,napisałem bez spiny to Ty musiałeś śie lekko spiąć...ale taki masz juz charakter widze po twoich innych postach....grzecznie tylko zapytałem i skoro ty jestes kompetentną osobą do wypowiadania sie w imieniu KSG to wystarczyło napisać FARMAZON,tyle w temacie.....jms pisze:Powtarza się dokładnie to o czym było tu pisane dziesiątki razy, domyślam się , że FC Prudnik to osoba sympatyzująca z Piastem Gliwice, czyli kolejny raz najwięcej do powiedzenia w temacie Górnika i GKSu Katowice najwięcej do powiedzenia mają kibice Piasta czy innych śląskich klubów. Wiem że jest tu ktoś kumaty z PG więc zróbcie porządek z takimi osobnikami od was ktore sie rejestruja i powołują na znane tylko im źródła pisząc o jakiś nowych zgodach Górnika , GKS czy Pogoni Szczecin. Bo kolega Prudnik robisz wstyd nie tylko sobie ale przede wszystkim Twojemu klubowi wypisując takie bzdury. Każdy może tu sie zalogować i napisać że ma pewne info że ekipa x wącha się z ekipą Y dzięki fan clubowi z miasta Z. Troche zaczynają sie gotować głowy kibicom Piasta przed derbami skoro są w stanie wymyślać takie bajki, wpisywać je do internetu i jeszcze kłócić się na temat na który nie mają bladego pojęcia.
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
FC PRUDNIK
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
nie jestem żadną osobą kompetetną do pisania w imieniu KSG , napisałem tu moje luźne przemyślenia na ten temat
-
Martini Player
Nie zabolało tylko widać, że na forum jesteś krótko,a już połknąłeś dwa farmazony. Z takimi ludźmi nie ma sensu rozmawiać.
-
SpokojniePanowie
Dyskusja z tym typem nie ma sensu. Kolejny, który dzisiaj kręci aferę przy okazji obrażając kogo się da. Odpuście takich typów i nie odpisujcie im.
-
FC PRUDNIK
Koleżko nikomu nikt afery nie kręci i nie ma takiego zamiaru nawet,poprostu sie grzecznie zapytałem bo interesuje mnie akurat ten temat i może faktycznie w mojego posta wdarł się chochlik ale to juz bardziej z przyzwyczajenia niż żeby komuś dojebać ...
Czy Górnik Zabrze podczas ostatniej wizyty w Szczecinie śpiewał na pustoszejącym stadionie "nie podam dłoni ku*wie z szczecińskiej Pogoni"?
Do wszystkich pelikanów z k.net, którzy łykają każde info...i gdzie jest ten układ/ocieplenie kontaktów/zgoda pomiędzy Ruchem, a Tychami? Ktoś z GieKSy bądź Górnika takie info tutaj pisał i próbował wmówić reszcie użytkowników, że coś jest na rzeczy.
Pytam grzecznie i bez napinki, więc prosiłbym o normalną odpowiedź. Darujcie sobie ironie i żałosne żarty.
Do wszystkich pelikanów z k.net, którzy łykają każde info...i gdzie jest ten układ/ocieplenie kontaktów/zgoda pomiędzy Ruchem, a Tychami? Ktoś z GieKSy bądź Górnika takie info tutaj pisał i próbował wmówić reszcie użytkowników, że coś jest na rzeczy.
Pytam grzecznie i bez napinki, więc prosiłbym o normalną odpowiedź. Darujcie sobie ironie i żałosne żarty.
-
Martini Player
Nie było takiego info. Przynajmniej ja sobie nie przypominam. Nie siedzę na forum dziennie,więc mogłem przeoczyć.Richat pisze:Czy Górnik Zabrze podczas ostatniej wizyty w Szczecinie śpiewał na pustoszejącym stadionie "nie podam dłoni ku*wie z szczecińskiej Pogoni"?
Raczej ciężko tam o jakieś układy, choćby ze względu na stosunki Tychów z Mikołowem.
