Widziałem w Peek & Cloppenburg i chyba w Royal Collection też mająwhiskey pisze:Gdzie znajdę oryginalne ciuchy Tommy Hilfiger ?

Moda stadionowa - casual
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Moda stadionowa - casual
-
Witam, chcę zakupić kurtkę TNF, zastanawiam się nad modelem Plasma Thermal Jacket. Czy ktoś takowy posiada i może napisać jak sprawdza się w dużym mrozie, na wyjazdach?
Jeśli ktoś może polecić jakąś inną kurtkę North Face, która daję radę w ostrą zimę i ma fajny sportowy krój - będę wdzięczny!
Jeśli ktoś może polecić jakąś inną kurtkę North Face, która daję radę w ostrą zimę i ma fajny sportowy krój - będę wdzięczny!
-
Ja polecam kurtkę Nicholas Deakins, model Crusader :
[link]
[link]
-
jak oceniacie?
[link]
[link]
-
Jest dobra ale spokojnie znajdziesz identyczną albo bardzo podobną za dwa razy mniej pieniędzy chyba że znaczek ważny ;)
-
Re: Moda stadionowa - casualsd
Temat casual a tak na prawde w Polsce prawie to nie istnieje. Pojedyncze osoby z nielicznych ekip sie tak styluja. Na forum pytania o jakies srednio tanie firmy. Burrbery,aquascutum,prada,Sergio tacchini,ellese,Paul and shark,Hackett,Henri Lloyd,Fred Perry tu powinny byc omawiane a nie polowki za 50zl. Serbowie, ruskie, grecy, chorwaci w stylu casual to inna liga w porownaniu do nas. Ale w sumie koszulki klubowe I sZare bawelniane dresiki tez sa ok. Moze za pare lat swiat kibolski bedzie sie ubieral jak my. W koncu wygodnie;)
-
Nalałes tyle wody, że nie wiem o co Ci biega :) Napewno kibicowski świat zrzuci swoje ciuszki casual i załozy t-shirty FOTLa w barwach i szary bawełniany dresik ;)bums pisze:Temat casual a tak na prawde w Polsce prawie to nie istnieje. Pojedyncze osoby z nielicznych ekip sie tak styluja. Na forum pytania o jakies srednio tanie firmy. Burrbery,aquascutum,prada,Sergio tacchini,ellese,Paul and shark,Hackett,Henri Lloyd,Fred Perry tu powinny byc omawiane a nie polowki za 50zl. Serbowie, ruskie, grecy, chorwaci w stylu casual to inna liga w porownaniu do nas. Ale w sumie koszulki klubowe I sZare bawelniane dresiki tez sa ok. Moze za pare lat swiat kibolski bedzie sie ubieral jak my. W koncu wygodnie;)
-
I raczej nie bedzie istniał, ale powiem Tobie, ze nie wszystkich to martwi, bo przynajmniej można być wyjątkowym w jakis sposob :) Każdy narod to odrebna moda, kultura, której nie zmienisz od tak sobie. Tak samo jest ze stylem kibicowania ... W Anglii podniecają sie wslizgiem, u nas niektórzy wogole nie zwrocą na to uwagi ... Na Bałkanach czy w Rosji casual jest bardziej popularny owszem, ale raczej wsród ekip. Patrząc ogółem w Rosji te casuale przewijają sie wlasnie z takimi Jankami jak u nas. Na Wyspach te ciuchy to element kultury, jak u nas barwy czy uliczny styl, wiec u nich nawet pikniki sie w to ubierają.bums pisze:Temat casual a tak na prawde w Polsce prawie to nie istnieje. Pojedyncze osoby z nielicznych ekip sie tak styluja.
Co do roznic w kulturze. 1:10 ... sytuacja, która potrafi zadowolic przecietnego kibica z Wysp, do ktorej u nas prawie nikt nie przyłozyłby jakiejs wiekszej wagi :) pzdr
http://www.youtube.com/watch?v=AMGrT4aeAs0
-
o co ci chodzi z sytuacja ktora potrafi zadowolic przecietnego kibica z wysp? Przeciez tam gosc probuje wymusic karnego...
