Oddany Drużynie pisze:
Nic specyficznego w tej fotce by nie było gdyby nie fakt że kibice
Gks-u Bełchatów i Radomiaka Radom nie mieli ze sobą nigdy zgody
Co za debil...........
Do niedawna był układ. Jak nic nie wiesz na ten temat to sie nie odzywaj gamoniu...
Oddany Drużynie pisze:
Co za debil...........
Do niedawna był układ. Jak nic nie wiesz na ten temat to sie nie odzywaj gamoniu...
Czemu go odrazu wyzywasz?
Po 1 to nie zgoda żeby sobie razem szale robic.
Po 2 GieKSa jest tylko jedna.
Oddany Drużynie pisze:
Co za debil...........
po co sie napinasz... fakt tematu zbytnio nie znam ale fotka wydała mi sie b.specyficzna dlatego ją tu wkleiłem.
BonczekELANA pisze:Ekipa KSA sama na siebie zrobila vlepke anty. Chodzi dokladnie o vlepke jeszcze trafi kosa na kamien
A propos tych vlepek - cos jak tekst z jednego utwóru HH nt. Legii (skadinąd niezłego) - "Zapomnieli, że Legia z boiska nigdy pod, zawsze NA tarczy" <-- coś się autorom popierniczyło z "raz na wozie..."
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka
a co do "hooltras1944" to przynajmniej mam się czym pochwalić w porówaniu do Was
Ucho! pisze:Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka
a co do "hooltras1944" to przynajmniej mam się czym pochwalić w porówaniu do Was
mogels ja wkleic do Hyde Park-u do tematu Fotka.pl