Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
widocznie źle wskazuje mój nick, wiedziałem że będą tylko takie skojarzenia z nim związane, ja promuje firmę, nie jestem z białegostoku i daleko mi do kibicowania czy nawet sympatyzowania z jagą, a wy napisaliście 4 posty i nic konkretnego w nich zawarte, czy naprawde myślicie że gdybym był po którejkolwiek z zainteresowanych stron zadawałbym takie pytanie na forum??Prezes pisze:twoj nick wskazuje na to ze sam powinienes najlepiej znac odpowiedz na to pytanie - a tu pipa...Pretorian pisze:Pytanie dla kumatych:
Jak obecnie układają się stosunki na lini Wisła - Jagiellonia?
czemu podczas meczu nie pochodzisz po stadionie i sie ludzi nie popytasz?
AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
- ostatnie ostrzeżenie
Pretorian pisze:widocznie źle wskazuje mój nick, wiedziałem że będą tylko takie skojarzenia z nim związane, ja promuje firmę, nie jestem z białegostoku i daleko mi do kibicowania czy nawet sympatyzowania z jagą, a wy napisaliście 4 posty i nic konkretnego w nich zawarte, czy naprawde myślicie że gdybym był po którejkolwiek z zainteresowanych stron zadawałbym takie pytanie na forum??Prezes pisze:twoj nick wskazuje na to ze sam powinienes najlepiej znac odpowiedz na to pytanie - a tu pipa...Pretorian pisze:Pytanie dla kumatych:
czemu podczas meczu nie pochodzisz po stadionie i sie ludzi nie popytasz?

Przejrzyj wcześniejsze strony tego tematu, a znajdziesz odpowiedź.....
1920 pomysłów na życie....(J)
-
Pretorian pisze:Pytanie dla kumatych:
6 października układać się przestaną, co niektórzy przyjmą zapewne z ciężkim bólem serca.
Tak to juz jest, że zerwana przyjaźń zmienia się w cholerną kosę.
Bylismy gdy zgoda powstawała, obawiam się ,że dane nam będzie uczestniczyć w powstaniu nowej kosy.
PRETORIANS
-
Zgadzam się. Najlepsze jest to, że jak 20 lat temu kibice Jagielloni i Wisły budowali zgodę, która wydawała się nie do rozjebania, ale obecne "władze" zrobiły swoje a jestem przekonany, że kilkanaście decydentów wtedy nawet na mecze nie chodziło, jak już zgoda istniała. Według mnie jest to rozjebanie czyjejś pracy, przez głupi pretekst, ale cóż co się stało to się nie odstanie. Kto by pomyślał jeszcze 2 lata temu, że na linii Jagiellonia-Wisła ma zapanować...kosa.Detonator pisze:Dla mnie to pojebane ... i to po tylu latach.
-
a gdzie szwedzi, wikingowie czy inne scierwo tureckie ?Martin79 pisze:* Zgody: USA, Watykan
* Układy: Ukraina
* Kosy: Rosja, Białoruś
* Kolonie: Irak
* Dawne zgody: Litwa, Wielka Brytania, Francja
* Dawne kosy: Państwo Krzyżackie, Prusy, III Rzesza Niemiecka, wszelkie odmiany Rosji (Rosja Carska, ZSRR itd.)
zgadnijcie o kogo biega

-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Martin79 pisze:* Zgody: USA, Watykan
* Dawne kosy: Państwo Krzyżackie, Prusy, III Rzesza Niemiecka, wszelkie odmiany Rosji (Rosja Carska, ZSRR itd.)
zgadnijcie o kogo biega
zgody to mozna wymienic wzyskich z NATO i Uni Europejskiej a Kosy to dozucil bym Irak I Afganistan a wyrzucil Białoruś
-
Z archiwum X pisze:z kkskalisz.fora.plZ dniem Dzisiejszym tj. 08.07.2007 przestaje istniec formalna zgoda z kibicami Chrobrego Głogów.
Pozdrowienia i powodzenia dla Fanatykow Chrobrego na kibicowskim szlaku.
Na stronie Chrobrego też jest napisane. Po 11 latach koniec.Ciekawe jaka była przyczyna? Tutaj tego sie jednak chyba nie dowiemy.
-
Nawet lepiej, bo zaraz by dzieci pisali swoje gdybania...Jednak uważam, że w sierpniowym "To My Kibice!" w pewien sposób zostanie napisana przyczyna.Kibic z kraju pisze:Z archiwum X pisze:z kkskalisz.fora.plZ dniem Dzisiejszym tj. 08.07.2007 przestaje istniec formalna zgoda z kibicami Chrobrego Głogów.
Pozdrowienia i powodzenia dla Fanatykow Chrobrego na kibicowskim szlaku.
Na stronie Chrobrego też jest napisane. Po 11 latach koniec.Ciekawe jaka była przyczyna? Tutaj tego sie jednak chyba nie dowiemy.
-
To , ze nie ma zgody odrazu ma oznaczac , ze mamy bojowe nastroje ? Niby od milosci krok do nienawisci , ale nie bralbym tego tak na powazniePretorian pisze:właśnie doszły mnie słuchy że neutral, z drugiej strony słyszałem że w Białymstoku nastroje bojowe, dlatego zadałem pytanie, dzieki za sensowne wypowiedzi

