Popieram. J*bać nieudaczników, wandali własnego kraju i stolicy.cori pisze:I prawdziwi patrioci zaczeli rozpierdalac swoja stolica syf taki w kraju a dzicz robi burdy pozdrawiam normalnych z emigracji

Marsz Niepodległości 2013
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Marsz Niepodległości 2013
permanent mówi jak jest
-
To jest prawda przecież, niepodległość została ogłoszona 7 października a 11 listopada władza wojskowa została przekazana Piłsudskiemu, który przecież pochodził z PPS (Polska Partia Socjalistyczna) - frakcja rewolucyjna. Chyba każdy powinien o tym wiedzieć.
-
"Race i kamienie lecą w kierunku ambasady Rosji."
"Chuligani napierają na bramę ambasady Rosji od strony ul. Spacerowej."
"Chuligani napierają na bramę ambasady Rosji od strony ul. Spacerowej."
-
opel nie pleć bzdur bo oglądam polsat i Korwin nie jechał po narodowcach tylko jak to zwykle ma w zwyczaju kwestionował historycznie datę Marszu, ponieważ prawdziwe odzyskanie Niepodległości miało miejsce 7 października a nie 11 listopada, o kibicach i środowiskach narodowych zawsze wypowiada się pozytywnie tak samo ścisnał lewaka w studio który pruł się o spalenie tęczowej bramy, że to łajno i celowo postawione dla prowokacji
-
na telewizji tuska od razu ze kibole i kibole... i oczywiscie pozywka dla baranow ze kibole najgorsi.
nie byloby lewackiej prowokacji na skorupki to nie byloby awantury. na obiektywizm tv raczej liczyc co nie ma.
nie byloby lewackiej prowokacji na skorupki to nie byloby awantury. na obiektywizm tv raczej liczyc co nie ma.
-
cori pisze:I prawdziwi patrioci zaczeli rozpierdalac swoja stolica syf taki w kraju a dzicz robi burdy pozdrawiam normalnych z emigracji
Pozmywałeś garki w robocie to stul jape,
A co do Korwina to wiadomo- polityk sprzedajna ku*** pójdzie tam gdzie mu będzie lepiej.
1.3.1.2
-
Wychowani w Polsce
-
cori - jak cie nie ma w Polsce to na temat wydarzen tutaj sie nie wypowiadaj. dalej mijaj sie z pedalami za raczke na chodniku, kolorowymi i innym elementem w kraju gdzie jestes i ciesz sie takim widokiem i sprawdz czy dobrze pozmywales
-
-
rok temu go nie było. Był tylko wtedy gdy był potrzebny do promocji marszu potem go wywalili.opel pisze:Korwin w Polsat News. Jedzie na narodowców. Coś mu się przestawiło w głowie. Przecież w tamtym roku był na Marszu. Teraz twierdzi, że prawdziwe święto powinno być 7 listopada, a dzisiejsze święto wymyślili narodowi-socjaliści, a nie patrioci :-(.
7 listopada? Chyba 7 października. I akurat to jest prawda bo wtedy odzyskaliśmy niepodległość a nie 11 listopada.
-
Dla tych wszystkich którzy juz potępiają marsz za te incydenty itp.. chciałbym sobie żeby sobie przypomnieli ilość spalonych samochodów we Francji,zamieszki w Szwecji,zamieszki w Niemczech,Grecji,Turcji a potem niech chwile pomyślą czy to obywatele są tacy źli.. czy może ktoś tam kto próbuje rządzić światem popełnia coraz większe błędy.
Nie usprawiedliwiam idiotów niszczących moje miasto bo nigdy takiego kogoś nie usprawiedliwię,pokazuje tylko ....
Nie usprawiedliwiam idiotów niszczących moje miasto bo nigdy takiego kogoś nie usprawiedliwię,pokazuje tylko ....
-
lewaki boja sie wyjsc z domu, to w internecie walczą hehehe
-
-
[link] niestety wsi24 dalej nadaje.
-
Oczywiście , że rok temu był , przechodził obok mnie w dość pokaźnej "obstawie" . :)mdm pisze: rok temu go nie było. Był tylko wtedy gdy był potrzebny do promocji marszu potem go wywalili.
7 listopada? Chyba 7 października. I akurat to jest prawda bo wtedy odzyskaliśmy niepodległość a nie 11 listopada.
-
Marsz Niepodległości 2013 (fotki) : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=3
-
Zobaczcie TV Republika jest gość na żywo na miejscu właśnie kręcili jak psy ciągną nieprzytomnego chłopaka po ziemi ... zaczynają pacyfikować Marsz
ZAWISZA 4EVER
-
http://www.youtube.com/watch?v=vnavMh17Lak zadyma na ul.Skorupki
A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI BĘDĄ WISIEĆ KOMUNIŚCI

-
-
skorupki z pejsbuka
[link]
[link]
-
Mam pytanie. Jaki okres minął od czasu, gdy lewactwo zaczęło rzucać z dachu, do przybycia milicji?