-
Pewnie chodzi o charakterystyczną dla nich gestykulacje ... tak samo np: po nieudanym strzale często wstają i rozkładają rece z okrzykiem heeej, gdy u nas dalej leci przyspiewka i raczej nikt nie zwraca na to uwagi. Ogółem Anglicy są strasznie przeczuleni na punkcie divingu, wiec stąd taka reakcja, a nie inna.
-
Polecicie jakąś fajną czapkę z daszkiem w kratkę w casualowym stylu?
Ta mi się podoba: http://thor_steinar.hoolsheaven.pl/zdjecia/hoolsheaven.pl-6077-1-hg-1.jpg , ale niestety w sklepie hoolsheaven już jej nie mają. Jak macie jakieś propozycje we względnie rozsądnej cenie (na pewno nie więcej niż 150 zł, najlepiej do stówki) to będę wdzięczny.
Ta mi się podoba: http://thor_steinar.hoolsheaven.pl/zdjecia/hoolsheaven.pl-6077-1-hg-1.jpg , ale niestety w sklepie hoolsheaven już jej nie mają. Jak macie jakieś propozycje we względnie rozsądnej cenie (na pewno nie więcej niż 150 zł, najlepiej do stówki) to będę wdzięczny.
-
Szukam zielonej kurtki kangurki... Widział ktoś w jakimś sklepie ?
-
widział,ale oliwkową.. [link]
-
widziałem tą chodzi mi bardziej o typowo zieloną.pomarańcz pisze:widział,ale oliwkową.. [link]
-
Radomiak czy Świt, hehe :)
-
Poszukuje kurtki z goglami może ktoś się na nią natknął
-
[link]
Sam planuje się w nią zaopatrzyć ale problem z rozmiarem jakbyś znalazł stronę gdzie będzie większa rozmiarówka podeślij link.
Sam planuje się w nią zaopatrzyć ale problem z rozmiarem jakbyś znalazł stronę gdzie będzie większa rozmiarówka podeślij link.
-
Ogólnie Anglicy traktują piłkę na równi z szeroko pojętą "chuliganką". U nas tak naprawdę to poszlo chyba w trochę złą stronę, gdzie na piłke można mieć wyjebane, ale prężyć się jako kumaty kumacz chuligańskiej bandy jak najbardziej.ax88 pisze:Pewnie chodzi o charakterystyczną dla nich gestykulacje ... tak samo np: po nieudanym strzale często wstają i rozkładają rece z okrzykiem heeej, gdy u nas dalej leci przyspiewka i raczej nikt nie zwraca na to uwagi. Ogółem Anglicy są strasznie przeczuleni na punkcie divingu, wiec stąd taka reakcja, a nie inna.
-
Po czesci prawda, dla nich aspekt czysto sportowy ma duzo wieksze znaczenie niz u nas, co nie znaczy, że przez 90 minut gapią sie na piłkarzy. Jak jest nudny mecz to zawsze mozna znalezc inną rozrywkeRonnie The Rocket pisze:Ogólnie Anglicy traktują piłkę na równi z szeroko pojętą "chuliganką". U nas tak naprawdę to poszlo chyba w trochę złą stronę, gdzie na piłke można mieć wyjebane, ale prężyć się jako kumaty kumacz chuligańskiej bandy jak najbardziej.ax88 pisze:Pewnie chodzi o charakterystyczną dla nich gestykulacje ... tak samo np: po nieudanym strzale często wstają i rozkładają rece z okrzykiem heeej, gdy u nas dalej leci przyspiewka i raczej nikt nie zwraca na to uwagi. Ogółem Anglicy są strasznie przeczuleni na punkcie divingu, wiec stąd taka reakcja, a nie inna.
http://www.youtube.com/watch?v=WRr7GkB-SCs
a stado napinaczy prężące sie przy sektorach gosci jest chyba wieksze niz w Polsce i prawie kazdy klub takich posiada :D
http://www.youtube.com/watch?v=5CGGUSUXpp0
http://www.youtube.com/watch?v=tOzdSRd-bbQ
Zazwyczaj konczy sie tak, ze ponapinają sie i idą do domu :D Moze dla nich to forma jakiegos wyładowania sie po ciezkim tygodniu w pracy, ale całe kibicowania traktują na duzo wiekszym luzie niz my.
