Komentarze 22-25 listopada
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Stadionowy Artysta 2
Re: Komentarze 22-25 listopada
Trzeba przyznać ,ze mecz Legia Pogon zajebisty ,oprawy z obu stron ,Legia zajebista oprawa race,Pogon tez bardzo dobrze się zaprezentowala. Przypominaja się stare czasy ech.....
-
Pośpieszny.

sorry,nie mogłem wytrzymać.
1350PolnocnaStrona pisze: Jaka liczba Pogoni w Wa-wie?
-
KONRAD NH.
Ja p******* macie osobny temat o Łodzi a pierdolicie tutaj
panowie z Łodzi, nie macie wrazenia że odbiliscie od tematu i niektore posty to zwykła dziecinna żenada?
Ruch jakieś problemu z wejsciem w Gdańsku? bo coś niezbyt ich wielu
Ruch jakieś problemu z wejsciem w Gdańsku? bo coś niezbyt ich wielu
-
pRoTeStant
Faktycznie ze osiedlowe akcje jak w kazdym derbowym miescie raz dla jednej,raz dla drugiej ekipy. Aczkolwiek to my czesciej odwiedzamy białe rejony i przewaznie są to udane eskapady. Natomiast gdy dochodziło do konkretnych sparingów banda na bande niestety zdecydowanie na korzyść Rodowitych. Nie rozumiem w czym obecni tu Widzewiacy mają problem. Mnie tez to boli ze główne sprawdziany przewaznie w plecy ale co zrobic? Mam z tego powodu sie pochlastac? czy moze srać żarem na forum? Po co? nic tym bezsensowym wykłucaniem nie zyskamy jako Widzew.
no to pochwal sie tym nokautem...vvv pisze:Mnie najbardziej r******** mms i Łódź 1910 ktorzy operuja tylko i wylacznie na info ktore pojawilo sie chwile wczesniej przed ich postami na innych stronach odnosnie wczorajszego dnia, zapomnieli o innych zdarzeniach na korzysc RTS a juz kompletnie nic nie wiedza o zwyciestwach ŁKS z dnia wczorajszego, to jest NOKAUT : )
Piekna oprawa Legii wczoraj ! GKS ladnie, bardzo duzy rozmach, bardzo duzo piro, ale......znowu folia i wiem, ze taki sektor, ale mogliby wkoncu pojsc inna droga.
W nizszych ligach piekny mecz Góral - Jastrzebie.
-
Krzysiek74
Łódzcy hoolsi internetowi się tu trochę ponapinali zbytnio może admin wyczyści trochę temat :)
Oj mylisz sie kolego...Widzew wygrał kilka awantur głównych ekip min.w Aleksandrowie,Polska-Szwecja,Turniej bokserki na Gwardii,dworzec Łódź-Fabryczna,Żabieniec,Stare Miasto i inne.pRoTeStant pisze:Faktycznie ze osiedlowe akcje jak w kazdym derbowym miescie raz dla jednej,raz dla drugiej ekipy. Aczkolwiek to my czesciej odwiedzamy białe rejony i przewaznie są to udane eskapady. Natomiast gdy dochodziło do konkretnych sparingów banda na bande niestety zdecydowanie na korzyść Rodowitych. Nie rozumiem w czym obecni tu Widzewiacy mają problem. Mnie tez to boli ze główne sprawdziany przewaznie w plecy ale co zrobic? Mam z tego powodu sie pochlastac? czy moze srać żarem na forum? Po co? nic tym bezsensowym wykłucaniem nie zyskamy jako Widzew.
-
Stanisław_Anioł
Ile WfcG w Bydgoszczy?
90 osób z Grudziądza, wszyscy ubrani w jednakowe koszulki specialnie przygotowane na ten mecz.
Stanisław_Anioł pisze:Ile WfcG w Bydgoszczy?
"WFCG na Zawiszy 90 osób, wszyscy w jednakowych koszulkach.
Podróżujemy 2 autokarami, trasa bez przygód."
Określili się w relacjach.
dwa autokary ;)
-
Madagaskar
Kolego Łódż1 910 rozpierdalasz juz temat o woj. Łódzkim więc tu tez nie rób burdelu.
Tyle w temacie.
Ps. Fajnie ze piro na stadionach.
Tyle w temacie.
Ps. Fajnie ze piro na stadionach.
no to napisz co sie stało...Król Artur napisał że coś sie działo na Polesiu ty że na Śródmieściu.oświeć wszystkich...Proponuje przenieść dyskusje na temat łódzki
Łódź1910 - Ty masz jakieś inne zajecie niż siedzenie na forum ?? .....
