no to pochwal sie tym nokautem...vvv pisze:Mnie najbardziej r******** mms i Łódź 1910 ktorzy operuja tylko i wylacznie na info ktore pojawilo sie chwile wczesniej przed ich postami na innych stronach odnosnie wczorajszego dnia, zapomnieli o innych zdarzeniach na korzysc RTS a juz kompletnie nic nie wiedza o zwyciestwach ŁKS z dnia wczorajszego, to jest NOKAUT : )
Piekna oprawa Legii wczoraj ! GKS ladnie, bardzo duzy rozmach, bardzo duzo piro, ale......znowu folia i wiem, ze taki sektor, ale mogliby wkoncu pojsc inna droga.
W nizszych ligach piekny mecz Góral - Jastrzebie.

Komentarze 22-25 listopada
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 22-25 listopada
LUDZIE HONORU
-
Łódzcy hoolsi internetowi się tu trochę ponapinali zbytnio może admin wyczyści trochę temat :)
-
Oj mylisz sie kolego...Widzew wygrał kilka awantur głównych ekip min.w Aleksandrowie,Polska-Szwecja,Turniej bokserki na Gwardii,dworzec Łódź-Fabryczna,Żabieniec,Stare Miasto i inne.pRoTeStant pisze:Faktycznie ze osiedlowe akcje jak w kazdym derbowym miescie raz dla jednej,raz dla drugiej ekipy. Aczkolwiek to my czesciej odwiedzamy białe rejony i przewaznie są to udane eskapady. Natomiast gdy dochodziło do konkretnych sparingów banda na bande niestety zdecydowanie na korzyść Rodowitych. Nie rozumiem w czym obecni tu Widzewiacy mają problem. Mnie tez to boli ze główne sprawdziany przewaznie w plecy ale co zrobic? Mam z tego powodu sie pochlastac? czy moze srać żarem na forum? Po co? nic tym bezsensowym wykłucaniem nie zyskamy jako Widzew.
LUDZIE HONORU
-
Chłopie Łódź1910 skończ już, ty masz jakieś życie oprócz kibice.net? Komu i co chcesz udowodnić? Od rana co kto nie napisze od razu twój komentarz, rozjebałeś temat o województwie łódzkim jako pomidor82 dostałeś bana teraz rozpierdalasz komentarze. Wywalcie co najmniej dwie strony z tego tematu.
--1908 --
-
Ile WfcG w Bydgoszczy?
-
90 osób z Grudziądza, wszyscy ubrani w jednakowe koszulki specialnie przygotowane na ten mecz.
-
Stanisław_Anioł pisze:Ile WfcG w Bydgoszczy?
"WFCG na Zawiszy 90 osób, wszyscy w jednakowych koszulkach.
Podróżujemy 2 autokarami, trasa bez przygód."
Określili się w relacjach.
-
"Wczoraj na komisariacie Policji w Solcu Kujawskim została skatowana 14 latka bo odmówiła składania zeznań przeciwko kibicom Zawiszy.
Obecnie przebywa w szpitalu w Bydgoszczy w stanie krytycznym.
Skopał ją Bombka w korytarzu za wejściem po prawej stronie.
Po tym zajściu BOMBKA wziął szalik ZAWISZA BYDGOSZCZ i wrzucił do kosza na śmieci."
Źródło: http://www.facebook.com/PolskieFanatycz ... 7266212812
Po tym zajściu BOMBKA wziął szalik ZAWISZA BYDGOSZCZ i wrzucił do kosza na śmieci."
-
Nic nikomu nie chce udowadniać bo nie musze.Byłem wczoraj w Bydgoszczy w przeciwieństwie do ciebie i moje wpisy to jest odpowiedź na wasze farmazony tu pisane o jakimś rzekomym sforsowaniu plotu,nokoacie itp.z mojej strony konieczgr1978 pisze:Chłopie Łódź1910 skończ już, ty masz jakieś życie oprócz kibice.net? Komu i co chcesz udowodnić? Od rana co kto nie napisze od razu twój komentarz, rozjebałeś temat o województwie łódzkim jako pomidor82 dostałeś bana teraz rozpierdalasz komentarze. Wywalcie co najmniej dwie strony z tego tematu.
LUDZIE HONORU
-
-
Kolego Łódż1 910 rozpierdalasz juz temat o woj. Łódzkim więc tu tez nie rób burdelu.
Tyle w temacie.