-
:)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_uyCUh8Rek[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_uyCUh8Rek[/youtube]
-
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKNMpP8CMAk[/youtube]
-
Początek zadymy przy squocie https://www.facebook.com/photo.php?v=71 ... =2&theater
nie znalazłem inaczej
nie znalazłem inaczej
-
Lewaki rzucali ceglami i czym popadnie z dachu sqłotu.Afere krecicie jak WSI24 I Szechterowa gadzinowka.
Marsz szedl dalej swoja trasa.
Jak ktos oglada cale zycie zmanipulowany TVN i czyta GW napewno ma skrzywiony mozg i zyje w zaklamanym matrixie.
Marsz szedl dalej swoja trasa.
Jak ktos oglada cale zycie zmanipulowany TVN i czyta GW napewno ma skrzywiony mozg i zyje w zaklamanym matrixie.

-
było godnie!:)akcje z brudasami i z ambasadą konkretne:)szczęścia na powrocie!
HUTNIK&MAZOVIA
-
http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7YAdam 1946 pisze:Zobaczcie TV Republika jest gość na żywo na miejscu właśnie kręcili jak psy ciągną nieprzytomnego chłopaka po ziemi ... zaczynają pacyfikować Marsz
-
KOPIUJCIE PÓKI TVN NIE USUNĄŁ WYPOWIEDŹ ZAWISZY W TVN
nextvideo.pl/w/B9D4eMOXZAe5axAU
nextvideo.pl/w/B9D4eMOXZAe5axAU
-
daj ktos link do filmiku z zeszlorocznego marszu jak chlopaki wskoczyli na policyjny samochod a ci spierdalali bo za c*** nei moge znalesc
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7Y[/youtube]
-
Akcja na ulicy Skorupki na duży plus- jeżeli jest szansa konfrontacji z brudasami trzeba działać.
Z ekip, które widziałem bardzo ładnie liczbowo pokazała się Triada- szczególnie in plus zaskoczyła mnie pokaźna liczba Cracovii. Widziałem też liczne załogi z Bełchatowa, Płocka i Częstochowy. Bardzo liczną i konkretną brygadą pokazał się Hutnik Warszawa.
Nasza liczba (Legia) trudna do oszacowania- na zbiórce, o której nie każdy wiedział (a raczej wiedziało dość wąskie grono) pojawiło się na moje oko jakieś 500 osób, natomiast ilu nas tego dnia realnie było- nie wiadomo, nie da się tego uczciwie ocenić (ja typuje, ze może i dwa, trzy tysiące, ale ilu dokładnie- nie da rady oszacować). Jedno jest pewne- non stop widać było kogoś w barwach Legii, a przecież gro osób od nas w ogóle nie szło w szalach/czapkach itp.
Do zobaczenia za rok i szacunek dla wszystkich obecnych, szczególnie dla tak licznych delegacji z całej Polski! Szczęśliwych powrotów do domu!
Sława Wielkiej Polsce!
Z ekip, które widziałem bardzo ładnie liczbowo pokazała się Triada- szczególnie in plus zaskoczyła mnie pokaźna liczba Cracovii. Widziałem też liczne załogi z Bełchatowa, Płocka i Częstochowy. Bardzo liczną i konkretną brygadą pokazał się Hutnik Warszawa.
Nasza liczba (Legia) trudna do oszacowania- na zbiórce, o której nie każdy wiedział (a raczej wiedziało dość wąskie grono) pojawiło się na moje oko jakieś 500 osób, natomiast ilu nas tego dnia realnie było- nie wiadomo, nie da się tego uczciwie ocenić (ja typuje, ze może i dwa, trzy tysiące, ale ilu dokładnie- nie da rady oszacować). Jedno jest pewne- non stop widać było kogoś w barwach Legii, a przecież gro osób od nas w ogóle nie szło w szalach/czapkach itp.
Do zobaczenia za rok i szacunek dla wszystkich obecnych, szczególnie dla tak licznych delegacji z całej Polski! Szczęśliwych powrotów do domu!
Sława Wielkiej Polsce!
Wartości to podstawa
-
STOP ZAKŁAMANEJ poLICYJNEJ tefałnowskiej KURWIE:
[link]
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Pytanie po co spłonęła tęcza, po co akcje z ambasadą, po co atak na brudasów bez zasadne ? Tęcza płonie cały czas, bo to symbol pedalskiej ideologii, którą chcą propagować biedronie. Ambasada to symbol Rosji, jej rządu, który nie szanuje naszego kraju i robi sobie z niego jaja(zresztą nie dziwne jak obecnie u władzy są tumany) , a także były ustrój czerwonoarmistów itd.; wcale nie jest to atak na zwykłych Rosjan bo to tacy sami ludzie jak my, mające takie same problemy i często takie same poglądy w sprawie europy, multikulti, zboczeń itp.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
https://www.youtube.com/watch?v=MgCu2zSZ8tQopel pisze:Korwin w Polsat News. Jedzie na narodowców. Coś mu się przestawiło w głowie. Przecież w tamtym roku był na Marszu. Teraz twierdzi, że prawdziwe święto powinno być 7 listopada, a dzisiejsze święto wymyślili narodowi-socjaliści, a nie patrioci :-(.