-
za Ruchem !
nie wspominając o ŁKSie, Cracovii i "Księstwie Pszczyńskim"
panowie z koaicji ksgks dajcie spokój gościowi z prudnika normalnie zapytał więc mogliście normalnie napisać choć i tak nikt wam nie wierzy bo każdy pamieta jak RUCH zaczoł pisać żę sie zgoda między wami szykuje to wypieraliście sie twardo tego a po kilku tygodniach sie stało więc teraz z Pogonią poczekamy zobaczymy czas pokaże
-
brunobannani
tylko jaki pozytek by koalicja miala z ukladu z Pogonia? ekipa slaba w dodatku z konca kraju
-
R.E. Bells
Nie oszukujmy się, czasy się zmieniły i epoka pijackich zgód które przekształcały się przez lata w mocne sztamy to przeszłość. Mamy XXI wiek, erę cyfryzacji i kalkulatorów. Liczy się tu i teraz, klepanie układów z kimkolwiek, pod terminarz w następnym sezonie, byleby w nie dostać w zęby. Dla kogoś kto przeżywał najlepsze wyjazdy 10 lat temu, zgody GKS-Górnik, Ruch-Widzew to jakaś abstrakcja, Jastrzębie Ruch i Polonia-Góral czyste kalkulacje w bagnie o promieniu 50km. Niedługo trzeba będzie jeździć z stale uaktualnianą mapą, kto z kim i na jak długo. Zdaje się taką mapkę ma Pogoń, która będąc w pobliżu, w sytuacji kryzysowej dokładnie wie po kogo dzwonić po pomoc.
Takie pytanie jak zadał FC Prudnik o Pogoń nie mają sensu, bo każdy się wyprze, każdy jest z zasadami, a o kalkulacyjnych układach lepiej informować po fakcie.
Takie pytanie jak zadał FC Prudnik o Pogoń nie mają sensu, bo każdy się wyprze, każdy jest z zasadami, a o kalkulacyjnych układach lepiej informować po fakcie.
-
SpokojniePanowie
Sporo w tym prawdy. Natomiast jeśli patrzeć pod tym kątem (taktycznym),to zgoda na linii Pogoń-Górnik/GKS opłaca się tylko tym pierwszym. Bo gdzie Pogoń będzie wspierała np. GKS? Na Flocie ?R.E. Bells pisze:Nie oszukujmy się, czasy się zmieniły i epoka pijackich zgód które przekształcały się przez lata w mocne sztamy to przeszłość. Mamy XXI wiek, erę cyfryzacji i kalkulatorów. Liczy się tu i teraz, klepanie układów z kimkolwiek, pod terminarz w następnym sezonie, byleby w nie dostać w zęby. Dla kogoś kto przeżywał najlepsze wyjazdy 10 lat temu, zgody GKS-Górnik, Ruch-Widzew to jakaś abstrakcja, Jastrzębie Ruch i Polonia-Góral czyste kalkulacje w bagnie o promieniu 50km. Niedługo trzeba będzie jeździć z stale uaktualnianą mapą, kto z kim i na jak długo. Zdaje się taką mapkę ma Pogoń, która będąc w pobliżu, w sytuacji kryzysowej dokładnie wie po kogo dzwonić po pomoc.
Dobrze zdaję sobie z tego sprawę, że jest niemożliwe ocieplenie stosunków na linii Ruch - Tychy choćby z kilku wyżej wymienionych powodów. Jednak z tego co kojarzę użytkownik (nie wnikam w jakim stopniu upoważniony do wypowiadania się po stronie KSGKS) po derbach Piasta z Ruchem wrzucił do jednego wora Ruch, Piast, Polonie i właśnie Tychy jako "koalicję" przeciwko Wam. Pozdrawiam!Martini Player pisze:Nie było takiego info. Przynajmniej ja sobie nie przypominam. Nie siedzę na forum dziennie,więc mogłem przeoczyć.Richat pisze:Czy Górnik Zabrze podczas ostatniej wizyty w Szczecinie śpiewał na pustoszejącym stadionie "nie podam dłoni ku*wie z szczecińskiej Pogoni"?
Raczej ciężko tam o jakieś układy, choćby ze względu na stosunki Tychów z Mikołowem.
Nie skłamałem, tylko wspomniałem post jednego z Was, ale to nieistotne, bo każdy wie jak jest na GŚ. Dziecinne to są Twoje wrzuty i napinka w moim kierunku. Jak się nie ma do czego dojebać to się trzeba dojebać do podpisu. Z mojej strony koniec i nawet nie musisz odpisywać, bo dalsza polemika nic nie wniesie do tematu.mapa_fizyczna_polski pisze:Po co klamiesz ?Richat pisze:Do wszystkich pelikanów z k.net, którzy łykają każde info...i gdzie jest ten układ/ocieplenie kontaktów/zgoda pomiędzy Ruchem, a Tychami? Ktoś z GieKSy bądź Górnika takie info tutaj pisał i próbował wmówić reszcie użytkowników, że coś jest na rzeczy.
