19normals46 pisze:GKS Katowice - STOMIL OLSZTYN : Sobota, 2 listopada
Na ten wyjazd postanowiliśmy wybrać się pociągiem rejsowym. W Katowicach meldujemy się w ok. 250 osób (w tym 23 Polonia Bydgoszcz i 1 Hutnik Nowa Huta).
gdzie ta Polonia na mieście w Bydgoszczy ja się pytam kabaret jakiś . . . . .
Podobna sytuacja jak w Bielsku i w wielu innych miastach, to że ktoś musi się bukrować w swoim mieście nie znaczy że nie może jeździć.
A swoja drogą calkiem niezła liczba, zarówno Stomilu, jak i Polonii której niby nie ma
Zwłaszcza, że zaliczają jedynie wyjazdy Stomilu, a swoje mają w d****...
Przeciez wiekszosc z tej 23 to chlopaki ktorzy odbili od Polonii i udzielania sie tam ..mowia o tym otwarcie i jezdza tylko do Nas na mecze,mozna powiedziec ze tworza cos w rodzaju fanclubu wiec teksty wyzej o tolerowaniu ich lub nie smiesza mnie. A jeszcze inni dzialaja na Polonii ale zostalo ich niewielu w porownaniu do Zawiszy wiec latwo napewno nie maja.BSNT!!!
Dobry opis Lechii tłumaczący gwizdy, dokładnie jak napisał K. Rząd nie chce żebysmy robili politycznych transparentów i haseł a z drugiej strony mamy czcić minutą ciszy polityka. Absurd
KIBOLE: W Chorzowie mimo wtorku na sektorze gości meldujemy się w liczbie 298 osób w tym 80 ziomali z GKSu Tychy, 12 ŁKS Łódź, 2 Górnika Wałbrzych.
15 osób z różnych innych powodów zostaje po za stadionem.
W obie strony podróż z wahadłem cisza i spokój. W Bydgoszczy meldujemy się o 5.00.
fonobar pisze:Kibice Zawiszy próbują sprowokować fanów Ruchu okrzykami "Królem Łodzi jest ŁKS
Grubo. Na dodatek z tejże relacji wynika że kibice Zetki nie chcieli się podporządkować prośbą spikera, a to wstrętni prowokatorzy...
po przeczytaniu Twojego posta, pomyślałem: "co za pajac", ale potem zobaczyłem, że Gieksa i wszystko jasne. śp. Gerard Cieślik zasłużył na godne pożegnanie, zawsze był przeciwnikiem "wymiany uprzejmości" i z tego powodu Zawisza został za swoje zachowanie skrytykowany. Więc zachowaj dla siebie te debilne komentarze. Bez odbioru.
Zadyma kiboli w Wodzisławiu. Kryminalni wyłapują kolejnych chuliganów
Siedem osób zostało zatrzymanych w związku z podejrzeniem o udział w bójce pomiędzy pseudokibicami drużyn Odry Wodzisław i GKS Jastrzębie-Zdrój.
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Policjanci z Wydziału Kryminalnego wodzisławskiej komendy zatrzymali już siedem osób podejrzanych o udział w bójce pomiędzy pseudokibicami między innymi z powiatu wodzisławskiego, żorskiego oraz Jastrzębia Zdroju. Są to mężczyźni w wieku od 16 do 27 lat. Do zatrzymań najbardziej agresywnych osób doszło w Wodzisławiu Śląskim podczas powrotu z Głubczyc z meczu piłki nożnej o mistrzostwo III ligi w dniu 2 listopada.
- Do zdarzenia doszło poza stadionem już na terenie Wodzisławia Śląskiego. W wyniku podjętej interwencji przez policjantów z zespołu monitorującego, funkcjonariusze zapobiegli eskalacji zagrożenia i szybko przywrócili porządek prawny. W związku z interwencją zatrzymano bezpośrednio 4 uczestników bójki. Wylegitymowano kilkanaście innych osób - mówi komisarz Magdalena Wija z wodzisławskiej policji.
Prowadząc dalsze czynności w tej sprawie, mające na celu wyjaśnienie wszystkich okoliczności tego zdarzenia policjanci zatrzymali kolejne 3 osoby, podejrzane o związek z tym zdarzeniem. Zatrzymanym może grozić kara nawet do 3 lat pozbawienia wolności. Wobec pięciu osób Prokurator Rejonowy w Wodzisławiu Śląskim zastosował środek zapobiegawczy w postaci dozoru policji. - Sprawa jest rozwojowa, planowane są dalsze czynności w tej sprawie - dodaje komisarz Magdalena Wija.
Widzew w liczbie 120 osób wspiera CSKA w Manchesterze. Psy na wejściu bardzo spięte obecnością dużej liczby polskich kibiców na bramkach dla przyjezdnych. Nie wpuszczają nam czapek, bluz, szalików, flagi. W związku z tym wchodzimy tylko z małymi flagami Łodzi i Starego Miasta.