Jak dobrze pójdzie to w tym tempie do Świąt dobijesz do 300 postów AntyŁKS :)))
Jak dobrze pójdzie to w tym tempie do Świąt dobijesz do 300 postów AntyŁKS :)))
Ile ruchu w gdańsku bo w tv wyglądało słabo (a widać było widać flagi ich zgody elane i widzew)
-
Łukasz1920
Policz sobie...szahal pisze:Ile ruchu w gdańsku bo w tv wyglądało słabo (a widać było widać flagi ich zgody elane i widzew)
https://lh6.googleusercontent.com/-liJ3 ... e%2529.JPG
-
BezCenzury
Promień Żary obecny wczoraj w Dzierżoniowie ?
idz juz do komórki i zamknij sie na kłódke .Łódź 1910 pisze:Oj mylisz sie kolego...Widzew wygrał kilka awantur głównych ekip min.w Aleksandrowie,Polska-Szwecja,Turniej bokserki na Gwardii,dworzec Łódź-Fabryczna,Żabieniec,Stare Miasto i inne.pRoTeStant pisze:Faktycznie ze osiedlowe akcje jak w kazdym derbowym miescie raz dla jednej,raz dla drugiej ekipy. Aczkolwiek to my czesciej odwiedzamy białe rejony i przewaznie są to udane eskapady. Natomiast gdy dochodziło do konkretnych sparingów banda na bande niestety zdecydowanie na korzyść Rodowitych. Nie rozumiem w czym obecni tu Widzewiacy mają problem. Mnie tez to boli ze główne sprawdziany przewaznie w plecy ale co zrobic? Mam z tego powodu sie pochlastac? czy moze srać żarem na forum? Po co? nic tym bezsensowym wykłucaniem nie zyskamy jako Widzew.
Jaka liczba widzewiaków z Pabianic w Bydgoszczy ?
-
stary piknik
-
Śląska_Duma
Nas w Gdańsku ok. 250 osób w tym ok. 30 Elany i kilka osób z Widzewa, które dosiadły się do nas prosto po powrocie z Bydgoszczy.
Na trasie bez przygód, w stronę Gdańska i w samym Gdańsku masa psów.
Na trasie bez przygód, w stronę Gdańska i w samym Gdańsku masa psów.
Ruchu 272 osoby plus 30 w odwiedzinach u kolegów, którzy nie mogą być z nami. Łącznie ponad 300 osób, w tym 50 Elanowców i około 20 Widzewiaków, którym dziękujemy za wsparcie.
Oficjalna Liczba która podał portal niebiescy.pl
Oficjalna Liczba która podał portal niebiescy.pl
-
SILESIA FAN
Pod koniec pierwszej polowy byla wrzuta Pogoni - Jazda z Kur...., ale nie wiem czy odnosila sie do pilkarzy L lub kibicow.bezimienny123 pisze:Ktoś ma jakieś info odnośnie meczu Legia- Pogoń? Czy jakieś pozdrowienia, spiny, czy cisza spokój?
-
KazoR_1987
Obecny Ilu dokladnie niech sami napiszaBezCenzury pisze:Promień Żary obecny wczoraj w Dzierżoniowie ?
W takim momencie gdzie tu się zastanawiać czy to - do piłkarzy czy kibiców. Wrzuta to wrzuta ale czy na pewno miało coś takiego miejsce?SILESIA FAN pisze:Pod koniec pierwszej polowy byla wrzuta Pogoni - Jazda z Kur...., ale nie wiem czy odnosila sie do pilkarzy L lub kibicow.bezimienny123 pisze:Ktoś ma jakieś info odnośnie meczu Legia- Pogoń? Czy jakieś pozdrowienia, spiny, czy cisza spokój?
A mi się coś wydaje, że powinieneś umyć uszy i było "Jesteśmy z Wami". Czujesz różnicę?
-
Japierdolecozadebile
Na linii Legia - Pogoń coś tam na rzeczy długo będzie. Zerwanie zgody wymuszone jednak nie wszyscy Portowcy wrócili do domu. Indywidualne kontakty są dalej mocne.romper pisze:A mi się coś wydaje, że powinieneś umyć uszy i było "Jesteśmy z Wami". Czujesz różnicę?
Stomil obecny pod stadionem Arki? W ile osób?