Moze gdybys wpisal "Polonia Bytom" to moze bym uwierzyl, ze ktos cos takiego napisal ale od lat nie ma szans i watpie by kiedys takie byly zeby bylo cos cieplego na linii Tychy - Chorzow. Czlowieku chyba za dlugo przed kompem siedzisz i zamiast szukac glupich obrazkow zeby zablysnac(patrz swoj dzieciecy podpis) to wyjdz na dwor, wielu Tyskich i Chorzowskich uwaza siebie za bardzo duza kose !
-
mr. ventura
-
FC PRUDNIK
Zbiórka ,zbiórką i kto bedzie chciał ten na nią przyjdzie i nie bede od nikogo wyciągać zadnych konsekwencji
Ty się ciesz lepiej z tego że jeszcze do tej pory nikt na razie wobec ciebie nie wyciągnął konsekwencji z twojego Piasta za pajacowanie w internecie.FC PRUDNIK pisze:Zbiórka ,zbiórką i kto bedzie chciał ten na nią przyjdzie i nie bede od nikogo wyciągać zadnych konsekwencji
Haha post roku, konsekwencje za wypowiedzi w necie : D No, ale skoro można sztamy przez neta wyciągać, to czemu by nie karać ludzi za pisane na kibice.net. Tylko czy kara też przez internet?ciawaZL pisze:Ty się ciesz lepiej z tego że jeszcze do tej pory nikt na razie wobec ciebie nie wyciągnął konsekwencji z twojego Piasta za pajacowanie w internecie.FC PRUDNIK pisze:Zbiórka ,zbiórką i kto bedzie chciał ten na nią przyjdzie i nie bede od nikogo wyciągać zadnych konsekwencji
Jak jest na linii Polonia Bytom-Zawisza ?
-
Krzesełko Stadionu
Neutral,Starsi kibole pewnie maja jakis sentyment do starej zgodyshortys pisze:Jak jest na linii Polonia Bytom-Zawisza ?
a se zasieje farmazon...
kiedyś na K. net też czytalem o "wąchaniu się " Ruchu i Tyskich... ale z jakąś "frakcją " Ruchu... jakieś niebieski południe czy cos takiego... ale pewnie coś źle przeczytałem :)
Prudnik... masz szczęście że internet jest chłonny i wszystko przyjmnie :)
do zobaczenia na meczu w sobote.
Pozdrawiam.
kiedyś na K. net też czytalem o "wąchaniu się " Ruchu i Tyskich... ale z jakąś "frakcją " Ruchu... jakieś niebieski południe czy cos takiego... ale pewnie coś źle przeczytałem :)
Pozdrawiam.
-
Stadionowy
Mam nadzieję że ostatnie 2 strony postów nie zostaną wykasowane bo fajnie będzie potem do nich wrócić ;)
A wracając do tematu:
Jaki jest powód dużej/ostrej kosy Zawiszy i Arki ? Ktoś już pisał ale nie mogę znaleźć...
Jakie ekipy z podkarpacia mają "pozytywne" relacje z Wisła Kraków?
Czy Motor i Jagiellonia odwiedzają się jeszcze na meczach? (Jak ktoś chce napisać że się nie odwiedzali niech sobie odpuści)
A wracając do tematu:
Jaki jest powód dużej/ostrej kosy Zawiszy i Arki ? Ktoś już pisał ale nie mogę znaleźć...
Czy Motor i Jagiellonia odwiedzają się jeszcze na meczach? (Jak ktoś chce napisać że się nie odwiedzali niech sobie odpuści)
Stadionowy pisze:Mam nadzieję że ostatnie 2 strony postów nie zostaną wykasowane bo fajnie będzie potem do nich wrócić ;)
A wracając do tematu:
Polonia Przemyśl, układ.
Mam pytanie do Stalówki.
Polonia Przemyśl, Stal Gorzyce, Łada Biłgoraj to wasze zgody czy układy i od kiedy macie z nimi kontakty?
Jakie są wasze kosy oraz jak wyglądają obecnie stosunki z Resovia?
Jak jest na linii Hutnik Kraków - JKS Jarosław?
Polonia Przemyśl, Stal Gorzyce, Łada Biłgoraj to wasze zgody czy układy i od kiedy macie z nimi kontakty?
Jakie są wasze kosy oraz jak wyglądają obecnie stosunki z Resovia?
Jak jest na linii Hutnik Kraków - JKS Jarosław?