Ps. Fajnie ze piro na stadionach.
Tyle w temacie.
Ps. Fajnie ze piro na stadionach.
-
Link do fb już nie tryka. Ten tekst to jakiś farmazon czy już na prawdę się dzieją takie historie w tym kraju?xyz1920 pisze:"Wczoraj na komisariacie Policji w Solcu Kujawskim została skatowana 14 latka bo odmówiła składania zeznań przeciwko kibicom Zawiszy.
-
profil dziala normalnie.Ś. pisze:Link do fb już nie tryka. Ten tekst to jakiś farmazon czy już na prawdę się dzieją takie historie w tym kraju?xyz1920 pisze:"Wczoraj na komisariacie Policji w Solcu Kujawskim została skatowana 14 latka bo odmówiła składania zeznań przeciwko kibicom Zawiszy.
https://www.facebook.com/PolskieFanatyc ... n=timeline
(...) Polska Milicja bije nawet młode fanatyczki jak widać ...
Szkoda słów...
A.C.A.B !
Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
Łódź 1910 pisze:Nic nikomu nie chce udowadniać bo nie musze.Byłem wczoraj w Bydgoszczy w przeciwieństwie do ciebie i moje wpisy to jest odpowiedź na wasze farmazony tu pisane o jakimś rzekomym sforsowaniu plotu,nokoacie itp.z mojej strony konieczgr1978 pisze:Chłopie Łódź1910 skończ już, ty masz jakieś życie oprócz kibice.net? Komu i co chcesz udowodnić? Od rana co kto nie napisze od razu twój komentarz, rozjebałeś temat o województwie łódzkim jako pomidor82 dostałeś bana teraz rozpierdalasz komentarze. Wywalcie co najmniej dwie strony z tego tematu.
Jak nie wiesz co sie stalo u twoich ziomali z śRd w noc rozwalania grafow to zamilcz bo sie kompromitujesz
-
no to napisz co sie stało...Król Artur napisał że coś sie działo na Polesiu ty że na Śródmieściu.oświeć wszystkich...Proponuje przenieść dyskusje na temat łódzki
LUDZIE HONORU
-
Fajnie ze byles.Ja tez byłem i nawet w gupie szczesliwcow z Łodzi którzy dostali się na stadion na 20 min.Sa relacje i to wystarczy.Koniec kropka.Łódź 1910 pisze:Nic nikomu nie chce udowadniać bo nie musze.Byłem wczoraj w Bydgoszczy w przeciwieństwie do ciebie i moje wpisy to jest odpowiedź na wasze farmazony tu pisane o jakimś rzekomym sforsowaniu plotu,nokoacie itp.z mojej strony konieczgr1978 pisze:Chłopie Łódź1910 skończ już, ty masz jakieś życie oprócz kibice.net? Komu i co chcesz udowodnić? Od rana co kto nie napisze od razu twój komentarz, rozjebałeś temat o województwie łódzkim jako pomidor82 dostałeś bana teraz rozpierdalasz komentarze. Wywalcie co najmniej dwie strony z tego tematu.
Legia z oprawa na swoim bardzo wysokoim poziomie.No i Katowice.Ogolnie niezły weekend.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Łódź1910 - Ty masz jakieś inne zajecie niż siedzenie na forum ?? .....
Jak dobrze pójdzie to w tym tempie do Świąt dobijesz do 300 postów AntyŁKS :)))
Jak dobrze pójdzie to w tym tempie do Świąt dobijesz do 300 postów AntyŁKS :)))

-
Ile ruchu w gdańsku bo w tv wyglądało słabo (a widać było widać flagi ich zgody elane i widzew)
-
Łódź 1910 jak piszesz, że z twojej strony koniec to w końcu przestań pierdolić bo tylko wstyd prawdziwym Widzewiakom przynosisz
ZAWISZA 4EVER
-
A potem jeszcze skarżą Adminowi że ma moderatorów ŁKSiaka i on daje takim bąblom bany.
Ile to ja swego czasu musiałem pousuwać głupich/przypałowych postów nt Polonii i Legii a Poloniści wrzucali że Foxx prowadzi propagandę :)
Na poprzedniej stronie jest dobra relacja gościa z Widzewa, jest gościa z ŁKSu i na tym koniec polemiki na temat zajścia ŁKS-Widzew do którego nie doszło.