Śląsk na Jagiellonii :
http://www.kkn.wroclaw.pl/gallery2/foto ... stok28.jpg
Więcej zdjęć z wyjazdu: http://www.kkn.wroclaw.pl/projekty2013/ ... ystok.html
http://www.kkn.wroclaw.pl/gallery2/foto ... stok28.jpg
Więcej zdjęć z wyjazdu: http://www.kkn.wroclaw.pl/projekty2013/ ... ystok.html
-
stachuzrdg
Pituś to pomieszkaj w Łodzi może jeszcze troszkę to przestaniesz takie farmazony walić. Zajmijcie się lepiej poprawą frekwencji na galerze a od Widzewa to dwa kroki w bok bo w ilości fanatyków nie macie do Nas polotu. Podajcie lepiej liczby FC ŁKS-u które jechały do Bydgoszczy bo na bank na te 700 osób spory procent był z poza Łodzi
2 lata... to mówi samo za siebie... ja mieszkam w tym mieście od urodzenia, i w jakich latach tam mieszkałeś ? Sporo się zmienia na korzyść różnych ekip np. na początku lat 90-tych Radogoszcz ( osiedle wysunięte najbardziej na północ Łodzi, graniczące z Zgierzem ) był biało - czewono - biały, teraz jest kompletnie inna sytuacja nie spotkasz tu żadnego ŁKS-iaka ( kiedyś czytałem że na zbiórce w latach ich świetlności stawiało się 200 osób) teraz są 2 grupy WzR i MzR - Widzewiacy/Małolaci z Radogoszcza i nie ma mowy o jakich ŁKS-iakach tak samo Widzew utracił trochę terenów, ale myślę, że można śmiało powiedzieć, że zachód = ŁKS , wschód = Widzew.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
PolnocnaStrona
coraz to ciekawszych rzeczy można się tu dowiedzieć na temat Łodzi. Po co tu pisać o podziale jak wszystko jest napisane w wątku o województwie i obie strony wyraziły swoją opinię na ten temat. Łódź jest niemal podzielona i na tym skończmy
Co do liczby Łodzian w Bydgoszczy to zapewne blisko połowy składu to osiedla. Nie którzy mają klapki na oczach i jak zobaczą liczby 90 WfcG, 65 Sochaczew, 28 Rawa, ok 50 Pabianice to myślą że wszystkie FC tak jeżdżą niestety jest też masa mniejszych Fc jeżdżących w liczbach 5-10 głow
nie wiem gdzie mieszkałeś w Łodzi ale zapewne na jakiś rewirach zdominowanych przez Łks skoro widzisz że głownie to oni są.Piterq102 pisze: Nie opowiadaj bzdur bo tak nie jest. Mieszkałem w Łodzi 2 lata i taka jest prawda że w Łodzi jest głównie ŁKS, a okolice Łodzi to Widzew. Wszystkie gminy na około + masa fan clubów po całej Polsce.
Co do liczby Łodzian w Bydgoszczy to zapewne blisko połowy składu to osiedla. Nie którzy mają klapki na oczach i jak zobaczą liczby 90 WfcG, 65 Sochaczew, 28 Rawa, ok 50 Pabianice to myślą że wszystkie FC tak jeżdżą niestety jest też masa mniejszych Fc jeżdżących w liczbach 5-10 głow
haha no teraz dojebałes do pieca, na ŁKS grający w piątej lidze, z zamkniętym stadionem (jedynie 2 sektory otwarte), przychodzi 1-2 tys osób, a na Widzew, który ma największą ilość FC w Polsce i wogóle jest wszędzie (na księżycu także), ma otwarty caluteńki stadion, i gra w ekstraklasie, przychodzi 3-4 tys osób (swoją drogą mniej niż na trzecioligowej Stali Mielec) hipokrytostachuzrdg pisze:Pituś to pomieszkaj w Łodzi może jeszcze troszkę to przestaniesz takie farmazony walić. Zajmijcie się lepiej poprawą frekwencji na galerze a od Widzewa to dwa kroki w bok bo w ilości fanatyków nie macie do Nas polotu. Podajcie lepiej liczby FC ŁKS-u które jechały do Bydgoszczy bo na bank na te 700 osób spory procent był z poza Łodzi
Wy to czasami nawet tych dwóch otwartych sektorów nie potraficie wypełnić. Ale nie ma co porównywać frekwencji na stadionach, bo nijak ma się to do sytuacji w Łodzi i okolicach.DK08 pisze:na ŁKS grający w piątej lidze, z zamkniętym stadionem (jedynie 2 sektory otwarte), przychodzi 1-2 tys osób
Jeśli masz pisać tego typu posty to lepiej się nie kompromituj.pRoTeStant pisze:Jeśli masz pisać tego typu posty to lepiej sie nie kompromituj. Owszem jest wiecej ŁKS-u w miescie i to nie podlega dyskusji
Podaj frekwencje od poczatku sezonu do pierwszego meczu, gdzie stadion zostal czesciowo zamkniety.DK08 pisze:
...na ŁKS grający w piątej lidze, z zamkniętym stadionem (jedynie 2 sektory otwarte)
Człowiek chciał poczytać opisy ze stadionów co gdzie się działo itp. a tutaj 3 strony tematu Łódź i okolice bez komentarza...