-
W TK Maxxach są oryginalne z C.P. Company, ceny 700-900złTo Prawda? pisze:Poszukuje kurtki z goglami może ktoś się na nią natknął
-
ŚNIEŻNY WARAN pisze:W TK Maxxach są oryginalne z C.P. Company, ceny 700-900złTo Prawda? pisze:Poszukuje kurtki z goglami może ktoś się na nią natknął
Ceny tak jak we Włoszech widziałem, tu są od 150 do 230 e
-
Siema. Ktoś wie jaką kurtkę ma ten gość w środku albo chociaż co to za marka? Będę wdzięczny za odpowiedź. pozdro [link]
-
-
Może ktoś polecić kurtkę w miarę rozsądnej cenie ? Tylko nie jakaś wiatrówka,wolałbym w miarę cieplejszą.
-
Kurtki casualowych marek są raczej w mało rozsądnych cenach ;)
-
Jestem tego świadomy, bardziej chodziło mi o to, żeby nikt nie proponował mi kurtek np cp.company ;)
-
Mam podobne pytanie, poleci ktoś typową zimową kurtkę w której wytrzymam srogie pogody? Tak do 4-5 stów.
-
Kup coś z The North Face albo Hi-Tec może być z podpinką softshell. Spokojnie 400-500 zł powinno starczyć.
-
Jesienne kurtki z TNF są po 700 zł, więc chyba trochę przesadziłeś.no_remorse pisze:Kup coś z The North Face albo Hi-Tec może być z podpinką softshell. Spokojnie 400-500 zł powinno starczyć.
KATOWICE
-
Ma ktoś ciuchy angielskiej firmy Peaceful Hooligan i może coś powiedzieć o jakości ?
-
Hi-Tec z softshellem to jakieś 300 PLN. Sprawa dobra bo można nosić np. sam softshell, ale to nie jakość TNF... Wiem, bo posiadam Hi-Tec'a... za ta cenę chyba warto.no_remorse pisze:Kup coś z The North Face albo Hi-Tec może być z podpinką softshell. Spokojnie 400-500 zł powinno starczyć.
-
W tej cenie to mogę polecić 4F, dokładnie z podpinanym softshellemno_remorse pisze:Kup coś z The North Face albo Hi-Tec może być z podpinką softshell. Spokojnie 400-500 zł powinno starczyć.
-
To całe 4F to raczej do tematu Ubrania a nie Casual :)
-
a TNF albo Hi-tec to mają coś z casualem wspólnego? Ten temat to chyba nie ściśle związany ze stylem szczególnie brytyjskiego casuala, ale chyba wszystkie ciuszki, które sprawiają, że nie wyglądamy na stadionach jak choinki ubrane w barwy od góry do dołu.
-
Oczywiście, że to nie casual ale TNF na pewno najbliżej do tego z wiadomych względów :)
-
takie one chuligańskie jak Podbeskidzie Bielsko-Biała:)whiskey pisze:Ma ktoś ciuchy angielskiej firmy Peaceful Hooligan i może coś powiedzieć o jakości ?
HUTNIK&MAZOVIA
-
andrzejkoo pisze:Mam podobne pytanie, poleci ktoś typową zimową kurtkę w której wytrzymam srogie pogody? Tak do 4-5 stów.
Polecam wam kurtkę lotniczą o nowoczesnym wzorze "flyers" wyprodukowana właśnie na ekstremalnie niskie temperatury.Ja niedawno zakupiłem zieloną z kołnierzem na popularnym portalu aukcyjnym.Cena ok.150 złociszy plus kurier.KretaczMatacz pisze:Może ktoś polecić kurtkę w miarę rozsądnej cenie ? Tylko nie jakaś wiatrówka,wolałbym w miarę cieplejszą.
-
Bardzo fajna kurteczka, renomowanej brytyjskiej firmy HI - TEC. Ciepła, a co najfajniejsze kupujesz dwie kurtkeczki, które możesz wykorzystać jako jedną :)
allegro.pl/kurtka-3w1-hi-tec-seebus-softshell-podpinka-l-i3565140783.html
allegro.pl/kurtka-3w1-hi-tec-seebus-softshell-podpinka-l-i3565140783.html
-
Na jesienno-deszczową pogodę kurtka PH Penkhull daje radę :
[link]
[link]
-
A ma ktoś może taką kurtkę ? Jest w miarę ciepła? [link]