Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Jak ku*** widzed te twoje wyroby na tej ujebane glebie to mnie na wymioty bierze juz kolejny rok.Podaj numer konta to ci podesle na jakis podklad bo uwazasz sie za producenta a ku*** kazdy produkt upierdalasz na glebie jak jakas szmate.Chyba ze o to ci chodzi.Ja osobiscie nie moge na to dluzej juz lukac bo mnie j**** w oczy!Michał_Łódz pisze:Bluzy szyte od podstaw bardzo wysoka jakość.
Tak jak piszesz kolego zero szacunku do obcych barw a dziki temu ma co do gara włożyć. Wyżutek chłopaków z eŁKSyLatynosek pisze:Jak ku*** widzed te twoje wyroby na tej ujebane glebie to mnie na wymioty bierze juz kolejny rok.Podaj numer konta to ci podesle na jakis podklad bo uwazasz sie za producenta a ku*** kazdy produkt upierdalasz na glebie jak jakas szmate.Chyba ze o to ci chodzi.Ja osobiscie nie moge na to dluzej juz lukac bo mnie j**** w oczy!Michał_Łódz pisze:Bluzy szyte od podstaw bardzo wysoka jakość.
Tak jak piszesz kolego zero szacunku do obcych barw a dzięki temu ma co do gara włożyć. Wyżutek chłopaków z eŁKSyLatynosek pisze:Jak ku*** widzed te twoje wyroby na tej ujebane glebie to mnie na wymioty bierze juz kolejny rok.Podaj numer konta to ci podesle na jakis podklad bo uwazasz sie za producenta a ku*** kazdy produkt upierdalasz na glebie jak jakas szmate.Chyba ze o to ci chodzi.Ja osobiscie nie moge na to dluzej juz lukac bo mnie j**** w oczy!Michał_Łódz pisze:Bluzy szyte od podstaw bardzo wysoka jakość.
Michał_Łódz pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: domek7, Henio Kogucik, Jose Morada, Koper1910, R3K4F, StanisławAnioł i 126 gości