednak ten trzeci, którego ksywki niepamiętam.

Birkut, postaraj się zrozumieć co ja do Ciebie piszę.
Pisałeś o połowie lat 90-tych jako tych gdzie używaliśmy noży. Przyjąłem tolerancje roczną.
Ekipa, która rządziła Wisłą mniej więcej do połowy roku 97 noży i żadnego innego ostrego sprzętu nie używała a więc nie było możliwości by ktoś od was zarobił kosę w tych latach. Później to już inna bajka i ja się na ten temat nie wypowiadam.
Co do beasboli to nie było ich dużo więc nie generalizuj sprawy. Ze dwie, trzy akcje i tyleż samo kiji w rękach.
Sprawe Oświecenia uważam więc za zamkniętą, podsumowując. Było to osiedle Wiślackie.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

dratwa06

Post autor: dratwa06 » 07.12.2013, 17:24

Abo u nas to była najwyższa półka:)

H_C

Post autor: H_C » 07.12.2013, 22:24

Szrek cały wyrok o******, grypsował, zawsze sztywno. A popytaj jeden z drugim jak go do wora chowali za frajerskie numery, nikt u was o tym głośno nie mówił?To sie ku*** dowiedzcie.
i jeszcze jedno - na chwile obecną grypsować może pierwszy lepszy małolat, szczególnie w tarnowie gdzie sz. siedział. to juz nie te lata gdzie to coś znaczyło.
Zapytajcie sz. co zrobił jak w cipe złapał na solówce w kryminale, jak sie zachował.
Rozjebunda plus frajer i nikt wiecej.

Post autor: *** » 07.12.2013, 22:40

połowa bandy żydowskiej leży rozpierdolona przez swoich na sankach, a jakieś beznapletowe giermki analizują na wszystkie strony koperkową akcję z liceum gdzie finalnie nikt nie został pociągnięty do konsekwencji.

ts06

Post autor: ts06 » 07.12.2013, 23:54

H_C pisze: nikt u was o tym głośno nie mówił?To sie ku*** dowiedzcie.
To jak już taki jesteś kozak, to niech się dowiedzą jak było z waszym najsłynniejszym przerzutem Neo?
Nikt nigdy tego nie przebije.Każecie chłopowi się zgłosić do pierdla i wziąć winę na siebie by wasz (ex) wódz mógł wyjść, a potem robicie flage 'neo jesteśmy z tobą' a jak ta szmata się powiesiła to robicie minutę ciszy na stadionie;)

dzonyTR

Post autor: dzonyTR » 08.12.2013, 00:02

[link]

Bóg wybacza czasem, cracovia zawsze

Pismejker

Post autor: Pismejker » 08.12.2013, 09:12

dzonyTR pisze:[link]

Dla mnie to jest beka życia, B.J z BW goniły pewny osoby z Cracovii, czekali na niego pod klatką, a teraz z nimi siedzi, dla mnie to nie pojęte. Wstyd, że kiedyś mu rękę podawałem.

szukamset

Post autor: szukamset » 08.12.2013, 11:49

**** pisze:Nie wiem czemu służyć ma ten temat który dawno powinien zostać zamknięty ale do rzeczy. Nikt z Polski prócz kilku półgłówków i prowokatorów takich jak Mango-Orange nie czyta tego tematu więc zbędna napinka i wywyższanie się nie ma najmniejszego sensu. Patrząc na ten papier nie powinien nikt z normalnych ludzi podać mu ręki, ciekaw jestem jeszcze konkretnych zeznań tego delikwenta. Niezależnie czy było to 10, 20 czy 50 lat temu fakt jest jeden że d*** się zesrała przynajmniej na pewien czas, nie wnikam co później nakłoniło go na obrót o 180 stopni. Wisła próbuje ośmieszyć całą sytuację, jak nie tłumacząc się że miał 10 lat w liceum to że chodziło o jakąś cegłę za 400zł. Nie ważne o co chodziło ale ważne jak się zachował w tamtym czasie, ja przynajmniej idąc na grubsze akcje nie poszedł pobiegłbym razem z tym panem albo przynajmniej nie chciałbym aby mnie znał osobiście. A jeśli chodzi o całą akcję z tym transem Cracovii na bloku to gruba przesada i debilizm, no ale jak kto woli niektórzy wolą malować grafy po mieście niektórzy pić a niektórzy dupcyć za becal.
Możecie teraz uruchomić komputery, telefony, laptopy i zacząć kolejne 20 stron bluzgać, rysować mapki i nawzajem się sprzedawać konfidenci z obu stron.
Każdy kto podaje tu ksywki i opisuje jakieś akcję jest zwykłym FRAJEREM i tyczy się to obu stron, obydwoje jesteście siebie warci. Największym frajerstwem jest zakładanie fanpage na pejsbuku i wrzucanie zdjęć, adresów, samochodów tyczy się to przedewszystkim kibiców Wisły.
Żegnam.
Jeden z mądrzejszych wpisów obiektywnej osoby z tej forum powinien zamknąć mordy po obu stronach.