JANAS pisze:
PRETORIANS

-
-
-
Zapomniałęs o kosie - Izraelu i Turkach i Szwedach , z gody - WęgryMartin79 pisze:* Zgody: USA, Watykan
zgadnijcie o kogo biega

Piłka nożna bez milicji.
-
-
Muranów to nie dzielnica, a osiedle. Legia ma Lomże w d****.dobrystyl pisze:heh ale sam napisałeś podwarszawskieFighting Dragon Tokyo pisze:Świt Nowy Dwór to fc Legii. Wszystkie podwarszawskie ekipy są pod "eLką". Jedynym wyjątkiem jest oczywiście Polonia Warszawa.Muranów to dzielnica
a ja mam pytanie jak wygląda sytuacja na linii LEGIA-ŁKS Łomża
-
-
-
- ban
ostatnio na meczu po którym była feta (Ruch-awans), kibice Apatora i Elany trochę dziwnie na siebie spoglądali19[P]82 pisze:TO tak troch dziwnie...to jest tak ze jak jada na wyjazd z ruchem to co? wtedy sie ''trzymaja razem''?OUTSIDER pisze: Ruch ma zgode z Elaną i Apatorem.

tak mi opowiadał kumpel

-
Zostawiaja na polu bitwy , dokladnie jakies tydzien temu ten chlopak wraz z kolegami z lks wjezrdza w pewne miejsce w ok 10 z sprzetem prety butelki oraz noż na 7 os ksw lecz chlopaki sie przeliczyli mimo zabawek i zostaja gonieni zostawiajac oto tego chlopaka sam przyznaje sie ze jest z Torunia i przeprasza dostaje troche przekope i za kare za zabawki zostaje osikany !!!_BZC_Banda_ pisze:to co wy mu tam robiciebonifacy pisze:no własnie może napiszesz??Mr Q pisze: Sprawa jest wyjatkowo śmierdząca u obu ekip (a szczególnie tej pierwszej), więc nikt ci tu pradwopodobnie nic nie napisze.
nie ma co ukrywać że ten pakt upadł , poprostu dzieliła zbyt duża odległość między kibicami , duzo osób (jest teraz bardzo dużo osób młodych , którzy się uczą i nie mają stałej pracy a nikt niechciał jeżdzić na krzywy ryj)nie było stać na tak odległy wyjazd , dużo osób nie przepada za żużlem co miało duży wpływ na wspieranie , poprostu postanowiono skończyć z hipokryzją jaka to jest dobra zgoda bo w przyszłości by to wyszło i by umar ła śmiercią naturalną , zgoda padłą ale dobre stosunki z chłopakami z Torunia pozostały , teraz na wakacje przyjechał jeden z nich i może zaświadczyć że źle mu u nas nie jest
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
a co wyście się spodziewali po Wisłoce , na necie robią z siebie przekumatych , nowoczesnych , ucywilizowanych a w rzeczywistości jedna wielka patologia, pewnie znów kibice za miedzi przyjeli jakąś "cywilizacyjną" modę
9pirwsza to był sprzęt ), jescze półroku temu kto przejerzdzał przez Dębicę to odrazu wiedział gdzie kibicuje się Wisłoce (suszące pranie przy głównej drodze , jeden normalny tabor cygański, burmistrz który pochodzi z tamtych terenów kazał za przestania wywieszania ubrań bo wstyd jak cholera)
9pirwsza to był sprzęt ), jescze półroku temu kto przejerzdzał przez Dębicę to odrazu wiedział gdzie kibicuje się Wisłoce (suszące pranie przy głównej drodze , jeden normalny tabor cygański, burmistrz który pochodzi z tamtych terenów kazał za przestania wywieszania ubrań bo wstyd jak cholera)
-
- ban
tak tak, powiedz jeszcze że chodzisz w spodniach z hooligana i będe wiedział wszystko! jacy wy jesteście pier...! jak byli takimi kozakami i atakowali ze sprzętem to oczywiste że jak sie złapie któregoś z atakujących to jest przekop, a że został obsikany to napewno żart ;D oczywiste że każda ekipa jak dorwie jednego to sie na nim wyżyje, przecież trzeba gdzieś trenować ;/ <- wk.. mnie to!