co jak co, ale Radomiak jest lepszy od Wisły Płock. Ot chociażby potencjał, Radomiak na luzie jedzie w 1000 osób do Ostrowca w drugiej lidze, Wisła Płock nie jest w stanie pojechać w 500 osób do Warszawy czy Łodzi. wiadomo, większe miasto-wiekszy potencjał. Chuligańsko niech sie sprawdzą Podobnie byłbym ciekaw sparingu Radomiaka z Polonią
macie racje Radomiak jest lepszy od Wisły Płock,szkoda że teraz nie zagramy z Wisłą w 2 lidze bo był bym ciekaw kto miałby większą liczbe wyjazdową,obstawiam żę radomiak pojechałby w 500 osób a Wisła co najwyżej 250.To jest moje zdanie.Na Mazowszu niema sobie równych Legia ale dalej jest już ciasno Wisła,Radomiak,Polonia,Łks Łomża(niwiem czy leży w woj.mazowieckim),ale jakby Radomiak grał w 1 lidze to czuję że i Legi deptali byśmy po piętach
R/F pisze:co jak co, ale Radomiak jest lepszy od Wisły Płock. Ot chociażby potencjał, Radomiak na luzie jedzie w 1000 osób do Ostrowca w drugiej lidze, Wisła Płock nie jest w stanie pojechać w 500 osób do Warszawy czy Łodzi. wiadomo, większe miasto-wiekszy potencjał. Chuligańsko niech sie sprawdzą Podobnie byłbym ciekaw sparingu Radomiaka z Polonią
Petrochemia Płock to słaba ekipa. Wiadomo, że w każdej bandzie zawsze jest kilku mocnych gości, ale patrząc całościowo Nafciarze według mnie kibicowsko nawet 2 ligi nie mają. Radomiak to dla mnie "czarny koń", bo młyn, wyjazdy itp. wygląda nieźle ale chuligańsko mocnych ekscesów nie słyszałem, prócz oczywiście ganianek z odradzającą się Bronią, więc według mnie są na równi z Warszawską Polonią, której pewnie nikt nie zazdrości "przyjaciela". Oczywiście wszystkie w/w ekipy razem wzięte deklasuje Legia Warszawa pod każdym względem. Można by było również pisać o podwarszawskich ekipach, ale zależy jak się temat potoczy
Tak serio to wiadomo że Legia i tu nie ma co dyskutować. Ale wydaje mi się że jesteśmy lepsi od Wisły Płock, a co do Radomiaka to sam nie wiem, można by dyskutować.
Wisła słabiutka jest...w całkiem sporym mieście z jednym klubem...można by coś więcej wykrzesać.
Widzę że Amur przebojem zdobywa świat internetu...wczoraj jeszcze nic o tym "czymś" nie wiedziałem a dziś już nawet byłem na ich stronie...
A w Wildze jest bardddzo fajnie!!
to wie ktoś czy Łomża leży w woj. Mazowieckim?
bo jak tak to pierwsza piątka wygląda tak:
1.Legia Warszawa
2.Radomiak Radom
3.Wisła Płock
4.Polonia Warszawa
5.ŁKS Łomża
a jak byscie mogli to piszcie najlepszą piątke a nie jedną druzyne
R/F pisze:co jak co, ale Radomiak jest lepszy od Wisły Płock. Ot chociażby potencjał, Radomiak na luzie jedzie w 1000 osób do Ostrowca w drugiej lidze, Wisła Płock nie jest w stanie pojechać w 500 osób do Warszawy czy Łodzi. wiadomo, większe miasto-wiekszy potencjał. Chuligańsko niech sie sprawdzą Podobnie byłbym ciekaw sparingu Radomiaka z Polonią
Ale przyznasz chyba że w 3-ej lidze już nie jest tak kolorowo z tymi wyjazdami gdzie zdarzają sie takie "kwiatki" [link]
Browarski pisze:Widzę że Amur przebojem zdobywa świat internetu...wczoraj jeszcze nic o tym "czymś" nie wiedziałem a dziś już nawet byłem na ich stronie...
amur rządzi na Warszawskich Fanatykach
lekcja ultras
oto 10 najleprzych(piłkarsko)drużyn mazowieckich
Nazwa drużyny,ocena kibiców (1-6)
Legia Warszawa 5
Wisła Płock 3
Polonia Warszaw 3
Znicz Pruszków 1+
ŁKS Łomża 2+
Dolcan Ząbki 1
Radomiak Radom 3+
Mazowsze Grójec 2
Świt Nowy Dwór 2+
Ruch Wysokie Mazowieckie 1+
takie ocenianie to fajna zabawa jak ktos chce to może się tak zabawić
Jak dla mnie Radomiak teraz minimalnie gorszy od Poloni W-wa wiec
1. Legia Warszawa
2. Polonia Warszawa
3. Radomiak Radom
4. ŁKS Łomża
5. Wisła Płock
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
Browarski pisze:Widzę że Amur przebojem zdobywa świat internetu...wczoraj jeszcze nic o tym "czymś" nie wiedziałem a dziś już nawet byłem na ich stronie...
lekcja ultras
Toż i z tej zacnej strony wiem że Amur istnieje a nawet ultrasuje!!
lekcja ultras
Toż i z tej zacnej strony wiem że Amur istnieje a nawet ultrasuje!!
a ja sie zastanawiam czy oni są Ultras Vilgas czy Piromani ,bo już sie pogubiłem
Jeszcze w latach 90-tych to Radomiak i Plock nie bylyby w czolowce, powoli plock robil postep choc ostatnimi laty jakos przystopowal, spory postep zrobil szczegolnie Radomiak, duzy plus dalo Radomiakowi zwyciestwo na wlasnym podworku z Bronia.
Ostatnio zmieniony 13.07.2007, 18:59 przez Averno, łącznie zmieniany 1 raz.