Także pisanie co kto komu w nocy zrobił za próby rozwalania grafów to głupota. Psy tylko siedzą i notują
Ile to ja swego czasu musiałem pousuwać głupich/przypałowych postów nt Polonii i Legii a Poloniści wrzucali że Foxx prowadzi propagandę :)
Na poprzedniej stronie jest dobra relacja gościa z Widzewa, jest gościa z ŁKSu i na tym koniec polemiki na temat zajścia ŁKS-Widzew do którego nie doszło.
Także pisanie co kto komu w nocy zrobił za próby rozwalania grafów to głupota. Psy tylko siedzą i notują
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Policz sobie...szahal pisze:Ile ruchu w gdańsku bo w tv wyglądało słabo (a widać było widać flagi ich zgody elane i widzew)
[link]
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Twoi koleżcy po szalu spierdalają w popłochu rzucając puszkami na lewo i prawo , zostawiając przy tym auto i pęczek smyczek osiedlowych w nim .Łódź 1910 pisze:no to napisz co sie stało...Król Artur napisał że coś sie działo na Polesiu ty że na Śródmieściu.oświeć wszystkich...Proponuje przenieść dyskusje na temat łódzki
-
Promień Żary obecny wczoraj w Dzierżoniowie ?
-
Zamiast spierać się o jakieś nieistotne pierdoły napiszcie lepiej jak stan poszkodowanych przez psy na meczu Zawisza-Widzew, bo na portalach kibicowskich strasznie niewesołe info można wyczytać o chłopaku, który stracił oko itd.
-
-
LKS zrob se sztame albo koalicje z kims bo z Lechem juz probowales i dojedz ten Widzew bi widac ze on cie boli jak chu*
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ale skąd ta agresywna reakcja? Czyżbym napisał nieprawdę? Jeżeli tak to najmocniej przepraszam.PGliwice pisze:nie musisz się nami przejmować brudasie, idź sobie lepiej na jakiś koncert pankowy sie pobawić, tylko następnym razem nie barykadujcie się w krzyku, dziwie się że takich starych zgredów jak ty nie pogoniono jeszcze ze stadionuWieloryb pisze:Żałosny wyjazd Piasta. Jeżeli ich liczbę w Szczecinie można jeszcze tłumaczyć odległością, to w tym wypadku żadne tłumaczenia nie wchodzą w grę. W Gliwicach wjeżdżasz na autostradę zjeżdżasz na Legnicę i po chwili jesteś na miejscu.
WŁADCY OCEANÓW
-
idz juz do komórki i zamknij sie na kłódke .Łódź 1910 pisze:Oj mylisz sie kolego...Widzew wygrał kilka awantur głównych ekip min.w Aleksandrowie,Polska-Szwecja,Turniej bokserki na Gwardii,dworzec Łódź-Fabryczna,Żabieniec,Stare Miasto i inne.pRoTeStant pisze:Faktycznie ze osiedlowe akcje jak w kazdym derbowym miescie raz dla jednej,raz dla drugiej ekipy. Aczkolwiek to my czesciej odwiedzamy białe rejony i przewaznie są to udane eskapady. Natomiast gdy dochodziło do konkretnych sparingów banda na bande niestety zdecydowanie na korzyść Rodowitych. Nie rozumiem w czym obecni tu Widzewiacy mają problem. Mnie tez to boli ze główne sprawdziany przewaznie w plecy ale co zrobic? Mam z tego powodu sie pochlastac? czy moze srać żarem na forum? Po co? nic tym bezsensowym wykłucaniem nie zyskamy jako Widzew.
https://www.flickr.com/photos/125040548@N08/
-
Jaka liczba widzewiaków z Pabianic w Bydgoszczy ?
-
-
Nas w Gdańsku ok. 250 osób w tym ok. 30 Elany i kilka osób z Widzewa, które dosiadły się do nas prosto po powrocie z Bydgoszczy.
Na trasie bez przygód, w stronę Gdańska i w samym Gdańsku masa psów.
Na trasie bez przygód, w stronę Gdańska i w samym Gdańsku masa psów.
-
Ruchu 272 osoby plus 30 w odwiedzinach u kolegów, którzy nie mogą być z nami. Łącznie ponad 300 osób, w tym 50 Elanowców i około 20 Widzewiaków, którym dziękujemy za wsparcie.
