Komentarze 19-20 października
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
[W]19[K]46[S]
Re: Komentarze 19-20 października
Miał być napis "Zawisza" ułożony z białych machajek.
-
STOMILOWIEC
Piterq102 pisze:Ile Stomilu w Nowym Saczu?
Sandecja Nowy Sącz - STOMIL OLSZTYN : Sobota, 19 październikałobuziak pisze:ile Stomilu w NS?
W Nowym Sączu pojawiamy się w 141 osób ( 2 autokary i 11 fur ). Na stadionie 139 + 2 z zakazami zostaje pod sektorem gości. W tej liczbie jest 119 Stomilowców, 12 Hutnik Nowa Huta, 6 Petrochemia oraz 4 Polonia Bydgoszcz. Na płotach wywieszamy 11 flag Stomilu. Pojawia się jedno duże płótno "STOMILOWCY:" oraz 10 mniejszych fan. W obie strony mamy niebieski ogon. Podziękowania dla Hutnika, Petry i Polonii za wsparcie nas na najdalszym wyjeździe w pierwszej lidze.

Pytanie do Zawiszy. Co śpiewaliście na meczu o Wiśle? Każdy to powie ... w Krakowie? Może być na priv, bo nie wiem czy się nie przesłyszałem
Stomil ładnie się pokazał w Sączu. Dobrze słyszalni, często zaznaczali swoją obecność
-
Intoksynator
Pomorzanin pisze:Chojniczanka Chojnice obecna wczoraj w Legnicy? Jeśli tak to w jakiej liczbie.
Z Promieniem Żary w Gorzowie obecna Miedzianka? Ten skrojony szal Promienia, który wisiał na flagach zdobyty w dniu meczu?
Pozdro dla normalnych chłopaków.

49 (w tym 23 Moto-Jelcz Oława) z flagą oraz transparentem dla chłopaków za kratami.
"Każdy to powie wisełka ciągnie w Krakowie "kopfi pisze:Pytanie do Zawiszy. Co śpiewaliście na meczu o Wiśle? Każdy to powie ... w Krakowie? Może być na priv, bo nie wiem czy się nie przesłyszałem
Rozwój Katowice w klatce w Zdzieszowicach w liczbie 5 osób.
-
Śmiałojestnasmało
Bardzo dobre oprawy Radomiaka i Stilonu, sporo dymu zawsze dobrze wygląda.Może ktoś napisać czy Promień Żary jest czyimś fc czy jak tam wygląda sytuacja?Za wiele o nich nie słyszałem ,a widać że parę osób jeździ.
Śmiesznie to brzmiało z innego powodu :)))ZB1946 pisze:Odnosząc się do - "Każdy to powie wisełka ciągnie w Krakowie " , niezbyt przemyślane to z naszej strony , bo brzmi to tak jakby coś nas łączyło z którąś z Krakowskich ekip..
Również szale w górze i WTSK dziwnie wyglądało .
A na temat Wisły - szału nie zrobili , liczbowo spodziewałem się czegoś lepszego , a doping porównywalny do GieKSy , która do tej pory moim zdaniem zaprezentowała się najlepiej na naszym stadionie
-
TAZZ_STILON
Zarzekają się, że nigdy nie będą niczyim fc, z Miedzią mają układŚmiałojestnasmało pisze:Bardzo dobre oprawy Radomiaka i Stilonu, sporo dymu zawsze dobrze wygląda.Może ktoś napisać czy Promień Żary jest czyimś fc czy jak tam wygląda sytuacja?Za wiele o nich nie słyszałem ,a widać że parę osób jeździ.
maja uklad z Miedzianką czyli wiadomo z jakiej są rodziny
-
damjen2311
Około 160 osóbpsychopata pisze:Jaka liczba Piasta w Warszawie?
-
eszmekeszme
takie luzne pytanie dla Gieksy, dlaczego na blaszoku macie puste miejsca na srodku młyna ? dziwnie to troche wygląda, dosc rzuca sie to w oczy
Gdy jest mniej ludzi na meczu to w tym miejscu jest zawsze taka luka bo gniazdo zasłania polowe boiska z jednej jak i drugiej strony
-
nowonarodzony
W Chorzowie jakis protest? Bo brak flag na płocie
Ultrasi z zakazami stadionowymi!
Ile fantyków ze Szczecina na Cichej ?
wroca to sie opisza........
