Adam Nawałka Selekcjonerem
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Adam Nawałka Selekcjonerem
Polski Związek Piłki Nożnej poinformował, że nowym selekcjonerem reprezentacji Polski został Adam Nawałka. 56-letni szkoleniowiec rozpocznie swoją pracę 1 listopada.
Wasze opinie i komentarze na ten temat.
Zapraszam do dyskusji
Wasze opinie i komentarze na ten temat.
Zapraszam do dyskusji
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
Re: Adam Nawałka Selekcjonerem
Było do przewidzenia, żeby tylko nie skonczylo sie jak z Fornalikiem..
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
Ja myslę, że Nawałka swoją charyzmą i decyzjami pokazać, że w reprezentacji nie gra się za nazwiska. Dodatkowo, myślę, że pojawi się sporo nowych nazwisk w pierwszych powołaniach.
Jak piłkarze nie będą realizowali jego założeń taktycznych, to czeka ich ławka :)
Jak piłkarze nie będą realizowali jego założeń taktycznych, to czeka ich ławka :)
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
witamy w druzynie narodowej Dancha Olkowskiego a może nawet Sobolewskiego hehe, nie wiem czy taki trener jak Nawalka jest w stanie wplynąc na rozkapryszenie Lewandowskiego czy paru innych, no chyba że po 2-3 kiepskich meczach posadzi "gwiazdki" na ławe wtedy nalezą mu sie brawa, licze że bedzie to trener z jajami
-
Powtórka z rozrywki... Z całym szacunkiem dla tego Pana, ale co takiego on osiagnął jako trener? Być może łatwo jest oceniać z przed monitora, ale ja zamiast zmieniać trenerów reprezentacji ogarnąłbym trenera na każdego orlika żeby dzieciaki od małego mogły grać pod okiem specjalisty.
-
co to ma ku*** wspólnego z działem kibice?
-
Dokładnie. Załóżcie jeszcze temat- Lawandowski, czy Błaszczykowski ma bardziej filuterną fryzurę i jakich żelów używaja...Blue Old Boy pisze:co to ma ku*** wspólnego z działem kibice?
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Przeciętny trener z przeciętnymi wynikami... Jaki by trener nie był to i tak z naszych gwiazd nic nie wyciągnie bo mają o sobie za duże mniemanie i obrażają się za byle gówno, ale poczekamy zobaczymy oby mu się udało bo ku*** nawet Islandia ma szansę na grę w MŚ.
-
[link] pokaż Adam kto rządzi w Polskiej reprezentacji trzymam kciuki :)