Oficjalna Liczba która podał portal niebiescy.pl
Oficjalna Liczba która podał portal niebiescy.pl
-
Pod koniec pierwszej polowy byla wrzuta Pogoni - Jazda z Kur...., ale nie wiem czy odnosila sie do pilkarzy L lub kibicow.bezimienny123 pisze:Ktoś ma jakieś info odnośnie meczu Legia- Pogoń? Czy jakieś pozdrowienia, spiny, czy cisza spokój?
-
jakisyf1997 pisze:LKS zrob se sztame albo koalicje z kims bo z Lechem juz probowales i dojedz ten Widzew bi widac ze on cie boli jak chu*
komu kibicujesz ? i gdzie zes byl zamkniety na ostatnie 10 lat ? ŁKS nie musi robic z nikim sztamy albo układu na Widzew bo sami sobie radzimy z tą zarazą wiec nic nie musimy nikomu udowadniac tym bardziej ze ostatnia afera banda na bande skonczyla sie wlasnie klasycznym dojazdem Rtsiakow , a co kogo boli to widac w tym temacie i napince ze strony czerwonych. Jak juz zaczeliscie sie czerwoni spinac ( tu albo w temacie o Łodzi ) ze was wiecej na wyjazdy jezdzi niz nas na mecze u siebie chodzi to zbierzcie kiedys tych swoich wyjazdowiczow i wjedzcie nam na galere, tylko jak bedziecie spierdalac to nie zapomnijcie zbierac odcietych bo znowu dojdzie do tragedii, no i chyba zbierac byscie sie musieli wtedy z tydzien patrzac ze np na speca za Zawisze PONAD POŁOWA skladu byla zarezerwowana dla fan clubow.
-
Obecny Ilu dokladnie niech sami napiszaBezCenzury pisze:Promień Żary obecny wczoraj w Dzierżoniowie ?
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
W takim momencie gdzie tu się zastanawiać czy to - do piłkarzy czy kibiców. Wrzuta to wrzuta ale czy na pewno miało coś takiego miejsce?SILESIA FAN pisze:Pod koniec pierwszej polowy byla wrzuta Pogoni - Jazda z Kur...., ale nie wiem czy odnosila sie do pilkarzy L lub kibicow.bezimienny123 pisze:Ktoś ma jakieś info odnośnie meczu Legia- Pogoń? Czy jakieś pozdrowienia, spiny, czy cisza spokój?
1938
-
A mi się coś wydaje, że powinieneś umyć uszy i było "Jesteśmy z Wami". Czujesz różnicę?
-
Na linii Legia - Pogoń coś tam na rzeczy długo będzie. Zerwanie zgody wymuszone jednak nie wszyscy Portowcy wrócili do domu. Indywidualne kontakty są dalej mocne.romper pisze:A mi się coś wydaje, że powinieneś umyć uszy i było "Jesteśmy z Wami". Czujesz różnicę?
-
[link]Lodzer'mensch pisze:jakisyf1997 pisze:LKS zrob se sztame albo koalicje z kims bo z Lechem juz probowales i dojedz ten Widzew bi widac ze on cie boli jak chu*
komu kibicujesz ? i gdzie zes byl zamkniety na ostatnie 10 lat ? ŁKS nie musi robic z nikim sztamy albo układu na Widzew bo sami sobie radzimy z tą zarazą wiec nic nie musimy nikomu udowadniac tym bardziej ze ostatnia afera banda na bande skonczyla sie wlasnie klasycznym dojazdem Rtsiakow , a co kogo boli to widac w tym temacie i napince ze strony czerwonych. Jak juz zaczeliscie sie czerwoni spinac ( tu albo w temacie o Łodzi ) ze was wiecej na wyjazdy jezdzi niz nas na mecze u siebie chodzi to zbierzcie kiedys tych swoich wyjazdowiczow i wjedzcie nam na galere, tylko jak bedziecie spierdalac to nie zapomnijcie zbierac odcietych bo znowu dojdzie do tragedii, no i chyba zbierac byscie sie musieli wtedy z tydzien patrzac ze np na speca za Zawisze PONAD POŁOWA skladu byla zarezerwowana dla fan clubow.
Kolega chyba znalazł tą samą ciekawostkę - patrząc z boku, trzeba przyznać, że robi wrażenie 8 wagonów wypełnionych kibicami przyjezdnymi + jakieś autokary z Grudziądza. A pewnie w przedziałach "ultras", "stowarzyszenie", "h" również było jeszcze trochę "fanclubowiczów".
Z ciekawości chciałbym zapytać - ilu łodzian pojechało na ten mecz jako kibice Widzewa?