Za parę lat? Człowieku, ważne jest to co jest teraz. Bo dzisiejsze wydarzenia wpłyną na to co będzie za parę lat. Patrz realnie. Na dzień dzisiejszy chuliganka uliczna nie dysponuje zupełnie niczym, aby zdobyć władzę w trakcie rozróby. Całe to gadanie to dyskusja akademicka "co by było gdyby".Igloopol1978 pisze:Dlatego napisałem że to zależy od wielu czynników i nie jest możliwe dzisiaj,ale za parę lat kto wie ?
Kraj cywilizowany to wg Ciebie kraj demokratyczny ?
Znowu odpowiadasz pytaniem na pytanie. Ok. Możemy uznać że sprowadziłeś mnie do swojego poziomu. Nie ma problemu, lubię zapasy ;)
Kraj demokratyczny wcale nie musi być cywilizowany np. niech będzie Rosja. Nie uważam aby to był kraj cywilizowany, choć ma on ustrój demokratyczny. Twoja kolej. W którym cywilizowanym kraju w ostatnich kilku/kilkunastu latach zmiana władzy nastąpiła w wyniku przewrotu na ulicy?
Włączyłem się w dyskusję po tym gdy napisałeś:Igloopol1978 pisze:Jeśli pytanie kto mnie sponsoruje jest normalne i nie jest pruciem to fajnie.Nie boli mnie to co piszesz o Śląsku. Zastanawiam się po prostu czy nie jesteś trollem lewackim,bo jesteś za a nawet przeciw :D
Pomyślałem sobie że albo jesteś niedorozwinięty, albo prowokator. Jak niedorozwinięty, to nie wiele można zrobić. Ale jeśli prowokator, to dobrze by było wiedzieć, kto/co go inspiruje. Odpowiedź padła:Igloopol1978 pisze:A ci wszyscy co piszą o tym że akcja na squat jest błędem bo była nieudana.Gdyby była udana to dopiero płakalibyście nad ciężkimi ranami a może i śmiercią lewaków xd
I Ty nazywasz mnie trolem? :o :D :-)Igloopol1978 pisze:Zawsze głosowałem na JKM jeśli RN pójdzie do wyborów to oczywiście na niego nie zagłosuję.
Napisałem Ci jaką ekipę reprezentuję. Skoro o takiej nie słyszałeś, to znaczy że nie jesteś dość kumaty i na dzień dzisiejszy nie jesteś wtajemniczony.Igloopol1978 pisze:Skoro wstydzisz się przyznać jaką ekipę reprezentujesz to utwierdza mnie to w przekonaniu o którym napisałem wyżej
Mam info telefoniczne. Ale pewne ;)Igloopol1978 pisze:Do tego mam jedno podstawowe pytanie.
Byłeś na Marszu czy wiedzę czerpiesz z TV ?