W odległej o ~170km Bydgoszczy, wspomagamy braci z Wisły w jakieś 220 osób (liczba zapisanych w Gdańsku). Razem z nami pojawia się flaga CHWM. Po meczu jedziemy prosto do Gdańska na nasz mecz z Lechem. Samo spotkanie to bardzo dobry doping z naszej strony, który wzmagał się z każdą straconą bramką.
Po jednym z goli dla poznaniaków, z okazywaniem radości zagalopował się typ siedzący "na prostej". Będąc wyczajonym, wolał przeskoczyć płot wprost do ochroniarza...

Po jednym z goli dla poznaniaków, z okazywaniem radości zagalopował się typ siedzący "na prostej". Będąc wyczajonym, wolał przeskoczyć płot wprost do ochroniarza...
Oprocz tej flagi w rece Lecha wpadla jeszcze jakas laczona flaga Legii i Pogoni . Lech wpadl na turniej kibicow w Walczu
Kiedy ta cała akcja była ?
Akcja kilka lat temu.. Turniej w Wałczu.. Obecne ekipy proLegia i proPogoń.. Oprócz flagi MKSu Karlino w ręce Legionu wpada fana łączona Legii i Pogoni fc Wałcz ( Wojownicy Wału Pomorskiego) prócz tego pojedyńcze barwy Kotwicy, Karlina, Legii i Pogoni
-
wyjazdowicz
2006 rokSebLP1922 pisze:Kiedy ta cała akcja była ?
To w jakiej liczbie FC Piła wybrała się na ten turniej skoro tyle skroili ?Darłoviak pisze:Akcja kilka lat temu.. Turniej w Wałczu.. Obecne ekipy proLegia i proPogoń.. Oprócz flagi MKSu Karlino w ręce Legionu wpada fana łączona Legii i Pogoni fc Wałcz ( Wojownicy Wału Pomorskiego) prócz tego pojedyńcze barwy Kotwicy, Karlina, Legii i Pogoni
-
słonyzsandomingo
A co komendant dopytuje?Cygan1992 pisze:To w jakiej liczbie FC Piła wybrała się na ten turniej skoro tyle skroili ?Darłoviak pisze:Akcja kilka lat temu.. Turniej w Wałczu.. Obecne ekipy proLegia i proPogoń.. Oprócz flagi MKSu Karlino w ręce Legionu wpada fana łączona Legii i Pogoni fc Wałcz ( Wojownicy Wału Pomorskiego) prócz tego pojedyńcze barwy Kotwicy, Karlina, Legii i Pogoni
Nie z ciekawości pytam,bo żeby obić tyle drużyn trzeba było w dosyć dużej liczbie udać na ten turniejsłonyzsandomingo pisze:A co komendant dopytuje?Cygan1992 pisze:To w jakiej liczbie FC Piła wybrała się na ten turniej skoro tyle skroili ?Darłoviak pisze:Akcja kilka lat temu.. Turniej w Wałczu.. Obecne ekipy proLegia i proPogoń.. Oprócz flagi MKSu Karlino w ręce Legionu wpada fana łączona Legii i Pogoni fc Wałcz ( Wojownicy Wału Pomorskiego) prócz tego pojedyńcze barwy Kotwicy, Karlina, Legii i Pogoni
Cygan ważniejsza jest jakość nie ilość a Legionowi tego odebrać nie można , Karlino, Kotwica itp nie mają żadnego polotu do Legionu nie ta liga plus efekt zaskoczenia i barwy zmieniają właściciela ;)
-
szobiszowicefanatic
Sportowa ekipa Piasta Gliwice w liczbie 50 osob czekała na wracajacą z Chorzowa ekipę ze Szczecina, 10 osób z Piasta przyszło na peron i proponowało spotkanie zaraz przy drugim wyjściu z dworca. Bierna postawa Pogoni która nie wyraża chęci do starcia.
-
zdalekakapa
Parafrazując od tego, że w Twojej wypowiedzi są dwa sprzeczne stwierdzenia "50 osób czeka" i "10 osób przyszło na peron". To kto miał atakować? Te 10 czy te 50? Z tego co wiem to te "10 osób" napina się koło galerii handlowej i tyle z ich akcji było i krzyczy "zobaczycie za 15 km, nie będzie fajnie" ;) . Bierna postawa walki na 10 napinających się "figterów" zapomniałeś dodać.szobiszowicefanatic pisze:Sportowa ekipa Piasta Gliwice w liczbie 50 osob czekała na wracajacą z Chorzowa ekipę ze Szczecina, 10 osób z Piasta przyszło na peron i proponowało spotkanie zaraz przy drugim wyjściu z dworca. Bierna postawa Pogoni która nie wyraża chęci do starcia.