Polonia ma z Wisłą zgode.wersu pisze:Stadionowy pisze:Mam nadzieję że ostatnie 2 strony postów nie zostaną wykasowane bo fajnie będzie potem do nich wrócić ;)
A wracając do tematu:
Polonia Przemyśl, układ.
nie, to tylko układ ;)
Zawsze myślałem,że na swoich meczach wiesza się swoje flagi lub zgód,a nie układowiczów.
-
Pozorymylą
BKS na sektorze Legii w Rzymie ?
tak, razem z ZS
-
Pozorymylą
Chodziło mi o ich flagę. W końcu nie są zgodą Legii.
Ale z przyszłością będą są ''w zamian'' Pogoni Szczecin
Można jaśniej?SWC pisze:Ale z przyszłością będą są ''w zamian'' Pogoni Szczecin
Najlepsze, że pierwszy raz flagę BKS-u na wyjeździe Legii widziałem w 1994 (w Katowicach). Flagi Stali obecne przy Łazienkowskiej na wszystkich meczach z Podbeskidziem. A tu "wielka rozkminka" o Rzym :)
Nie wiem o co chodzi, ale chętnie się dowiem w jaki sposób łączysz nas z jakimiś pretensjami do BKS (cytując wypowiedź dotyczącą Legii, trafną zresztą).
-
kolaboracja_PL
Rozumiem że to pytanie było skierowane do mnie.
Co ma Legia do moich słów? Nic. Wypowiedź dotyczyła również PS - jakoby (domyślnie) to ludzie z tego klubu byli autorami słów, żali o przyczynach takich a nie innych decyzji. Mając w pamięci krzywe akcje BKS, uważam iż sarkastyczna wypowiedź użytkownika "Neodym" jest banalnie hipokryzją. Tyle.
Co ma Legia do moich słów? Nic. Wypowiedź dotyczyła również PS - jakoby (domyślnie) to ludzie z tego klubu byli autorami słów, żali o przyczynach takich a nie innych decyzji. Mając w pamięci krzywe akcje BKS, uważam iż sarkastyczna wypowiedź użytkownika "Neodym" jest banalnie hipokryzją. Tyle.
[/quote] W Legnicy też dało się zuważyć gościa w Waszej czapce sprzedającego kiełbaski przy sektorze dla przyjezdnych.Zresztą takich sytuacji jest coraz więcej.Układ to układ,a jeszcze nie zgoda.Barwy powinny być schowane,a nie sie w nich afiszować.Takie jest moje zdanie.[/quote]
Większej bzdury nie słyszałem.
Większej bzdury nie słyszałem.
Ruch&Tychy .... Ty tak na prawdę ???:-)19sebus48 pisze:a se zasieje farmazon...
Pozdrawiam.
"Zgoda z Lechią to sezon 86-87 i mecz u nas z wynikiem 1-1. To była zgoda a nie żaden układ bo wtedy takich wynalazków jeszcze nie było :) . To nie te czasy. Nasza zgoda z Zawiszą nie miała tu nic do rzeczy. Na początku lat 80 mieliśmy bardzo silne zgody ze Śląskiem i z Lechem, którzy polowali na siebie nawet jak byli u nas na stadionie. W jednym czasie mieliśmy zgodę ze Śląskiem i ze znienawidzonym przez nich Górnikiem Wałbrzych. Mieliśmy równoległą zgodę z Wisłą i Cracovią oraz z Wisłą i Polonią Warszawa, Polonią Bytom i GKSem Katowice, a te drużyny ze sobą ostrą kosę. Takie czasy. Na rzeczonym meczu Lechia była w jakieś 30 osób, siedzieli bez obstawy pod zegarem, stałem obok nich cały mecz. Pomiędzy nimi a Galerą siedziało jakieś 20 osób ze Śląska i w kółko śpiewali "Śląsk-Lechijka-ŁKS", próbując doprowadzić do zgody. W pierwszej połowie nadal była kosa. W przerwie doszło do rozmów, ich flaga zawisła na Galerze a nasza na łuku pod nimi. Poleciały śpiewy o przyjaźni z jednej i drugiej strony. Tak to wyglądało. Ktoś gdzieś chyba pisał, że na początku lat 90 w parę osób natknęliśmy się na Lechię na jakimś wyjeździe i po krótkiej niepewności i konsternacji Lechia oznajmiła - jest zgoda. To opowieść chyba jeszcze z pierwszych fansów."
Jak na linii :
Wisła Kraków/Cracovia - Raków Częstochowa
Stal Rzeszów - Debrecen
Wisła Kraków/Cracovia - Raków Częstochowa
Stal Rzeszów - Debrecen
-
Katowicki.Styl
Jak na linii:
Zagłębie Lubin - Lech Poznań
?