Post autor: *** » 08.12.2013, 13:18

aż za serce biorą te wasze bajeczne morały, epickie podsumowania oraz poparcia kumatych wpisów.

jest ostro

Post autor: jest ostro » 08.12.2013, 21:48

dzonyTR pisze:[link]

Ja p*******, zastanówcie sie czasem dziewczyny kogo wy wrzucacie ;)

Antyzsbks7

Post autor: Antyzsbks7 » 09.12.2013, 15:55

Dlaczego Wisla ma flage wiernosc jezli sami twierdzicie ze na Cracovii sa sami przezuty od was? Wiec raczej za bardzo nie jestescie wierni !!! PS 1948

Post autor: *** » 09.12.2013, 16:17

myślę że powinieneś dostać nominacje do najlepszego debiutu w tym roku.

tmkmalibu

Post autor: tmkmalibu » 09.12.2013, 16:27

zanim cos napiszesz to przeczytaj wszystko co pisze na fladze " Cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie dzisiaj WROGU wczoraj BRACIE "

Podglądacz

Post autor: Podglądacz » 09.12.2013, 17:43

Tylko czy to są słowa na fladze czy faktycznie tak jest. Czy te osoby które się przerzuciły (m.in.Azory,Wrocławska,Racławicka,Złoty Wiek) spotkała jakaś kara ? chyba nie bo przerzucają kolejne osoby. Pomijam fakt przyjmowania ich w szeregi pasiaków ale reakcja byłych kolegów powinna być aby ktoś zrzucając koszulkę którą wcześniej nosił nie miał by ochoty na zakładanie koszulki byłego wroga.

tmkmalibu

Post autor: tmkmalibu » 09.12.2013, 18:13

Flaga WIERNOSC dotyczy tych co mimo wszystko sie nie przerzucili. Azory nie cale sie przerzucily a np taki znany przerzut KD juz na azorach nie mieszka. Przerzuty nie znaja takiego pojecia jak WIERNOSC

PRO+MOC=JA

Post autor: PRO+MOC=JA » 09.12.2013, 18:14

A co to za wychowanie "wiernościowe" skoro typ nosi się w rzeczach wierności a później się przerzuca ? Widocznie tu chodzi o konflikty między sobą...

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 09.12.2013, 18:26

Jeszcze troche i winna za przyjmowanie przerzutow na cracovii bedzie flaga ;) Powiem tyle nie pierwszy nie ostatni taki przerzut ale tylko potwierdza sie zasada ze pasy nie maja zasad i honoru. Co do polemiki na temat tekstu na fladze radze wybrac sie co niektorym na jakis kurs logicznego myslenia i poprawnej interpretacji. Jeszcze do tego goscia ktory pisal o przerzutkach z Azorow to popytaj tych ktorzy musieli zmieniac adres zamieszkania czemu to zrobili to samo tyczy sie Wroclawskiej i Raclawickiej na ktorej wszystko wrocilo do normy. Pieniazki sie skonczyly i czar prysnal. PRO+MOC=JA jak bedziesz mial kiedys panne i Cie zdradzi z innym to wtedy przypomnij sobie o wychowaniu "wiernosciowym" ;)
ABG

ODPOWIEDZ