Z przyjemnością bym zobaczył co inni zrobili w tym sezonie, bo może coś mnie ominęło. Możesz podać kilka przykładów równie ciekawych opraw co nasze aby dopełnić obraz ruchu kibicowskiego na siatkówce.
:) nigdy nie ukrywaliśmy, iż mamy podpisany kontrakt sponsorski. Nie my pierwsi i nie ostatni. Kiedyś kibice Mosto mieli umowę z Black Red White. A koszulki sami zrobiliśmy, nikt nam ich nie dał.volleykibol pisze:@UP
Robicie z siebie jakąś niewiadomo jaką kumatą ekipe, a koszulki ze sponsorem(pewnie od sponsora)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 2653_n.jpg
Trzymaliśmy ze Skrą. A co do Jastrzębia to i w jednej grupie mamy przyjaciół i w drugiej. Prostszym językiem to ja przy rozwodzie, przyjaciele czasem nie muszą wybierać między jednymi a drugimi. To wewnętrzna ich sprawa i my się w nią nie mieszamy.volleykibol pisze:Trzymacie(trzymaliście) ze Skrą oraz z kupionym Jastrzębiem(pomarańczowi)
:)volleykibol pisze:Dodatkowo o zgodzie zaksy ze skrą było wiadome od dawna, tak samo jak Chemika z AZSem ;)
Chyba nie ma już ekipy "Mosto" i myślę iż nie powróci już. Fajna ekipa była, inna niż ZAKsa.volleykibol pisze:Pamietajcie jednak aby nie mieszać kibiców Mosto z zaksiarzami ;]
ps. Chyba że chodzi o Fan Club Mostostalu Zabrze czy Mostostalu Warszawa. Te mogą ciągle działać. Jak już to myślę iż Kędzierzyn wróci do tradycyjnej nazwy "Chemik".