Wizard. pisze:o ja p******* chłopie czytaj ze zrozumieniem
Dałes Ty to po co ona/on ma wstawiać. napisałem tylko skoro cos robił/a to nie ma chyba problemu z fotami.
Tyle.
Ps mowiles cos o NIP-ie skad niby miałbym go wziac ?: )
Nie ukrywam, że dopiero od 2 miesięcy posiadam zarejestrowaną firmę. i rozpocząłem własną działalność w związku z przejęciem produkcji wyszły pewne opóźnienia.
Terminy zawalone fakt faktem ale skoro ludzie wracają do nas ( "kiub" Śniardwy Orzysz - nie napisał w poście, że ma zamiar domówić bluzy, Lechia Gdańsk FC Germany robią u nas po raz kolejny) to znaczy że warto czekać bo jakość i cena zadowala klientów.
Ps "Wizard" Podbij na pw bo ja nie mogę pisać wiadomości ....
imbecilla_bellatoris pisze:NIE POLECAM firmy "FB Produkcja" z Rudy Śląskiej.
Wałkarze jakich mało, ściemniają, że paczka się zagubiła albo pomylił im się adres a później kontakt się kończy i ignorują maile dotyczące zamówienia, natomiast na inne odpisują.
Ich adres, który podali (nie mam 100% pewności, że jest prawdziwy):
Ul. Zabrzańska 4/12
41-708 Ruda Śląska.
Oczywiście sprawa idzie dalej, nie zostanie ona zostawiona bez dalszych czynności.
Jak ktoś mógłby pomóc to proszę o PW.
Czas na część drugą.
Przyszło do mnie zamówienie + gratisowe smyczki, ale zamówiony gadżet jest tak słabej jakości, że można powiedzieć, że to co zamówiłem jest gratisem do smyczek.
Ale już nie ma co dalej afery robić, szkoda czasu na nich, lepiej nie mieć z nimi nic wspólnego.
Polecam za to SectorX, zamówienie dotarło do mnie w mniej jak tydzień od daty złożenia.
Szacunek Panowie.
Rozdział I, Art. 4.
1. Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.
2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
FB produkcja pisze:
imbecilla_bellatoris pisze:
tribunes pisze:Kto podejmie się wykonania 30 chust ?
Jak się zgłosi FB Produkcja to sobie odpuść, dobrze radzę
ja z kolei moge polecic firme Creative Studio Reklamy. Mają mega jakość i ceny. Ostatnio bodajże za 100 koszulek z nadrukiem jednokolorowym mieli promocje 999 zł wiec cena była dobra a jakość nie porównywalna z innymi firmami. Jakby ktoś chciał na nich kontakt to pw.
Czy poza sektorX i wlepki.com zrobię gdzieś vlepki? Tzn chodzi mi żeby jakość papieru była lepsza, bo te najtańsze nie ma się co oszukiwać tracą i kolor i przede wszystkim klej jest słaby... I jeśli da radę zrobić to jakoś lepiej to jaka cena?
DZIERŻAN pisze:Czy poza sektorX i wlepki.com zrobię gdzieś vlepki? Tzn chodzi mi żeby jakość papieru była lepsza, bo te najtańsze nie ma się co oszukiwać tracą i kolor i przede wszystkim klej jest słaby... I jeśli da radę zrobić to jakoś lepiej to jaka cena?
warrior87 pisze:ja z kolei moge polecic firme Creative Studio Reklamy. Mają mega jakość i ceny. Ostatnio bodajże za 100 koszulek z nadrukiem jednokolorowym mieli promocje 999 zł wiec cena była dobra a jakość nie porównywalna z innymi firmami. Jakby ktoś chciał na nich kontakt to pw.