Gdzie ten atak na narodowców? Bije brawo gdy pokazują palącą się tęcze.
-
-
Zamiast pisać jakieś gówniane hasełka na prześciaradłach to trzeba było dac baner "mamy tu dzieci których nie wyskrobaliśmy", może byłoby spokojniej.
Szykuje się 5 stron rozkminy o tym czy były tam dzieci a na końcu okaże się były tam jakieś nastoletnie brudy co nawiały z domu. Nikt nie spodziewa się łabędzi w chlewie.
Są już jakieś oficjalne dane o ilości osób? Bardzo dobrze się marsz prezentował.
Szykuje się 5 stron rozkminy o tym czy były tam dzieci a na końcu okaże się były tam jakieś nastoletnie brudy co nawiały z domu. Nikt nie spodziewa się łabędzi w chlewie.
Są już jakieś oficjalne dane o ilości osób? Bardzo dobrze się marsz prezentował.
-
Lewacy wywiesili transparenty nie tak sobie, tylko żeby sprowokować tłum. Prowokacja się udała i ich melina została zaatakowana. Kamienie i butelki z benzyną też się przypadkiem tam nie znalazły... Lewaczki nie mają już siły żeby blokować marsz to chowają się jak szczury i atakują z dystansu. A te bajeczki o dzieciach mają tylko umniejszyć naszą akcję.
Marsza przeszedł, melina zaatakowana, tęcza spalona, nie ma co narzekać :)
Marsza przeszedł, melina zaatakowana, tęcza spalona, nie ma co narzekać :)
-
Widzew chyba będzie musiał przeprosić swoich kolegów z Rosji, no chyba, że nikt z Łodzi nie rzucał w ambasadę, nie śpiewał ruskiej k**** itd. Od razu dodam, że post ma charakter prześmiewczy więc proszę o nie spinanie d***. Było grubo, oby za rok było grubiej. Ma ktoś jakieś ciekaw info np z Wrocławia? Coś tam się działo? Szczęścia na powrocie dla każdego. Z fartem chłopaki
-
Będąc dziś na Marszu widziałem sporo matek z dziećmi, emerytów, dużo więcej młodych dziewczyn niż w zeszłym roku i tradycyjnie mnóstwo kibiców z całej Polski. Mysle sobie że jest zajebiście, fajna atmosfera, mnóstwo uśmiechniętych mord, nie widać nigdzie policji - czyli tak jak powinno wyglądać świętowanie Niepodległości. I zastanawiałem się nad czym gw i tvn będzie dziś walić konia. No i po powrocie już wiem... spalona tęcza i atak na brudów ze squotu.
Ja osobiście nie przepadam za tą tęczą (wkurwia mnie jedynie wykładanie kasy z budżetu na odbudowy tego gówna do ktorego sam muszę dopłacać jako mieszkaniec Warszawy) a wjazd na antife chętnie zaliczył bym do plusow, ale nie 11 listopada.
Nigdy Nam się nie uda niczego zmienić w tym kraju (Zaczynając od rozjebania układu okrągłego stołu, pozbycia się komuchow z elit itp) jeżeli ktoś ciągle będzie stosował argument siły. Przecież całe te mainstreamowe media tylko czekają na to. Żeby po raz kolejny napisać i pokażac że MN to bydło i kretyni. Wiadomo że w awanturach uczestniczy jakieś 2-5% całego Marszu ale wszyscy dobrze wiemy co potem te k**** pokażą szarym Kowalskim w teleodbiornikach.
Ja osobiście nie przepadam za tą tęczą (wkurwia mnie jedynie wykładanie kasy z budżetu na odbudowy tego gówna do ktorego sam muszę dopłacać jako mieszkaniec Warszawy) a wjazd na antife chętnie zaliczył bym do plusow, ale nie 11 listopada.
Nigdy Nam się nie uda niczego zmienić w tym kraju (Zaczynając od rozjebania układu okrągłego stołu, pozbycia się komuchow z elit itp) jeżeli ktoś ciągle będzie stosował argument siły. Przecież całe te mainstreamowe media tylko czekają na to. Żeby po raz kolejny napisać i pokażac że MN to bydło i kretyni. Wiadomo że w awanturach uczestniczy jakieś 2-5% całego Marszu ale wszyscy dobrze wiemy co potem te k**** pokażą szarym Kowalskim w teleodbiornikach.
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.