-
nbsiemce1920
nie chce bronić Piasta ale wyobrażasz sobie ze 50 osob wychodzi bezprzypałowo na peron?zdalekakapa pisze:Parafrazując od tego, że w Twojej wypowiedzi są dwa sprzeczne stwierdzenia "50 osób czeka" i "10 osób przyszło na peron". To kto miał atakować? Te 10 czy te 50? Z tego co wiem to te "10 osób" napina się koło galerii handlowej i tyle z ich akcji było i krzyczy "zobaczycie za 15 km, nie będzie fajnie" ;) . Bierna postawa walki na 10 napinających się "figterów" zapomniałeś dodać.szobiszowicefanatic pisze:Sportowa ekipa Piasta Gliwice w liczbie 50 osob czekała na wracajacą z Chorzowa ekipę ze Szczecina, 10 osób z Piasta przyszło na peron i proponowało spotkanie zaraz przy drugim wyjściu z dworca. Bierna postawa Pogoni która nie wyraża chęci do starcia.
-
zdalekakapa
Te 50 osob wedle zapoewniń grupy z peronu miało czekać kawałek dalej. Patrzac na wczesniejsze akcje to na pewno było by kamiennie.nbsiemce1920 pisze:nie chce bronić Piasta ale wyobrażasz sobie ze 50 osob wychodzi bezprzypałowo na peron?zdalekakapa pisze:Parafrazując od tego, że w Twojej wypowiedzi są dwa sprzeczne stwierdzenia "50 osób czeka" i "10 osób przyszło na peron". To kto miał atakować? Te 10 czy te 50? Z tego co wiem to te "10 osób" napina się koło galerii handlowej i tyle z ich akcji było i krzyczy "zobaczycie za 15 km, nie będzie fajnie" ;) . Bierna postawa walki na 10 napinających się "figterów" zapomniałeś dodać.szobiszowicefanatic pisze:Sportowa ekipa Piasta Gliwice w liczbie 50 osob czekała na wracajacą z Chorzowa ekipę ze Szczecina, 10 osób z Piasta przyszło na peron i proponowało spotkanie zaraz przy drugim wyjściu z dworca. Bierna postawa Pogoni która nie wyraża chęci do starcia.
-
szobiszowicefanatic
Gdybyście się wysypali do tych 10 osób to byście zobaczyli gdzie było kolejne 50 osób. Nie mam zamiaru z nikim wchodzić w dyskusje relacja została napisana i tyle w temacie.
Kibicowskie podsumowanie na ekstraklasa.net i chyba niezła wtopa opisu Zetka-Wisła
Pomimo tego 650 wejściówek krakusy nie wykorzystały, co wobec ostatniej 32,5-tysięcznej frekwencji przy Reymonta naw pewno dziwi.
Pomimo tego 650 wejściówek krakusy nie wykorzystały, co wobec ostatniej 32,5-tysięcznej frekwencji przy Reymonta naw pewno dziwi.
ObecnyDrNo pisze:Ruch obecny na stadionie w Bielsku lub w okolicach? Ostatnio chyba byli ale nie weszli... https://www.youtube.com/watch?v=-mPciEZuytI
Magia internetu, 170 osób przestraszyło się 10 chłopaczków.
pieciul pisze:Magia internetu, 170 osób przestraszyło się 10 chłopaczków.
do tego ekipy "sportowej" Piasta hahahahaha , dawno się tak nie uśmiałem
Trochę szacunku kolego. Daleko mi do nich ale nie ma co cwaniakować i zająć się swoją ekipąCreativve pisze:pieciul pisze:Magia internetu, 170 osób przestraszyło się 10 chłopaczków.
dbwdbw pisze:Trochę szacunku kolego. Daleko mi do nich ale nie ma co cwaniakować i zająć się swoją ekipąCreativve pisze:pieciul pisze:Magia internetu, 170 osób przestraszyło się 10 chłopaczków.
za co mam ich szanować za to ze walczą z własnym cieniem ?, tym że każdy kto do nich przyjedzie robi co chce ?